GiRaFo.chka Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 І фотку ту дурнувату забери - вона мене нервує. -0 да вот сапожки предложили, Людмила Прокофьевна... -слишком вызывающие, на мой взгляд!- -мда?... значит надо брать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 давно в дыню не получала? Ты что, монополистка? Это твоя тема? Или вытащить всю твою матату , какую ты решаешь в остальных темах? Та даже и в этой? Я, милочка, не Бубусь и не САИ. И я когда- то все таки отучу тебя хамить. Тобто, ти відмовляєшся і будеш срати мені на голову - правильно я тебе зрозуміла? А одного разу, коли ти ось так сказала про іншу тему, ми з Катериною пішли. Гаразд, я запам"ятаю це. Сподіваюся Рабинович послухається мого прохання і не буде тобі відповідати на цій темі. А тебе попрошу більше до мене не звертатися - ти у мене в ігнорі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Андрій Іллєнко о ситуації на ОВК 215 *http://www.youtube.com/watch?v=9wxcj-mDvt4&feature=youtu.be _____________ А ось мамзель, з ким сперечається А. Ільєнко - секретар Київради Галина Герега носить годинник вартістю більше ніж 30 тис. євро Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Губський пролетів мимо Ради Із Канева: це вже агонія, без жодних шансів для Губського. Подивилися протоколи: наш кандидат Даценко переміг упевнено, з відривом у 5000 голосів. Це добра новина. Цікавий поворот В окрузі Губського №197 зникла глава ОВК | http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/29/6976131/ Жесть, бандюки рулять, а міліція допомагає... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 ТИМОШЕНКО ОГОЛОСИЛА ГОЛОДУВАННЯ ПРОТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ Екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів. Про це повідомив її захисник Сергій Власенко, передає Інтерфакс. "Я оголошую голодування на знак протесту проти фальсифікації виборів", - процитував Власенко заяву екс-прем'єра. За словами Власенка, відповідну заяву вона подала до Державної пенітенціарної служби Тимошенко вже відмовилась від їжі і має намір пити лише воду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Тобто, ти відмовляєшся і будеш срати мені на голову - правильно я тебе зрозуміла? А одного разу, коли ти ось так сказала про іншу тему, ми з Катериною пішли. Гаразд, я запам"ятаю це. Сподіваюся Рабинович послухається мого прохання і не буде тобі відповідати на цій темі. А тебе попрошу більше до мене не звертатися - ти у мене в ігнорі. отъебись, будь так ласкава.ты про свой игнор уже все уши прожужжала. Да..вот еще! Почему если не выполняются твои идиотские требования - ты сразу воспринимаешь это как срач на твою голову? Тебе ж недавно посоветовали - не возносись. Я тогда не приказывала. А просто попросила. Ты так не умеешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 29 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 один простой, но неглупый человек как-то напомнил мне золотые слова, которые я давно знала, но почему-то редко вспоминала. Можно, и тебе сейчас напомню? НИКОГДА НЕ ГОВОРИ НИКОГДА Jedem das Seine Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 У Ірпіні на дільниці бійка. "Беркут" відгородив ОВК Окружна виборча комісія більше години не приймала протоколи та бюлетені з дільничних виборчих комісій. За годину її відсутності шеренга молодих осіб, які закривають вхід до приміщення, де сидить комісія, зросла в двічі. Хлопці, як і раніше не повідомляють хто вони, і не допускають журналістів до членів ОВК, навіть щоб зареєструватися. На дільницю прибули спостерігачі ОБСЄ, але їх не пускають. О 21:50 в приміщенні ЦВК почалася сутичка між молодиками та присутніми журналістами. Це сталося після того, як представник ОБСЄ спробували пройти через трирівневий кордон молодиків, які оточили підхід до ОВК. Після кількахвилинної перепалки, що представники місії спостереження ОБСЄ мають відповідні посвідчення, а також право доступу до ОВК, молодики розступилися і пропусти представника місії і перекладача. У свою чергу журналісти також почали вимагати, щоб їм дозволили пройти, однак молодики відмовились їх пропускати, і спровокували штовханину. На місце прибули представники "Беркуту", які виставили кордон перед столом ОВК. У свою чергу співробітники місцевих дільничних комісій, які вже кілька годин чекають на те, щоб здати протоколи і бюлетені попросили молодиків вирішувати всі питання на вулиці і дати можливість здати документи. Після суперечки вийшов представник ОВК і попросив всіх невідомих осіб залишити приміщення та перереєструватися. Після того, як журналісти заявили, що вони можуть бути присутні і вони не залишать приміщення доти доки не вийдуть невідомі молодики, представник ОВК попросив молодиків вийти. Тих представників окружкомів, які вже здали бюлетені, попросили залишитись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 ТИМОШЕНКО ОГОЛОСИЛА ГОЛОДУВАННЯ ПРОТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЙ очень важная и главное, новая информация! Ты что, здесь всех за идиотов держишь? которые инфу черпают только из твоих отекших рук? У тебя свои собственные мысли или комменты есть? кроме тупых копипастов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Jedem das Seineaber es ist nicht für jedermann Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Ситуація на ОВК 215 Коментар Андрія Іллєнко *http://youtu.be/9wxcj-mDvt4 відео з роботи ОВК 215 *http://youtu.be/p29xewbZqAw Члени ОВК назвали причину затримання підрахунку, це значні та не дуже помилки в оформлені протоколів та бюлетенів для здачі до комісії, наприклад відсутність підпісів деяких членів дільничих комісій там де вони повинні бути, чи не правильне пакування бюлетенів, вони повинні бути розділені по кандидатах, знаходитись у окремих пакетах, тощо. Результати ДВК зі значними порушеннями в оформлені, будуть перераховуватись в присутності членів ОВК і ДВК (тут треба уточнити), поки голови цих ДВК мусять чекати у кінці черги, бо по словам членів ОВК таки перерахунок займає 1-2 години, а за цей час вони оформлюють 5-6 дільниць без порушень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 это ты для Евки написал? Мне о себе можешь не рассказывать. А вот я сейчас тебя попробую огорошить. Скажи-ка, мой ненаглядный. Если вдруг (ну допустим!) Ева постарается исправить свои ранние необдуманные высказывания, которые ты вписал в злопамятную книжицу, ты б мог бы с ней разговаривать без .. ну ты знаешь всё сам. Ты , оказывается, невнимательный. Ты с момента своего отлёта - почти ничего не читал. Ты не знаешь, как она о тебе отзывалась в твоё отсутствие. Даже я бы простила!! Вобщем, суть такова : мне очень хотелось бы вас примирить. Скажи без сантиментов - с твоей стороны это допустимо? Попрошу к моему вопросу отнестись серьезно. ты забыла что ева пыталась меня убить есть вещи которые прощать нельзя что с того что патрон был холостым и стреляла она в воздух , цель у неё была весьма конкретная и за это ей придётся отвечать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 http://www.pravda.com.ua/photo-video/2012/10/29/6976045/ До речі, Михальчишин - обраний депутатом ВР. посмотрел - на вопрос он не ответил вот представь если лидер НДИ начнёт расказывать что 8 000 000 украинцев погибших от голода облагородили человечество потому что перестали отравлять воздух европы а потом потребует уважать патриотические чувства израильтян ты посчитаешь что это нормально? помнишь я писал националист - это тот кто любит и уважает свой народ а нацист - тот кто ненавидит другой народ тягныбок - он как по твоему = нацист или националист ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 ты забыла что ева пыталась меня убить есть вещи которые прощать нельзя что с того что патрон был холостым и стреляла она в воздух , цель у неё была весьма конкретная и за это ей придётся отвечать Пане Рабінович, можна вас попросити відповідати на іншій темі, щоб не засмічувати цю, де я ставлю новини про вибори. Дякую за розуміння. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Это как ??? Любопытно было бы посмотреть ;) ------------------------------------------------------------ Р.S ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ Да,мы народ говнистый. С детства,................. ............................... ................................ Вы не согласны? Врёте! Писать "стихи" на стенках туалета- не мудрено! Среди говна вы все поэты Среди поэтов - все говно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Писать "стихи" на стенках туалета - не мудрено! Среди говна вы все поэты Среди поэтов - все говно! о! вот русский дух, вот русью пахнет ........ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Все той же 215 Члени ДВК чекають у черзі сидячи в актовому залі, вони жаліються на життя, владу, та організацію виборів, і їх можно зрозуміти, увесь день після цілого дня і безсонної ночі до того, сидіти на пакунках, майже без світла (вже пізно ввечері уімкнули), без їжі і води, нікуди не вийти, а потім тобі члени ОВК скажуть, що в тебе все не правильно, треба зібрати весь склад ДВК і все переробити, наприклад. Ще мені не зрозуміло, чому маючи майже ту ж кілкість дільниць ОВК 213 вже обробила 100%, а деякі, як, наприклад, ОВК 223 тільки 26%, це звичайно насторожує. *http://youtu.be/blOQgUyF_4I Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 ты забыла что ева пыталась меня убить есть вещи которые прощать нельзя что с того что патрон был холостым и стреляла она в воздух , цель у неё была весьма конкретная и за это ей придётся отвечать я уж думала, что ты не ответишь. Тут несколько преданных слуг у Орианы, для которых ее слово - закон. Я уж думала, что и ты в их категорию скатился. Но Телец - всегда телец. Щас!)) отступление! - (тока не обижайся!!!!!! - никогда б не подумала, что из-за какого-то фраеристого еврея мы с наташкой снова так разругаемся! А это уже соперничество, мой дорогой. Ой, хтобсказал-засмеяла)))) Ты пользуешься бешеной популярностью, рабинович!))) теперь по делу : я б не влезла со своими поучениями, но дело в том, что девочка эта - мне почти как доця. Мне хочется ее опекать и оберегать. Она славная, умница, только совсем дикая, ей 20 лет, и еще слабо ориентируется, находясь в толпе. А о тебе она вспоминала с теплом и уважением. А ты пришел - и начал свои занудные шпильки вставлять. Я знаешь, сколько к ним привыкала? Пока не поняла, что внутри ты очень добрый и ранимый. И это у тебя оболочка. Совсем как у нее, понимаешь? Ну, понимаешь??? Она так оберегается. Она не умеет еще адекватно реагировать где с юмором, где с игнорированием, нападает первая, знаешь, : что вижу - то и пою. А вобщем - очень непосредственная и правильная. Только не совсем воспитанная и натасканная. Собственно, как ты. Поэтому мне грустно и обидно видеть, как вы стараетесь уколоть друг друга из-за одинаковой гордости и чувства собственного достоинства. Ладно, если вы такие два дурака - разбирайтесь сами. Просто мне очень досадно. Я год убила, чтоб доказать тебе, что я не идиотка, как ты меня называл, хотя идиотизм тоже понятие неоднозначное. Но ,,,как говорит моя мама: кто-то ведь должен быть умнее? ))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Родной.... как же ж вчера тебя здесь не хватало....Братан, если Там меня нет. И здесь меня нет. То где я? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Ща, только шнурки поглажу. + :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 о! вот русский дух, вот русью пахнет ........ Пане Рабинович - тут про вибори, а не про дух. Про дух можна і на інших темах. Як сказав Тягнибок - поважайте не лише себе, а й інших, якщо хочете, щоб вони поважали вас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 О! Шкатулкин! Теперь Тягнибок у нас во первых строках цитатника! А ведь еще и до культа не дошел... То ли еще будетЬ а ты меня шолоховым упрекал! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Гарна стаття про Королевську, щось її забули зовсім... Прольот Королевської http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/508e85960f358/ Майже рік тому Королевська зрадила свою тодішню патронессу Тимошенко і почала створювати імідж кагбе опозиціонерки. Перша спроба заявити про себе в амплуа опозиційного політика була майже рік тому, коли у Верховні Раді виступав президент Янукович. Депутати від БЮТу і НУНСу його зафукали -топтали ногами, свистали під час його виступу у парламенті...І тут Наталя Королевська чи її радники вирішили, що вже час настав всих намахати: і опозиціянтів, і українських громадян. У Королевської виникло гостре бажання в цей день виступити від імени всієї опозиції (а тоді вже всі знали, куди навострила лижі Наталя Батьківна). Менеджери каналів, кажуть мої джерела, були щедро простимульовані, аби того вечора Королевська з"явилася в ефірі більшості телеканалів в образі новоявленої української Жанни д"Арк із таким месіджем: "Ми – опозиція – показали Януковичу кузькіну мать. А я починаю збір підписів за відставку уряду!" (з цими підписами можна було потім тільки до вітру сходити. Але розрахунок був не на відставку Азарова і ко, а на те, що бабусі перед телевізорами подумають: ага, Юлю посадовили, а оце ж вона замість неї – Наталочка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Гарна стаття про Королевську, щось її забули зовсім... а шо? нам надо и о ней помнить? О, великая МАО! Какие еще розпорядження поступят? Так это ж ты еще не при власти даже. Тя ж даже исчо ни пасчитали!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Братан, если Там меня нет. И здесь меня нет. То где я? Ты смотрел вчерашнего Шустера? - которого сейчас повторяют? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Прикол... :lol: :lol: :lol: ОБСЄ: ЦІ ВИБОРИ - КРОК НАЗАД У ПОРІВНЯННІ З ПОПЕРЕДНІМИ http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/29/6976094/ Герман: висновки ОБСЄ продемонстрували, що ми йдемо правильним шляхом http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/29/6976105/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Я балдю...в сльозах і соплях...це Люди... Не буде за бандюками правди... Слава Україні - Героям слава!!! ВІДЕО *http://www.youtube.com/watch?v=blOQgUyF_4I&feature=youtu.be Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 Я балдю...в сльозах і соплях... Люди... Слава Україні - Героям слава!!! сопли подотри. чего орёшь? ник оправдываешь?самая любящая до слёз. Ханжа и лицемерка. славу заслужить надо. а не вопить, поднявши пальцы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2012 посмотрел - на вопрос он не ответил вот представь если лидер НДИ начнёт расказывать что 8 000 000 украинцев погибших от голода облагородили человечество потому что перестали отравлять воздух европы а потом потребует уважать патриотические чувства израильтян ты посчитаешь что это нормально? помнишь я писал националист - это тот кто любит и уважает свой народ а нацист - тот кто ненавидит другой народ тягныбок - он как по твоему = нацист или националист ? Це у вас в Ізраїлі євреї і двірники і сажотруси і міністри і актори, в Україні інша ситуація - євреї асоціюються з лихварями, банкірами, корчмарями, начальниками, артистами - якщо ти помітив, робОти непильні і з розряду престижних. Але кожна з них - це експлуатація українця. Тому, пардон, не треба дивуватися, що вас, мяко кажучи, не люблять. І навряд чи хтось з вас при здоровому глузді буде думати, що можна ПРИМУСИТИ любити. Але цей факт ніяк не означає, що прийшовши до влади, той чи інший політик буде з трибун виголошувати антисемітизм чи закликати мочити жидів. До речі, ніхто не заважав Ізраїлю признати Голодомор українського народу - чим проявити співчуття і розуміння. А не сталося і особисто я це сприймаю як ще один прояв возвишення: мовляв, ніхто більше євреїв страждати не міг апріорі. Звичайно, ти можеш сказати: хто вам заважає тягнутися до рівня євреїв і витісняти їх на непрестижні роботи. Ментальність - як прояв характеру народу, який є від народження, як наприклад, відсутність рук в деяких людей. Такі люди можуть все робити ногами не гірше, ніж руками, але є дещо, чого вони робити не можут, як би не хотіли - ну наприклад, стріляти по цілях. А тепер уяви, такого товариш запрошує на вечірку в тирі - що має відчувати безрукий? А коли раз, два, багато разів. Тому, ось так, маємо те що маємо. В голову людині ти не залізеш, а зовні Тягнибок не є агресивним - тому поважати волевиявлення українського народу вам доведеться, принаймні, на держаному рівні. До речі, зараз багато пишуть про феномен Свободи і аналізують електорат цієї партії - люди різні є - серед них і євреї. Та що там казати: найбільший відсоток Свобода отримала на Львівщині - тобі потрібно розказувати скільки колись було у нас євреїв - ти як думаєш, всі виїхали? Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2012 На окрузі Гереги затримують підрахунок для фальсифікації - представники ДВК У Києві, на окрузі 215 відбувається запекла боротьба між кандидатом від Свободи Андрієм Іллєнком та секретарем Київради Галиною Герегою. Члени ДВК чекають у черзі для передачі результатів виборів 2012 у ОВК 215. Вони вважають, що їх умисно затримують, щоб "фальсифікувати вибори" . Да, ця макака не зупиниться.... До речі, Рабинович - дуже символічно: Свобода проти мафії. Інші вже здалися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.