Эдуардыч Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 тем временем в Москве... ...проблема лже-ветеранов возникла после появления на трибуне у Мавзолея во время парада Победы Шолпан Гриняевой в генеральской форме и с медалью Звезды Героя Советского Союза. А год назад была полковником А где у тетки-генерала ломпасы нашиты? Меня этот вопрос всегда занимал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 А где у тетки-генерала ломпасы нашиты? Меня этот вопрос всегда занимал. Наверное на юбке ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 я розумію, кожен про своє, наболіле. Але хоча б приблизно теми потрібно дотримуватися - тут про українофобв і способи їх розмноження.Это когда число свидомых украинцев уменьшается, соответственно растет число украинофобов. А чтобы число свидомых не уменьшалось, а росло, необходимо придерживаться "Десяти заповідей свідомого українця". В том числе и сексуальных путей размножения. "7. Свідомий українець зобов’язаний вести здорове статеве життя. Здорове статеве життя йому дозволяється вести лише з особами своєї нації та не своєї статі – найкраще всього з жінкою або кумою. Найкраще ім’я для справжньої української жінки – Оксана. Найкраще ім’я для української куми – Галя. Осіб жіночої статі з іншими іменами слід вважати несправжніми українками". А число украинофобов (несвидомых украинцев) наоборот следует уменьшать. "9. Свідомий українець повинен постійно боротися з національними зрадниками. Якщо він встановить, що сам є зрадником, то повинен боротися сам з собою, попередньо донісши на себе собі. Якщо з якихось причин свідомий українець не може донести на себе собі, то повинен донести, куди слідує, і на кого захоче". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 19 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 19 листопада, 2012 Ну да, у твоєму матеріалістичному світі, де визначальною є не свідомість, а напханий живіт - то це прямо-пропорційна залежність: дешеве масло - росте кількість "філів", дороге масло - "фобів" з приставочкою "-україно"Видишь - ты всё понимаешь... дело не во мне - так мир устроен. Все претензии туда... посмотри вверх, он там - виновник. А ты попробуй размножаться когда живот к спине прилип и шоб я видел! А то соврёшь, мабуть, что всё получилось... Кстати, а твой мужик какого роста? Под стать тебе, в смысле весь в корень пошёл али как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Видишь - ты всё понимаешь... дело не во мне - так мир устроен. Все претензии туда... посмотри вверх, он там - виновник. А ты попробуй размножаться когда живот к спине прилип и шоб я видел! А то соврёшь, мабуть, что всё получилось... Кстати, а твой мужик какого роста? Под стать тебе, в смысле весь в корень пошёл али как? У тебя живот к спине прилип и размножалка, втянулась вся без остатка и высохла. :lol: До любовницы, жена не пущала, а на жену не с.. Не либидо. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Это когда число свидомых украинцев уменьшается, соответственно растет число украинофобов. А "9. Свідомий українець повинен постійно боротися з національними зрадниками. Якщо він встановить, що сам є зрадником, то повинен боротися сам з собою, попередньо донісши на себе собі. Якщо з якихось причин свідомий українець не може донести на себе собі, то повинен донести, куди слідує, і на кого захоче". Я тебе вже зачислила до українофобів - не старайся так дуже. Запам"ятай: лазання по смітниках може мати погані наслідки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Видишь - ты всё понимаешь... дело не во мне - так мир устроен. Все претензии туда... посмотри вверх, он там - виновник. А ты попробуй размножаться когда живот к спине прилип и шоб я видел! А то соврёшь, мабуть, что всё получилось... Кстати, а твой мужик какого роста? Под стать тебе, в смысле весь в корень пошёл али как? Не треба свої гріхи списувати на інших. Нема в нас такого, як ти пишеш: живіт до хребта - коли б було, ми б розмножувалися - див. на Африку. А знаєш чому? Бо людина по своїй природі тягнеться до задоволення. Їжа, хороша їжа - задоволення, секс - задоволення, мандрівки - задоволення і т. д. Якщо ти бідний, залишається тільки секс, єдине задоволення, яке людина може отримати забезплатно. Але в нашому випадку, коли люди не зовсім бідні і вибирають матеріальне перед духовним - це привід задуматися, причому кожній людині окремо. Кстаті, с какой целью інтєрєсуєтєся моім мужиком? Ти ж здається нормальної орієнтації. Але щоб у тебе не виникали наступні запитання-припущення сповіщаю тобі його параметри 185-80-17. Так, середнячок - нє? Ти, звичайно кращий, я навіть не сумніваюся :lol: До речі, як гадаєш, підтримають комуняки 15% за продаж валюти? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Я тебе вже зачислила до українофобів - не старайся так дуже. Запам"ятай: лазання по смітниках може мати погані наслідки. Куда зачислила? Так у тебя все украинофобы кроме галичан. Неудивительно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Куда зачислила? Так у тебя все украинофобы кроме галичан. Неудивительно. А це тому, що ти однобокий, причому у всьому. Нецікавий! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Куда зачислила? Так у тебя все украинофобы кроме галичан. Неудивительно. снова очередной неподтвержденный ни единой цитатой наговор. Ты начинаешь смахивать на базарную сплетницу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 У тебя живот к спине прилип и размножалка, втянулась вся без остатка и высохла. :lol: До любовницы, жена не пущала, а на жену не с.. Не либидо. :lol: Кузя, ты лучше о родном и понятном - о газах. С твоего "юмора" только тебе и смешно, выходит, как в народе говорят - смех без причины-признак дурачины Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Наташа, а можно твои критерии к занесению в украинофобы? Кто такой украинофоб по Ориане? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 А це тому, що ти однобокий, причому у всьому. Нецікавий!А тебя вообще ничего кроме клинической русофобии не интересует.Из тех же "10 заповедей" 8. Кожен свідомий українець повинен бути галичанином. Це не означає, що він зобов’язаний жити в Галичині. Навпаки. Найкраще свідомому українцю жити в Києві – в органах державної влади або поблизу них, але при цьому постійно розказувати, що справжня Україна знаходиться в Галичині". З портрету з думкою як раз Дививсь на правнуків Тарас: «Хто буде битися з ляхами, Хто буде різатись з жидами, А хто скородити списами Московські ребра? Заробітчанство вплине На долю України. Хто буде, натомість, Будити нац.свідомість? Звичайно, є Галичина, Але вона лише одна. А в Україні навкруги Вороги! Запроданці московські, Зайди, яничари Комуно-малороські, Всюди глум і чвари. Як в цій ситуації Відродити націю? Отож, вважаю, не останні Були ці визвольні змагання». Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Наташа, а можно твои критерии к занесению в украинофобы? Кто такой украинофоб по Ориане? Так понятно же. Если человек на каждом шагу не бранит Россию и москалей, не обвиняет их во всех бедах, не впадает в эйфорию от имени Бандеры, не голосует за "Свободу" - конечно украинофоб! А я еще и сало не ем - украинофоб в квадрате! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 А тебя вообще ничего кроме клинической русофобии не интересует. Из тех же "10 заповедей" 8. Кожен свідомий українець повинен бути галичанином. Якщо ти помітив, а якщо не помітив, то я тобі про це кажу: я людина різностороння, цікавлюся різними темами. І пишу з приводу різного. А ти банальний посмітюх - знову витягнув якийсь пасквіль про галичан? І після цього ти скажеш, що не є однобоким? Єдина твоя тема "Не про ЦЕ" - і та вже скоро в архіві опиниться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Наташа, а можно твои критерии к занесению в украинофобы? Кто такой украинофоб по Ориане? Хто захищає тих чи те, що шкодить Україні, її народу, єдності, цілісності і Незалежності. І це не по Оріані - це по здоровому глузді - якщо ти себе вважаєш громадянином. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Так понятно же. Если человек на каждом шагу не бранит Россию и москалей, не обвиняет их во всех бедах, не впадает в эйфорию от имени Бандеры, не голосует за "Свободу" - конечно украинофоб! А я еще и сало не ем - украинофоб в квадрате! Ти тепер будеш за мене відповідати?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Кузя, ты лучше о родном и понятном - о газах. С твоего "юмора" только тебе и смешно, выходит, как в народе говорят - смех без причины-признак дурачины Була причина і залишається смішно. Ясне діло з тебе сміються, і, тобі не до сміху. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Хто захищає тих чи те, що шкодить Україні, її народу, єдності, цілісності і Незалежності. І це не по Оріані - це по здоровому глузді - якщо ти себе вважаєш громадянином. Хорошо.... Каким Макаром туда угодил Майор? Только потому, что он против Тимошенко? САИ - потому, что он за Сталина? А я - потому, что не плююсь в их сторону? А теперь о тебе... Думаешь, плюя на восток и юг... причисляя половину страны к быдлу.... ты не работаешь на раскол Украины? Тогда ты тоже самая настоящая украинофобка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 А теперь о тебе... Думаешь, плюя на восток и юг... причисляя половину страны к быдлу.... ты не работаешь на раскол Украины? Тогда ты тоже самая настоящая украинофобка. Ну не треба перекручувати - тобі б хотілося, щоб пів країни, але це не так. Я до бидла зачисляла лише тих, хто стабільно голосує за тих самих - а хто вони по-твоєму? заблудші? Ну то це те саме, тільки благородніше - ну ніби купу замаскувати листочком. І якщо я перестану на це зважати - то Україна відразу стане єдиною? А фігушкі - бидло обирає до влади тих, хто нищить Україну і економічно, і духовно (згадай за Ющенка, популярними були бали, а що пропагують теперішні ставленики бидла - МУРКУ і шансон) І ще, всі, хто каже, що Галичина - не Україна, або, що Донбас - не Україна - за моїм розумінням - українофоби. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 І якщо я перестану на це зважати - то Україна відразу стане єдиною? А фігушкі - бидло обирає до влади тих, хто нищить Україну і економічно, і духовно (згадай за Ющенка, популярними були бали, а що пропагують теперішні ставленики бидла - МУРКУ і шансон) І ще, всі, хто каже, що Галичина - не Україна, або, що Донбас - не Україна - за моїм розумінням - українофоби. Балы для нажившихся на нашем горбу...Это было похоже на пир во время чумы.... И Крым - тоже Украина. Как бы Кикаха не доказывал обратное. Наташа, найди и почитай Черновола и Кушнарева по вопросу федерализации. Два антагониста в политике - пришли к одному выводу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Хто захищає тих чи те, що шкодить Україні, її народу, єдності, цілісності і Незалежності. І це не по Оріані - це по здоровому глузді - якщо ти себе вважаєш громадянином. А хто визначає, що шкодить Україні, її народу, єдності, цілісності а що ні.. ТЫ? И почему люди, имеющие мнение по этому поводу отличное от твоего, сразу определяются тобой как украинофобы, быдло, и кто там еще.., кремлівськи підлобузники, а откровенный подонок Рабинович иногда поддакивающий тебе, но поливающий дерьмом вся и всех, в том числе и украинцев, не вызывает у тебя никаких отрицательных эмоций?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 А хто визначає, що шкодить Україні, її народу, єдності, цілісності а що ні.. ТЫ? И почему люди, имеющие мнение по этому поводу отличное от твоего, сразу определяются тобой как украинофобы, быдло, Навіть не сумнівайся - адепти "руского міра" - українофоби АПРІОРІ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Навіть не сумнівайся - адепти "руского міра" - українофоби АПРІОРІ. Ну так и скажи, что тебе ненавистно всё русское. Навіть громадяни України, если они русские! Чего прячешься? Слабо признаться?! Даже с подонком готова хлебать из одной миски, лишь бы он плевал в русских? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Даже с подонком готова хлебать из одной миски, лишь бы он плевал в русских? Дело в том, что этот подонок ведь и на украинцев плюет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Дело в том, что этот подонок ведь и на украинцев плюет... Ну так в том и дело, что по этому поводу нет никакого праведного гнева...! Лиш бы в москалей плюнул, а я утруся.., Ориша, так чи ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 мне кажется, вы не вполне объективны. Где его цитаты конкретно против украинцев? Можете не цитировать, найдете только общие. А их легко трактовать как презрение к коренным, но русским по рождению гражданам Украины, или отношение к русской массе, гнездящейся в общей семье. . Поэтому - не катит. Ищите другие придирки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 мне кажется, вы не вполне объективны. Где его цитаты конкретно против украинцев? Можете не цитировать, найдете только общие. А их легко трактовать как презрение к коренным, но русским по рождению гражданам Украины, или отношение к русской массе, гнездящейся в общей семье. . Поэтому - не катит. Ищите другие придирки.GiRaFo.chka, вся беда именно в том, что вы осуждаете только тех, кто плюёт в украинских граждан Украины, а в русских граждан Украины харкнуть разрешается, они же москали априори...! Так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 Ну так и скажи, что тебе ненавистно всё русское. Навіть громадяни України, если они русские! Чего прячешься? Слабо признаться?! Мітяй, "руський мір" пропагує російське і придуманий він саме для цього, а ми живемо в Україні - нафік нам такий потужній конкурент? Навіть сучасний ідеолог "РМ" це не приховує: чим сильніша є потреба в Росії і чим більше людей вивчають російську мову і російську культуру - тим сильніша Росія. Чому ти, громадянин України переживаєш за міць сусідньої держави мені не зрозуміло, особливо, якщо це робиться за рахунок українців. І ще, з чого ти вирішив, що мені все російське противне - з того, що я цитую російських поетів і слухаю російські романси? Так що хто з нас ховається ще треба вияснити: я чи ти за своїми фантазіями і брехнею про мене. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 20 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 20 листопада, 2012 GiRaFo.chka, вся беда именно в том, что вы осуждаете только тех, кто плюёт в украинских граждан Украины, а в русских граждан Украины харкнуть разрешается, они же москали априори...! Так?А где это Жирафочка в них плевала? Дядя Митя и я не плюю, только определение поправь не "русские граждане Украины", а украинцы русского происхождения. Паспорт открой, там написано- гражданин Украины. Это определяющее, а какого кто происхождения,- это в уме на памяти. Ок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.