Орiана Опубліковано 14 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 В одного з ідеоглогів "русского міра"(далі "РМ") звучить така фраза (недослівно) - чим більше в світі будуть потребувати Росію, чим популярніша буде російська мова і російська кульрура, тим стійкішою буде сама Росія. З точки зору РФ вигоду поширення ідеї "РМ" можна зрозуміти. Але яка з цього користь Україні, мені особисто зрозуміти важко. Адже якщо судити по логіці формування "РМ" - то Україна повинна буде позбутися Західних областей, а сама РФ тим часом залишає за собою право вирішувати які території включати до "РМ", а які з пляжа. Отже, правильні висновки зроблені у Вікі про суть "РМ", як шовіністичної організації. Ну хто б сумнівався, адже це НАРОДНА енциклопедія, а в неті дурні не сидять. Можна лише порадуватися: інтернет простір на рівні інформації стоїть на українському боці - і це дуже радує. А Мітічу пропоную не жувати соплі, не курити нервово десь в куточку - а написати мені кілька причин чим "РМ" вигідний Україні, як державі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Назови свою инфу, сравним и опредилимся, у кого, что в башке. Имеющий Уши, Да услышит... Имеющий Очи , Да Увидит..! Я уже как то говорил на эту тему с Эдуардычем. Глаза, уши, мозги присутствуют..? Смотри, слушай, сравнивай, делай выводы, формируй собственное мнение. А если мозгов хватает только на википедию, и твое собственное мнение полностью с ней совпадает.., ну тогда САИ таки прав...! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Имеющий Уши, Да услышит... Имеющий Очи , Да Увидит..! Я уже как то говорил на эту тему с Эдуардычем. Глаза, уши, мозги присутствуют..? Смотри, слушай, сравнивай, делай выводы, формируй собственное мнение. А если мозгов хватает только на википедию, и твое собственное мнение полностью с ней совпадает.., ну тогда САИ таки прав...! Що і треба було довести... Написав купу флуду, а два речення по суті не спромігся. І тепер ти бігай по форумі і вишукуй де він про це говорив з Єдуардовичем. Банальне тріпло. Але висловитися щодо чужих розумових здібностей - не забув - хоча перед тим казав, що особисто він від опонента цього чути не хоче. Принизити і на цьому фоні виглядати сильнішим - методи слабаків. Ще один невтішний висновок для Мітіча. Одним словом - БАЗАРНА БАБА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 1. своєї думки про "рускій мір" ти не маєшОриша, опять "дуру включаешь"?. 2. трактування з вікі тобі не подобається. Ну извините... 3. в бабській склочності проявив себе відмінно. закриваю тему. Валяй... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Ориша, опять "дуру включаешь"? мітіч, зрозумій, мені жінці - не соромно. а що ти з себе так нічого і не витиснув - ось де ганьба. знаєш вислів, ну тіп не можеш...не мучай... - ну це про тебе. більше з тобою так не вляпаюся - стільки часу потратила і лише свої думки у твоєму флуді втопила. воно мені треба було? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Да нє, голова болить від довгого носіння. Ой, болить ня головонька Та й межи плечима, гей. Треба мені дохторика З чорними очима. Та не того дохторика, Що усіх лікує, гей. Але того дохторика, Що файно цілує. :lol: :P Угадала- чорные глаза, мне дар - от мамы. :P Западенка ведь. Целую тоже классно, какая дура согласилась бы 20 лет жить под одной крышей с неумехой ,да еще на такую как у меня - зарплату! А вот лечу - плохо. Прошу у пациентов прощения. Слишком азартен- все возможности для профессионального роста использую слабо , так как просижываю в это время на форумных скачках. Страстная натура- понимаете- курево, выпивка , женщины и другие нехорошие увлечения- особо не способствуют. Тогда поймите и простите(или вы не наши и не с Раши)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Патология.Маразм , старче? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Фи... жиденок, как не культурно. Если человек в общении переходит на постоянные оскорбления оппонента,блин - самокритично как ты себя говном назвал я в шоке Если украинскому националисту надо бы было возбудить неприязнь к евреям, он прикинулся бы евреем и понес гадости на славян. Бывает и наоборот. У меня был знакомый еврей. Тот все антисемитские статьи публиковал. Ему за это еврейская община доплачивала. Потом они с Израиля как якобы жертвы антисемитизма бабки выкачивали. Что-то я за других отвечаю. Ну, ладно, раз уж начал. Ведь если разобраться в сущности антисемитизма, то не из-за формы носа же. Евреи занимались ростовщичеством, что было запрещено и мусульманам и христианам. А деньги эквивалент власти. И евреи умели ими пользоваться к своей ( а не народа, среди которого жили) выгоде. И как правило были пособниками оккупантов. Страны, взявшие курс на развитие и освобождение, поэтому изгоняли евреев - Англия при освобождении от норманн, Испания во время реконкисты и т.п. Украина тоже во времена Хмельницкого нелюбезно обошлась с евреями. Россия смогла подняться в намного худших условиях чем Польша, потому, что там евреев не было. Да и позже их деятельность законодательно ограничивалась. Польша же, которую евреи облепили как мухи, прекратила существовать как государство. Кодекс Наполеона тоже чего-то стоил в свое время. А вообще я к евреям отношусь объективно. Знаешь, что он всегда будет поступать и думать в еврейских интересах. Вот и все. В чем-то на него можно рассчитывать, в чем-то нет. Хотя в любом случае это не евреи гадят в подъездах, ломают деревья, напиваются как свиньи и пристают к прохожим и т.п. У нас. За Израиль я не говорю. 1) мне пох что ты думаешь 2) ты просто невежественен в истории папский собор 1112 года запретил евреям заниматься всем кроме ростовщичества а теперь вы же нас за это и попрекаете антисемитизм был уже до того как евреи занялись единственным что давало им средства к пропитанию а когда сделали из этого говна конфетку появились вы - желающие это всё захапать ну и так далее что первое сделал кривонос собрав свою банду опричников? вырезал еврейский город что бы пограбить давай вот об этом поговорим - о геноциде евреев в украине Если ты к курсах и действительно живёшь в Израиле - у вас цены как-нибудь регулирует государство, скажем на продукты питания, или полная свобода в этом?пока что не полная - есть акцизы и есть дотационные продукты но их с каждым годом всё меньше и меньше тебе нужен список товаров? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Имеющий Уши, Да услышит... Имеющий Очи , Да Увидит..! Я уже как то говорил на эту тему с Эдуардычем. Глаза, уши, мозги присутствуют..? Смотри, слушай, сравнивай, делай выводы, формируй собственное мнение. А если мозгов хватает только на википедию, и твое собственное мнение полностью с ней совпадает.., ну тогда САИ таки прав...! если бы у тебя был мозг то ты бы смог думать а так - какой смысл тебе видеть и слышать ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Русскій мір Ориана, ну чего ты вцепилась в этот Русский мир? Галичина к нему не принадлежит, вот и рассуждай о галичанских проблемах. Я же и другие форумчане не лезут обсуждать принципы объединения англосаксов или романских народов. Вместе с тем, в течение ХХ века под воздействием тектонических исторических сдвигов, мировых войн и революций, на планете сложился Русский мир — сетевая структура больших и малых со-обществ, думающих и говорящих на русском языке. Не секрет, что на территории, очерченной административными границами РФ, проживает едва ли половина населения Русского Мира. (П. Щедровицкий) Львов находится совсем в другой среде. Там конкуренция со стороны Восточной Европы, а не России. Галичане не играют на поле Восточно-европейской зоны. Они там никто. (П. Щедровицкий) И что здесь неправильного? Даже в Украине по сути две больших этнических группы: галичане и все остальные.На любой общеукраинской конференции, курсах и т.п. это тут же заметно, непроизвольно люди кучкуются. Эта общность ценностей, общность духовной ориентации и формирует наше духовное единство, которое превыше всяких политических границ. (п. Кирилл) - тобто Львів - нах. а Молодву беремо - оригінально трактують. А що тоді з корінням? І Бога поділили? Тебе этого не понять. Это на уровне подсознания:"свой" - "чужой". Вот, например, когда Рабинович понес на русских, при всех разницах во взглядах все против него, потому, что он несет "на наших". Одна ты ему стала подпевать. Сегодня очень важно, чтобы укреплялась казачья солидарность и развивалось казачество Святой Руси — в Российской Федерации, Украине, Белоруссии, Казахстане — везде, где посеяны семена казачьей доблести и казачьего мужества.тобто, спочатку знищили Січ, потім прах козаків розвіяли по світу, а тепер будуть збирати ті землі, де він лежить. Треба сказати оригінальність ідеологів "руского міра" так і пре. Ориана, ну какое отношение галичане к казачеству имеют? Не лезь в чужой монастырь со своим уставом. Как формировалось Кубанское войско ("Січ" как ты пишешь), Оренбургское, Забайкальское и т.п., всего 12. Из тех же запорожцев, донцов и пр. Никто ж по сему поводу не пишет, что разогнали ВВД по окраинам.И вообще в семье может быть всякое. Но слушать какого-то соседа о том, что жена у тебя плохая, и то не так, и это - себя не уважать. Это "моя жена" и я сам разберусь, и нечего соваться в чужие семейные дела. Як я наразі зрозуміла - НАХ. - Руське коріння, незалежність від Москви, українська мова, альтернативний погляд на історичні постаті. Да. Не лезть в чужую семью. Галичане как хорваты среди южных славян. Там и тот же корень, и язык, но для сербов, черногорцев, словенцев и т.д. они все равно чужие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 И что здесь неправильного? Даже в Украине по сути две больших этнических группы: галичане и все остальные. Это на уровне подсознания:"свой" - "чужой". Вот, например, когда Рабинович понес на русских, при всех разницах во взглядах все против него, потому, что он несет "на наших". Одна ты ему стала подпевать. чушь собачья. Провокация и безудержная клевета. На Украине две этнических группы. Это так. Те, кто быстро ответит, что он конечно! украинец и тот, кто задумается. То есть кацап по крови. И она не подпевает. Она разделяет взгляд. Есть такое понятие, Акелла. И не она одна, заметь. И я, и Эдуардович, и Персей, и ЗаУпроМ, и даже отчим не говоря о Славко и многих, кто редко наведывается. Мы определенно одинаково относимся к чисто русско-азиатской ментальности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Ориана, ну чего ты вцепилась в этот Русский мир? Галичина к нему не принадлежит, вот и рассуждай о галичанских проблемах. Я же и другие форумчане не лезут обсуждать принципы объединения англосаксов или романских народов. Що, висунув носа зі смітників, звідки ти віршиками нас закидав, і не можеш ввійти в суть теми? Ну то вона про українофобів, тобто по тебе, люмпена, який не має Батьківщини. Що тобі Україна до одного місця і ти завжди будеш тягнути за силами, які послаблюють її, я вже давно усвідомила. Тільки чому ти вирішив, що люмпен тут буде мати вирішальне слово? - ось цього я не можу зрозуміти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Да. Не лезть в чужую семью. Галичане как хорваты среди южных славян. Там и тот же корень, и язык, но для сербов, черногорцев, словенцев и т.д. они все равно чужие. Ну ось бачиш - мені навіть постів писати не треба - ти сам видаєш своє українофобство. А тепер читай, це поезія Гетьмана Івана Мазепи про таких як ти "Дума ілі пісня" написана 1698 року. Одна з кількох поезій Гетьмана Мазепи, яка вціліла, бо була власноручно написана Василем Кочубеєм на московському допиті під час тортур 21 квітня 1708 року. Тепер я з поезією, Україною, Мазепою і Кочубеєм - з одного боку, а ти з іншого - де допити і тортури. Правда, не знаю чи ти, посмітюх, зрозумієш щось...ну нехай... хоч інші почитають... Єдин живе із погани, Кличе: «Сюди, Отамане! Ідім матки ратовати, Не даймо ій погибати!» Другий Ляхом за грош служить, По Вкраіні і той тужить: «Мати моя старенькая! Чом ти вельми слабенькая? Різно тебе розшарпали, Ґди аж по Дніпр Туркам дали. Все то фортель, щоб слабіла І аж вкінець сил не мала!» Третій Москві тож ґолдує˕ І ій вірне услугує˕. Той на Матку нарікає˕ І неволю проклинає˕: «Ліпше було не родити, Ніжли в таких бідах жити!» От всіх сторін ворогують. Огнем-мечем руйнують. От всіх не маш зичливости, Ані слушнои учтивости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 чушь собачья. Провокация и безудержная клевета. На Украине две этнических группы. Это так. Те, кто быстро ответит, что он конечно! украинец и тот, кто задумается. То есть кацап по крови. И она не подпевает. Она разделяет взгляд. Есть такое понятие, Акелла. И не она одна, заметь. И я, и Эдуардович, и Персей, и ЗаУпроМ, и даже отчим не говоря о Славко и многих, кто редко наведывается. Мы определенно одинаково относимся к чисто русско-азиатской ментальности. Я пишу то, что есть на ментальном уровне, а не то, что тебе хотелось бы. И я привел пример общеукраинских собраний. А в слово "украинец" каждый вкладывает свой смысл пока. Оно сравнительно новое, в основном стало насаждаться с начала 20-го века. Даже в той же ЗУ украинцы Закарпатья и украинцы Галичины разные, бывает, что и не терпят друг друга. Если разделяет взгляд это ее проблемы. Мне многое не нравится, но это не значит, что я тут же побегу вслед за каждым евреем орать, что все русские шизофреники и т.п. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Если разделяет взгляд это ее проблемы. Мне многое не нравится, но это не значит, что я тут же побегу вслед за каждым евреем орать, что все русские шизофреники и т.п. Нє ну ви гляньте на цього лицеміра - йому хвіст притиснули, а воно полізло брехати. А хто щойно волав: чужая, чужая!!! Не ти? Не лезть в чужую семью. Галичане как хорваты среди южных славян. Там и тот же корень, и язык, но для сербов, черногорцев, словенцев и т.д. они все равно чужие. Чужий тут тільки ти - люмпен звичайний. І так буде завжди і скрізь: чи в Україні, чи в Росії, чи в якійсь іншій країні - безродні завжди ізгої. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Я пишу то, что есть на ментальном уровне, а не то, что тебе хотелось бы. И я привел пример общеукраинских собраний. А в слово "украинец" каждый вкладывает свой смысл пока. Оно сравнительно новое, в основном стало насаждаться с начала 20-го века. Даже в той же ЗУ украинцы Закарпатья и украинцы Галичины разные, бывает, что и не терпят друг друга. Если разделяет взгляд это ее проблемы. Мне многое не нравится, но это не значит, что я тут же побегу вслед за каждым евреем орать, что все русские шизофреники и т.п. как раз это тебе так хочется! Насаждалось не слово "украинец", а " новая общность - советцкий человек!" И жбурнули туда русских как в подсобках в бидоны со сметаной разбавленное молоко. Тебе не понравилось, что рабинович огульно всех русских шизофрениками называет? Опровергай! В чем проблема! Спокойно приводи примеры здравомыслия у русских, в их жизни, в их действиях, в их лидерах или светочах народных. Никто тебя орать не понуждает. Но и не надо всех под свой аршин подгонять как среднестатистическую биомассу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Що, висунув носа зі смітників, звідки ти віршиками нас закидав, і не можеш ввійти в суть теми? Ну то вона про українофобів, тобто по тебе, люмпена, який не має Батьківщини. Що тобі Україна до одного місця і ти завжди будеш тягнути за силами, які послаблюють її, я вже давно усвідомила. Тільки чому ти вирішив, що люмпен тут буде мати вирішальне слово? - ось цього я не можу зрозуміти.Ну вот ты хочешь послабити Україну, что ж я все время за тобой тяну? А то, что ты хочешь ее послабить - это 100%, можешь просчитать хоть на 2 шага вперед. И вообще ты понимаешь, что означают слова "люмпен" и "украинофоб", которыми ты так легко раскидываешься. Кого только ими не обзывала. Мне, впрочем, это в тебе нравится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 как раз это тебе так хочется! Насаждалось не слово "украинец", а " новая общность - советцкий человек!" И жбурнули туда русских как в подсобках в бидоны со сметаной разбавленное молоко. Тебе не понравилось, что рабинович огульно всех русских шизофрениками называет? Опровергай! В чем проблема! Спокойно приводи примеры здравомыслия у русских, в их жизни, в их действиях, в их лидерах или светочах народных. Никто тебя орать не понуждает. Но и не надо всех под свой аршин подгонять как среднестатистическую биомассу. Юля, такого слова как "украинец" даже Шевченко еще не знает. И когда в конце 19 века оно стало распространяться в Галичине, то имело чисто политическое значение. Потом уже после революции большевики придали ему этническое содержание. Верхушка их была из евреев и понятно почему им захотелось разделить русский народ на три части, оставив этноним "русские" только за великороссами.Почему-то французы собиралм свой народ из провансальцев. бретонцев, нормандцев и т.п., немцы из пруссаков, баварцев, саксонцев. швабов и т.д. Можно было, конечно, и собрать "советский народ", и почти удалось это сделать. Но этим толково никто не занимался. И вообще национальная политика в СССР, мягко говоря, вызывает недоумение. Стали конструировать из всяких племен новые народы - из персоязычных тюрков (так они себя называли) - таджиков, из кочевых племен - киргизов и казахов и т.п. Это конструирование занимает до полного утверждения, обычно 3 поколения. А с какого это я буду вступать в перепалки с Рабиновичами? Что я еврейскую натуру не знаю? Я там как-то где-то писал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Ну вот ты хочешь послабити Україну, что ж я все время за тобой тяну? А то, что ты хочешь ее послабить - это 100%, можешь просчитать хоть на 2 шага вперед. И вообще ты понимаешь, что означают слова "люмпен" и "украинофоб", которыми ты так легко раскидываешься. Кого только ими не обзывала. Мне, впрочем, это в тебе нравится. Знаю що це таке і навіть приклади ставлю. Ось ти типовий українофоб і люмпен. А "тягнеш за мною" ти по простій причині - замилюєш очі. Тільки ж судять не по тому, що ти заявляєш, а по тому, що ти робиш. А твої діяння на форумі відомі: паршиві віршики українофобів, які ти видаєш за творчість галичан, заяви, що Галичина не така Україна, як треба, у суперечках ти постійно на стороні Росії. Та навіть твої фрази, заціни - вони постійно розділяють українців на сорти: Даже в Украине по сути две больших этнических группы: галичане и все остальные. Русский мир? Галичина к нему не принадлежит, вот и рассуждай о галичанских проблемах. Я же и другие форумчане не лезут обсуждать принципы объединения англосаксов или романских народов. Ориана, ну какое отношение галичане к казачеству имеют? Не лезь в чужой монастырь со своим уставом. Не лезть в чужую семью. Галичане как хорваты среди южных славян. Там и тот же корень, и язык, но для сербов, черногорцев, словенцев и т.д. они все равно чужие. І це при тому, що на самому форумі у мене однодумців не менше, ніж у тебе, причому з РІЗНИХ куточків України - ти можеш похвалитися таким територіальним різномаїттям?. Ась, люмпен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 папский собор 1112 года запретил евреям заниматься всем кроме ростовщичества Что за очередная фигня? Папских соборов не бывает - есть Вселенские соборы. В 1112 году собор (не Вселенский !) был занят вопросом отлучения от церкви императора Генриха V, там было не до евреев. В 1179 году Папы Александра III дал разрешение вреям, которые не имели движимости и не занимались никаким ремеслом и которым доступ в цеха и гильдии был запрещён, право занимать деньги за проценты, заниматься деятельностью обмена денег и предоставлением ссуды под залог. Они получили от европейских правителей монопольное положение, налоговые льготы, отмену предела процентов и право присваивать не выкупленные залоги. Папа Иннокентий III посредством „канонического запрета“ в 1215 году адресованного христианам, осудил взятие процентов, торговлю и кредитную сделку как неполноценное ремесло. Взятие процентов считалось ростовщичеством, так как предоставление кредита по римскому праву и христианской доктрине должно быть бесплатно. Снова израильские огурцы на бескрайних землях славян??? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Знаю що це таке і навіть приклади ставлю. Ось ти типовий українофоб і люмпен. А "тягнеш за мною" ти по простій причині - замилюєш очі. Тільки ж судять не по тому, що ти заявляєш, а по тому, що ти робиш. А твої діяння на форумі відомі: паршиві віршики українофобів, які ти видаєш за творчість галичан, заяви, що Галичина не така Україна, як треба, у суперечках ти постійно на стороні Росії.Что значит "Галичина не така Україна, як треба"? Где я такое писал? Она просто другая. А ты хочешь подогнать под нее всю Украину. И странно, я про Россию, кажется совсем не пишу, а у тебя все, кому не нравятся порядки на Украине, почему-то сторонники России.Слово "Люмпен", взял из Википедии, означает - Люмпены — деклассированные элементы, люди без социальных корней, нравственного кодекса, готовые безрассудно повиноваться сильному, то есть обладающему в данный момент реальной властью[2]. Люмпенизация общества означает увеличение доли этих слоев в населении и распространение психологии люмпенов в условиях социального неравенства и кризиса. Вот у вас на Галичине "Свобода" обладает в данный момент реальной властью. Поэтому ты их полная адептка. Подумай. И насчет украинофобии, если ты не хочешь ее определять. То, что у тебя украинофобы все, кто не разделяет твоих мнений, это понятно. Между тем украинское законодательство не даёт определения украинофобии и не формулирует перечня поступков и убеждений, относящихся к украинофобским или антиукраинским. Поэтому, когда на форуме тебя называют украинофобкой, а я частенько это встречал, они имеют полное право тебя рассматривать как таковую. И на вопрос темы " Хто такі українофоби. Де і як вони розмножуються" могут и спросить - ты откуда, Ориана? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Вот у вас на Галичине "Свобода" обладает в данный момент реальной властью. Поэтому ты их полная адептка. Подумай. А вот у вас... Личная информация акелла Активный участник Возраст не указан Пол не указан Место жительства не указано День рождения не указан То кажеш, ти не люмпен? :lol: А тепер щодо реальної влади - ти ще й до всього дурень, бо не знаєш, що влада у тих, у кого гроші. А в кого у нас в країні гроші - правильно в тих, чиїм адептом виступаєш ти - тобто в українофобів, ворогів свого народу.України. Львів чекає на 17 млн грн своїх грошей У Львові казначейство не проплатило рахунків Львівської міської ради на 17 млн грн. Ця сума, яка зависла у казначействі - це захищені статті і незахищені статті бюджету. Йдеться про оплату праці працівників бюджетних установ, придбання медикаментів, забезпечення продуктами харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв. Наслідки таких затримок уже сьогодні відчутні у Львові. Так, наприклад, 17 жовтня пікетувати регіональне відділення держказначейства у Львові прийшли кілька сотень працівників ЛКП "Львівсвітло" та ЛКП "Львівелектротранс". Люди вимагали виплатити їм зарплату за два місяці – гроші міська рада виплатила, а казначейство заблокувало. Понад 10 млн грн казначейство у Львові не перерахувало на потреби міста. Заборгованість держбюджету перед "Львівелектротрансом" за два місяці становить 6,6 мільйона гривень, а перед "Львівсвітлом" - понад 600 тисяч гривень. Майже 300 тисяч гривень не переказує казначейство на освітлення міста. Якщо ситуація не виправиться, то вже найближчим часом вулиці увечері та уночі залишаться темними. Щоб у місті не настав колапс, Львівська міська рада вже звернулася до прокуратури. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 А тепер щодо реальної влади - ти ще й до всього дурень, бо не знаєш, що влада у тих, у кого гроші. А в кого у нас в країні гроші - правильно в тих, чиїм адептом виступаєш ти - тобто в українофобів, ворогів свого народу.України. Я ничьим адептом вообще не выступаю. К тому же вроде бы те "у кого гроші", вкладывают их в "Свободу" (а значит и в тебя?). Это известно не только на Украине. Я там где-то приводил ссылку даже на российских дипломатов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Остин Опубліковано 14 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2012 Що, висунув носа зі смітників, звідки ти віршиками нас закидав, і не можеш ввійти в суть теми? Ну то вона про українофобів, тобто по тебе, люмпена, який не має Батьківщини. Що тобі Україна до одного місця і ти завжди будеш тягнути за силами, які послаблюють її, я вже давно усвідомила. Тільки чому ти вирішив, що люмпен тут буде мати вирішальне слово? - ось цього я не можу зрозуміти. Падла зи схрону, придется тя на цепок садить... Ты, шелудивая, уж сильно на людей бросаться начала, аль блохи заели? Ты вообще за Украину свой рот закрой, ага. Горбатишься там на москаликов и молчи в тряпочку. Да, и еще осознай тот хвакт, шо ты и есть тот самый яркий представитель люмпенов и быдла - это все твое, родное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Fil Опубліковано 15 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2012 А вот у вас... Личная информация акелла Активный участник Возраст не указан Пол не указан Место жительства не указано День рождения не указан То кажеш, ти не люмпен? :lol: Ні, не люмпен, акела скоріше ознаки маргінала, так, акела? Ну пітримайте мене проти Оріани. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2012 Ні, не люмпен, акела скоріше ознаки маргінала, так, акела? Ну пітримайте мене проти Оріани.нет, Fil, не пидтрымаю - маргиналы это отбросы общества и их по-определению не должно быть около половины самого общества. А у акелы, хоть он и хочет показаться нейтральным, - все же еще живет рабский генетический страх перед гнобителями его предков - кремлевской империей.. пусть даже она уже рассыпается...Кстати, Одесса ведь совсем не российский город... - ни географически, ни по-закону, ни ментально... - никак. Его когда-то завоевали русские цари.... но он всегда оставался собой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2012 Ні, не люмпен, акела скоріше ознаки маргінала, так, акела? Ну пітримайте мене проти Оріани. Et tu, Brute? :lol: :lol: :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 15 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2012 Et tu, Brute? :lol: :lol: :P Не принимай Фила как остальных - по словам... - читай между строк... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2012 Не принимай Фила как остальных - по словам... - читай между строк... Ти що ж хочеш сказати, що це він серйозно і мені потрібно готуватися до нової антиоріанної коаліції?!!!! :o Пішла стругати роги... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 15 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 15 листопада, 2012 Маразм , старче? Ну если чувство вкуса у тебя называется маразм - значить маразм, старик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.