Орiана Опубліковано 12 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 Я искренне хочу разобраться, .. Все! Дістало - любуйтеся і милуйтеся один одним без мене. МЕНЕ НУДИТЬ!!! Розбирайтеся, скільки влізе, але ТУТ, майте повагу до людей, яким ці розборки, як остіну його яйця. http://ukrpolitforum.com/page10751.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 12 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 погоди злорадствовать.. Еще не вечер.. Я вообще ни на кого не ставлю. Предчувствия далеко не оптимистичные. Давай хоть до Нового года доживем.Обе вы с Орианой двоечницы, какая радость и какое злорадствование?!? Это головная боль! А указываю на НАШИ слабые места! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 Все! Дістало - любуйтеся і милуйтеся один одним без мене. МЕНЕ НУДИТЬ!!! Розбирайтеся, скільки влізе, але ТУТ, майте повагу до людей, яким ці розборки, як остіну його яйця. http://ukrpolitforum.com/page10751.html ну вот чего тебя снова штормит сегодня? Никто не собирается разбираться, успокойся. А людям только и интересу, как нос в чужие разборки всунуть. Разве не знаешь.. Отредактировала - и ладно, значит сама нашла то слово, после чего пошла цепная реакция. Не любишь ты признавать свою вину. Это не грех, конечно, но существенная недоработка. Учти еще вот что - дружбу я ему предложила, исходя совсем из других соображений. Он в моих глазах выглядел очень достойно и надёжно в тот недавний период, о котором вспоминать нет нужды и охоты. Я ценю таких людей. Ты- не союзник. А скорее всё же - друг. И терпеть не могу это дурацкое выражение "ситуативный союзник". Ты отлично знаешь, что ни единого расхождения у нас с тобой, что касается политических пристрастий и целостной картины - не имеется. Звичайно, трапляються поодинокі випадки різнобачень, але вони не є суттєвими. Отож - скоріш таки наша дружба вагоміша та міцніща ніж будь з ким.. Хоча ми і сваримось за протилежністю темперамента і натур. А примирить вас у меня почему-то не получается. Я не полномочна взрослому, малознакомому мужчине что-либо приказать или заставить. Как умею - так стараюсь исправить положение. Но и ты взрывная, как петарда. И я между вами как между молотом и наковальней. Наташа, у меня тоже нервы не железные. Я также как ты могу махнуть рукой - и сказать - *****сь сами. Развернуться и уйти. Я терплю, потому что у тебя сейчас период хандры и апатии. И ты же еще мне по макушке настучать пытаешься. ЗА ЧТО ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 12 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк вважає, що депутатство батька й сина Табалових перебуває під питанням. "Ці люди не прийняли присягу у відповідності до Конституції і тому сьогоднішній їх статус депутата перебуває під питанням", - сказав Яценюк. Таким чином він прокоментував інцидент в середу зранку, коли Табаловим завадили прийняти присягу в середу зранку у сесійній залі. За словами Яценюка, "це було спільне рішення трьох опозиційних фракцій не дати їм прийняти присягу". По другим источникам присягу они приняли... Но даже если не приняли, то примут в другой раз... Закон не регламентирует сроки принятия этой самой присяги. И заставить тушек отказаться от мандатов не сможет никто. Факт есть факт. Верховна Зрада - это купи-продай. И с Батькивщиной такое невпервой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 Обе вы с Орианой двоечницы, какая радость и какое злорадствование?!? Это головная боль! А указываю на НАШИ слабые места! А прозвучало, як зловтіха. Справа в тому, що Батьківщину ніхто не гарантував від перебіжчиків - адже там списками займався Турчинов, а його підходи до цієї справи, після яких він може собі дозволити новий офіс - всім відомі. Гарантували від тушок Свободу - ось звідки тушка могла викликати фурор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 Факт есть факт. Верховна Зрада - это купи-продай. И с Батькивщиной такое невпервой я не пойму.. Ты уже со СВОБОДЫ переключился на Батькивщину? :blink: Что радует.. Так, с божьей помощью и до пр\ыщиков с комуньямос доковыляешь потихонечку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 12 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 ну вот чего тебя снова штормит сегодня? Никто не собирается разбираться, успокойся. А людям только и интересу, как нос в чужие разборки всунуть. Разве не знаешь.. Отредактировала - и ладно, значит сама нашла то слово, после чего пошла цепная реакция. Не любишь ты признавать свою вину. Это не грех, конечно, но существенная недоработка. Учти еще вот что - дружбу я ему предложила, исходя совсем из других соображений. Он в моих глазах выглядел очень достойно и надёжно в тот недавний период, о котором вспоминать нет нужды и охоты. Я ценю таких людей. Ты- не союзник. А скорее всё же - друг. И терпеть не могу это дурацкое выражение "ситуативный союзник". Ты отлично знаешь, что ни единого расхождения у нас с тобой, что касается политических пристрастий и целостной картины - не имеется. Звичайно, трапляються поодинокі випадки різнобачень, але вони не є суттєвими. Отож - скоріш таки наша дружба вагоміша та міцніща ніж будь з ким.. Хоча ми і сваримось за протилежністю темперамента і натур. А примирить вас у меня почему-то не получается. Я не полномочна взрослому, малознакомому мужчине что-либо приказать или заставить. Как умею - так стараюсь исправить положение. Но и ты взрывная, как петарда. И я между вами как между молотом и наковальней. Наташа, у меня тоже нервы не железные. Я также как ты могу махнуть рукой - и сказать - *****сь сами. Развернуться и уйти. Я терплю, потому что у тебя сейчас период хандры и апатии. И ты же еще мне по макушке настучать пытаешься. ЗА ЧТО ? Юль... Ты умная взрослая женщина, уверен, что счастливая и желанная, поэтому думаю, что тебе этот и другие форумы до лампочки, как и мне, по большому счету и это для тебя развлечение, а не что-то большее. Исходя из моего такого небольшого вступления надеюсь, искренне, что ты меня поймешь. Нельзя дружить по политическим взглядам. Друзья могут не разделять мнения друг друга на многие вопросы, но при этом оставаться преданными. Дружба это нечто большее. Я думаю, что ты и без меня в курсе что это такое. Причина моего уничижительного отношения к Ори состоит в том, что этот ник вымышленный. Человек который постит под этим ником - мягко говоря не соответствует заявленным здесь характеристикам своего ника. Честный не будет постить о честности, благородный о благородстве, желанная женщина о мужчинах, успешные люди об успехе и т.д. Потому, что если они таковыми являются то это уже все неотъемлимая часть их жизни. Это логично не находишь? Не логично выпячивать свои характеристики наружу. Точнее это можно объяснить, но желанием быть воспринятым именно так. Ори - это такой плод собственного пиара, созданный образ. Ей не нравлюсь не я, а то, что я ею не смогу быть охмурен, чар и умения не хватит. Каждый судит людей по себе. Так поступаю и я. Примирить нельзя. Я ее просто могу не замечать. Но, это индульгенция. С таким успехом можно просто читать этот форум и не постить вовсе. Иногда хочется сдернуть с ника масочку. Я не хочу ни в коем случае вас поссорить, если ты уже решила для себя считать ее "подругой". Это твое личное право и отношение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 12 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 я не пойму.. Ты уже со СВОБОДЫ переключился на Батькивщину? :blink: Что радует.. Так, с божьей помощью и до пр\ыщиков с комуньямос доковыляешь потихонечку Не, ну всем нам, которые поддерживали на выборах ОО нужно признать факт, что руководство этого объединения балаболы. Как эти двое затисались в их непорочный коллектив кторый был просеян с их слов миллионы раз на предмер несоответствий? Это чистой воды вина ОО. Причем сильно бьющая по их репе. В первый день работы такое шоу... А Свободовцев обязать материально компенсировать поломанные двери, спиленные заборы и прочее. А то получается, что они за народ, а народное имущество хер берегут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 А це що за папірчик? Голосувати особисто? А це як? Да какая разница? Сам - не сам... Носятся с этим, как с писанной торбой... придурки... Это как в лоб и по лбу -оце так! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 "Ударівець" скаржиться Пшонці, що йому пропонували 5 мільйонів Депутат від "Удару" Сергій Каплін звернувся до Генпрокуратури з депутатським зверненням стосовно вчинення проти нього злочину. Парламентарій повідомив правоохоронні органи про те, що невідомі особи намагалися підкупити його, пропонуючи гроші за перехід до провладної більшості у Верховній Раді, повідомляє пресс-служба партії "Удар". "Змушений звернутися до вас із депутатським зверненням, яке є заявою про вчинене кримінальне порушення, що подається відповідно до ст.214 КПК", - уточнив він. "7 грудня 2012 року з прихованого номеру мені зателефонувала невідома особа чоловічої статі з запитанням, чи готовий я до зміни політичної партії й, відповідно, фракції у Верховній Раді. При цьому, мені пропонувалась грошова винагорода у сумі від 5 мільйонів доларів", - розповів депутат. "Тобто, вважаю, що невстановлені особи намагалися схилити мене до зміни фракції у Верховній Раді за грошову винагороду, всупереч моїй політичній позиції та зобов’язанням, взятим перед політичною партією "Удар", яка висунула мене кандидатом у депутати", - йдеться у зверненні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 КПУ, яка в пориві любовного екстазу так злилася з олігархами, що не помітила як проголосувала проти себе, всупереч закону дозволили створити фракцію. Платою, очевидно, буде голосування за прем"єра Азарова. Союзи по розрахунку - найстійкіші союзи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 Та шо ти, Вітя, без проблем, буде тобі перерва... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 В Интернете появились кадры депутатской потасовки, возникшей на первом вечернем заседании Верховной Рады 7-го созыва. Из увиденного можно сделать вывод, что решать вопросы силовым путем, что стало визитной карточкой фракции Партии регионов 6-го созыва, теперь будет тяжелее. Отметим, во время перерыва, объявленного уже в ходе вечернего пленарного заседания, оппозиция вернулась на прежние позиции, заблокировав трибуну и президиум парламента, дабы не допустить голосование за спикера. *http://nbnews.com.ua/news/69864/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 Табаловщина - не виняток, а закономірність. Інші БУДУТЬ... Неужели кто-то рассчитывал, что мультимиллионеры вступают в оппозиционную партию, чтобы оппонировать власти, рискуя потерять свой бизнес, а может быть и свободу? Неужели кто-то верит, что богатые люди будут просто так палить сотни тысяч долларов на предвыборную кампанию, сознавая, что в оппозиционной парламентской фракции они не смогут "отбить" ни копейки? И наконец, неужели даже такие богатые люди, как Табаловы, могут просто так выиграть суд у власти, оставив в дураках провластного кандидата и местное руководство Партии Регионов, триумфально выиграв выборы от оппозиции? Неужели Арсений Яценюк, который лично приезжал в Кировоград, чтобы поддержать Табалова, не задавал себе таких очевидных вопросов? Или он действительно верит честному слову политиков больше, чем здравому смыслу? В такой ситуации вряд ли можно удивляться Табаловым – они, прежде всего, бизнесмены и принимают рациональные решения. Странно видеть удивленные глаза Арсения Петровича, который не может найти ни одного оправдания своей близорукости, кроме детских "отмазок". А кировоградцев жалко. Их надежды были искренними… (Сергей Влащенко) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 А-аааааа, ми забули про пам"ятник :o Деякі депутати від Партії регіонів вважають неправильною відсутність президента Віктора Януковича на урочистому відкритті роботи Верховної Ради 7 скликання. Так, "регіонал" Дмитро Святаш, відповідаючи на запитання журналістів, сказав: "Я вчетверте складаю присягу, однак вперше роблю це за відсутності президента в сесійній залі". Святаш додав, що не обурений, але здивований поведінкою президента. "Моя особиста точка зору – є певні правила. Я згоден, що відрядження до Індії є дуже важливим для країни і, мабуть, воно важливіше, ніж складення присяги парламентом 7 скликання…" ____________ Янукович не поспішає до Києва: дорогою з Індії зазирнув у Баку Президент України Віктор Янукович в Баку провів зустріч із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим. Як повідомляє прес-служба президента, під час неї "було обговорено питання розвитку двосторонніх відносин між країнами". На початку зустрічі Янукович зазначив, що спеціально відвідав Баку, оскільки в українсько-азербайджанських стосунках існує багато питань, які потребують обговорення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 грудня, 2012 Янукович не поспішає до Києва: дорогою з Індії зазирнув у Баку глянула новости краем глаза.. Добило. Лекарства они планируют у них закупать! Ну ёли-пали! Все фармзаводы украинские на мази, всё есть, все компоненты, всё работает.. НУ КАКОГО ХРЕНА нам индийские примочки? Не иначе Бахтеева отощала на наркопоставках.. Решила еще у индианцев пососать.. Ну я понимаю - газ, но вот в Запорожье сегодня люди бастуют- мет комбинаты остановили - нема электроэнергии. То есть цены неподъемные. Треть населения без работы без зарплаты.. Сссуко, у нас шо, с эл/энергией для пром-сти не могут разобраться? Хозяева сраные.. Вместе с долбаными комуняками.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 13 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Табаловщина - не виняток, а закономірність. Інші БУДУТЬ... Неужели кто-то рассчитывал, что мультимиллионеры вступают в оппозиционную партию, чтобы оппонировать власти, рискуя потерять свой бизнес, а может быть и свободу? Неужели кто-то верит, что богатые люди будут просто так палить сотни тысяч долларов на предвыборную кампанию, сознавая, что в оппозиционной парламентской фракции они не смогут "отбить" ни копейки? И наконец, неужели даже такие богатые люди, как Табаловы, могут просто так выиграть суд у власти, оставив в дураках провластного кандидата и местное руководство Партии Регионов, триумфально выиграв выборы от оппозиции? Неужели Арсений Яценюк, который лично приезжал в Кировоград, чтобы поддержать Табалова, не задавал себе таких очевидных вопросов? Или он действительно верит честному слову политиков больше, чем здравому смыслу? В такой ситуации вряд ли можно удивляться Табаловым – они, прежде всего, бизнесмены и принимают рациональные решения. Странно видеть удивленные глаза Арсения Петровича, который не может найти ни одного оправдания своей близорукости, кроме детских "отмазок". А кировоградцев жалко. Их надежды были искренними… (Сергей Влащенко) Зачетно сказал Власенко, ну прям не в бровь, а в глаз... Но из его речи выплывает вполне очевидный вывод, который нужно договаривать: сам Яценюк - бизнесмен от политики, как бы он чего красиво не рассказывал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Як повідомляє кореспондент "Української правди", бійка почалася після того, як Олександра Кужель намагалася вихопити у одного з регіоналів другу картку, якою він голосував. Коли регіонал відмовився віддавати картку, опозиція кинулася блокувати трибуну. Бійка була дуже жорстокою. Коли депутат від "Батьківщини" Олег Медуниця впав біля трибуни, регіонали, в тому числі Вадим Колесніченко та Олександр Онищенко, штовхали його ногами і не давали встати. Деякі депутати так душили один одного, що їх обличчя ставали багряними. відео Ганни Грабарської У протистоянні брали участь лідери фракцій, в тому числі, Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк. Віталій Кличко не брав участі у протистоянні. Після оголошення перерви, близько 30 регіоналів залишаються біля трибуни. Зокрема, Ельбрус Тедеєв, який викидає сміття під трибуну, Владислав Лук'янов, Олег Царьов і Микола Левченко. Станом 10:40 свободівці Ігор Мірошниченко, Андрій Іллєнко, Андрій Мохник спокійно стоять в іншому кінці залу. На питання журналістів до Колесніченка, навіщо він бив людину ногами, регіонал театрально відповів "Ужас, ужас, я переживаю", і побіг сходами. ВІДЕО http://www.pravda.com.ua/news/2012/12/13/6979515/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Повалій більше не пудриться. Вона відбиває такт опозиційної кричалки "Тушки - геть!" Повалій переплутала, в якій вона фракції? ВІДЕО *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W7pQdeQZN8o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Кличко:"Я розумію бажання багатьох людей,щоб Кличко пішов у наступ,але хочу нагадати,що наприклад у США кулаки боксера прирівнюються до зброї,а кулаки чемпіона світу-до ядерної зброї.І цю зброю ми не будемо використовувати поки що" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Кужель про володаря коней,дівчат і Ван Дамма Олександра Оніщенка,який з особливою жорстокістю бив колег у залі:"Я вважаю,шо людині,яка володіє "міс Ураїна" і є,наскільки я знаю,племінником Кадирова і б'є людей ногами,треба яйця відірвати.В прямому сенсі.Кллесніченку і йому" Бля, ця потвора також стала депутатом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 13.12.2012 12:08 _ Тетяна Ніколаєнко: у Раді нова сутичка через те, що Колесніченко виступаж російською мовою. свобода, очолювана Фаріон, кинулася до триьуни. Туди ж підтянулась фракція регіонів, йде велика тиснява 150 депутатів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 13 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Кличко:"Я розумію бажання багатьох людей,щоб Кличко пішов у наступ,але хочу нагадати,що наприклад у США кулаки боксера прирівнюються до зброї,а кулаки чемпіона світу-до ядерної зброї.І цю зброю ми не будемо використовувати поки що"Мда... Если Виталика таки они достанут, то в последствии регионалы смогут с гордостью вспоминать,- "а мне морду лично чемпион мира набил!" В этом случае возле Верховной Ради должны дежурить реаниамационные машины в колличестве сооответствующему фракции партии Регионов. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 13.12.2012 12:36 _ Оксана Денисова: "Здравствуйте,дорогой Леонид Ильич"...Рыбак...250 Рибак спікер http://www.pravda.com.ua/news/2012/12/13/6979581/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 13.12.2012 12:48 _ Тетяна Ніколаєнко: Порошенко проводить консультації з Яценюком і Турчиновим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Першим віце-спікером обрали комуніста Ігоря Калєтніка. За прийняття такого рішення проголосував 241 депутат. За його кандидатуру виступила Ганна Герман. "Свобода" була категорично проти Калєтніка і підтримувала ударівця Наливайченка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Свободівця Руслана Кошулинського обрали віце-спікером. За нього проголосували 305 депутатів, регіонали також. Не голосували комуністи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 А тим часом Європарламент прийняв резолюцію по Україні, де зазначається, що парламентські вибори в Україні стали кроком назад порівняно з попередніми. Європарламент закликав нашу державу вдосконалити виборче законодавство, покласти край вибірковому правосуддю та звільнити Тимошенко і Луценка. Також Європарламент закликав Україну здійснити необхідні реформи для найскорішого підписання угоди про асоціацію з ЄС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Феніта.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Nerto Опубліковано 13 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2012 Король умер. Да здравствует король!!!В гробу-то старый, а за гробом новый. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.