Predator Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 ДЖок, мы о животный сейчас речь не ведём.Дену видел? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Ну да, даже с развитым сознанием ,мы иногда и до животных не дотягиваем, в смысле ,а то и без без умысла. Т.е- идейные собаки.Док, идейных собак, не бывает, они преданны и не предают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 ДЖок, мы о животный сейчас речь не ведём.А ты куда пропал? Зачесалась шерсть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Дену видел?Ты опять под шофэ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Док, идейных собак, не бывает, они преданны и не предают.Где хозяйка, спрашиваю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Ты опять под шофэ.Ласкаться не надо: у меня аллергия на преданные взгляды....Где хозяйка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Где хозяйка, спрашиваю?Ок, а ты вот где?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Ок, а ты вот где??В Караганде...Ты когда в последний раз ел? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 В Караганде... Ты когда в последний раз ел? Ну , а я где. Нашёл у кого спросить а еда при чём, вот сижу и уже 2 часа только жру. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Ну , а я где. Нашёл у кого спросить а еда при чём, вот сижу и уже 2 часа только ржу. Овса принести? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Овса принести?Нуя. овёс не ем, я же не коренной англик, да и они не жрут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Нуя. овёс не ем, я же не коренной англик, да и они не жрут.Так я ж не про них: я про лошадей....Так где там твоя кобыла сердца канула, словно в прорубь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Ну, пока, дефективный: посмотрю тебе сена на завтра... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2013 Так я ж не про них: я про лошадей.... Так где там твоя кобыла сердца канула, словно в прорубь? ещё один бредит. ты заигрываешь. а меня по делу тянешь. ты видать не мужик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Я помню какое-то шоу, ещё когда она была премьером - ей там какой-то ПРник прямо сказал - вы будете сидеть за свои дела. Ну Юлька с улыбочкой так знаешь - отмахнулась, а мне это запомнилось. Её посадка - по нескольким причинам, я так думаю. Самые главные из них: 1) Она представляет собой предводителя другого клана и является самым сильным конкурентов в борьбе за власть - никто из противников клана ПР не может так вешать лапшу пиплу и следовательно добиваться популярности. 2) Крысятничество. Это когда тырят, залазят в карман таких же, как она. Ну бачиш, ти також підтверджуєш два факти: 1. ЄС має рацію про вибіркове правосуддя в Україні 2. Тимошенко сидить, бо вона єдиний реальний...ні, навіть не кандидат від опозиції, ним може бути будь-хто, на кого вкажуть і люди проголосують - а людина, яка зможе посадити цю шоблу. Позбутися влади при Тимошенко - ПАНІЧНО страшно. Я так думаю, спочатку був просто кураж, по-пацанячи тупий, від успіху. І лише потім - життєвою необхідністю. Ти тільки уяви на мить - нами керують люди з психологією гвалтівника: придусити, щоб не заважала і закопати, щоб не видала. Це, Юра, поболєє заробітчанського менталітету західняків - це карма, яка висить над нами всіма. Просто не всі це можуть усвідомити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 І тепер дивись, якщо я це розумію, отже розуміють і за кордоном - вони мають своїх консультантів з наших, які допомагають будувати для них стратегії щодо України. Як зробити переворот в Україні безкровно? - ненав"язливо примусити самих українців боротися зі Злом. Плебс - цього мало, потрібно, щоб еліти хотіли. Бізнес - тут ти правий - єдиний дієвий важіль. На нього і тиснуть - наполегливо і безвихідно Так само від нестачі голосів хронічно потерпає і перший віце-прем’єр, ставленик Сім’ї Сергій Арбузов. Він досі не може законодавчо впровадити в Україні квазі-гроші - векселі, якими уряд мав би розраховуватися за своїми зобов’язаннями, після чого підприємці мали би здавати ці папірці новітнім "курченкам" із дисконтом, а сімейний касир отоварював би їх в державному бюджеті уже без будь-яких втрат. Але проти цієї ініціативи пестунчиків Януковича уже об’єдналися непримиренні вороги – група РосУкрЕнерго та Ахметова. - гіперактивне посилання, навести курсором Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 1) возникло , кто автор , на чём основывается , откуда взял данные а так - кто то где то порой что то сказал .... тем более такие политики как жирик говорят что угодно мы же оперируем фактами а не просто голословными утверждениями 2) совок, это человек с нарушеной логикой, с порушеными причинно следственными связями , комплексом потребителя и полным отвращением к труду кроме того твоя форма оплаты в 5 раз - а интересно с какого ты эту цифру откопал ? маркс описал совершенно чёткие принципы по которым начисляется зарплата , их всего 5 ты по этому выбрал это число ? то есть верхнепотолочным методом ? маркс до такого не додумался , он же был просто экономист а ты старший экономист 3) ну конечно не играет , вон в 20 объявили неп и как дело понеслось потом горби объявил кооперацию и тоже неплохо началось , пока партчиновники не задавили всё, а вот потом уже, когда власть рухнула начался беспредел так что нужно одно - желание бизнесом занимались и при ссср - называлось спекуляция и фарцовка и никакие преграды властей этому не мешали даже подпольные цеха создавались, смешно - люди одевали свой же народ а их за это расстреляли и опять подавляющая часть пипла - это абстракция возьмём к примеру киев - в времена ссср по крещатику машины летали, а сегодня километровые пробки и это при том что в городе сняли все трамвайные линии освободив место машинам и машинам не уровня горбатого запорожца а количество бутиков в городе там отовариваются нищие ? что ты ты недопонимаешь 1) Ну извини - не успел законспектировать подробности за говорящим. Но если бы это было не так - в З.Украине не хатынки росли в 3 этажа, как грибы и обязательно с башенками (это местная идея фикс), а кое-что другое. 2) Совок - это то -до чего ты не дорос, так и остался с животной психологией человека стоящего на более низкой ступени развития. Цифра 5 - я так считаю (не нужно пользоваться только чьми-то выводами, свою голову тоже нужно включать)- отличие эффективности работы одного человека от другого естественно имеет место, но здесь есть разумная разница обусловленная человеческими возможностями. Не может один индивидуй быть более эффетивным другого скажем в сто раз, разве что он соревнуется с инвалидом. Кроме того - в скандинавских странах, да и в Германии разница в доходах примерно 6:1. 3) Рабин, я не против частной инициативы, более того счтиаю, что экономика должна быть смешанного типа, но базис должен быть государственным - это основной источник госбюджета и гарантия обеспечения социальных программ. Иначе весь навар от труда народного расползётся по частным карманам - это модель нищей страны с кучкой богатеев, пожалуйста - Украина пример один, Белорусь - пример другой. Рассмешил меня с Хрещатиком... ты ещё скажи, что Украина богатая страна - зайди типа в банк и посмотри сколько денег в хранилище. Не занимайся демагогией для 5-Б класса. Я те скажу по-секрету - нормальные среднестатистические киевляне на Хрещатике не бывают годами и никогда ничего не покупали в тамошних магазинах - им там делать нечего. Киев - оазис, а Хрещатик его центр, как и Москва в раше. А если хочешь что-то понять, так я скажу тебе - в совет.Украине было от 22до 27млн. рабочих мест, сейчас 9. Много мозгов не нужно, чтобы из этого сделать вывод буквально обо всём, о всех сторанах жизни украинского народа и не надо искать никаких данных в вумных источниках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 1) Ну извини - не успел законспектировать подробности за говорящим. Но если бы это было не так - в З.Украине не хатынки росли в 3 этажа, как грибы и обязательно с башенками (это местная идея фикс), а кое-что другое. 2) Совок - это то -до чего ты не дорос, так и остался с животной психологией человека стоящего на более низкой ступени развития. Цифра 5 - я так считаю (не нужно пользоваться только чьми-то выводами, свою голову тоже нужно включать)- отличие эффективности работы одного человека от другого естественно имеет место, но здесь есть разумная разница обусловленная человеческими возможностями. Не может один индивидуй быть более эффетивным другого скажем в сто раз, разве что он соревнуется с инвалидом. Кроме того - в скандинавских странах, да и в Германии разница в доходах примерно 6:1. 3) Рабин, я не против частной инициативы, более того счтиаю, что экономика должна быть смешанного типа, но базис должен быть государственным - это основной источник госбюджета и гарантия обеспечения социальных программ. Иначе весь навар от труда народного расползётся по частным карманам - это модель нищей страны с кучкой богатеев, пожалуйста - Украина пример один, Белорусь - пример другой. Рассмешил меня с Хрещатиком... ты ещё скажи, что Украина богатая страна - зайди типа в банк и посмотри сколько денег в хранилище. Не занимайся демагогией для 5-Б класса. Я те скажу по-секрету - нормальные среднестатистические киевляне на Хрещатике не бывают годами и никогда ничего не покупали в тамошних магазинах - им там делать нечего. Киев - оазис, а Хрещатик его центр, как и Москва в раше. А если хочешь что-то понять, так я скажу тебе - в совет.Украине было от 22до 27млн. рабочих мест, сейчас 9. Много мозгов не нужно, чтобы из этого сделать вывод буквально обо всём, о всех сторанах жизни украинского народа и не надо искать никаких данных в вумных источниках. 1)извиню, если ты найдёшь эти данные это же было не авторское исследование , ведущий его откуда то взял , с потолка или из какого то серьёзного издания так что если это не вымысел автора - то подобная информация в сети есть я не нашёл , может плохо искал 2) ну это смотря откуда смотреть , потому что совок сдох а запад процветает , так что ваш совок это шаг назад - в первобытно общинный строй насчёт своих выводов - я уже приводил пример с марксом - он был всего лишь экономистом ., потому пох что он там писал есть основные законы начисления зарплат и напомню - тот же стаханов выполнял 14 норм, не соревнуясь с инвалидами так что ты опять лажанулся даже в совке директор объеденения получал больше уборщицы раз 7, а если сравнивать уборщицу с капитаном атомной подлодки то разница в зарплате была раз в 15 да и на севере получали раз в 10-12 больше чем уборщица в смоленске ты хочешь быть святее папы римского ? а те данные что ты привёл относятся только к гос служащим и гос сектору хозяин может своему рабочему платить хоть 20 минимальных зарплат ты опять мордой в салате 3) ты забыл , что гос предприятия нужны только стране строящей баллистические ракеты и авианосцы до 1914 года ни в одной стране не было столь мощных вооружённых сил как сейчас , поэтому и доля государства в производстве была минимальна оказалось что это исключительно эффективная и жизнеспособная модель но началась 1 мировая и пришлось строить линкоры насчёт крещатика - это показатель, который тебе не нравится и ты хочешь его замолчать но факт на лицо - в киеве живут граждане украины кстати - центр львова тоже забит транспортом , машин много и они дорогие везде где я был - много дорогих иномарок . люди тратящие 60% на жратву иномарки не покупают 4) кстати а эти 9 млн мест - они учитывают заробитчан ? а они учитывают сумарный доход этих рабочих ? покупная способность даже минимальной зарплаты в украине сейчас выше чем была зарплата молодой пары инженеров в ссср кстати - сколько за границу ездили в ссср и сколько ездят сейчас ? нищие по европам на такси не ездят а украинцев я встречал везде где бывал недавно в праге , смотрю идёт дама , смотрин на достопримечательности и не замечает как у неё падает платок с плеч , я его поднял и протянул . она рефлекторно - дякую а я ей - та нэма за що ......... поржали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Ну бачиш, ти також підтверджуєш два факти: 1. ЄС має рацію про вибіркове правосуддя в Україні 2. Тимошенко сидить, бо вона єдиний реальний...ні, навіть не кандидат від опозиції, ним може бути будь-хто, на кого вкажуть і люди проголосують - а людина, яка зможе посадити цю шоблу. Позбутися влади при Тимошенко - ПАНІЧНО страшно. Я так думаю, спочатку був просто кураж, по-пацанячи тупий, від успіху. І лише потім - життєвою необхідністю. Ти тільки уяви на мить - нами керують люди з психологією гвалтівника: придусити, щоб не заважала і закопати, щоб не видала. Це, Юра, поболєє заробітчанського менталітету західняків - це карма, яка висить над нами всіма. Просто не всі це можуть усвідомити І тепер дивись, якщо я це розумію, отже розуміють і за кордоном - вони мають своїх консультантів з наших, які допомагають будувати для них стратегії щодо України. Як зробити переворот в Україні безкровно? - ненав"язливо примусити самих українців боротися зі Злом. Плебс - цього мало, потрібно, щоб еліти хотіли. Бізнес - тут ти правий - єдиний дієвий важіль. На нього і тиснуть - наполегливо і безвихідно Так само від нестачі голосів хронічно потерпає і перший віце-прем’єр, ставленик Сім’ї Сергій Арбузов. Він досі не може законодавчо впровадити в Україні квазі-гроші - векселі, якими уряд мав би розраховуватися за своїми зобов’язаннями, після чого підприємці мали би здавати ці папірці новітнім "курченкам" із дисконтом, а сімейний касир отоварював би їх в державному бюджеті уже без будь-яких втрат. Але проти цієї ініціативи пестунчиків Януковича уже об’єдналися непримиренні вороги – група РосУкрЕнерго та Ахметова. - гіперактивне посилання, навести курсором Я с удивлением наблюдаю с каким энтузизизмом народ, да и ты в частности, вникаете в разборки между кланами - суть которой - кто в предстоящий поствыборный период будет нас обдирать. Какая разница? Виб1ркове правосуддя - а что в поморанчевые годы такого не было? Вспомни - сколько тысяч людей лишилось работы из-за поддержки синих? Колесника опять же... Это было, просто сейчас цапанули супер вип персону, поэтому и вонь такая стоит. Какая разница сколько и кого они пересажают? Главное чтобы перес1чних не трогали. Не, дела не будет - пока не прийдёт понимание, что система исповедуемая этими кланами пагубна для народа и всех их на баржу и на середину Днепра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Не, дела не будет - пока не прийдёт понимание, что система исповедуемая этими кланами пагубна для народа и всех их на баржу и на середину Днепра. а всех не согласных с этим к стенке, а всех сочувствующих в концлагеря ты не в коричневой рубашке дома ходишь ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Я с удивлением наблюдаю с каким энтузизизмом народ, да и ты в частности, вникаете в разборки между кланами - суть которой - кто в предстоящий поствыборный период будет нас обдирать. Какая разница? Виб1ркове правосуддя - а что в поморанчевые годы такого не было? Вспомни - сколько тысяч людей лишилось работы из-за поддержки синих? Колесника опять же... Это было, просто сейчас цапанули супер вип персону, поэтому и вонь такая стоит. Какая разница сколько и кого они пересажают? Главное чтобы перес1чних не трогали. Не, дела не будет - пока не прийдёт понимание, что система исповедуемая этими кланами пагубна для народа и всех их на баржу и на середину Днепра. Народ хоче розібратися - і це не погано. За кліше і стереотипами побачити корінь. А ось ти дуже зашорений - з яким ентузіазмом ти повторюєш ригівські агітки про тисячі вигнаних з роботи за помаранчевої влади. А запитайся тебе - ти знав хоча б одного - буде, як з тими 3%. Не хочеш ти нічого знати, тобі добре як є і пофік тобі майбутнє України - заховався за казочкою про правильну і не правильну систему і хочеш так перебути. А нову систему треба будувати - і не з нуля, а на тій що є. А як це робити, якщо такі як ти постійно її підтримуєте на виборах? Ото ж, якщо клани на баржу, то тебе з ними, як обслугу фараона, коли той помирав. Амен! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 а всех не согласных с этим к стенке, а всех сочувствующих в концлагеря ты не в коричневой рубашке дома ходишь ? Тут це не суттєво - ШКАТУЛКА дуже кривить душею, коли каже про баржу. Насправді ні якої баржі він не хоче, інакше пішов би проголосував за Свободу. Більшість, хто голосували за цю політ.силу, розцінювали цей крок, як протест, а ШКАТУЛКА навіть на таке не спромігся. Не думаю, що він настільки дурний, щоб вірити у фашизм - отже у консервації того що є присутній шкурний інтерес. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Тут це не суттєво - ШКАТУЛКА дуже кривить душею, коли каже про баржу. Насправді ні якої баржі він не хоче, інакше пішов би проголосував за Свободу. Більшість, хто голосували за цю політ.силу, розцінювали цей крок, як протест, а ШКАТУЛКА навіть на таке не спромігся. Не думаю, що він настільки дурний, щоб вірити у фашизм - отже у консервації того що є присутній шкурний інтерес.Вы немилосердны, мадам....надо каждому давать свой шанс, а не топить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Тут це не суттєво - ШКАТУЛКА дуже кривить душею, коли каже про баржу. Насправді ні якої баржі він не хоче, інакше пішов би проголосував за Свободу. Більшість, хто голосували за цю політ.силу, розцінювали цей крок, як протест, а ШКАТУЛКА навіть на таке не спромігся. Не думаю, що він настільки дурний, щоб вірити у фашизм - отже у консервації того що є присутній шкурний інтерес. Ты заметила, Дэны нет на форуме и нет срача. Дышать прямо легче. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Тут це не суттєво - ШКАТУЛКА дуже кривить душею, коли каже про баржу. Насправді ні якої баржі він не хоче, інакше пішов би проголосував за Свободу. Більшість, хто голосували за цю політ.силу, розцінювали цей крок, як протест, а ШКАТУЛКА навіть на таке не спромігся. Не думаю, що він настільки дурний, щоб вірити у фашизм - отже у консервації того що є присутній шкурний інтерес.Голосовать за марионеток ПР - это протест? Ну-ну... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Ты заметила, Дэны нет на форуме и нет срача. Дышать прямо легче. Менше сміття рівно на 100 постів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Вы немилосердны, мадам.... надо каждому давать свой шанс, а не топить... Фи, у нас з ШКАТУЛКОЮ любоff - я його навіть Юрою кличу, щоб перед чоловіком не спалитися уві сні. і він не проти (не чоловік. певна річ, а ШКАТУЛКА) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Менше сміття рівно на 100 постівНе шалите,появится загонит опять вас по щелям :lol: :lol: :lol: Что вы так ее боитесь? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Не шалите,появится загонит опять вас по щелям :lol: :lol: :lol: Что вы так ее боитесь? :rolleyes: А ти, джинка, звичайно, коли прорив каналізації - грудью на лайно, не ховаєшся нікуди. Що це в тебе останнім часом стільки смайлів - нервовий зрив? Приймай щось заспокійливе, валер"янку чи що... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Красная шапочка Опубліковано 5 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2013 Ты заметила, Дэны нет на форуме и нет срача. Дышать прямо легче. Свидомым без Дэны пока раздолье. Вот придет бабушка Дэна, кислород перекроет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.