Перейти до змісту
Український політичний форум

ССвобода

САИ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не путай КПУ с бывшими членами КПСС не существующей с распадом СССР.

Я хочу увидеть список людей, благодаря действию которых, образовался олигархат и не олигархат непосредственно, но по баблу такиой же.

Я не язычник и для меня аббревиатура не заменяет сучности. Мерилом ,понятия олигархии ,исключительно бабло не служит.Список? Бери состав правительств с момента независимости и это будет костяк.
  • Відповідей 967
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

А кто ты ????

Атеист который старается соблюдать заповеди
Опубліковано

Атеист который старается соблюдать заповеди

А какая самая главная заповедь ?
Опубліковано

Не пи...ть!!!! Это дополнительная к основным равнозначным :P
Опубліковано

Очень умно... :(
Опубліковано

Я колись читав, що насправді заповідей було не десять, а трохи більше.

Серед втрачених такі: не бреши і не бійся

Але їх виключили з Старого завіту як такі, що заважають тримати народ в ярмі

Опубліковано

Які ще заповіді могли тебе стримати від голосування за партію бандюків?

Опубліковано

Які ще заповіді могли тебе стримати від голосування за партію бандюків?

Наша пісня гарна й нова ... <_<
Опубліковано

Наша пісня гарна й нова ... <_<

А ти що думав - поставив галочку біля бандючої партії - і все, вільний. Ага! Ти або звалиш звідси, або кожного дня я буду тобі в пику тикати тих, кого ти обрав керувати МОЄЮ країною. Пнял? :angry:

Перш, ніж голосувати за ПР, думав чому ЖОДНЕН з достойних людей нашої держави не підтримує цю політичну силу? ЖОДЕН!!!!

Чи в твоєму світі авторитетом є тільки бабло? Ну схоже на те....

Опубліковано

А ти що думав - поставив галочку біля бандючої партії - і все, вільний. Ага! Ти або звалиш звідси, або кожного дня я буду тобі в пику тикати тих, кого ти обрав керувати МОЄЮ країною. Пнял? :angry:

Не звалю, навіть не мрій.

Не звик поступатися істеричним бабам. Тепер на принцип не звалю.

І обзивати тебе теж не буду. З принципа.

Ну і так, між ділом: я скористався своїм конституційним правом обирати. Я вільна людина і ніхто не вправі мені ставити в вину мій вибір.

Перш, ніж голосувати за ПР, думав чому ЖОДНЕН з достойних людей нашої держави не підтримує цю політичну силу? ЖОДЕН!!!!

Чи в твоєму світі авторитетом є тільки бабло? Ну схоже на те....

Тобто ти вважаєш третину населення нашої держави недостойними людьми?
Опубліковано

Тобто ти вважаєш третину населення нашої держави недостойними людьми?

Недостойні?!!! Любчику, особини, які через сотню в кишені проголосували за політичну партію, яка опустила країну ПО ВСІХ ПОКАЗНИКАХ на рівень Африки - взагалі не можуть називати себе людьми - порядними чи не порядними. ВОНИ - БИДЛО.

Але є бидло аморфне - низькоінтелектуальне, забите і некультурне. А є активне - як ось ти. Перших можна ще направити у потрібне русло. Тебе тільки давити - нещадно і жорстко.

Опубліковано

А вот вопрос, на который мы должны сами себе дать ответ, звучит так: То, что делает Янукович и ПР – это оккупация?

Или это просто плохая власть? Или может быть хорошая?

Если это просто плохая власть, тогда можно рассуждать о выборе меньшего зла и крутить носом.

А вот если это внутрення уголовно-совковая оккупация, тогда эта власть должна оказаться за гранью хорошо/плохо. Она должна быть вообще вынесена за рамки демократического процесса. Потому что демократической не является.

Мой ответ – да, это оккупация. Поэтому потенциальные лидеры сопротивления сидят в тюрьме. Независимые телеканалы лишаются частот и выбрасываются из кабельных пакетов. Сбор налогов не сильно отличается от сбора дани. А журналистов избивают полицаи.

Людям нужно объяснять разницу между плохой властью и оккупационной.

Потому что народ может избрать антидемократов. Вот только переизбрать их уже не сможет.

Саме тому Свен таких як ти потрібно прив"язувати до ганебного стовпа - ти не тупо голосував - ти голосував НАВМИСНО, бо тобі подобається мертвяцька стабільність і зонівський порядок - ти Зло, а проти зла війна повинна бути нещадною!!!!

Опубліковано

тогда позвольте узнать - а кто накладывает на вас епитимью за несоблюдение этой заповеди?

Я колись читав, що насправді заповідей було не десять, а трохи більше.

Серед втрачених такі: не бреши і не бійся

ну, заповедей было 11 , но одиннадцатую * не пий* по просьбе славян вычеркнули
Опубліковано

Недостойні?!!! Любчику, особини, які через сотню в кишені проголосували за політичну партію, яка опустила країну ПО ВСІХ ПОКАЗНИКАХ на рівень Африки - взагалі не можуть називати себе людьми - порядними чи не порядними. ВОНИ - БИДЛО.

Вони люди. І це їх право обирати тих кого захочуть.

Ти чомусь постійно ігноруєш мої посилання на Конституцію і право обирати. ?????

Але є бидло аморфне - низькоінтелектуальне, забите і некультурне. А є активне - як ось ти. Перших можна ще направити у потрібне русло. Тебе тільки давити - нещадно і жорстко.

А може краще табори побудувати з крематоріями? А для початку на верхній одяг обов'язкову нашивку запровадити - жовта зірка Давида вже зайнята, то придумайте щось інше...

Куди йдемо?

Опубліковано

Вони люди. І це їх право обирати тих кого захочуть.

Ти чомусь постійно ігноруєш мої посилання на Конституцію і право обирати. ?????

Конституцією України підтерся твій президент, який прийшов до влади три роки тому,

Обраний, виконувати одні повноваження, він узурпував усю владу.

У Табачника витратили "комп'ютерні" мільйони не за призначенням

Рахункова палата виявила нецільове використання коштів держбюджету, виділених у 2010-2012 роках Міносвіти на інформатизацію, комп'ютеризацію та матеріально-технічне оснащення шкіл.

Про це йдеться в повідомленні Рахункової палати, опублікованому на сайті відомства.

Згідно з повідомленням, аудит показав відсутність належної координації в роботі міністерства і підлеглого йому Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, які повинні забезпечувати виконання національних та бюджетних програм з інформатизації.

"Несвоєчасне узгодження проектів з розробки та впровадження комп'ютерних навчальних програм призвело до того, що 5 млн гривень, передбачених на створення 17 програмних засобів навчання для учнів 10-11 класів, використані на інші цілі", - зазначили у Рахунковій палаті.

Як повідомляється, в 2010 році міністерство не закупило 600 комп'ютерних комплексів, а на придбання такої кількості техніки в 2011 році було потрібно вже в 1,5 рази більше, тобто з держбюджету додатково було витрачено 15,1 млн гривень.

СВЕН, тобі з тих мільйонів скільки перепадає? а-ааа, я забула, тобі багато не потрібно, ти вдовольняєшся жебрацькою стабільністю і принциповими сто гривнями премії, які тобі в час кризи недодала Тимошенко.

Да уж...бидло вигідне усім, навіть опозиції. Ти неоцінимий кадр, Свен, ти це знаєш?

Опубліковано

Обраний, виконувати одні повноваження, він узурпував усю владу.

Він за все і відповість. Тут все просто. Тут не буде як при Ющенку: йому не давала працювати Вона, Їй не давав працювати він.

СВЕН, тобі з тих мільйонів скільки перепадає?

Якщо тобі цікаво, то після сплати всіх податків моя зарплата склала чвертьмільйона. :P
Опубліковано

Він за все і відповість. Тут все просто. Тут не буде як при Ющенку: йому не давала працювати Вона, Їй не давав працювати він.

Ні, бидло, ти брешеш - Ющенко ОТРИМАВ, що заслужив: його не обрали президентом. Тимошенко отримала по заслугах - її також не обрали президентом і вона тепер сидить в вязниці. А твій Янек нічого не отримає. Знаєш чому, правильно, бо бидло не здатне на вчинки, воно може тільки тупо за кимось йти.

Тому ти знову обрав владу ту саму, ЯКА ОПУСТИЛА УКРАЇНУ ПО ВСІХ ПОКАЗНИКАХ НА РІВЕНЬ АФРИКИ.

А я, нормальна людина - наказала за невиконані обіцянки і Ющенка і Тимошенко.

Відчуваєш між нами різницю - між Людиною і бидлом? Ну якщо ні, то я ще доступніше можу - на пальцях.

Опубліковано

Ні, бидло, ти брешеш - Ющенко ОТРИМАВ, що заслужив: його не обрали президентом. Тимошенко отримала по заслугах - її також не обрали президентом і вона тепер сидить в вязниці. А твій Янек нічого не отримає. Знаєш чому, правильно, бо бидло не здатне на вчинки, воно може тільки тупо за кимось йти.

Тому ти знову обрав владу ту саму, ЯКА ОПУСТИЛА УКРАЇНУ ПО ВСІХ ПОКАЗНИКАХ НА РІВЕНЬ АФРИКИ.

А я, нормальна людина - наказала за невиконані обіцянки і Ющенка і Тимошенко.

Відчуваєш між нами різницю - між Людиною і бидлом? Ну якщо ні, то я ще доступніше можу - на пальцях.

Ющенка потрібно було саджати в камеру поруч з Тимошенко. Той телепень, разом з Нею профукав надії і сподівання Майдану. Я їм цього не пробачив.

Це вони опустили Україну і зробили посміховиськом. А Янукович продовжує...

Опубліковано

Ющенка потрібно було саджати в камеру...

Нi, на палю.

"Зрадникiв на палю"

( уна-унсо ).

А Юлю я бы выпустила, ей "пчелопас" мешал рулить и палки вставлял в колеса.

Опубліковано

Ющенка потрібно було саджати в камеру поруч з Тимошенко. Той телепень, разом з Нею профукав надії і сподівання Майдану. Я їм цього не пробачив.

Це вони опустили Україну і зробили посміховиськом. А Янукович продовжує...

А ти допомагаєш, бо ви БИДЛО!!!!

Вперше це слово прозвучало після якоїсь іноземної поїздки янека - коли він виставив навколо публічного туалету охорону, яка не впустила туди голову Європарламенту!!! Тоді один відомий журналіст видав сакральну фразу Якщо бидло обирає президента, то його (президента) можна показувати в цирку за гроші

З тих пір минуло три роки - і Свен поплазував на вибори, щоб проголосувати за партію, яка буде працювати на його другий термін.

Тобто, ще раз, бо ти з першого разу не зрозумів - Ющенко - був наказаний, Тимошенко - також. І лише бидло тримається янека, як блохи кожуха. А чому? А тому, що стабільність можуть забезпечити їм тільки ці негідники - бидлячу стабільність, не людську, звичайно, людська для раба є надто обтяжливою і некомфортною.

Опубліковано

Нi, на палю.

"Зрадникiв на палю"

( уна-унсо ).

А Юлю я бы выпустила, ей "пчелопас" мешал рулить и палки вставлял в колеса.

Я б зараз Юлю теж випустив. Посиділа трохи, подумала, набралась здорової злості... Цікаво було б...

Юру взагалі не зрозуміло за що посадили. За ті нещасні 40 тисяч? Це смішно...

А Ющенка в камеру!!!

Опубліковано

Я не язычник и для меня аббревиатура не заменяет сучности. Мерилом ,понятия олигархии ,исключительно бабло не служит.Список? Бери состав правительств с момента независимости и это будет костяк.

Ну тогда современные партии правого толка начиная с ПР и заканчивая ... заканчивая..., короче самой последней это всего лишь аббревиатуры с одной сущностью.

А вот список - вполне устраивает, только как начало. Добавить нужно депутатов ВР.

Опубліковано

Я б зараз Юлю теж випустив. Посиділа трохи, подумала, набралась здорової злості... Цікаво було б...

Юру взагалі не зрозуміло за що посадили. За ті нещасні 40 тисяч? Це смішно...

А Ющенка в камеру!!!

Накрылась бы одна партия медным тазом, если бы ЮВТ вышла... А вот Юга... Этот Юга сидит не згя.
Опубліковано

тому, що стабільність можуть забезпечити їм тільки ці негідники - бидлячу стабільність, не людську, звичайно, людська для раба є надто обтяжливою і некомфортною.

нечеловеческая стабильность

колосаль!

дас ист фантастиш!

надо запомнить... :D

Опубліковано

*http://blogs.korrespondent.net/users/blog/sovestking/a87959

Оказывается, что сервер партии Свобода находится в России...

Странно, ведь они Россию считают стратегическим врагом, почему же сервер размещают там?

А где же патриотизм? Где же поддержим украинское??

Опубліковано

*http://blogs.korrespondent.net/users/blog/sovestking/a87959

Оказывается, что сервер партии Свобода находится в России...

Странно, ведь они Россию считают стратегическим врагом, почему же сервер размещают там?

А где же патриотизм? Где же поддержим украинское??

По твоему истинные патриоты свои сбережения и деньги тоже должны хранить в украинских банках.

И вместо птицы должны есть вареники с картошкой ?

Опубліковано

По твоему истинные патриоты свои сбережения и деньги тоже должны хранить в украинских банках.

И вместо птицы должны есть вареники с картошкой ?

Это был сарказм.......

Просто Свобода не раз говорила, что Россия - стратегический враг Украины.

И тут вдруг выясняется что сервер расположен там.

Это как-то нелогично.

Опубліковано

Ану підтвердження цих слів - у студію!!!!

А щодо того, що він пише - я знаю багато чудових людей, талановитих у своїй професійній діяльності але зовсім нікчемних у математиці. І що?

Нацизм - це політична ідеологія, яка була економічною і політичною доктриною Німеччини (у часи Третього рейху). Термін вживався для позначення політичних течій також і в інших країнах, наприклад, в СРСР, де, по відношенню до встановленого у 1920-ті роки політичного режиму, також вживався термін «режим націонал-соціалізму»

А тим не менше, комуністи представлені у владі, давно на владі паразитують і навіть творять цю економічну ситуацію проти якої виступає твій журналіст. Чому він не називає комуняк нацистами? Чому ти їх сприймаєш спокійно? А тому, що ви обоє банальні зомбі - люди, які не здатні думати самостійно, а лише по чужій указці. Тобі поклали у мізки - що Свобода - нацисти - ти це прийняв на віру, і навіть не спромігся знайти цим словам підтвердження - ну хоча б в їх програмі.

К слову пришлось,поэтому- прошу простить великодушно. Знаю многих прекрасных , талантливых- профессионалов, даже математиков! По жизни - людци. (укр.- поймут). :(
Опубліковано

опа-на! Интересненький момент! Можно поподробнее ( как можно больше!!!) ?

начни по пунктам. первым, я думаю, ты укажешь религиозные сферы. В таком случае, сразу начни со статистики, какой процент атеистов на обеих полюсах (подсказка - он равен) т.е. религиозные различия, как не несущие разночтение либо противоположное мировоззрение - не учитываем.

А дальше - хочу послушать тебя ---

Разница- Юля , принципиальная. И религиозность, здесь,уже как бы и ни при чем. Восток- духовность ,коллективизм,авторитаризм,мужское ....Запад- материализм, эгоцентризм,женское....На философской терминологической спецификации, не буду заострять внимание. У тебя и так достаточно весомая мотивация для ее личностной инпретитации . Зови - деда Ория. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...