Рыжая Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Почему "не ожидая"? Иначе в них "денежные мешки" столько денег не вкладывали бы. Предвыборный расчет. Хотя это плохо для левого движения. Поймут, что ренегатство дело доходное. Думаю, что от ренегатов в одной стране левое движение не пострадает Партия европейских левых, «Европейские левые»( Party of the European Left;Partei der Europäischen Linken;Parti de la Gauche Européenne;Partito della Sinistra Europea;Partido de la Izquierda Europea)— европейская политическая партия. Объединяет еврокоммунистические, лево-зелёные и социалистические партии стран — членов и кандидатов на вступление в Евросоюз. В Европарламенте представители «Европейские левые» работают во фракции «Объединённые европейские левые — Северные зелено-левые». Председателем является генеральный (национальный) секретарь ФКП — Пьер Лоран. Члены Партии европейских левых Австрия: Коммунистическая партия Австрии Бельгия: Социалистическая партия (Валлония) Бельгия: Социалистическая партия (Фландрия) Белоруссия: Белорусская партия объединённых левых «Справедливый мир» — с октября 2009 Чехия: Партия демократического социализма Дания: Красно-зелёная коалиция — с июня 2010; ранее имела статус наблюдателя Эстония: Объединённая левая партия Эстонии Финляндия: Коммунистическая партия Финляндии — с октября 2009; ранее имела статус наблюдателя Финляндия: Левый союз Франция: Французская коммунистическая партия Франция: Левая партия Франция: Унитарные левые Германия: «Левые» — с 2007 года; ранее членами «Европейских левых» были Левая партия. ПДС и «Труд и социальная справедливость — Избирательная альтернатива» Греция: «Синаспизмос» Венгрия: Рабочая партия Венгрии-2006 — с 2009; вместо вышедшей из ПЕЛ Венгерской коммунистической рабочей партии Италия: Партия коммунистического возрождения Люксембург: «Левые» Португалия: Левый блок Молдавия: Партия коммунистов Республики Молдова Румыния: Румынская коммунистическая партия (2010) Сан-Марино: Коммунистическое возрождение Сан-Марино Испания: «Объединённые левые» Испания: «Коммунистическая партия Испании» Испания: «Объединённые альтернативные левые Каталонии» Швейцария: Швейцарская партия труда Турция: Партия свободы и солидарности — с 2007 года Также в рамках Партии европейских левых действуют партии-наблюдатели, среди которых: Кипр: Прогрессивная партия трудового народа Чехия: Коммунистическая партия Чехии и Моравии Германия: Германская коммунистическая партия Греция: Обновлённая коммунистическая экологическая левая Италия: Партия итальянских коммунистов Польша: Молодые социалисты Словакия: Коммунистическая партия Словакии Пьер Лоран, нынешний президент Партии европейских левых,лидер Французской коммунистической партии (фр. Parti communiste français) В Европарламенте нынешнего созыва Европейские левые имеют 34 мандата,из 736ти. Плюс 56 дружественных мандатов зелёных.Плюс 185 голосов альянса социал-демократов. Остальные мандаты принадлежат так же различным демократическим и социал-демократическим движениям. Идеология,основные направления,Европейских левых выглядит так: демократический социализм, еврокоммунизм, феминизм, энвайронментализм. Энвайронментализм с сексуальной ориентацией ничего общего не имеет Это социальное экологическое движение, распространившееся в XX веке в европейских странах, направленное на усиление мер по защите окружающей среды. ===================== Вот вам и альтернатива. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Думаю, что от ренегатов в одной стране левое движение не пострадаетДа я то имел в виду только Украину. А еврокоммунизм, конечно, интересное направление, хотя было когда-то принято в штыки занудным Политбюро СССР. Сегодня и вариации "левого поворота" в Латинской Америке чего-то стоят! "Капитализм свое отработал" - так начал свое выступление на последнем Давосском форуме его председатель доктор Шваб. И не надо себе морочить голову – сегодняшний кризис - это кризис не человечества, а капитализма, который свое историческое время уже отработал. Это уже стало общим местом современной науки. Да и выход из Великой депрессии начала 1930-х стал возможен благодаря чисто социалистическим мерам.В любом случае мы переживаем переломный момент. Что в результате всего получится? А люди, как бы они не были заражены потребительским вирусом, интуитивно хотят какой-то правильной, справедливой жизни. Смогут ли "левые" ответить их чаяниям? Я сейчас периодически слежу за действиями "Справедливой России" в РФ. Жаль, что схожей партии лейбористского, социалистического типа на Украине нет (по крайней мере известной и авторитетной). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Да я то имел в виду только Украину. А еврокоммунизм, конечно, интересное направление, хотя было когда-то принято в штыки занудным Политбюро СССР. Сегодня и вариации "левого поворота" в Латинской Америке чего-то стоят! "Капитализм свое отработал" - так начал свое выступление на последнем Давосском форуме его председатель доктор Шваб. И не надо себе морочить голову – сегодняшний кризис - это кризис не человечества, а капитализма, который свое историческое время уже отработал. Это уже стало общим местом современной науки. Да и выход из Великой депрессии начала 1930-х стал возможен благодаря чисто социалистическим мерам. В любом случае мы переживаем переломный момент. Что в результате всего получится? А люди, как бы они не были заражены потребительским вирусом, интуитивно хотят какой-то правильной, справедливой жизни. Смогут ли "левые" ответить их чаяниям? Я сейчас периодически слежу за действиями "Справедливой России" в РФ. Жаль, что схожей партии лейбористского, социалистического типа на Украине нет (по крайней мере известной и авторитетной). Абсолютно согласна. Ибо наши КПУ, СПУ и ПСПУ - это только перепевы или осколки старой КПСС. А левые за рубежом все больше приходят к власти. Примеров уже немало. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Идём голосовать: Я - Удар Жена - Батькивщына Пасынок - Свобода Тёща - Батькивщына Младшая дочка с зятем - нет в списках Старшая дочка с зятем - живут в одном месте, прописаны в другом. Итого счёт: Партия Регионов - остальные - 4:4 :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Абсолютно согласна. Ибо наши КПУ, СПУ и ПСПУ - это только перепевы или осколки старой КПСС. А левые за рубежом все больше приходят к власти. Примеров уже немало. Вот именно. По сути та же КПУ идеологически - партия воспоминаний о прошлом. Все! Проехали! Время требует партии, устремленной в будущее. Не тянешь сам, иди в ученики. А левое направление востребовано. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Идём голосовать: Я - Удар Жена - Батькивщына Пасынок - Свобода Тёща - Батькивщына Младшая дочка с зятем - нет в списках Старшая дочка с зятем - живут в одном месте, прописаны в другом. Итого счёт: Партия Регионов - остальные - 4:4 :rolleyes: Ты есто штрейкбрехер! со своим ударом! ПАзооор джюнглям! Жене с тещей пламенный привет! дополнение : ты естеш удар по СВОБОДНОЙ БАТЬКИВЩИНЕ! Немедленно передумывай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Абсолютно согласна. Ибо наши КПУ, СПУ и ПСПУ - это только перепевы или осколки старой КПСС. А левые за рубежом все больше приходят к власти. Примеров уже немало. Ну ось і йди голосувати за Свободу - у них ліві ідеї, але не такі, як в наших комуняк: взять і подєліть, а переглянути всю приватизацію на користь народу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Ты есто штрейкбрехер! со своим ударом! ПАзооор джюнглям! Жене с тещей пламенный привет! Юльк, мовчи - будемо мати кого цюкати після виборів - добре, що признався. Там правда є ще Едуардович, але він високо літає, не сягнути. А ось цей в танку - якраз те, що треба. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Ну ось і йди голосувати за Свободу - у них ліві ідеї, але не такі, як в наших комуняк: взять і подєліть, а переглянути всю приватизацію на користь народу. УКраинский национализм есть синонимом клинического дебилизма. Я уже свой выбор сделал. И менять не собираюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Ну ось і йди голосувати за Свободу - у них ліві ідеї, але не такі, як в наших комуняк: взять і подєліть, а переглянути всю приватизацію на користь народу. Так и у коммунистов такие же - приватизацию отменить, все вернуть в "народ" имеется ввиду в Фонд госимущества, а оттуда опять продать, по второму кругу, но "правильно", народу, своим в смысле. На самом деле можер давным давно ставить равенство сежду КПУ и Свободой. Есдинственной на чем они не сходятся это москали. Но это мелочи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 УКраинский национализм есть синонимом клинического дебилизма. Ну не кажи... Молодий дебілізм можна списати на захворювання росту, становлення - отже є надія. А старий - це вже старческий маразм, що з них візьмеш... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Ну ось і йди голосувати за Свободу - у них ліві ідеї, але не такі, як в наших комуняк: взять і подєліть, а переглянути всю приватизацію на користь народу.Сегодня существующее государство со всеми его атрибутами - это враг. Украина не является уютным домом, а украинская власть - дружеской и своей. Это идущая война между народом и властью, между чиновником и предпринимателем. Пока нет политической силы способной проводить в государстве интересы сходные с интересами простого народа, и ее нужно еще растить и растить. Поэтому, когда идешь голосовать, должен быть трезвый расчет и понимание того что ты сам себе избираешь будущего противника. Мудрая Ориана видит достаточно простую задачу - прежде всего избавиться от регионалов. А наличие "Свободы" в парламенте значительно радикализует его, не даст зажраться - это просто прагматический расчет. К тому же, как она не раз писала, вотумов доверия не должно быть никаких, только постоянный и неусыпный контроль. При таком раскладе в парламенте возможно и политические силы станут не просто парламентской ипостасью финансово-промышленных групп, а есть надежда на идеологическое развитие. Ориана, я правильно донес твои слова? P.S. Наташа, выставленное фото - блеск! Впечатляет. Это уже творение художника. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2012 Ориана, я правильно донес твои слова? Скажемо так...твоя версія мені також подобається. Моя більш скромна: голосувати проти влади, щоб привчити їх до думки, що нічого вічного нема, а обіцянки потрібно виконувати. P.S. Наташа, выставленное фото - блеск! Впечатляет. Это уже творение художника. Художника...але не моє. А це моє: Холодно...http://www.youtube.com/watch?v=WObWGpe1ff8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Навіть факт, що побутує думка, що за комуняк голосують лише старі, виживші з розуму маразматики. А Шкатулку шкода - не його вина, що туди понапихали всякого - я взявши нік - потрібно відповідати: Ну ось як я - Королева чи ти - Велика Жирафа. GiRaFo.chka Увы! Если бы - всякого!!! Там именно однородное наполнение. Из красных тряпичных лоскутков, ржавых иголок и поломанной шпульки. И это "богатство" регулярно вытаскивается ими из нафталина и пытается внушить, что еще на что-то годно. Шткатобрехалкин! Читаешь вас - обеих и сразу всем понятно - вели-и-икие демократы, ёханый бабай, демократия так и прет со всех дыр, и у которых две точки зрения - своя и неправильная. Ну и в стиле свойственном всем апельсиноцветным - сразу давай обзывать, когда карта бита. Это объективный признак сла-а-абости, мои дорогие. Да и что тут напишешь - если за 20 лет получился результат - читай Китсора. И при таком результате хватает наглости критиковать идею социализма - порядочные люди обгадившись обычно затыкаются и соромлыво дывяться у зэмлю, а не дают кому-либо оценки. Надо уже понять, вы - политические БАНКРОТЫ, вы завели страну в тупик - уйдите, а не вывешивайте старое тряпьё под вывеской новых сил или лиц. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Читаешь вас - обеих и сразу всем понятно - вели-и-икие демократы, ёханый бабай, демократия так и прет со всех дыр, и у которых две точки зрения - своя и неправильная. Ну и в стиле свойственном всем апельсиноцветным - сразу давай обзывать, когда карта бита. Это объективный признак сла-а-абости, мои дорогие. Да и что тут напишешь - если за 20 лет получился результат - читай Китсора. И при таком результате хватает наглости критиковать идею социализма - порядочные люди обгадившись обычно затыкаются и соромлыво дывяться у зэмлю, а не дают кому-либо оценки. Надо уже понять, вы - политические БАНКРОТЫ, вы завели страну в тупик - уйдите, а не вывешивайте старое тряпьё под вывеской новых сил или лиц. у вас ус отклеился, шкатопукин! Нашел себе ник - терпи стихийное бедствие в виде меня, я буду эксперименты проводить по глоссематике))) И вообще, активируй свое ЧЮ! А теперь постреляем. : с какого переляку ты взял, что я, например, демократ? Тысячу раз тебя тыкала, читай внимательно, систематизируй, кто к какому склонен общественному устройству, а потом уже классифицируй. Диктат, строгая иерархия, подчиненность, властная вертикаль, то есть ленинизм в действии - вот мое кредо. Где ты встречал, что я (или даже Наташка!) критиковали саму социалистическую идею? Тем более мы обе последовательно симпатизируем политическим силам, в программах которых социалистическое устройство признается нагальным (не переведу быстро) и единственно правильным? Правда, в связке с иными вкраплениями...)) Социализм с глобализмом в виде ссср может существовать благополучно и порознь. Для этого совсем необязательно тянуть в колхоз все близлежащие страны. Даже твои обожаемые комуняки признавали построение ком.общества в отдельно взятой стране. Почему нам нельзя? Политическим банкротом, по твоей собственной логике, как раз оказалось образование из 15 нерушимых.! На самом же деле, очень даже рушимых. Так что ты определись, по ком, дева, плачешь? По социализму, Союзу, диктатуре. ? И последнее - какая карта? Политика - далеко не карточная игра. А вполне растянутая во времени полноценная военная операция. Ты все в кучу набросал. Так что давай не будем о банкротстве. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 _________ А це також фуфло? Як комуняки захищають народну власність на посту голови держмайна в особі п. Рябченка Чергова оборудка, яку провернув Фонд держмайна та наближені до влади олігархи. Приблизна сума оборудки: 200 мільйонів доларів. *http://www.youtube.com/watch?v=cmZUscCxbPc Фуфло это мягко сказано - это фуфлище, гранд фуфлище потому, что Рябченко член партии... Свобода!Ха-ха-ха. :lol: :lol: :lol: Факт, що у нинішіній системі влади Партії Регіонів саме висуванці комуністів очолюють найбільш грошовиті та корумповані відомства - зокрема п. Калетник - Державну митну службу УкраїниВопрос - насколько нужно быть наивной чтобы считать, что один человек, даже глава ведомства способен координально изменить всю систему таможни? Мне даже объяснять не охота - допри сама, это элементарно, Ватсон в юбке. А показатели его работы сравни с предшественниками. Ты всё увидишь и поймёшь. Более успешно ещё никто не работал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 у вас ус отклеился, шкатопукин! Нашел себе ник - терпи стихийное бедствие в виде меня, я буду эксперименты проводить по глоссематике))) И вообще, активируй свое ЧЮ! А теперь постреляем. : с какого переляку ты взял, что я, например, демократ? Тысячу раз тебя тыкала, читай внимательно, систематизируй, кто к какому склонен общественному устройству, а потом уже классифицируй. Диктат, строгая иерархия, подчиненность, властная вертикаль, то есть ленинизм в действии - вот мое кредо. Где ты встречал, что я (или даже Наташка!) критиковали саму социалистическую идею? Тем более мы обе последовательно симпатизируем политическим силам, в программах которых социалистическое устройство признается нагальным (не переведу быстро) и единственно правильным? Правда, в связке с иными вкраплениями...)) Социализм с глобализмом в виде ссср может существовать благополучно и порознь. Для этого совсем необязательно тянуть в колхоз все близлежащие страны. Даже твои обожаемые комуняки признавали построение ком.общества в отдельно взятой стране. Почему нам нельзя? Политическим банкротом, по твоей собственной логике, как раз оказалось образование из 15 нерушимых.! На самом же деле, очень даже рушимых. Так что ты определись, по ком, дева, плачешь? По социализму, Союзу, диктатуре. ? И последнее - какая карта? Политика - далеко не карточная игра. А вполне растянутая во времени полноценная военная операция. Ты все в кучу набросал. Так что давай не будем о банкротстве. Что ты гонишь... она не дерьмократ..., а кто вопел на майдане - Ющенко так!? Я что ли? Так я ржал тогда с вас всех - майданутых, прекрасно понимая, что будет дальше. Или Ющ не дерьмократ? И как же эти силы обзываются? в программах которых социалистическое устройство признается нагальным. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Так и у коммунистов такие же - приватизацию отменить, все вернуть в "народ" имеется ввиду в Фонд госимущества, а оттуда опять продать, по второму кругу, но "правильно", народу, своим в смысле. На самом деле можер давным давно ставить равенство сежду КПУ и Свободой. Есдинственной на чем они не сходятся это москали. Но это мелочи. Это они тебе сказали или сам догадался? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Читаешь вас - обеих и сразу всем понятно - вели-и-икие демократы, ёханый бабай, демократия так и прет со всех дыр, и у которых две точки зрения - своя и неправильная. Ну и в стиле свойственном всем апельсиноцветным - сразу давай обзывать, когда карта бита. Это объективный признак сла-а-абости, мои дорогие. Да и что тут напишешь - если за 20 лет получился результат - читай Китсора. И при таком результате хватает наглости критиковать идею социализма - порядочные люди обгадившись обычно затыкаются и соромлыво дывяться у зэмлю, а не дают кому-либо оценки. Надо уже понять, вы - политические БАНКРОТЫ, вы завели страну в тупик - уйдите, а не вывешивайте старое тряпьё под вывеской новых сил или лиц. Мало що ти ФУФЛО, то ти ще й БРЕХЛО!!! Хто стояв при владі в Україні коли банкротували заводи, а потім приХватиховували за безцінь? Порізали на металобрухт всі цукрові заводи Львівщини - це в регіоні, де традиційно вирощують цукровий буряк - невже місцевий націоналіст з власної ініціативи це зробив. Ото ж не пі-пі, всі добре знають, ЩО вартують твоїкомуняки. Пам"ять в тебе нікудишня, таки доведеться записати до старих маразматиків. гранд фуфлище потому, что Рябченко член партии... Свобода! Ще раз - БРЕХЛО!!! Рябчеко - квота КПУ за лояльність олігархам. А показатели его работы сравни с предшественниками. Ты всё увидишь и поймёшь. Более успешно ещё никто не работал. А ти знайди в неті інфу, як попався на хабарі начальник Пд. митниці - факт великої суми налічки в його кабінеті він пояснити не зміг. Ну а тепер дивним чином згадав - і з обвинуваченого перетворився у свідка. Ось так, Шкатулка. А щодо "чудової" діяльності митниці - то це лише твої совкові стереотипи, коли все робилося під наказ з верху. Тепер також - покаже янек пальцем в землю - митники працюють на себе, покаже на небо - працюють на державу. Якраз зараз під вибори, коли багато охочих патєйців попіаритися за рахунок держ.бюджету - палець царя показує на небо. Але ж тебе це не ображає - ти погоджуєшся жити по понятіях. І клітор - твій кумир тому, що ви схожжі - старі маразматики по добрій волі. Не тому, що старі за віком, а тому, що живете минулим, нитики по життю - і в майбутнього у вас нема. Амінь!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Ну ось і йди голосувати за Свободу - у них ліві ідеї, але не такі, як в наших комуняк: взять і подєліть, а переглянути всю приватизацію на користь народу. У них нет левых идей, понимаешь -нет, заруби себе на носу, у них только левые гасла в избирательной программе. Ну народ дурят... неужели можно быть таким лопухом... Ты ж посмотри - в программе партии этого и близко нет. Прийдя к власти они будут её выполнять, а не обещания на выборах. А народу ответят, как в анекдоте: - Ты обещал на мне жениться! Ответ - мало ли что я на тебе обещал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Ну ось і йди голосувати за Свободу - у них ліві ідеї, але не такі, як в наших комуняк: взять і подєліть, а переглянути всю приватизацію на користь народу. У них нет левых идей, понимаешь -нет, заруби себе на носу, у них только левые гасла в избирательной программе. Ну народ дурят... неужели можно быть таким лопухом... Ты ж посмотри - в программе партии этого и близко нет. Прийдя к власти они будут её выполнять, а не обещания на выборах. А народу ответят, как в анекдоте: - Ты обещал на мне жениться! Ответ - мало ли что я на тебе обещал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 У них нет левых идей, понимаешь -нет, заруби себе на носу, у них только левые гасла в избирательной программе. Ну народ дурят... неужели можно быть таким лопухом... Ты ж посмотри - в программе партии этого и близко нет. Прийдя к власти они будут её выполнять, а не обещания на выборах. А народу ответят, как в анекдоте: - Ты обещал на мне жениться! Ответ - мало ли что я на тебе обещал... ВОНИ ЛИШЕ БУДУТЬ - а твої ВЖЕ виконують і є результат їх діяльності - цей результат кожного дня зригає твій любимчик клітор - тільки твоя свідомість не сприймає цього ПРАВИЛЬНО, бо запрограмована лише на одну відповідь: винні нацики. А що "нацики" НІКОЛИ не були більшістю, ніколи не мали повноти влади - так як це було в комуняків - ти зрозуміти НЕ МОЖЕШ - лише по тій причині мені тебе жаль - не тебе особисто, а твоє потомтсво, яке ти прирікаєш на життя бидла. (((( Читай, що про таких як ти пишуть більшість аналітиків - ви ті чиєї смерті чекають, щоб можна було починати працювати на результат. Я твоєї смерті не чекаю - я хочу, щоб ти вже прозрів і побачив цей результат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Шкатуськин! Подь сюди! Даю отрывок из программы социал-национальной ассамблеи. Та, за которую я всю жизнь голосовала и идеи которой одобряю. Ты ж спрашивал? Економіка: 1. Організація проти підписання міжнародних угод та вступу України до будь-яких наддержавних економічних та фінансових структур, які зобов’язують Україну поступитися частиною державного суверенітету. 2. Демонтаж економічної системи капіталізму, як такої, що забезпечує грабунок працюючих верств населення групами економічних та політичних паразитів. 3. Ліквідація всіх інституцій та форм політичної демократії, як політичної системи, що обслуговує економічну систему капіталізму. 4. Позбавлення ґрунту для відновлення системи спекулятивного капіталу через впровадження безінфляційних грошей, заборону відсотків та торгівлі землею. 5. Націоналізація всіх стратегічних галузей економіки. 6. Націоналізація надр. 7. Створення автономних циклів виробництва в галузях, які життєво необхідні для Національної безпеки, незалежності та самодостатності Української держави. 8. Заборона недержавного монополізму. 9. Підтримка дрібного та середнього підприємництва, захист всіма можливими засобами національного товаровиробника. 10. Повернення, в тому числі й в примусовому порядку, вивезених з України капіталів. Так социал-националисты пока не у власти. А твои красные всю жизнь рулили. Они за 20 лет, которые ты хаешь, хоть что-то из своей программы осуществили? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Мало що ти ФУФЛО, то ти ще й БРЕХЛО!!! Хто стояв при владі в Україні коли банкротували заводи, а потім приХватиховували за безцінь? Порізали на металобрухт всі цукрові заводи Львівщини - це в регіоні, де традиційно вирощують цукровий буряк - невже місцевий націоналіст з власної ініціативи це зробив. Ото ж не пі-пі, всі добре знають, ЩО вартують твоїкомуняки. ================================ Дерьмократы, да -многие из них были раньше коммуняками, видать рано Сталин умер - не всех хамелеонов перестрелял. Ще раз - БРЕХЛО!!! Рябчеко - квота КПУ за лояльність олігархам. ================================== видать ты не поняла. Рябченко - член Сво-бо-ды! :lol: а не КПУ! А ти знайди в неті інфу, як попався на хабарі начальник Пд. митниці - факт великої суми налічки в його кабінеті він пояснити не зміг. Ну а тепер дивним чином згадав - і з обвинуваченого перетворився у свідка. Ось так, Шкатулка. ====================================== Я ж доходчиво уже пояснял, повторюсь: Вопрос - насколько нужно быть наивной чтобы считать, что один человек, даже глава ведомства способен координально изменить всю систему таможни? А этот начальничек - он сторонник националистов. А щодо "чудової" діяльності митниці - то це лише твої совкові стереотипи, коли все робилося під наказ з верху. Тепер також - покаже янек пальцем в землю - митники працюють на себе, покаже на небо - працюють на державу. Якраз зараз під вибори, коли багато охочих патєйців попіаритися за рахунок держ.бюджету - палець царя показує на небо. Але ж тебе це не ображає - ти погоджуєшся жити по понятіях. =============================================== Ты цифири, показатели работы сравни, какие тут совки, цифры. Работа оценивается в цифрах, а не в совках :rolleyes: І клітор - твій кумир тому, що ви схожжі - старі маразматики по добрій волі. Не тому, що старі за віком, а тому, що живете минулим, нитики по життю - і в майбутнього у вас нема. ============================== Твое настоящее уже 7 млн. украинцев на кладбище отправило, а сколько будущее отправит - посмотри прогнозы специалистов. И сделай вывод - кто из нас старый маразматик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Шкатуськин! Подь сюди! Даю отрывок из программы социал-национальной ассамблеи. Та, за которую я всю жизнь голосовала и идеи которой одобряю. Ты ж спрашивал? Економіка: 1. Організація проти підписання міжнародних угод та вступу України до будь-яких наддержавних економічних та фінансових структур, які зобов'язують Україну поступитися частиною державного суверенітету. 2. Демонтаж економічної системи капіталізму, як такої, що забезпечує грабунок працюючих верств населення групами економічних та політичних паразитів. 3. Ліквідація всіх інституцій та форм політичної демократії, як політичної системи, що обслуговує економічну систему капіталізму. 4. Позбавлення ґрунту для відновлення системи спекулятивного капіталу через впровадження безінфляційних грошей, заборону відсотків та торгівлі землею. 5. Націоналізація всіх стратегічних галузей економіки. 6. Націоналізація надр. 7. Створення автономних циклів виробництва в галузях, які життєво необхідні для Національної безпеки, незалежності та самодостатності Української держави. 8. Заборона недержавного монополізму. 9. Підтримка дрібного та середнього підприємництва, захист всіма можливими засобами національного товаровиробника. 10. Повернення, в тому числі й в примусовому порядку, вивезених з України капіталів. ============================================= Почти превосходно - только какое отношение это имеет к Тягнибоковцам? в их партпрограмме этого нет. Так социал-националисты пока не у власти. А твои красные всю жизнь рулили. Они за 20 лет, которые ты хаешь, хоть что-то из своей программы осуществили? ====================================== Ну где ж они рулили? Что ты дальтоник? Несёшь чушь с умным видом. 20 лет правят балом дерьмократы разных цветов и окрасок.[/quote] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 ВОНИ ЛИШЕ БУДУТЬ - а твої ВЖЕ виконують і є результат їх діяльності - цей результат кожного дня зригає твій любимчик клітор - тільки твоя свідомість не сприймає цього ПРАВИЛЬНО, бо запрограмована лише на одну відповідь: винні нацики. А що "нацики" НІКОЛИ не були більшістю, ніколи не мали повноти влади - так як це було в комуняків - ти зрозуміти НЕ МОЖЕШ - лише по тій причині мені тебе жаль - не тебе особисто, а твоє потомтсво, яке ти прирікаєш на життя бидла. (((( Читай, що про таких як ти пишуть більшість аналітиків - ви ті чиєї смерті чекають, щоб можна було починати працювати на результат. Я твоєї смерті не чекаю - я хочу, щоб ти вже прозрів і побачив цей результат. Полная ахинея.Опять коммуняки во всём виноваты... Такое впечатление, что и сейчас и 20 лет до сейчас: 1) Президент - коммунист. 2) В Раде не 26 коммунистов, а как минимум 226. Будешь писать бурду - отвечать не буду, я же не в дурдоме общаюсь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Слухай, Шкатулка - ти можеш нормально оформляти свої повідомлення, щоб не спричиняти людині, яка хоче тобі відповісти, незручності. Блін, це ж не важко - всі опції є тут же видать ты не поняла. Рябченко - член Сво-бо-ды! а не КПУ! Лінк на інфу!!! Дерьмократы, да -многие из них были раньше коммуняками, видать рано Сталин умер - не всех хамелеонов перестрелял. ПР - партія олігархів, які при владі 20-ть років - колишні комуністи. Ти чого дурника включаєш? А-ааа, пардон, вже приміряв роль старго маразматика - ну як сподобалося? Можна всяку хуйню нести і ніхто не буде дивуватися - пра прикол?!!!! Диви, бо так з роллю зживешся, що вона поселиться в твоїй голові - тоді пропав ти Шкатулка, бо маразм супроводжує дуже неприємна чоловіча прикрість (здогадаєшся яка?) Ты цифири, показатели работы сравни, какие тут совки, цифры. Работа оценивается в цифрах, а не в совках Та бля, читай трохи щось в інтернеті: якими способами добиваються тих результатів тобі байдуже? Тоді так і пиши: Шкатулка - за корупцію. А то розводиш тут муйню про ідею, комунізм і державну власність - а на ділі до влади вибираєш тих, хто все це гробить. До речі, ти мало відрізняєшся від комуняк. Вони повністю дискредитували комуністичну ідею, а ти дискредитуєш ту крихту здорового глузду, яку я від тебе тут читала. Твое настоящее уже 7 млн. украинцев на кладбище отправило, а сколько будущее отправит - посмотри прогнозы специалистов. И сделай вывод - кто из нас старый маразматик. Ага, а ти голосуєш за тих самих, щоб ще 7 млн.лягли на кладовище? Ну так і казав би. Тільки ось проблема - старпери живучі, а помирають молоді і діти. Ось так, Шкатулка - живи тепер з тією думкою. А як не злиняєш звідси - я тобі її дуду згадувати. Ось глянь на картинку - нічого не змінилося і не зміниться, поки старі маразматики, які голосують за олігархів і їх проституток, самі на кладовищі не опиняться. Правда, вони твердої закалки, а дітей безневинних шкода. http://blogs.pravda.com.ua/authors/golovan/508075c76237e/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 Все, Шкатулка - розмови з тобою закінчую - велика тобі ганьба і сором. Можеш вже йти у садочок - таку велику ганьбу пережити нормальній (не маразматичній) людині не під силу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 25 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 жовтня, 2012 не нервничай, Мальвина! Ты ведь всегда знала, что из деревянной чурки не сделаешь человека. Папа Карло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.