Дэна Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 О, кажись ещё одна "веселушка" нарисовалась... :rolleyes: В бедности(?) - если доход семьи в Украине 10 000гр и их относят к среднему классу, то почему семью в УССР (где средняя з/плата 240руб) называть бедной? Причем при бесплатном образовании, мизерной квартплате и прочее. Может потому, что ни у кого не было ноутбуков и прочих гаджетов? :rolleyes: Какой процент населения пользовался спецраспределителями - 0 целых хрень десятых(?) Так хренью можно пренебречь - на общую картину это не влияло, о чём тут говорить...? Не "веселушка", а "веселух". Хотя.... , скорее, там ранее и целая команда Лилев работала. Похоже, большинство устало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Опять Орианины "козлы" в ход пошли. Неисправимая галичанка! Як польське та єврейське населення краю сприйняло встановлення у Львові нової влади (ЗУНР)? - Відомо, що польський політикум не вітав відродження української державності на цих теренах. Однак простий польський селянин був далекий від політики. Думаю, що в особі польського селянина чи робітника свідомого антагонізму не було, бо кожен вирішував свої соціально-побутові проблемами і не завжди думав про політику. Щодо галицьких євреїв, то відомо, що вони у перші ж дні української влади проголосили нейтралітет на рівні місцевих громад (особливо їх багато було у Львові, Бродах, Копичинцях, Гусятині). Хоча все ж таки у них було більше симпатії до української влади – вони вступали у Галицьку армію, працювали військовими лікарями. Однією із причин такої позиції євреїв було ще й те, що вступ польського війська до Львова ознаменувався великим погромом. 22-23 листопада 1918 р. польські військовики вбили 72 особи єврейської національності, сплюндрували три міські синагоги, пограбували сотні місцевих родин. За деякими даними, від погрому постраждало до 4 тисяч осіб. Це була велика трагедія для місцевих євреїв, які фактично позбулись своїх святинь, дехто позбувся помешкань і майстерень. Ця подія широко обговорювалася на міжнародному рівні, і новій польській владі було дуже важко нейтралізувати політичні протести єврейської громадськості міжвоєнної Польщі та інших країн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 У тебе давно все - на останній стадії - іспісался :lol: Розжуй собі ще ось що - не можна називати те, що не лягає у твою теорію - винятком. Європа - закономірність. СРСР - закономірність Україна - виняток. Німеччина - виняток. Іспанія - закономірність Африка - закономірність. Росія - закономірність. і так далі... Хто має чим - той думає, у кого в голові протяг - продовжує розжовувати. Амінь! у кого в голові протяг - тот хочет в ассоциацию, а было б чем думать - так прикинула б экономические выгоды, а не маялась эфемерным цивілізаційним вибором Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Черчіль, ти що сьогодні - не їмши - чого такий культурний? Ти коли мене обзивав різними поганими словами - не боявся бути опущеним. То чому я не можу? Тим більше - там нема нічого обідного. Я вже давно Шкатулці казала - він повний несмак. я голодую сегодня. теперь у меня два дня. голодовки. да можешь обзывать. мне то . что. я ведь не обижаюсь. я человек. люблю справедливость . вот и учу уму разуму не разумных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 О, кажись ещё одна "веселушка" нарисовалась... :rolleyes: В бедности(?) - если доход семьи в Украине 10 000гр и их относят к среднему классу, то почему семью в УССР (где средняя з/плата 240руб) называть бедной? Причем при бесплатном образовании, мизерной квартплате и прочее. Может потому, что ни у кого не было ноутбуков и прочих гаджетов? :rolleyes: Какой процент населения пользовался спецраспределителями - 0 целых хрень десятых(?) Так хренью можно пренебречь - на общую картину это не влияло, о чём тут говорить...? А це нічого, що в країні, де була проголошена всенародна рівність і справедливість - існувало таке ганебне явище як спец. пайки для обраних? Думаєш чому ти зараз такий лицемір: главноє чтоби костюмчік сідєл - бо виховувався на подвійній моралі і подвійних стандартах. Не у грошах справа - а в тому, що ти за ці гроші не все міг купити - в той час, як інші, які сиділи на дефіцитах і пайках - мали все і навіть більше. Все пізнається у порівнянні - а не простою арифметикою, до якої ти хочеш звести проблеми в СРСР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 А це нічого, що в країні, де була проголошена всенародна рівність і справедливість - існувало таке ганебне явище як спец. пайки для обраних? Думаєш чому ти зараз такий лицемір: главноє чтоби костюмчік сідєл - бо виховувався на подвійній моралі і подвійних стандартах. Не у грошах справа - а в тому, що ти за ці гроші не все міг купити - в той час, як інші, які сиділи на дефіцитах і пайках - мали все і навіть більше. Все пізнається у порівнянні - а не простою арифметикою, до якої ти хочеш звести проблеми в СРСР. Для особотруднодоходящих - повтор: Какой процент населения пользовался спецраспределителями - 0 целых хрень десятых(?) Так хренью можно пренебречь - на общую картину это не влияло, о чём тут говорить...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 А це нічого, що в країні, де була проголошена всенародна рівність і справедливість - існувало таке ганебне явище як спец. пайки для обраних? Думаєш чому ти зараз такий лицемір: главноє чтоби костюмчік сідєл - бо виховувався на подвійній моралі і подвійних стандартах. Не у грошах справа - а в тому, що ти за ці гроші не все міг купити - в той час, як інші, які сиділи на дефіцитах і пайках - мали все і навіть більше. Все пізнається у порівнянні - а не простою арифметикою, до якої ти хочеш звести проблеми в СРСР. а. что где то было по другому. везде все пользовались своим положением. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 А це нічого, що в країні, де була проголошена всенародна рівність і справедливість - існувало таке ганебне явище як спец. пайки для обраних? Думаєш чому ти зараз такий лицемір: главноє чтоби костюмчік сідєл - бо виховувався на подвійній моралі і подвійних стандартах. Не у грошах справа - а в тому, що ти за ці гроші не все міг купити - в той час, як інші, які сиділи на дефіцитах і пайках - мали все і навіть більше. Все пізнається у порівнянні - а не простою арифметикою, до якої ти хочеш звести проблеми в СРСР. а. что где то было по другому. везде все пользовались своим положением. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Последняя степень разжовывания... Неужели так трудно понять, что исключение - это когда скажем в курятнике 200 кур, из них около десяти - чёрные, остальные - белые. Чёрные и есть исключение, причём без разницы як воны розвываються та выдозминюються. прошу прощения, что снова вмешиваюсь....чёрные куры в твоём примере скорее меньшинство, а исключением был бы м-м-ммм...петух, скажем.... я понимаю, конечно, что это не влияет на суть мысли, да и коммент мой совсем не в тему... но так захотелось что-нибудь сказать продолжайте дискуссию))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 прошу прощения, что снова вмешиваюсь.... чёрные куры в твоём примере скорее меньшинство, а исключением был бы м-м-ммм...петух, скажем.... я понимаю, конечно, что это не влияет на суть мысли, да и коммент мой совсем не в тему... но так захотелось что-нибудь сказать продолжайте дискуссию))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 у кого в голові протяг - тот хочет в ассоциацию, а было б чем думать - так прикинула б экономические выгоды, а не маялась эфемерным цивілізаційним вибором Народжений повзати - літати не буде. Тому мені тебе ніколи не переконати. А може тобі цього і не потрібно - тобі і так добре: хабарі тебе не принижують, а навпаки, возвеличують: адже ти зміг домовитися в той час, як в іншого забрали бізнес. На читай, просвіщайся - не така бідна Україна, як хочуть її деякі представити, але багато бидла, готового працювати за суп і гавкати за цяцянку http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/5278be5062c0f/ Зауваж на дамочку з блискучою шиєю - дружина українського чиновника. Вона не боїться ні нациків, ні фашистів, ні навіть вступу в ЄС. Знаєш чому? - бо їх бояться ось такі, як Дена - а це запорукам її розкішного життя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 прошу прощения, что снова вмешиваюсь.... чёрные куры в твоём примере скорее меньшинство, а исключением был бы м-м-ммм...петух, скажем.... я понимаю, конечно, что это не влияет на суть мысли, да и коммент мой совсем не в тему... но так захотелось что-нибудь сказать продолжайте дискуссию))) Калининград и Львов - города побратимы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лиля Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 В бедности(?) - если доход семьи в Украине 10 000гр и их относят к среднему классу, то почему семью в УССР (где средняя з/плата 240руб) называть бедной? Причем при бесплатном образовании, мизерной квартплате и прочее. Может потому, что ни у кого не было ноутбуков и прочих гаджетов? :rolleyes: Какой процент населения пользовался спецраспределителями - 0 целых хрень десятых(?) Так хренью можно пренебречь - на общую картину это не влияло, о чём тут говорить...? Кто относит?Азировская статистика? Образование бесплатным было де=юре,а де=факто оно оплачивалось с бюджета,то есть с зарплат тех же рабочих.Мизернность квартплаты надо соотносить с зарплатой"на руки",да и услуги те все"хромали"ободранные подъезды,тёплая"горячая"вода,впрочем да,не очень дорого было,но и про среднюю зарплату однобоко освещать не надо. 240рэ это уже в самом конце 80-х 1960 80,6 1965 96,5 1970 122,0 1975 145,8 1980 168,9 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 я голодую сегодня. теперь у меня два дня. голодовки. да можешь обзывать. мне то . что. я ведь не обижаюсь. я человек. люблю справедливость . вот и учу уму разуму не разумных. Вишь, как я угадала, а еще біла права, когда говорила, что кушать котлеті на ночь - вредно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Народжений повзати - літати не буде. Тому мені тебе ніколи не переконати. А може тобі цього і не потрібно - тобі і так добре: хабарі тебе не принижують, а навпаки, возвеличують: адже ти зміг домовитися в той час, як в іншого забрали бізнес. На читай, просвіщайся - не така бідна Україна, як хочуть її деякі представити, але багато бидла, готового працювати за суп і гавкати за цяцянку http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/5278be5062c0f/ Зауваж на дамочку з блискучою шиєю - дружина українського чиновника. Вона не боїться ні нациків, ні фашистів, ні навіть вступу в ЄС. Знаєш чому? - бо їх бояться ось такі, як Дена - а це запорукам її розкішного життя. Твоя беда - ты веришь в возможность "ласкового" капитализма. Это маячня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Калининград и Львов - города побратимы Из наших там и там многие побывали. Трудно переубедить людей, которые видели предмет спора собственными глазами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Твоя беда - ты веришь в возможность "ласкового" капитализма. Это маячня. Я не вірю, я його бачила. Там є проблеми - але не ті, про які ти говориш. І ось якраз тут я вірю, що в нас буде по іншому. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лиля Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Какой процент населения пользовался спецраспределителями - 0 целых хрень десятых(?) Так хренью можно пренебречь - на общую картину это не влияло, о чём тут говорить...?[/color]Процент?Кто же Вам назовёт тот процент?К 1988 году 19млн членов.Множим на хотя бы на3(жена,дети)=60 млн человек пользовались услугами.Плюс военные,дипкорпус,всякие-разные присосавшиеся.Мож и треть населения выйдет.А Вы про равенство и справедливость рассказываете..http://www.everyday.in.ua/?p=3477 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Кто относит?Азировская статистика? Образование бесплатным было де=юре,а де=факто оно оплачивалось с бюджета,то есть с зарплат тех же рабочих.Мизернность квартплаты надо соотносить с зарплатой"на руки",да и услуги те все"хромали"ободранные подъезды,тёплая"горячая"вода,впрочем да,не очень дорого было,но и про среднюю зарплату однобоко освещать не надо. 240рэ это уже в самом конце 80-х 1960 80,6 1965 96,5 1970 122,0 1975 145,8 1980 168,9 Это что за страсти тут нарисованы? Зарплата, что ли при СССР? Кто это у нас, бедолага, в 60-70-х годах по 80-90 руб. получал? Уборщицы- да, 80 руб ставка была плюс 40 руб, если полторы ставки, плюс премия. Остальные больше. У моего отца была з/плата от 650 до 1000 руб. , редко-чуть больше. Напугали совсем, скоро и я выдуманного Союза начну бояться. :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Процент?Кто же Вам назовёт тот процент?К 1988 году 19млн членов.Множим на хотя бы на3(жена,дети)=60 млн человек пользовались услугами.Плюс военные,дипкорпус,всякие-разные присосавшиеся.Мож и треть населения выйдет.А Вы про равенство и справедливость рассказываете. .http://www.everyday.in.ua/?p=3477 А это что за ужасные сказки из схронов? 14 млн. членов Политбюро что ли (только они да Министры с членами ЦК) спецпайки и имели. Это у националистов от страха глаза столь велики или языки брехливые длинны? Третья часть страны в ЦК и Министерствах работали??? Бог ты мой, я даже не знала, что тут так весело уже. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Кто относит?Азировская статистика? Образование бесплатным было де=юре,а де=факто оно оплачивалось с бюджета,то есть с зарплат тех же рабочих.Мизернность квартплаты надо соотносить с зарплатой"на руки",да и услуги те все"хромали"ободранные подъезды,тёплая"горячая"вода,впрочем да,не очень дорого было,но и про среднюю зарплату однобоко освещать не надо. 240рэ это уже в самом конце 80-х 1960 80,6 1965 96,5 1970 122,0 1975 145,8 1980 168,9 Ха... Тогда де-факто з/плата к концу 80-х была б... хрен его знает..., но за 300рэ, а если добавить ещё другие "недоплаты", то, что называлось общественные фонды потребления... Итого - можно только предполагать... и уж точно - средний класс в УССР был бы более 90%. За 3-х комнатную платили рублей 20. Вот и соотнеси её с Итого. Можно подумать сейчас подъезды цветут и пахнут... пахнут цветами... Не смеши. А вот лампочки в оных уж точно никто не тырил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Ха... Тогда де-факто з/плата к концу 80-х была б... хрен его знает..., но за 300рэ, а если добавить ещё другие "недоплаты", то, что называлось общественные фонды потребления... Итого - можно только предполагать... и уж точно - средний класс в УССР был бы более 90%. За 3-х комнатную платили рублей 20. Вот и соотнеси её с Итого. Можно подумать сейчас подъезды цветут и пахнут... пахнут цветами... Не смеши. А вот лампочки в оных уж точно никто не тырил. то тож и оно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Процент?Кто же Вам назовёт тот процент?К 1988 году 19млн членов.Множим на хотя бы на3(жена,дети)=60 млн человек пользовались услугами.Плюс военные,дипкорпус,всякие-разные присосавшиеся.Мож и треть населения выйдет.А Вы про равенство и справедливость рассказываете. .http://www.everyday.in.ua/?p=3477 Я от тебя угораю. 19 млн. это что? Численность КПСС мабуть? Что - все члены партии пользовались распределителями? Ну ты даёшь... Вхожи туда была только верхушка и её прОцент мизерный - почему и пишу - можно пренебречь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лиля Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Ха... Тогда де-факто з/плата к концу 80-х была б... хрен его знает..., но за 300рэ, а если добавить ещё другие "недоплаты", то, что называлось общественные фонды потребления... Итого - можно только предполагать... и уж точно - средний класс в УССР был бы более 90%. За 3-х комнатную платили рублей 20. Вот и соотнеси её с Итого. Можно подумать сейчас подъезды цветут и пахнут... пахнут цветами... Не смеши. А вот лампочки в оных уж точно никто не тырил. В конце 80-х может и действительно за 300,но и купить в магазинах за те 300 было нечего.Базарные цены балансировали зарплату.Какой там средний класс?Разве будет человек из прослойки среднего класса занимать у соседа пятёрку до получки?А такое практиковалось сплошь и рядом.Что то и действительно было дешево,если почему то появлялось на прилавках.Только оно сразу сметалось, неслось на базар и перепродавалось.Подъезды такие же как и были,ведь менталитет не поменялся.Ну,мож только в лампочках и ухудшилось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Я от тебя угораю. 19 млн. это что? Численность КПСС мабуть? Что - все члены партии пользовались распределителями? Ну ты даёшь... Вхожи туда была только верхушка и её прОцент мизерный - почему и пишу - можно пренебречь. !9 млн. для всього СРСР - це мізер. Не розподільниками - а спец. пайками. І на районному рівні також. Можливо, сільські не користувалися - тут я не впевнена. Чьот-то ти Шкатулка в нєсознанку пішов - знову винятками називати все це будеш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Я не вірю, я його бачила. Там є проблеми - але не ті, про які ти говориш. І ось якраз тут я вірю, що в нас буде по іншому. Очень хорошо що бачила.А теперь подумай - почему у них это стало возможно или точнее - каким образом обеспечивает экономика и что она делает для этого. И дальше - можем ли мы потеснить и занять их место? Как они будут смотреть на такое "хамство", если предположить, что мы это делаем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Лиля Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 19 млн. это что? Численность КПСС мабуть? Что - все члены партии пользовались распределителями? Ну ты даёшь... Вхожи туда была только верхушка и её прОцент мизерный - почему и пишу - можно пренебречь. Не все конечно.Рядовые коммунисты нет.Но в каждом городке были горкомы,райкомы,при предприятиях парторги. Существовали и отраслевые привилегии. Были «специальные» радости у совписов (советских писателей), у летчиков-космонавтов.Нифига не мизерный тот процент.Со всеми теми блатными ,ну ладно,пусть не треть,но четвёртая часть населения полюбому выйдет.Не было равенства и справедливости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 !9 млн. для всього СРСР - це мізер. Не розподільниками - а спец. пайками. І на районному рівні також. Можливо, сільські не користувалися - тут я не впевнена. Чьот-то ти Шкатулка в нєсознанку пішов - знову винятками називати все це будеш? Требую от националистов срочно выдать мне недополученные в СССР пайки! Это же надо: утверждаете, что нашей семье было положено, а почему это раньше при СССР не утверждали???? Выдайте немедленно иначе ЛЖЕТЕ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Не все конечно.Рядовые коммунисты нет.Но в каждом городке были горкомы,райкомы,при предприятиях парторги. Существовали и отраслевые привилегии. Были «специальные» радости у совписов (советских писателей), у летчиков-космонавтов.Нифига не мизерный тот процент.Со всеми теми блатными ,ну ладно,пусть не треть,но четвёртая часть населения полюбому выйдет.Не было равенства и справедливости. Мизер-мизер, спорить нечего. Будешь тут плюсовать поэтов и прозаиков и О! - космонафффтоф... это не серьёзно Если всех КПССников 19 млн., а верхушка сколько может составлять - каждый сотый? Тогда вхожих в спецраспред. - 190 000тыс. Это для 250млн-ой страны мизер, специально раздуваемый по причине - больше нечего сказать. Вот интересные цыфры отыскал: СРЕДНЯЯ ЗАРАБОТНАЯ ПЛАТА РАБОЧИХ И СЛУЖАЩИХ В НАРОДНОМ ХОЗЯЙСТВЕ С ДОБАВЛЕНИЕМ ВЫПЛАТ И ЛЬГОТ ИЗ ОБЩЕСТВЕННЫХ ФОНДОВ ПОТРЕБЛЕНИЯ В среднем за год (1988) Заработная плата с добавлением выплат и льгот из общественных фондов потребления - 3763р. Денежная заработная плата - 2638р Из этого следует, что общественные фонды потребления добавляли к з/плате ещё 42%. С ними средняя з/плата достигла 313руб. в месяц. И если перевести в гривны по-скромному умножив на 20 (хотя нужно на 25), получим 6260гр. То есть уровень жизни в УССР был в 2 !!! раза выше настоящего. Нормально - да? Кто тут ещё будет бубнеть про - "Да,большинство было более-менее одинаково ...в бедности" в УССР? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Не все конечно.Рядовые коммунисты нет.Но в каждом городке были горкомы,райкомы,при предприятиях парторги. Существовали и отраслевые привилегии. Были «специальные» радости у совписов (советских писателей), у летчиков-космонавтов.Нифига не мизерный тот процент.Со всеми теми блатными ,ну ладно,пусть не треть,но четвёртая часть населения полюбому выйдет.Не было равенства и справедливости.Щука, а на донецком говорят, что ты ребенок!! Правда?? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.