Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО Свобода, яка вона є...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Перечитай мой пост выше..... там я дал ссылку на закон. Он имеет право выступать на русском, свободовцы здесь должны требовать переводчика, а не кричать о том, что он не имеет права говорить по-русски. Этим самым свободовцы продемонстировали свое наплевательство к закону

А як було насправді, а не так, як намалював твій зомбований мозок

В РАДІ ПОЧАЛАСЯ БІЙКА

фото, відео http://www.pravda.com.ua/news/2013/03/19/6985837/

Опозиція знову заблокувала Верховну Раду. В залі засідань почалася бійка депутатів.

Це сталося після того, як Олександр Єфремов виступив з трибуни російською мовою і обізвав "Свободу" "неофашистами".

В цей час "Свобода" скандувала "українською", але регіонал їх ігнорував.

"Заспакойтесь, почули вас", - презирливо сказав їм спікер Рибак. – Об'єднання "Свобода", хто буде від вас виступати?".

"Сідай, сідай, не нервуйся", - кинув спікер одному з депутатів.

Але слідом за Олегом Тягнибоком вони пішли до трибуни.

"Ця влада не рахується ні з чим, не рахується, як живе народ", - вигукнув з трибуни Тягнибок.

"Партія регіонів свідомо провокуєте до того, що відбувається і не хоче, щоб цей парламент працював", - заявив він.

"Їм потрібні вибори за мажоритарною системою, бо тільки так вони можуть сфальшувати вибори", - попередив Тягнибок.

В цей час в перших рядах почалася бійка депутатів Партії регіонів і опозиції.

"Регіонал" розбив депутату Ірині Сех губу. Депутати кажуть, що навзаєм вона пошкодила опоненту вухо.

Спікер Володимир Рибак одразу оголосив перерву в засіданні.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Свободівці зробили некомфортним роботу уряду - своїм рішенням відвідувати кожне засідання цього органу влади.

Спочатку КМ прийняв рішення допускати депутатів від Свободи не на всі свої засідання, але це явно перечило закону про статус народного депутата - тепер міністри приховують свою роботу: сьогодні було відмінено чергове засідання і оголошено брехливу заяву, що КМ не повинен був працювати у форматі колективного прийняття рішеннь - що тут же спростував Тягнибок, пред"явивши документ з порядком денним запланованого на сьогодні засідання КМ.

То які з наведених нижче рішень не хотіли афішувати міністри? Чи це не весь порядок денний і мали бути й інші питання?

- затвердження Порядку надання місцевим бюджетам субвенції на погашення заборгованості з різниці в тарифах на комунальні послуги, а також розподіл коштів між областями у сумі 5,1 млрд. грн. (!);

- про приватизацію цілісних майнових комплексів державного підприємства "Кримські генеруючі системи";

- затвердження Порядку використання коштів, які спрямовуються на гранти Президента.

Посилання на коментар

То ти, троль, кажеш нічого страшного, якщо президентський синочок за три роки президентства янека з дантиста перетворився в найбагатшу людину Сх. Європи?

А ти досі живеш як останнє бидло? Як і, до речі, більша частина українців.

І чому я зовсім не здивована...

А во что вы собираетесь превратить Украину? Раздадите нам, населению страны, все прихватизированные предприятия? Или тоже в буржуинов превратитесь?
Посилання на коментар

Абы Янукович не страдал комплексом "Из грязи, в князи", а занимался делом (пусть и не обижая себя), то этих мудозвонов уже и не было-бы слышно....

Эээхх.. Так в большинстве стран так правители и поступают: и себя не обижают, и народу жить дают..
Посилання на коментар

А во что вы собираетесь превратить Украину? Раздадите нам, населению страны, все прихватизированные предприятия? Или тоже в буржуинов превратитесь?

а в кого ещё.
Посилання на коментар

......

.....

Це сталося після того, як Олександр Єфремов виступив з трибуни російською мовою і обізвав "Свободу" "неофашистами".

В цей час "Свобода" скандувала "українською", але регіонал їх ігнорував.

"Заспакойтесь, почули вас", - презирливо сказав їм спікер Рибак. – Об'єднання "Свобода", хто буде від вас виступати?".

"Сідай, сідай, не нервуйся", - кинув спікер одному з депутатів.

Але слідом за Олегом Тягнибоком вони пішли до трибуни.

............

В цей час в перших рядах почалася бійка депутатів Партії регіонів і опозиції.

"Регіонал" розбив депутату Ірині Сех губу. Депутати кажуть, що навзаєм вона пошкодила опоненту вухо.

....

Вот эта драка подтверждает, что к свободовцам везде одинаково относятся: что в Раде, что на форуме. А меня тут спрашивали, кто это против нашего милого создания - партии "Свобода". Не может быть!

Посилання на коментар

Вот эта драка подтверждает, что к свободовцам везде одинаково относятся: что в Раде, что на форуме. А меня тут спрашивали, кто это против нашего милого создания - партии "Свобода". Не может быть!

А ти виходить - яскравий приклад, як влада відноситься до бидла - має вас у всі діри, а ви від вдячності їх на форумі відмазуєте.

Ну гаразд, порозумілися...я рада, що в тобі не помилилася з першого разу.

Адью, фашист - нецікавий

Посилання на коментар

А ти виходить - яскравий приклад, як влада відноситься до бидла - має вас у всі діри, а ви від вдячності їх на форумі відмазуєте.

Ну гаразд, порозумілися...я рада, що в тобі не помилилася з першого разу.

Адью, фашист - нецікавий

Не надо бредить! Или тоже лишнее "на грудь" приняла? Напоминаю: я - не власть и даже не тяну на ее пример. А хотелось бы..Ээхх.. :D
Посилання на коментар

Львовский горсовет принял решение увеличить доплату к пенсиям ветеранам УПА с 500 до 1000 гривень в месяц, сообщает пресс-служба Львовского горсовета во вторник 19 марта.

Пункт о повышении доплат содержится в изменениях к комплексной программе социальной поддержки отдельных категорий граждан города Львова, утвержденных депутатами.

Также горсовет проголосовал за то, чтобы увеличенные суммы начали выплачивать уже с 1 апреля текущего года.

«Нужно будет вносить изменения в бюджет — следует определить средства, за счет которых будут проводить эти выплаты, — цитирует пресс-служба слова начальника управления социальной защиты Львовского горсовета Натальи Федорович.

В данное время во Львове доплаты к пенсиям получают 412 ветеранов УПА.

Посилання на коментар

Львовский горсовет принял решение увеличить доплату к пенсиям ветеранам УПА с 500 до 1000 гривень в месяц, сообщает пресс-служба Львовского горсовета во вторник 19 марта.

Пункт о повышении доплат содержится в изменениях к комплексной программе социальной поддержки отдельных категорий граждан города Львова, утвержденных депутатами.

Также горсовет проголосовал за то, чтобы увеличенные суммы начали выплачивать уже с 1 апреля текущего года.

«Нужно будет вносить изменения в бюджет — следует определить средства, за счет которых будут проводить эти выплаты, — цитирует пресс-служба слова начальника управления социальной защиты Львовского горсовета Натальи Федорович.

Да фашикам за сжигание людей в концлагерях доплата. Скоро сцуки гореть будете всё твари вспомните.
Посилання на коментар

ВІДКРИТО ІНТЕРНЕТ-АРХІВ ВИЗВОЛЬНОГО РУХУ

Тепер в Інтернеті — 10 тисяч раніше не доступних документів про історію ОУН та УПА. Запрацював сайт "Електронний архів визвольного руху", представлений Львівським національним університетом імені Франка та Центром досліджень визвольного руху.

Описані електронні копії систематизовані тематично та хронологічно, а сам Е-архів постійно поповнюватиметься, повідомляє прес-служба ЦДВР.

Проект втілено з ініціативи ректора ЛНУ Івана Вакарчука.

З 19 березня цього року "Електронний архів визвольного руху" надає у вільному інтернет-доступі понад 10 000 систематизованих та описаних електронних копій документів з історії ОУН та УПА.

Планується подальше поповнення архіву документами, які розповідають про минуле ХХ століття в Україні, структури визвольного руху, політичні репресії та діяльність нацистського та комуністичного тоталітарних режимів.

Користувачі можуть як переглядати документи на сайті, так і скопіювати електронні копії у форматі .pdf.

Інтернет-адреса електронного архіву - .avr.org.ua

Посилання на коментар

Да фашикам за сжигание людей в концлагерях доплата. Скоро сцуки гореть будете всё твари вспомните.

Накись выкуси...

Изображение

Посилання на коментар

ПОЗОР ФАШИСТАМ!

Посилання на коментар

А свободовцы явно подготовились к такому провокативному сценарию и драка, похоже, была спланирована заранее, судя по тому, как они раздевались, похоже, что заранее прорепетировали. Хреново кончат. Истории такие примеры известны....

они просто знали , насколько русские - неадекватны

не секрет что русские стараются решать все вопросы - мордобоем

шизофреники - иного способа просто не ведают

поэтому когда нормальные люди вынуждены общаться с русскими - они должны учитывать их национальную болезнь и её внешние проявление - например не спровоцированную агрессию

Посилання на коментар

Перечитай мой пост выше..... там я дал ссылку на закон. Он имеет право выступать на русском, свободовцы здесь должны требовать переводчика, а не кричать о том, что он не имеет права говорить по-русски. Этим самым свободовцы продемонстировали свое наплевательство к закону

Всё правильно написано, но ржачка одолевает.

Представляю себе эту картину... выступающий говорит на русском, а рядом, или не рядом, стоит, или сидит придурок и дублирует на украинском... усраться и не жить. :lol:

Как и ожидалось - от появления Свободы в Раде количество цирка резко увеличилось. Ну, как же иначе, когда столько новых клоунов влилось.

Вот только народ и страна здесь причём...?

Посилання на коментар

Из ни половина - наверняка липовых.
Посилання на коментар

Из ни половина - наверняка липовых.

война закончилась 67 лет назад

даже пионеры герои тех лет имеют возраст за 80

а на ваших парадах победы шляются бодренькие дедушки с ветеранскими колодками которым максимум 60-65

Посилання на коментар

У твоєму законі написанно ПОВИННА і може. Якщо не створені умови, щоб його розуміли - в даному випадку друга умова, то він ще раз ПОВИНЕН зачекати на її виконання. Єфремов чекав? фігушкі, він продовжував виступати і при тому ображав своїх колег:

Тобто, себе, який не знає держаної мови, він диким не вважає?

До тебе ще раз те саме запитання6 як примусити владу виконувати написані ними ж закони?

Ти чекаєш на якусь міфічну народну партію - у парламенті ВЖЕ Є така партія

Ну так фишка в том, что они же не требовали переводчика..... Им нужно было его требовать, а не наезжать на сам факт выступления на русском. А так выходит двойные стандарты... Требуем выборочного исполнения закона в данном случае.

Считаю необходимым смену власти непарламентским путем, путем народных протестов, но без партийных флагов. Не верю я в парламентаризм, просто не верю. Всякий "народный представитель" (депутат) он оторван от народа, он может действовать по своему умотрению, а народу лишь остается право сменить депутата (ов) раз в очередной срок. Это есть неправильно, это имитация демократии. Плюс неприкосновенности у народных избранников в том виде как она имеется у нас быть не должно.

Я такой партии не вижу.

Посилання на коментар

набивая шишки?

дороговато получится

можно ли хоть как то ускорить этот процес хотя бы минимизировав ущерб?

Пусть и набивая шишки, нужно объединятся и бороться за свои права совместно.... это все же лучше чем доверяться всяким политиканам различной партийной окраски

быстро только блохи прыгают. У нас все будет происходить увы, медленно. Народным массам еще не раз и не два предстоит разочароваться в различных партийных лидерах, пежде чем понять, что спасение утопающих - дело рук самих утопающих.

Помаленьку ситуация сдвигается... У нас в городе в частности появилась ячейка независимого профсоюза, созданного сравнительно недавно, причем к его функционированию причастны мои хорошие знакомые. Вот думаю подключиться и помочь этим людям в таком хорошем начинании

Посилання на коментар

Ну так фишка в том, что они же не требовали переводчика..... Им нужно было его требовать, а не наезжать на сам факт выступления на русском. А так выходит двойные стандарты... Требуем выборочного исполнения закона в данном случае.

Считаю необходимым смену власти непарламентским путем, путем народных протестов, но без партийных флагов. Не верю я в парламентаризм, просто не верю. Всякий "народный представитель" (депутат) он оторван от народа, он может действовать по своему умотрению, а народу лишь остается право сменить депутата (ов) раз в очередной срок. Это есть неправильно, это имитация демократии. Плюс неприкосновенности у народных избранников в том виде как она имеется у нас быть не должно.

Слухай, твоя заангажованість переступає межу здорового глузду. З одного боку ти проповідуєш народні протести, з другого боку підтримуєш тих, проти кого мають бути ці виступи.

З такою логікою, тобі потрібно сидіти на форумі любителів риболовів

Я такой партии не вижу.

З такою позицією, якщо вона в тебе щира - потрібно лягати, складати руки і чекати смерті.

Але ти брехун - тому вигороджуєш тих, хто обкрадає народ України вже 20-ть років - ти банальний негідник. тому не тобі судити людей, які хоч якось, доступними методами протистоять мафії.

ПНЯЛ, ригоАнал?!!!

Посилання на коментар

Пусть и набивая шишки, нужно объединятся и бороться за свои права совместно.... это все же лучше чем доверяться всяким политиканам различной партийной окраски

У нас в городе в частности появилась ячейка независимого профсоюза, созданного сравнительно недавно, причем к его функционированию причастны мои хорошие знакомые. Вот думаю подключиться и помочь этим людям в таком хорошем начинании

Давно пора - принаймні краще, ніж тягати козявки з носа Тягнибока

Посилання на коментар

а на ваших парадах победы шляются бодренькие дедушки с ветеранскими колодками которым максимум 60-65

не знаю, мне это как-то в глаза не вьезжало
Посилання на коментар

быстро только блохи прыгают. У нас все будет происходить увы, медленно. Народным массам еще не раз и не два предстоит разочароваться в различных партийных лидерах, пежде чем понять, что спасение утопающих - дело рук самих утопающих.

Помаленьку ситуация сдвигается... У нас в городе в частности появилась ячейка независимого профсоюза, созданного сравнительно недавно, причем к его функционированию причастны мои хорошие знакомые. Вот думаю подключиться и помочь этим людям в таком хорошем начинании

бороться за свои права

красиво звучит , бороться

то есть вы хотите силой взять себе больше прав отобрав их у кого то другого?

тут жеж как в сообщающихся сосудах - у кого то прав стало больше у кого то соответственно меньше

ну и как это называется?

Посилання на коментар

З УПА трішки інша історія - армія діяла ще 10-ть років після закінчення війни.

А якщо зважити, що доплата до пенсій йде з місцевого бюджету, який і так не дуже багатий, то ці ветерани, я так думаю, перевірені добре.

Але Шкатулці про це думати не вигідно - ось і поре дурниці.

І взагалі, я кожного разу дивуюся: як можна бути таким жорстоким до людей, які колись були в стані твого ворога і не розуміти, що аналогічно те саме і в цих людей - ти для них був ворогом - тоді чому ти дивуєшся з їх жорстокості?!!!

Як на мене - це якась параноя.

і подвійні стандарти, які дуже заважає об"єктивно оцінювати події

Посилання на коментар

Як на мене - це якась параноя.

і подвійні стандарти, які дуже заважає об"єктивно оцінювати події

это не какая то а самая обыкновенная

и им не нужна объективность, объективность нужна здоровым и адекватным

руским не важно что и как было - важно что бы все знали - всё что они , русские делают - правильно

их к этому приучили

помнишь - партия не ошибается - есть отдельные ошибающиеся коммунисты и есть отдельные перегибы на местах

и это им врубили в мозг навсегда

Посилання на коментар

Прикольно, НЕЗАВИСИМАЯ ЯЧЕЙКА ПРОФСОЮЗА.

А какя роль профсоюзов?

Основная роль профсоюза, не распределять путевки, а ОПЛАЧИВАТЬ РАБОЧИМ ЗАБАСТОВКИ.

Если люди, например бастуют 2-3 недели, то все равно получают зарплату, которую оплачивает профсоюз.

Эта практика Европы. А чем будет оплачивать ваша ячейка ????

Посилання на коментар

как по твоему сколько этому деду лет?

может ты и прав, нацепил отцовские и вперёд - где-то сто грамм перепадёт на шару +пончик. Народ же бедствует...
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...