Перейти до змісту
Український політичний форум

Українофоби

Орiана

Рекомендовані повідомлення

тем временем в Москве...

...проблема лже-ветеранов возникла после появления на трибуне у Мавзолея во время парада Победы Шолпан Гриняевой в генеральской форме и с медалью Звезды Героя Советского Союза.

А год назад была полковником

А где у тетки-генерала ломпасы нашиты? Меня этот вопрос всегда занимал.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 4 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

А где у тетки-генерала ломпасы нашиты? Меня этот вопрос всегда занимал.

Наверное на юбке ;)

Посилання на коментар

я розумію, кожен про своє, наболіле. Але хоча б приблизно теми потрібно дотримуватися - тут про українофобв і способи їх розмноження.

Это когда число свидомых украинцев уменьшается, соответственно растет число украинофобов. А чтобы число свидомых не уменьшалось, а росло, необходимо придерживаться "Десяти заповідей свідомого українця".

В том числе и сексуальных путей размножения.

"7. Свідомий українець зобов’язаний вести здорове статеве життя. Здорове статеве життя йому дозволяється вести лише з особами своєї нації та не своєї статі – найкраще всього з жінкою або кумою. Найкраще ім’я для справжньої української жінки – Оксана. Найкраще ім’я для української куми – Галя. Осіб жіночої статі з іншими іменами слід вважати несправжніми українками".

А число украинофобов (несвидомых украинцев) наоборот следует уменьшать.

"9. Свідомий українець повинен постійно боротися з національними зрадниками. Якщо він встановить, що сам є зрадником, то повинен боротися сам з собою, попередньо донісши на себе собі. Якщо з якихось причин свідомий українець не може донести на себе собі, то повинен донести, куди слідує, і на кого захоче".

Посилання на коментар

Ну да, у твоєму матеріалістичному світі, де визначальною є не свідомість, а напханий живіт - то це прямо-пропорційна залежність: дешеве масло - росте кількість "філів", дороге масло - "фобів" з приставочкою "-україно"

Видишь - ты всё понимаешь... дело не во мне - так мир устроен. Все претензии туда... посмотри вверх, он там - виновник.

А ты попробуй размножаться когда живот к спине прилип и шоб я видел! А то соврёшь, мабуть, что всё получилось...

Кстати, а твой мужик какого роста? Под стать тебе, в смысле весь в корень пошёл али как? :D

Посилання на коментар

Видишь - ты всё понимаешь... дело не во мне - так мир устроен. Все претензии туда... посмотри вверх, он там - виновник.

А ты попробуй размножаться когда живот к спине прилип и шоб я видел! А то соврёшь, мабуть, что всё получилось...

Кстати, а твой мужик какого роста? Под стать тебе, в смысле весь в корень пошёл али как? :D

У тебя живот к спине прилип и размножалка, втянулась вся без остатка и высохла. :lol: До любовницы, жена не пущала, а на жену не с.. Не либидо. :lol:
Посилання на коментар

Это когда число свидомых украинцев уменьшается, соответственно растет число украинофобов. А

"9. Свідомий українець повинен постійно боротися з національними зрадниками. Якщо він встановить, що сам є зрадником, то повинен боротися сам з собою, попередньо донісши на себе собі. Якщо з якихось причин свідомий українець не може донести на себе собі, то повинен донести, куди слідує, і на кого захоче".

Я тебе вже зачислила до українофобів - не старайся так дуже. Запам"ятай: лазання по смітниках може мати погані наслідки.

Посилання на коментар

Не треба свої гріхи списувати на інших. Нема в нас такого, як ти пишеш: живіт до хребта - коли б було, ми б розмножувалися - див. на Африку. А знаєш чому? Бо людина по своїй природі тягнеться до задоволення. Їжа, хороша їжа - задоволення, секс - задоволення, мандрівки - задоволення і т. д. Якщо ти бідний, залишається тільки секс, єдине задоволення, яке людина може отримати забезплатно.

Але в нашому випадку, коли люди не зовсім бідні і вибирають матеріальне перед духовним - це привід задуматися, причому кожній людині окремо.

Кстаті, с какой целью інтєрєсуєтєся моім мужиком? Ти ж здається нормальної орієнтації. Але щоб у тебе не виникали наступні запитання-припущення сповіщаю тобі його параметри 185-80-17. Так, середнячок - нє? Ти, звичайно кращий, я навіть не сумніваюся :lol:

До речі, як гадаєш, підтримають комуняки 15% за продаж валюти?

Посилання на коментар

Я тебе вже зачислила до українофобів - не старайся так дуже. Запам"ятай: лазання по смітниках може мати погані наслідки.

Куда зачислила? Так у тебя все украинофобы кроме галичан. Неудивительно.
Посилання на коментар

А це тому, що ти однобокий, причому у всьому. Нецікавий!

Посилання на коментар

снова очередной неподтвержденный ни единой цитатой наговор. Ты начинаешь смахивать на базарную сплетницу.
Посилання на коментар

У тебя живот к спине прилип и размножалка, втянулась вся без остатка и высохла. :lol: До любовницы, жена не пущала, а на жену не с.. Не либидо. :lol:

Кузя, ты лучше о родном и понятном - о газах. С твоего "юмора" только тебе и смешно, выходит, как в народе говорят - смех без причины-признак дурачины

Посилання на коментар

Наташа, а можно твои критерии к занесению в украинофобы?

Кто такой украинофоб по Ориане?

Посилання на коментар

А це тому, що ти однобокий, причому у всьому. Нецікавий!

А тебя вообще ничего кроме клинической русофобии не интересует.

Из тех же "10 заповедей" 8. Кожен свідомий українець повинен бути галичанином. Це не означає, що він зобов’язаний жити в Галичині. Навпаки. Найкраще свідомому українцю жити в Києві – в органах державної влади або поблизу них, але при цьому постійно розказувати, що справжня Україна знаходиться в Галичині".

З портрету з думкою як раз

Дививсь на правнуків Тарас:

«Хто буде битися з ляхами,

Хто буде різатись з жидами,

А хто скородити списами

Московські ребра?

Заробітчанство вплине

На долю України.

Хто буде, натомість,

Будити нац.свідомість?

Звичайно, є Галичина,

Але вона лише одна.

А в Україні навкруги

Вороги!

Запроданці московські,

Зайди, яничари

Комуно-малороські,

Всюди глум і чвари.

Як в цій ситуації

Відродити націю?

Отож, вважаю, не останні

Були ці визвольні змагання».

Посилання на коментар

Так понятно же. Если человек на каждом шагу не бранит Россию и москалей, не обвиняет их во всех бедах, не впадает в эйфорию от имени Бандеры, не голосует за "Свободу" - конечно украинофоб! А я еще и сало не ем - украинофоб в квадрате!
Посилання на коментар

А тебя вообще ничего кроме клинической русофобии не интересует.

Из тех же "10 заповедей" 8. Кожен свідомий українець повинен бути галичанином.

Якщо ти помітив, а якщо не помітив, то я тобі про це кажу: я людина різностороння, цікавлюся різними темами. І пишу з приводу різного.

А ти банальний посмітюх - знову витягнув якийсь пасквіль про галичан? І після цього ти скажеш, що не є однобоким?

Єдина твоя тема "Не про ЦЕ" - і та вже скоро в архіві опиниться.

Посилання на коментар

Хто захищає тих чи те, що шкодить Україні, її народу, єдності, цілісності і Незалежності.

І це не по Оріані - це по здоровому глузді - якщо ти себе вважаєш громадянином.

Посилання на коментар

Так понятно же. Если человек на каждом шагу не бранит Россию и москалей, не обвиняет их во всех бедах, не впадает в эйфорию от имени Бандеры, не голосует за "Свободу" - конечно украинофоб! А я еще и сало не ем - украинофоб в квадрате!

Ти тепер будеш за мене відповідати?!!!

Посилання на коментар

Кузя, ты лучше о родном и понятном - о газах. С твоего "юмора" только тебе и смешно, выходит, как в народе говорят - смех без причины-признак дурачины

Була причина і залишається смішно. Ясне діло з тебе сміються, і, тобі не до сміху. :lol:
Посилання на коментар

Хто захищає тих чи те, що шкодить Україні, її народу, єдності, цілісності і Незалежності.

Хорошо.... Каким Макаром туда угодил Майор?

Только потому, что он против Тимошенко?

САИ - потому, что он за Сталина?

А я - потому, что не плююсь в их сторону?

А теперь о тебе... Думаешь, плюя на восток и юг... причисляя половину страны к быдлу.... ты не работаешь на раскол Украины? Тогда ты тоже самая настоящая украинофобка.

Посилання на коментар

А теперь о тебе... Думаешь, плюя на восток и юг... причисляя половину страны к быдлу.... ты не работаешь на раскол Украины? Тогда ты тоже самая настоящая украинофобка.

Ну не треба перекручувати - тобі б хотілося, щоб пів країни, але це не так. Я до бидла зачисляла лише тих, хто стабільно голосує за тих самих - а хто вони по-твоєму? заблудші? Ну то це те саме, тільки благородніше - ну ніби купу замаскувати листочком.

І якщо я перестану на це зважати - то Україна відразу стане єдиною? А фігушкі - бидло обирає до влади тих, хто нищить Україну і економічно, і духовно (згадай за Ющенка, популярними були бали, а що пропагують теперішні ставленики бидла - МУРКУ і шансон)

І ще, всі, хто каже, що Галичина - не Україна, або, що Донбас - не Україна - за моїм розумінням - українофоби.

Посилання на коментар

І якщо я перестану на це зважати - то Україна відразу стане єдиною? А фігушкі - бидло обирає до влади тих, хто нищить Україну і економічно, і духовно (згадай за Ющенка, популярними були бали, а що пропагують теперішні ставленики бидла - МУРКУ і шансон)

І ще, всі, хто каже, що Галичина - не Україна, або, що Донбас - не Україна - за моїм розумінням - українофоби.

Балы для нажившихся на нашем горбу...Это было похоже на пир во время чумы....

И Крым - тоже Украина. Как бы Кикаха не доказывал обратное.

Наташа, найди и почитай Черновола и Кушнарева по вопросу федерализации.

Два антагониста в политике - пришли к одному выводу

Посилання на коментар

А хто визначає, що шкодить Україні, її народу, єдності, цілісності а що ні.. ТЫ? И почему люди, имеющие мнение по этому поводу отличное от твоего, сразу определяются тобой как украинофобы, быдло, и кто там еще.., кремлівськи підлобузники, а откровенный подонок Рабинович иногда поддакивающий тебе, но поливающий дерьмом вся и всех, в том числе и украинцев, не вызывает у тебя никаких отрицательных эмоций?!
Посилання на коментар

А хто визначає, що шкодить Україні, її народу, єдності, цілісності а що ні.. ТЫ? И почему люди, имеющие мнение по этому поводу отличное от твоего, сразу определяются тобой как украинофобы, быдло,

Навіть не сумнівайся - адепти "руского міра" - українофоби АПРІОРІ.

Посилання на коментар

Навіть не сумнівайся - адепти "руского міра" - українофоби АПРІОРІ.

Ну так и скажи, что тебе ненавистно всё русское. Навіть громадяни України, если они русские!

Чего прячешься? Слабо признаться?!

Даже с подонком готова хлебать из одной миски, лишь бы он плевал в русских?

Посилання на коментар

Даже с подонком готова хлебать из одной миски, лишь бы он плевал в русских?

Дело в том, что этот подонок ведь и на украинцев плюет...

Посилання на коментар

Дело в том, что этот подонок ведь и на украинцев плюет...

Ну так в том и дело, что по этому поводу нет никакого праведного гнева...!

Лиш бы в москалей плюнул, а я утруся.., Ориша, так чи ні?

Посилання на коментар

мне кажется, вы не вполне объективны. Где его цитаты конкретно против украинцев? Можете не цитировать, найдете только общие. А их легко трактовать как презрение к коренным, но русским по рождению гражданам Украины, или отношение к русской массе, гнездящейся в общей семье. . Поэтому - не катит. Ищите другие придирки.

Посилання на коментар

мне кажется, вы не вполне объективны. Где его цитаты конкретно против украинцев? Можете не цитировать, найдете только общие. А их легко трактовать как презрение к коренным, но русским по рождению гражданам Украины, или отношение к русской массе, гнездящейся в общей семье. . Поэтому - не катит. Ищите другие придирки.

GiRaFo.chka, вся беда именно в том, что вы осуждаете только тех, кто плюёт в украинских граждан Украины, а в русских граждан Украины харкнуть разрешается, они же москали априори...! Так?
Посилання на коментар

Ну так и скажи, что тебе ненавистно всё русское. Навіть громадяни України, если они русские!

Чего прячешься? Слабо признаться?!

Мітяй, "руський мір" пропагує російське і придуманий він саме для цього, а ми живемо в Україні - нафік нам такий потужній конкурент?

Навіть сучасний ідеолог "РМ" це не приховує: чим сильніша є потреба в Росії і чим більше людей вивчають російську мову і російську культуру - тим сильніша Росія.

Чому ти, громадянин України переживаєш за міць сусідньої держави мені не зрозуміло, особливо, якщо це робиться за рахунок українців.

І ще, з чого ти вирішив, що мені все російське противне - з того, що я цитую російських поетів і слухаю російські романси? Так що хто з нас ховається ще треба вияснити: я чи ти за своїми фантазіями і брехнею про мене.

Посилання на коментар

GiRaFo.chka, вся беда именно в том, что вы осуждаете только тех, кто плюёт в украинских граждан Украины, а в русских граждан Украины харкнуть разрешается, они же москали априори...! Так?

А где это Жирафочка в них плевала? Дядя Митя и я не плюю, только определение поправь не "русские граждане Украины", а украинцы русского происхождения. Паспорт открой, там написано- гражданин Украины. Это определяющее, а какого кто происхождения,- это в уме на памяти. Ок?
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...