Перейти до змісту
Український політичний форум

Кто за кого будет голосовать ?

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Их результат говорит об обратном!

Это не тот результат. Протестный электорат они упустили. Он перекочевал к "Свободе". А многие вообще не пошли на выборы. И это-то при общемировой тенденции к полевению.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Это не тот результат. Протестный электорат они упустили. Он перекочевал к "Свободе". А многие вообще не пошли на выборы. И это-то при общемировой тенденции к полевению.

Не знаю, що це слово означає, спочатку навіть думала, що це описка. Якесь воно неприємне - навіть не хочеться дивитися значення :(

До речі, слогани комуняків і свободівців визнано більшістю спеціалістів - найкращими:

Найяскравішими були гасла комуністів ("Вернем страну народну") і свободівців ("Рука не здригнеться"). Обидва гасла дуже агресивні, діють на підсвідомість, а тому відіграли чи не вирішальну роль у рішенні виборця, коли той був вже у кабінці для голосування і заніс свою руку над бюлетенем. Може, саме через ці революційні девізи результат саме цих двох політичних сил став найбільшим сюрпризом кампанії-2012?!

А мені особливо плакат Свободи сподобався - я вперше не нервувалася від політичної реклами: там все милувало очі: і відсунтість пики Тягнибока, і гасло "Рука не здригнеться" і ліс рук.

Посилання на коментар

На деяких дільницях у Харківській області були організовані пікніки з алкоголем і шашликами: перемогла Партія регіонів. У селі Високопілля Валковського району Харківської області все виглядало так:

*http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VQOcZk636mY

Посилання на коментар

У Харкові виграють регіонали: Писаренко, Бережна, Святаш, Горіна, Мисик, Денисенко, Фельдман (бля!!!!), Кацуба, Шенцев, Остапчук, Добкін (бля!!!), Гіршфельд (бля!!!!), Біловол Мураєв.

До речі, через Святаша у ВР не пройшла вірна соратниця і бойова подруга Симоненки Алла Александровська

http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/29/6976037/

Посилання на коментар

И безмозглые и безголовые, и жопастые, и зашкатулкопердяченные. :lol: :lol:

Ну тогда есть 100%-я гарантия, шо ты голосовал за коммунистов. Спасибо, Кузя! :P

Посилання на коментар

Вони перед виборами пустили відмазку: ЯКЩО ПР ЇМ ДОЗВОЛИТЬ. Тут її навіть хтось озвучував.

Отже тепер будуть казати, що це ПР спеціально пропустила Свободу у ВР, щоб мати страшилку для свого електорату, бо той вже не ведеться на просто Фаріон. Тобто, по всій Україні була задіяна масштабна фальсифікація під кодовою назвою "Свобода". Гроші давали не для того, щоб голосували за регіоналів, а за Свободу. І всі ці історії з печатками, протоколами, які посипалися, як з рога достатку, відразу після закриття дільниць - все це для того, щоб підправити результати для Свободи. Як було з екзит-полами моя буйна фантазія ще не придумала, але чекайте...

Вот видишь, даже ты понимаешь, что Свобода, это проект ПР.

Посилання на коментар

До речі, слогани комуняків і свободівців визнано більшістю спеціалістів - найкращими:

А мені особливо плакат Свободи сподобався - я вперше не нервувалася від політичної реклами: там все милувало очі: і відсунтість пики Тягнибока, і гасло "Рука не здригнеться" і ліс рук.

Эти "специалисты" могут нести, что угодно. Они чисто бумажные души. А что на самом деле? Слоган "Вернем страну народу" тут же вызывает вопрос - "Как"? Подтанцовкой у ПР?

У "СВОБОДЫ" здесь слоган лучше - он и показывает то, что от нее ожидают. Плюс полевая работа.

Посилання на коментар

У більшості округів Києва лідирують опозиціонери

Понеділок, 29 жовтня 2012, 10:33

Кандидат від "УДАРу" Микола Бабенко.

Від "Батьківщини" Віталій Ярема

Від "Батьківщини" Володимир Яворівський

Олесь Довгий

Галина Герега - 35.23%, від "Свободи" Андрій Іллєнко - 30.16%, від "УДАРу" Ігор Опадчий - 18.35%.

Самовисуванець Олександр Супруненко - 30.02%, від "Батьківщини" Ксенія Ляпіна - 28.08%, від "УДАРу" Олексій Давиденко - 17.10%.

Від "Батьківщини" Олександр Бригинець

Від "Батьківщини" Володимир Ар’єв

Від "Батьківщини" Володимир Бондаренко - 45.09, самовисуванець Олександр Пабат - 28.41%. (!!!!)

Від "Батьківщини" Олександр Чорноволенко

Від "Батьківщини" Леонід Ємець

Від "Батьківщини" Дмитро Андрієвський

Віктор Пилипишин - 27.59%, від "Свободи" Юрій Левченко - 26.99%, від "УДАРу" Руслан Брицький - 14.98%.

Якщо подивитися на деякі старі пики, які паразитували на Києві за цієї влади - то Кличко забезпечив їм проходження до ВР - в результаті опозиція втратили трьох депутатів.

Добре, що ОО у свій час не відмовилася від кількох своїх висуванців на користь Кличка - вони перемогли.

*http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/29/6976044/

Посилання на коментар

Эти "специалисты" могут нести, что угодно. Они чисто бумажные души. А что на самом деле? Слоган "Вернем страну народу" тут же вызывает вопрос - "Как"? Подтанцовкой у ПР?

Спеціалісти на відміну від нас, аналізують не зі своєї позиції, а з позиції тих, на кого розраховані гасла.

Наприклад, те саме запитання: "Вернем страну народу" - "Как"? Подтанцовкой у ПР? - я задала Шкатулці - він мене обізвав ідіоткою і залишився при своїй думці. Отже діє!!!

Посилання на коментар

Нее... Свобода теперь не уличная партия, а официальная парламентская сила с большой перспективой на

будущее...

Если б молодость знала... Ева, ты вот себе, как будущий политолог, можешь спрогнозировать работу Свободы в ВР? :lol: :lol: :lol:

Какие инициативы будут исходить от Свободы?

Что они будут блокировать?? Какие законы поддерживать?

И наконец, ты уверена, шо методы зашибания бабла данной партией будут законными?

А то, что они начнут грести под себя всё, что можно и что нельзя не вызывает никаких сомнений. Бо генетика, наследственность, история, традиции, менталитет галичан (а то, что это партия дегенеративной нации не секрет) говорят о том, что нынешняя ВР сможет, благодаря им, занимать призовые места во всех мировых рейтингах циркового искусства.

Посилання на коментар

У більшості округів Києва лідирують опозиціонери

Понеділок, 29 жовтня 2012, 10:33

Кандидат від "УДАРу" Микола Бабенко.

Від "Батьківщини" Віталій Ярема

Від "Батьківщини" Володимир Яворівський

Олесь Довгий

Галина Герега - 35.23%, від "Свободи" Андрій Іллєнко - 30.16%, від "УДАРу" Ігор Опадчий - 18.35%.

Самовисуванець Олександр Супруненко - 30.02%, від "Батьківщини" Ксенія Ляпіна - 28.08%, від "УДАРу" Олексій Давиденко - 17.10%.

Від "Батьківщини" Олександр Бригинець

Від "Батьківщини" Володимир Ар’єв

Від "Батьківщини" Володимир Бондаренко - 45.09, самовисуванець Олександр Пабат - 28.41%. (!!!!)

Від "Батьківщини" Олександр Чорноволенко

Від "Батьківщини" Леонід Ємець

Від "Батьківщини" Дмитро Андрієвський

Віктор Пилипишин - 27.59%, від "Свободи" Юрій Левченко - 26.99%, від "УДАРу" Руслан Брицький - 14.98%.

Якщо подивитися на деякі старі пики, які паразитували на Києві за цієї влади - то Кличко забезпечив їм проходження до ВР - в результаті опозиція втратили трьох депутатів.

Добре, що ОО у свій час не відмовилася від кількох своїх висуванців на користь Кличка - вони перемогли.

*http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/29/6976044/

Это говорит лишь о том, что выходцы из ЗУ ещё при прыщавом смогли оккупировать столицу Украины. Даже жиды не смогли этого сделать...

Тьху, гидота...

Посилання на коментар

Спеціалісти на відміну від нас, аналізують не зі своєї позиції, а з позиції тих, на кого розраховані гасла.

Наприклад, те саме запитання: "Вернем страну народу" - "Как"? Подтанцовкой у ПР? - я задала Шкатулці - він мене обізвав ідіоткою і залишився при своїй думці. Отже діє!!!

Наташа, поверь, я лучше знаю этих "специалистов". Опыт реальной оргработы (и достаточный) есть.
Посилання на коментар

Наташа, поверь, я лучше знаю этих "специалистов". Опыт реальной оргработы (и достаточный) есть.

Твій досвід роботи я на собі відчуваю - думаєш, якщо я мовчу, то не розумію, що ти мною маніпулюєш? У мене також є тактика: саме тому, що я знаю і мовчу - ти вільніше дієш, робиш більше помилок. Але так вміють не всі - більшість людей сліпо вірять тому, що їм кажуть по одній єдиній тупій причині: а він все правильно каже. Людям невідомі прийоми політтехнологів і святе правило для тих, хто не хоче попасти їм на гачок: якщо з усього сказаного ти погоджуєшся принаймні на 80% - знай, тобою маніпулюють.

До речі, досі не знаю за кого ти проголосував?

Посилання на коментар

А я рада, що Удар попустили - самовпевненість має мати межі.

Шкода, що через твердолобість Кличка, опозиція може втратити кілька голосів у Києві.

Наприклад, через те, що Кличко не хотів забрати свого висуванця, до парламенту може потрапити "містер пайок" Пилипишин, зараз точиться запекла боротьба між ним і молодим свободівцем Левченком.

Ось які прийоми задіяні для того, щоб в парламент пройшли негідники, які представляють владу:

Технологія однакова – протоколи дільничних виборчих комісій, які містять перевагу кандидатів від опозиці, окружна виборча комісія відмовляється приймати. Під різними надуманими приводами відправляє на доопрацювання.

А фактично – змушує їх перепистати під результат, потрібний провладним кандидатам.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/508e529f02450/

Посилання на коментар

Твій досвід роботи я на собі відчуваю - думаєш, якщо я мовчу, то не розумію, що ти мною маніпулюєш?

сла богу, я уж засомневалась насколько легко удается старому волчаре запудрить мозги самовлюбленной ....патриотке.

И мне не нравится ваш ажиотаж по поводу расклада.

Рано пташечка запела. Как бы кошечка не съела.

Пусть время пройдет, после первых трёх заседаний все станет ясно.

Посилання на коментар

сла богу, я уж засомневалась насколько легко удается старому волчаре запудрить мозги самовлюбленной ....патриотке.

Навіть з тим розкладом, що є - особисто я своєї цілі досягла. Свобода у ВР. А ПР - нехай продовжує рулити. Прийшли нові люди - диви критика стане конструктивною Вчора Соболєв кої вєкі справив приємне враження. До нього підключиться його колишній соратник Пиндзеник. Кужель -супер. А тріпачів і балаболів типу Яворівського, Яцека і Турчинова - нах з пляжу, нехай один спонсорів шукає, інший по європах Тимошенко визволяє, а Яворівського взагалі потрібно було вигнати.

Посилання на коментар

Если б молодость знала... Ева, ты вот себе, как будущий политолог, можешь спрогнозировать работу Свободы в ВР? :lol: :lol: :lol:

Какие инициативы будут исходить от Свободы?

Что они будут блокировать?? Какие законы поддерживать?

И наконец, ты уверена, шо методы зашибания бабла данной партией будут законными?

А то, что они начнут грести под себя всё, что можно и что нельзя не вызывает никаких сомнений. Бо генетика, наследственность, история, традиции, менталитет галичан (а то, что это партия дегенеративной нации не секрет) говорят о том, что нынешняя ВР сможет, благодаря им, занимать призовые места во всех мировых рейтингах циркового искусства.

Твоя ошибка в том, что ты считаешь, что " СВОБОДА " это только ЗАПАД Украины, у меня много знакомых киевлян и не только члены этой партии.

Сама по себе " СВОБОДА " в парламенте сделать мало, что может. Но я думаю ее роль в оппозиции именно как

" ЦЕМЕНТИРУЮЩЕЕ ЗВЕНО ". Посмотрим, сейчас трудно делать прогнозы, еще нет точных даных по выборам, неизвестно как поведет себя УДАР.

ЯСНО ТОЛЬКО ОДНО, ЧТО ВЫБОРЫ ПОЛНОСТЬЮ ФЭЙКОВЫЕ, В ПОЛЬЗУ РЫГОВ И КОМ. ПАРТИИ... (((

Посилання на коментар

Навіть з тим розкладом, що є - особисто я своєї цілі досягла. Свобода у ВР. А ПР - нехай продовжує рулити. (?!) Прийшли нові люди - диви критика стане конструктивною Вчора Соболєв кої вєкі справив приємне враження. До нього підключиться його колишній соратник Пиндзеник. Кужель -супер. А тріпачів і балаболів типу Яворівського, Яцека і Турчинова - нах з пляжу, нехай один спонсорів шукає, інший по європах Тимошенко визволяє, а Яворівського взагалі потрібно було вигнати.

какое же это достижение цели, если они продолжат? Цель - свергнуть, сместить этих рулевых. Будь якими засобами. А не просто зайти шороху навести. Потому и говорю - РАНО.

Соболев всегда был умница и настоящий боец, при чем тут "кои веки"?

И научись, наконец правильно писать фамилию Пинзеника.

а вот сегодня у меня паскудное настроение.

Посилання на коментар

Твоя ошибка в том, что ты считаешь, что " СВОБОДА " это только ЗАПАД Украины, у меня много знакомых киевлян и не только члены этой партии.

Єво, нічого він не вважає - просто сидить і пердить - старий пердун - єдине, що він може робити добре. Не зважай.

Мені ось що болить - і що найбільше образливо - молодіі достойні хлопці на заміну відстою - а не пускають - саме ось такі пердуни і не пускають. Бля, повбивалаби... :angry:

За результатами паралельного підрахунку голосів Андрій Іллєнко в 215-му окрузі перемагає Галину Герегу приблизно на 2 500 голосів. Втім, на сайті ЦВК власниця "Епіцентру" тримає лідерство. Її перевага грунтується на тому, що протоколи з ДВК, де Іллєнко перемагає конкурентку в середньому з перевагою у 50-70 голосів повертаються на доопрацювання й "уточнення". За "уточнення" з викривленими на користь секретарки Київради результатами одному з голів ДВК сьогодні вночі пропонували 10 000 $. Натомість, по окремих дільницях, де нам не вдалося зашкодити учорашнім "каруселям", Герега має перевагу над Іллєнком по 200 голосів. Такі результати суперечать загальній переможній тенденціїї Іллєнка по більшості дільниць, але саме протоколи з таких сумнівних дільниць наразі й передаються без жодних уточнень до ЦВК.

Щодо Шевченківського району, де по 223-му округу Левченко протистоїть Пилипишину. З достовірних джерел мені стало відомо, що за півтори доби до виборів Пилипишин остаточно сформував ОВК під себе, давши дуже серйозні відступні тим членам комісії, які відмовлялися фальшувати вибори на його користь. Нині ОВК повністю контролюється колишнім головою Шевченківської райдержадміністрації. За минулу ніч свободівцями і самим кандидатом від опозиції Юрієм Левченком було попереджено кілька спроб фальшування результатів протоколів ДВК з мокрими печатками, коли в єдину систему підрахунку голосів ЦВК вводилися дані, що геть не відповідають результатам, зафіксованим у протоколах. За результатами паралельного підрахунку голосів, де ми поки що не маємо даних лише з трьох звичайних дільниць, Юрій Левченко перемагає Пилипишина з перевагою у 1400 голосів.

Посилання на коментар

какое же это достижение цели, если они продолжат? Цель - свергнуть, сместить этих рулевых. Будь якими засобами. А не просто зайти шороху навести. Потому и говорю - РАНО.

Соболев всегда был умница и настоящий боец, при чем тут "кои веки"?

И научись, наконец правильно писать фамилию Пинзеника.

а вот сегодня у меня паскудное настроение.

Зрозумій, поки в них президент з повнотою влади - як це є в Янека - ніяка виконавча чи законодавча влади нормально працювати не будуть. У Ющенка наскільки менше було повноважень - і то він гальмував ініціативи Тимошенко. А взяти владу і обхизатися і щоб на президентських перегонах це собаче лайно брехало у вічі: у вас буВа ввада, почєму ви нічєго нє сдєлалі - нафік такі козирі їм сунути у руки?

И научись, наконец правильно писать фамилию Пинзеника. - я на рахунок прізвищ і імен страшно безголова - це моя фішка, відразу забувати імена.

Посилання на коментар

Сегодня говорила с одним челом, он занимается поставкой на Украину колбас и сыров из Италии.

Так он говорит, что все вопросы по растаможке решает жена Петра Симоненко, разумеется не бесплатно...

А если не подмажешь, то очень долго будишь ждать, а продукты имеют свойства портиться.

Посилання на коментар

Єво!!!

Мірошниченко закликає всіх небайдужих киян на захист голосів Левченка.

Виступаймо проти свавілля Пилипишина. Всі під ОВК на Щербакова, 37!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://blogs.pravda.com.ua/authors/miroshn.../508e537397327/

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/508e529f02450/

http://blogs.pravda.com.ua/authors/miroshn.../508e5b913e15a/

Посилання на коментар

Юля, вот это правильно написала. Все остальное, девочки, пропустим... Натаха мне действительно понравилась. Согласись, интересная! И упорства ей не занимать, и разума. Хорошая у тебя подружка. Но ты, с твоими достоинствами, плохих и не выберешь.

А расклад вполне был предсказуем. Не знаю, правда, почему купилась Королевская на роль болвана, ну, это ее проблемы. "Свобода" же, имея за плечами три области (т.е. и админресурс там), умело сыграла на "рейтингах" - балансировка на грани. А это уже мобилизационный эффект для пассивных сторонников.

Ты права - посмотрим. Но цирк, чувствуется, будет хороший!

Посилання на коментар

Не стыдно тебе??? Можно подумать ты из ГРАФЬЕВ )))

Или ты боишься, что свободовцы пустят кровь таким как ты ??? У тебя прямо паника.

Представь себе - кой какая неординарная кровушка имеется. И внешний облик соответствует - когда-то мне один мой начхальник так и сказал - раньше так графья и князья выглядели...

Но это всё дурня - я о воспитании речь веду - вообще все помаранчецветные имеют быдлоподобную манеру общения - натура такая и сущность.

Вот поэтому и пользуются популярностью у соответствующего пласта населения - жлоб - жлоба видит издалека. Вот тот юмор Притулы из Жажкова, как раз о них.

Да кого там я боюсь...(?) - это им нужно опасаться потери мною душевнго равновесия...

Посилання на коментар

Судя по данным экзитполов, донецким не хватает несколько процентов голосов для формирования провластного большинства. У них есть три варианта. Первый – приписать себе недостающие голоса, другой – купить их позднее.

Но наиболее привлекателен третий вариант – попытаться сыграть от обороны на контратаке. Кушнарев ловко этим пользовался в свое время. Состоит он в том чтобы предоставить возможность оппозиции сформировать большинство, а затем попытаться его расколоть и дискредитировать. С Ющенко и Тимошенко такой фокус прошел более чем успешно и будь у самого Кушнарева побольше политкультуры его карьера могла бы быть более успешной. Яценюк, Кличко и Тягнибок – люди молодые и не очень искушенные в политике, а уж чего они понасобирали в избирательных списках можно догадаться. Украинцы традиционно больше богу молились чем занимались скучной оргработой. Тут у януковичей с симоненковскими транссексуалами, имеющих две-три сотни тушек в Раде да с хорошей поддержкой, большое преимущество. На практике это выглядело так: возникают разногласия и конфликты среди оппозиции, в которые сразу же начинают подливать маслица, а родная пресса поднимает истерический визг по поводу того что украинцы все сплошь Кайдаши и всегда грызутся. Слабонервные совкообразные лавочковые избиратели разумеется все это тиражируют а затем бегут голосовать за светлое бесплатное будущее, добытое в ВОВ.

Но все это уже было в прошлом. Результат известен: Кушнарев лежит в гробу, Тимошенко за решеткой, Ющенко в украинской политике отсутствует, а донецкие твердой ногой стоят при власти. Но без Кушнарева они вряд ли пойдут на последний вариант и скорее всего попытаются продавить свое большинство первыми двумя способами.

Посилання на коментар

У нас есть мощная социал-демократическая партия, (левоцентристская) - это Батьківщина, - просто она не хочет в этом сознаваться.

:lol: Я хуею без баяна...

Посилання на коментар

Цитата(САИ @ 29.10.2012, 11:10) *

Если б молодость знала... Ева, ты вот себе, как будущий политолог, можешь спрогнозировать работу Свободы в ВР?

...... то, что они начнут грести под себя всё, что можно и что нельзя не вызывает никаких сомнений. Бо генетика, наследственность, история, традиции, менталитет галичан (а то, что это партия дегенеративной нации не секрет) говорят о том, что нынешняя ВР сможет, благодаря им, занимать призовые места во всех мировых рейтингах циркового искусства.

У меня пасынок и младший зять проголосовали за "Свободу" :rolleyes:

Посилання на коментар

Все адекватные понимают, что выбирать можно только между тремя партиями - ОО, Ударом и Свободой.

Да-да, жлобосвідомі можуть вибирати тільки між болотом, болотом и болотом.

На большее мозгов бракуэ... и вновь по так хорошо знакомому ослиному кругу. Действительно - стадо непуганных идиотов.

И не потому, что никто не пугал, а потому, что напугать невазможно.

Давай-давай, до свидания!

Посилання на коментар

И безмозглые и безголовые, и жопастые, и зашкатулкопердяченные. :lol: :lol:

О-о!

Признанный спец по газам объявился с очередным газовым посланием к народу!

Что, не попускает? Всё о чём бы не говорил - заканчивается наболелым. :lol:

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...