Churchill Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 прибитые уже не гавкают. Молча рвут. Не знаешь, что ли? :mellow:прибитым уже хопа их уже порвали вернее им порвали :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 прибитым уже хопа их уже порвали вернее им порвали :lol: по тебе заметно. Весь порваный... осталось тока нюхать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 по тебе заметно. Весь порваный... осталось тока нюхать.Здрасть. опять перепутала всё. пойди посмотрись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Здрасть. опять перепутала всё. пойди посмотрись. Зачем? Достаточно, что ты мне в рот заглядываешь круглосуточно,,,даже про бзДэно позабыл.. не говоря о резиновых куклах финского производства.. А оно ж ревнивое! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 прибитые уже не гавкают. Молча рвут. Не знаешь, что ли? :mellow:Прибитые уже не встают)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 Зачем? Достаточно, что ты мне в рот заглядываешь круглосуточно,,,даже про бзДэно позабыл.. не говоря о резиновых куклах финского производства.. А оно ж ревнивое! по моему диагноз подтверждается. шизофрения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 по моему диагноз подтверждается. шизофрения. може тебе переквалифицироваться из сантехника в медбрата? Или уже в расходе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 може тебе переквалифицироваться из сантехника в медбрата? Или уже в расходе? а . что это все на украине помешаны на говне, ты не знаешь Жырафа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 може тебе переквалифицироваться из сантехника в медбрата? Или уже в расходе? Зачем ему в медбрата? Ту и непрофессиональным взглядом видно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 червня, 2013 а . что это все на украине помешаны на говне, ты не знаешь ЖырафаДа не все, только свидомые. Жизнь у них такая: националистическая, гов***ая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 та нафик приморило за полста лет не ценим - пока имеем... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Я не думаю - я точно знаю. :lol: - Ну, что ты не думаешь, я знаю, а вот, что знаешь, не думаю. :unsure: :P :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 А что изменилось для тебя,с тех пор как мова стала гос языком? Что за привычка у вас украиноязычных в истории выискивать оправдание мовы? Вы способны проанализировать хоть последние 100лет? Тебе что твой мозг не позволяет понять что мова это ушемление в правах граждан страны? Возьми статистику школ и институтов сорок лет назад. Посмотри на каком языке полученно образование. Эти люди имеют тот возраст который самый продуктивный на ответственных гос должностях. На каком основании они должны учить мову? Ты бы лучше не умничал а взял и прочитал высказывания в этой теме от самого конца.Що означає "виправдання для мови" мова це просто спосіб передачі власних думок, головне те що ти кажеш, а не як.Особисто для мене нічого, я вільно розмовляю як українською так і російською, тому у вас і запитав, а ви стільки тексту накатали, але по суті тільки одне:"не хотим учить украинский!". Уже больше 20 лет объясняли по всякому. Хватит. Как говорят люди, время объяснений прошло, пора рожи бить.Не смішіть народ, клавіатурний воєнЪ. Я вот читаю этот форум и в прибываю в шоке, ЧТО с народом??? Я вот не могу понять, допустим я. Родился в Сумской обл., рос в Припяти, потом в другом атомном городке, мой родители все с Сумской обл. Учился в русской школе, украинский был, удобней разговаривать на русском, НО не когда не относился к тем людям плохо, кто говорит на украинском, и было такое же отношение ко мне. Вот не могу понять, почему я должен в СВОЕЙ стране, разговаривать на том языке который мне неудобен, и из-за этого, теперь ко мне относятся так, кому-то я не являюсь украинцем(гражданином страны)??? Отношение, если честно такое, кому-то прибыл в Африку и тебя хотят разорвать, из-за того, что ты не ходишь голым, как они.А чому ви повинні, вас що хтось на даний момент змушує? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 не ценим - пока имеем...Шкатулкин! Трандец! Смотрю новости, наткнулась на не маленькую статью про коммунистических платных тролей в сетях. Как думаешь - постить? Ужас до чего интересно!!! Ссылку давать не буду, по ним мало кто ходит.. Может - отрывки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Що означає "виправдання для мови" мова це просто спосіб передачі власних думок, головне те що ти кажеш, а не як. Особисто для мене нічого, я вільно розмовляю як українською так і російською, тому у вас і запитав, а ви стільки тексту накатали, але по суті тільки одне:"не хотим учить украинский!". Не смішіть народ, клавіатурний воєнЪ. А чому ви повинні, вас що хтось на даний момент змушує? А тебе что мало ответа "не хотим учить украинский!"Вот и обосновывай что это не правильная позиция. Содержание конечно важнее способа передачи.Только до тебя не доходит что в краине из способа передачи информации делают попытки создания систему свой-чужой. Еще тебе вопрос,ты носишь ботинки на два размера меньше? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 А тебе что мало ответа "не хотим учить украинский!" Вот и обосновывай что это не правильная позиция. Содержание конечно важнее способа передачи.Только до тебя не доходит что в краине из способа передачи информации делают попытки создания систему свой-чужой. Еще тебе вопрос,ты носишь ботинки на два размера меньше? По моєму не хотіти щось вчити, це вже не правильна позиція, тим більше не хотіти вчити рідну мову населення країни в якій живеш. Уявіть собі якби чеченці відмовилися вчити російську. Аналогію про черевики я зрозумів, вам не зручно розмовляти українською, але ж вас ніхто і не силує, це тільки мова держустанов, тому лікарі повинні знати українську, наприклад, якщо привезуть в лікарню дитину з села, яка російської не знає, логічно що лікарю потрібно з нею якось та спілкуватись. Тим не менш ви ж ніби за двомовність, тож потрібно буде вчити обидві мови і концепція "не хотим учить украинский!" не проходить, чи ви просто хочете щоб не було української, а була тільки російська?P.S. ви просили статистику того як говорили 100 років тому, знайшов мапу як говорили 99 років тому: .http://ic.pics.livejournal.com/alonka/5722341/86604/86604_original.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Шкатулкин! Трандец! Смотрю новости, наткнулась на не маленькую статью про коммунистических платных тролей в сетях. Как думаешь - постить? Ужас до чего интересно!!! Ссылку давать не буду, по ним мало кто ходит.. Может - отрывки? Почему бы и нет... вполне вероятно. Не важно - каким образом троль выполняет свою работу и что для этого использует, главное результат. Я в этом не вижу ничего особенного. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 По моєму не хотіти щось вчити, це вже не правильна позиція, тим більше не хотіти вчити рідну мову населення країни в якій живеш. Уявіть собі якби чеченці відмовилися вчити російську. Аналогію про черевики я зрозумів, вам не зручно розмовляти українською, але ж вас ніхто і не силує, це тільки мова держустанов, тому лікарі повинні знати українську, наприклад якщо привезуть в лікарню дитину з села яка російської не знає логічно що лікарю потрібно з нею якось та спілкуватись. Тим не менш ви ж ніби за двомовність, тож потрібно буде вчити обидві мови і концепція "не хотим учить украинский!" не проходить, чи ви просто хочете щоб не було української, а була тільки російська? P.S. ви просили статистику того як говорили 100 років тому, знайшов мапу як говорили 99 років тому: .http://ic.pics.livejournal.com/alonka/5722341/86604/86604_original.jpg Не дай бог у тебя инфаркт случится,ты можешь отказаться от помощи рускоговорящего врача.А к врачу могут привезти и рускоговорящего ребенка и украиноговорящий врач. Про черевички думаю не стоит лукавить. А что в чечне был немецкий раньше? Ты россию считаешь образцом справедливости и предлагаешь брать с нее пример? Ридна мова населения краины в такой же степени и русский. Если прыщавая сволочь издал популистский закон,это не значит что он будет исполнятся. Восемьдесят процентов телевизоров работает на русскоязычных каналах. Вот тебе и лучший показатель ридной мовы. Это у тебя не проходит что не хотят учить мову.А в украине пройдет.А то что ты друже мягко стелишь но приврать мастак это не вооруженным глазом видно.Кстати а кто возражал против мовы? Фольклор сельской местности отражающий историю влияния религий и иноземых государств. Западенщина ополячена ,восток русифицирован. Руский, язык православия благодаря которому украина и стала независимой. А польский,язык униатов которые на правах присоединенных должны принять культуру большинства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Тиверець Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Не дай бог у тебя инфаркт случится,ты можешь отказаться от помощи рускоговорящего врача.А к врачу могут привезти и рускоговорящего ребенка и украиноговорящий врач. Про черевички думаю не стоит лукавить. А что в чечне был немецкий раньше? Ты россию считаешь образцом справедливости и предлагаешь брать с нее пример? Ридна мова населения краины в такой же степени и русский. Если прыщавая сволочь издал популистский закон,это не значит что он будет исполнятся. Восемьдесят процентов телевизоров работает на русскоязычных каналах. Вот тебе и лучший показатель ридной мовы. Это у тебя не проходит что не хотят учить мову.А в украине пройдет.А то что ты друже мягко стелишь но приврать мастак это не вооруженным глазом видно.Кстати а кто возражал против мовы? Фольклор сельской местности отражающий историю влияния религий и иноземых государств. Западенщина ополячена ,восток русифицирован. Руский, язык православия благодаря которому украина и стала независимой. А польский,язык униатов которые на правах присоединенных должны принять культуру большинства. Ваша аналогія з лікарем тут не пройде, тому що російську мову я думаю в вашому регіоні лікарі добре знають, крім того є чимало приватних клінік, і за вашою ж логікою вони повинні вчити ще й гагаузьку вони теж тут живуть. В Чечні раніше була чеченська. Рідна мова України це та яка тут сформувалась, тому українська, про окремих осіб і нац. меншини ми не говоримо, інакше в Криму рідна це кримськотатарська. Мова телебачення це бажання власника каналу, тим більше якщо 80% російська навіщо вам російська 2 державна, хочете щоб 100% було? Фольклор селян якраз таки корінна мова народу. Польської мови я не спостерігав, мова православ'я це церковно-слов'янська(староболгарська) і не бачу щоб вона відігравала якусь роль в політиці. І якщо ви вже звинуватили мене у брехні вкажіть де я збрехав.А тепер найголовніше питання, якщо ви не проти української і згодні з тим що російськомовні теж повинні її знати, то навіщо вам російська як друга державна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Ваша аналогія з лікарем тут не пройде, тому що російську мову я думаю в вашому регіоні лікарі добре знають, крім того є чимало приватних клінік, і за вашою ж логікою вони повинні вчити ще й гагаузьку вони теж тут живуть. В Чечні раніше була чеченська. Рідна мова України це та яка тут сформувалась, тому українська, про окремих осіб і нац. меншини ми не говоримо, інакше в Криму рідна це кримськотатарська. Мова телебачення це бажання власника каналу, тим більше якщо 80% російська навіщо вам російська 2 державна, хочете щоб 100% було? Фольклор селян якраз таки корінна мова народу. Польської мови я не спостерігав, мова православ'я це церковно-слов'янська(староболгарська) і не бачу щоб вона відігравала якусь роль в політиці. І якщо ви вже звинуватили мене у брехні вкажіть де я збрехав. А тепер найголовніше питання, якщо ви не проти української і згодні з тим що російськомовні теж повинні її знати, то навіщо вам російська як друга державна? Извини но для меня твои словесные кружева примитивны.В них больше лукавства чем смысла. Посмотри на каком языке общаются украинцы на форуме. Ты и орыся на украинском. Вот и делай выводы. И приводи статистику,искаженные исторические факты и прочию галиматью. Украинский это диалект сельских районов.А ты ходом своих рассуждений это наглядно подчеркиваешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Цитата:"Примерно половина стран в мире имеют государственные языки. В некоторых (например, Албании, Франции, Украине, Германии или Латвии) государственный язык единственный. В других (например, Белоруссии, Бельгии, Канаде, Финляндии, Афганистане, Парагвае, Боливии, Индии, Швейцарии, ЮАР) государственных языков более одного. В некоторых странах, таких, как Ирак, Италия, Испания и Россия, существует один государственный язык для всей страны и, в дополнение к нему, государственные языки для отдельных регионов (например, татарский язык в Татарстане). Некоторые страны, такие, как США, не имеют государственного языка для всей страны, но имеют таковой для отдельных своих частей, например, штатов в США. И, наконец, в некоторых странах понятие государственного языка вообще отсутствует, например, в Австралии, Эритрее, Люксембурге или Тувалу. В большинстве подобных случаев, однако, де-факто существует какой-то один основной язык, а также имеется целый ряд официальных документов, которыми устанавливаются сферы использования тех или иных языков. Некоторые страны (африканские государства, а также Филиппины) как наследие своего колониального прошлого сохраняют государственные языки и языки обучения (например, французский или английский), которые не являются национальными языками населения этих стран или, по крайней мере, языками, на которых говорит большинство населения. В противоположность этому ирландский язык, на котором говорит меньше трети населения Ирландии, является национальным языком и первым государственным языком этой страны. Что же касается английского языка, на котором говорит большинство населения, то он назван в конституции Ирландии лишь как второй государственный язык. Стран, где несколько государственных языков много Швейцария: немецкий,французский,итальянские,реторороманский, Афганистан:пушту,дари(фарси) Бруней: английский и малайский Израиль :Иврит и арабский Индия:Хинди и англ. Ирак:арабский и курдский Кипр: греческий и турецкий Сингапур:китайский,малайский,англ,тамильский, Филиппины пилипино(тагал)и англ Шри-Ланка-сингальский ,тамильский и англ. Гаити:гаитянский,креольский,французский, Боливия:испанский,кечуа,аймара Перу:кечуа, аймара,исп. остальное перечисляь не буду,лень мне))) Источник: курс Георграфии в универе источник:.http://otvet.mail.ru/question/8350176/ ещё:.http://otvet.mail.ru/question/29701878/ В Азии, Латинской Америке это обычное дело." Государственный язык вообще не должен становиться проблемой: должна главенствовать демократия, уважаться права человека на родные язык и культуру. Если страна многонациональная, как Украина, безусловно должно быть несколько государственных языков, по количеству основных национальных групп населения, в данном случае: русский и украинский. Тут и обсуждать нечего. Аналогов во всем мире достаточно. Не стоит вновь создавать колесо. Все для удобства народа! П.С. ЗУ не является основной частью Украины, так как не несет в себе развитый экономический потенциал и присоединилась к Украине всего 70 лет назад. Разве можно считать именно украинский язык единственным государственным только потому,что Украина называется Украиной? А если би страну в 1991 назвали Поляниной или Русиной? Какой бы тогда язык стал государственным? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 А чому ви повинні, вас що хтось на даний момент змушує?А почему, есть рестораны куда не пускают людей, кто разговаривает на русском, т.е. собственных граждан старны. Это не есть навязывание скрытого нацизма, и навязывание языка. Самое страшное, что некоторые люди, начинают в эту чушь верить. Взять элементарные, позорные выходки, когда ветеранам ВОВ не давали пройти к могиле солдата. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Извини но для меня твои словесные кружева примитивны.В них больше лукавства чем смысла. Посмотри на каком языке общаются украинцы на форуме. Ты и орыся на украинском. Вот и делай выводы. И приводи статистику,искаженные исторические факты и прочию галиматью. Украинский это диалект сельских районов.А ты ходом своих рассуждений это наглядно подчеркиваешь. Так, за основу сучасної української літературної мови була взята мова, якою розмовляв простий люд на Полтавщині Котляревський написав цією мовою Енеїну - цей факт став народженням української мови. Зачинателями і батьками сучасної української мови вважаються Котляревський і Шевченко. Подібно народжувалася і сучасна російська мова. Йди на якийсь російський сайт, напиши їм, що це не мова а діалект, бо колись в давнину їх предки розмовляли іншою мовою. А потім прийдеш і розповіси нам що тобі на це відповіли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 А почему, есть рестораны куда не пускают людей, кто разговаривает на русском, т.е. собственных граждан старны. Это не есть навязывание скрытого нацизма, и навязывание языка. Самое страшное, что некоторые люди, начинают в эту чушь верить. Взять элементарные, позорные выходки, когда ветеранам ВОВ не давали пройти к могиле солдата. У твоєму коменті є відповідь на твій пост - я його виділила. __________ До речі, а чому в Москві, якщо між собою розмовляти українською, тебе можуть забрати у поліцію? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 П.С. ЗУ не является основной частью Украины, так как не несет в себе развитый экономический потенциал и присоединилась к Украине всего 70 лет назад. Разве можно считать именно украинский язык единственным государственным только потому,что Украина называется Украиной? А если би страну в 1991 назвали Поляниной или Русиной? Какой бы тогда язык стал государственным? Так Донецьк також не вся Україна. І коли б Донецьк під час розвалу Союзу якимось чудом залишився в складі РФ - там була б державною російська мова, бо РФ при всій її багатонаціональності, практикує ОДНУ державну мову. А статистика вперта річ. І не треба багато тексту, якого і так ніхто не читає, достатньо подивитися на цифри в Україні з 322 тисяч осіб, які виявили бажання тестуватися, пройти ЗНО з російської мови захотіли всього 6902 абітурієнта. Все, більше нічого не треба... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Шановний Тиверець. Дозвольте повернутися до вчорашньої розмови. Ви рефреном задаєте одне й те ж питання: «яка вам користь від того що російська стане другою державною?». Я вам вчора дав свої 4 відповіді. Сьогодні додам ще одну. Це таке моє бачення цього питання. Я свої думки нікому не нав’язую. Кожен має право думати як йому заманеться. 1. Я казав: «Роська мова є такою ж ріднесенькою, як і українська. Тобто, вана народилася на ціх теренах, які зараз називаються Україна». Ви на це відповіли: «Про рідність ніхто і не сперечається, а народилась вона не на території України,можете почитати про це у сучасних російських лінгвістів». А звідси і питання. Невже для вас «сучасні», та ще й «російські», та ще начебто «лінгвісти» це авторитети??? Вони вам що завгодно доведуть задля своєї великодержавності. Хто перший Русь хрестив? Володимир. Де, у Москві? Хто був перший просвітитель Русі? Ярослав Мудруй. Де, у Москві? А де писав свої літописи монах Нестор? У Москві? А де Іван Фьодоров надрукував першу Біблію, яка згодом стала першим еталоном руської мови? В Острозі, чи в Москві? Я з вами згоден, ми зараз кажемо про «времена минулых лет». А кто же был первыми основателями современного русского языка? Первые классики – Гоголь и Короленко. Вся современная русская литература вышла из «Шинели» Гоголя. Кто первый написал словарь русского языка? Житель Луганска Владимир Даль, житель Харькова С.И. Ожегов. А дальше – больше. Как можно представить Москву без козака Гиляровского??? Это уже будет не Москва. Как можно представить Одессу без Катаева, без Ильфа и Петрова, без Бабеля и т.д? Как можно представить мой родной город Херсон без Бориса Лавренёва? Как можно представить Киев без Булгакова? Нет, уважаемый, именно здесь, в Украине и родился современный русский язык. 2. Я казав: «Руська – це одна з мов ООН. Нам вона найближча». Ви на це відповіли: «Ну там багато мов і сумніваюсь що цей факт робить її близькою, чи далекою». А в ООН не так вже багато офійійних мов: англійська, китайська, руська, французьська та іспанська. Ось і все. Яка нам ближче? З вашої точки зору? 3. Я казав: «Зараз в побуті руською мовою в Україні розмовляють більшість населення». Ви на це привели статистику. Можливо, так воно і є. Але, я казав, що руською мовою користуються переважно саме в побуті, а не на публіці, не офіційно. Я не бачу в цьому нічого поганого. Аби люди розуміли один одного. 4. Далі я казав: «Чому ми повинні відмовлятися від того культурного нащадку, який нам залишили наші руськомовні пращури?». Ви на це відповіли: «А хто просить відмовлятися, ви ж не відмовилися від неї за роки незалежності». Ось в цьому я з вами повністю згоден. Звідси і наступний аргумент, яка мені користь від того що російська стане другою державною? 5. Минуть роки, і все пройде. Так було завжди. Усе проходить. Але, дуже важливо, щоб наші нащадки не знали тієї сварки по мовному питанню, яка є зараз в Україні. Погодтеся, що ця сварка потрібна тільки для того, щоб народ поділити на декілько частин, і правити цим народом, доїти його як корову! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 А почему, есть рестораны куда не пускают людей, кто разговаривает на русском, т.е. собственных граждан старны. Это не есть навязывание скрытого нацизма, и навязывание языка. Самое страшное, что некоторые люди, начинают в эту чушь верить. Взять элементарные, позорные выходки, когда ветеранам ВОВ не давали пройти к могиле солдата.Уважаемый stranavzh, ну зачем же вы валите всё в одну кучу??? Одно дело когда «ветеранам ВОВ не давали пройти к могиле солдата», другое дело, когда не пускают в ресторан, третье дело – мовное противостояние. Это всё разные вопросы. Да, я с вами согласен, что эти вопросы взаимосвязанные. Но!!! В любом случае, это разные вопросы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 Так Донецьк також не вся Україна. І коли б Донецьк під час розвалу Союзу якимось чудом залишився в складі РФ - там була б державною російська мова, бо РФ при всій її багатонаціональності, практикує ОДНУ державну мову. А статистика вперта річ. І не треба багато тексту, якого і так ніхто не читає, достатньо подивитися на цифри в Україні з 322 тисяч осіб, які виявили бажання тестуватися, пройти ЗНО з російської мови захотіли всього 6902 абітурієнта. Все, більше нічого не треба... А что такое ЗНО? А при чем тут студенты? Форум для тебя не показатель? Надо искать сомнительную информацию которую можно подогнать под истину?Украинский это диалект который не сформировался. Переводчики до сих пор мучаются что нет методической литературы.Русский кстати самый правильный за территорией россии. Это преступный закон юща о языках,впрочем как и многие другие. В россии единый язык по причине абсолютного большинства обладающих им. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 А что такое ЗНО? А при чем тут студенты? Форум для тебя не показатель? Надо искать сомнительную информацию которую можно подогнать под истину? Украинский это диалект который не сформировался. Переводчики до сих пор мучаются что нет методической литературы.Русский кстати самый правильный за территорией россии. Это преступный закон юща о языках,впрочем как и многие другие. В россии единый язык по причине абсолютного большинства обладающих им. ЗНО - Зовнішнє Незалежне Оцінювання. Це не студенти, це учні, які закінчують школу - тобто, наше майбутнє. Слухай, харе зі своїми діалектами і муками в перекладах. Вже всі відмучилися, все переклали - це вже минуле. Українська мова - офіційно на міжнародному рівні визнана повноцінною мовою. Українською мовою випускають програмні забезпечення, роблять переклади для товарів відомі бренди. І тільки для тебе - це досі діалект. Думаєш у мене є бажання тебе переконувати в протилежному? Від твоєї думки щось зміниться? Та ради бога. А ось це показник: В Україні лише 2% абітурієнтів захотіли проходити ЗНО з російської мови Ось і в Україні - українську будуть знати всі, тому що ЗНО з української мови і літератури - є обов"язковим. АМЕН!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 червня, 2013 А что такое ЗНО? А при чем тут студенты? Форум для тебя не показатель? До речі, про форум. Більшість форумчан за ЄДИНУ державну мову. А те, що пишуть російською - ну що ж, так сталося, ми довший час були залежними і від російської мови також. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.