Перейти до змісту
Український політичний форум

Хто такі "бидло"?

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Релігія - як і глечик - без сумніву важливі винаходи.

...хто що ТУДИ покладе - тим вони і будуть.

...мене обурює - ти згадуєш релігію лише в контексті попів, в зневажливому тоні і забуваєш чи навмисно замовчуєш, що в цьому контексті має бути духовне наповнення - віра в Бога. Якщо цього нема - нема попів, нема Церкви - нема тої релігії, на яку ти натякаєш. Є інша релігія - СУРОГАТ - а "Это слово ругательное, и прошу его ко мне не применять!"

Тобто - фільтруй базар - не нервуй мене!!!

Религия - это лень ума. Она отвлекает людей от смысла их существования... предназначения... установленного Богом.

Посему религия - это качество дьявола.

• Відповідей 1,6 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Религия - это лень ума. Она отвлекает людей от смысла их существования... предназначения... установленного Богом.

Посему религия - это качество дьявола.

Дали дурню глечик і сказали: він принесе тобі щастя. Носиться дурень з глечиком, шанує, тримає в чистоті і зверху і в середині все повитрушував, помив - а щастя нема...

Певно, якість диявола: подарувати надію, а інструкцію викинути разом з цінником.

А який смисл існування людини? Хіба не наповнювати цей глечик?

Опубліковано

Ну що, звели тему бидла до чудес і заспокоїлися?

То як назвати 36% громадян України, які стабільно голосують за тих, хто покращує лише своє матеріальне становище, плює на них з високої вежі і дурить самим примітивним способом: пайками?

______

Опубліковано

Зараз Луцького "просувають" у депутати силами авіаційного університету. Всім працівникам вузу - починаючи від викладачів і закінчуючи прибиральниками, та студентами "рекомендують" у добровільно-примусовому порядку брати відкріпні талони для голосування у окрузі Луцького.

Як розповів "Українській правді" один з працівників НАУ, "репресивна машина" запустилася з початку навчального року.

"Ще в перших числах вересня працівникам університету сказали, що потрібно брати відкріпні талони і голосувати у районі нашого проректора. Крім того, наполегливо "просять" додатково ще й "підтягувати" для голосування родичів", - розповів співрозмовник УП.

За його словами, у разі відмови виконувати вказівку - звільнення, а тим, хто заагітує більше виборців, обіцяли премію до зарплати.

"Особисто я не тягну сюди родичів, не треба мені ця премія. Але багато, хто з моїх колег уже понаводили купу людей", - додав співрозмовник - ну не бидло? Невже їм так потрібна ця премія, та й чи дадуть ще...

Для того, щоб була офіційна причина для видачі відкріпних талонів в НАУ планують зробити робочим днем неділю 28 жовтня - день виборів (!!!!!!!!!!!)

Ось вам приклад ще одного безпрєдєлу, які творять бандюки. Чому вони ТАК себе ведуть?

По-перше, знають, що їм нічого не буде

По-друге, не поважають людей, своїх виборців, колег по роботі.

Думаєте, вони б це робили, коли б знали, що люди обуряться, всі як один виступлять проти і не проголосують за нього в знак протесту?

Ото ж бо...робить, бо знає, що ЦЬОГО НЕ БУДЕ!!!

Опубліковано

Дали дурню глечик і сказали: він принесе тобі щастя. Носиться дурень з глечиком, шанує, тримає в чистоті і зверху і в середині все повитрушував, помив - а щастя нема...

Певно, якість диявола: подарувати надію, а інструкцію викинути разом з цінником.

А який смисл існування людини? Хіба не наповнювати цей глечик?

.. не, ну прикройся, мысли ж путаются...
Опубліковано

*http://fkiev.com/763808-post167.html

;) ;) ;)

:o Ева и Корин подскажите как найти сообщение поста 167 польз 763808 ??? :(

Опубліковано

:o Ева и Корин подскажите как найти сообщение поста 167 польз 763808 ??? :(

ты - придурок.
Опубліковано

.. не, ну прикройся, мысли ж путаются...

Якась я не далекоглядна - сама даю тобі привід злиняти від незручного запитання :(

Де моя паранджа...

Опубліковано

Ну що там з бидлом? Ніхто вже не протестує - погодилися? Звикли? Ото ж бо...

Івана, як неграмотного, можна не враховувати

Опубліковано

Ну що там з бидлом? Ніхто вже не протестує - погодилися? Звикли? Ото ж бо...

Івана, як неграмотного, можна не враховувати

Почитай ВИКУ, там есть определение слова быдло. А твои выкрутасы и нахрен никому не нужны. Приходят гости, читают твои посты и думают - "ну и сволочь, эта Ориана, украинофобка, треть населения державы считает быдлом. Та сама она бандеровское быдло."

Не будут же они все лезть в эту тему полюбопытствовать, какой смысл вкладывает в это слово Ориана. Так что самое лучшее для тебя, это выкинуть его из своего лексикона, а не вертеться, как уж на сковородке, оправдывая своё хамство в отношении украинцев сменой понятий слова быдло. Или в крайнем случае внеси уточнения в википедию.

Опубліковано

РАЗМАЗНЯ

На днях я пригласил к себе в кабинет гувернантку моих детей, Юлию Васильевну. Нужно было посчитаться.

— Садитесь, Юлия Васильевна! — сказал я ей. — Давайте посчитаемся. Вам наверное нужны деньги, а вы такая церемонная, что сами не спросите... Ну-с... Договорились мы с вами по тридцати рублей в месяц...

— По сорока...

— Нет, по тридцати... У меня записано... Я всегда платил гувернанткам по тридцати. Ну-с, прожили вы два месяца...

— Два месяца и пять дней...

— Ровно два месяца... У меня так записано. Следует вам, значит, шестьдесят рублей... Вычесть девять воскресений... вы ведь не занимались с Колей по воскресеньям, а гуляли только... да три праздника...

Юлия Васильевна вспыхнула и затеребила оборочку, но... ни слова!..

— Три праздника... Долой, следовательно, двенадцать рублей... Четыре дня Коля был болен и не было занятий... Вы занимались с одной только Варей... Три дня у вас болели зубы, и моя жена позволила вам не заниматься после обеда... Двенадцать и семь — девятнадцать. Вычесть... останется... гм... сорок один рубль... Верно?

Левый глаз Юлии Васильевны покраснел и наполнился влагой. Подбородок ее задрожал. Она нервно закашляла, засморкалась, но — ни слова!..

— Под Новый год вы разбили чайную чашку с блюдечком. Долой два рубля... Чашка стоит дороже, она фамильная, но... бог с вами! Где наше не пропадало? Потом-с, по вашему недосмотру Коля полез на дерево и порвал себе сюртучок... Долой десять... Горничная тоже по вашему недосмотру украла у Вари ботинки. Вы должны за всем смотреть. Вы жалованье получаете. Итак, значит, долой еще пять... Десятого января вы взяли у меня десять рублей...

— Я не брала, — шепнула Юлия Васильевна.

— Но у меня записано!

— Ну, пусть... хорошо.

— Из сорока одного вычесть двадцать семь — останется четырнадцать...

Оба глаза наполнились слезами... На длинном хорошеньком носике выступил пот. Бедная девочка!

— Я раз только брала, — сказала она дрожащим голосом. — Я у вашей супруги взяла три рубля... Больше не брала...

— Да? Ишь ведь, а у меня и не записано! Долой из четырнадцати три, останется одиннадцать... Вот вам ваши деньги, милейшая! Три... три, три... один и один... Получите-с!

И я подал ей одиннадцать рублей... Она взяла и дрожащими пальчиками сунула их в карман.

— Merci, — прошептала она.

Я вскочил и заходил по комнате. Меня охватила злость.

— За что же merci? — спросил я.

— За деньги...

— Но ведь я же вас обобрал, чёрт возьми, ограбил! Ведь я украл у вас! За что же merci?

— В других местах мне и вовсе не давали...

— Не давали? И не мудрено! Я пошутил над вами, жестокий урок дал вам... Я отдам вам все ваши восемьдесят! Вон они в конверте для вас приготовлены! Но разве можно быть такой кислятиной? Отчего вы не протестуете? Чего молчите? Разве можно на этом свете не быть зубастой? Разве можно быть такой размазней?

Она кисло улыбнулась, и я прочел на ее лице: «Можно!»

Я попросил у нее прощение за жестокий урок и отдал ей, к великому ее удивлению, все восемьдесят. Она робко замерсикала и вышла... Я поглядел ей вслед и подумал: легко на этом свете быть сильным!

Опубліковано

Почитай ВИКУ, там есть определение слова быдло. А твои выкрутасы и нахрен никому не нужны. Приходят гости, читают твои посты и думают - "ну и сволочь, эта Ориана, украинофобка, треть населения державы считает быдлом. Та сама она бандеровское быдло."

Не будут же они все лезть в эту тему полюбопытствовать, какой смысл вкладывает в это слово Ориана. Так что самое лучшее для тебя, это выкинуть его из своего лексикона, а не вертеться, как уж на сковородке, оправдывая своё хамство в отношении украинцев сменой понятий слова быдло. Или в крайнем случае внеси уточнения в википедию.

Чем воняет от твоих комментов?

Особь, которая недавно прознала, что есть Вики и там про все прописано. Особь приняла лично для себя это как святцы - как же прописано про все - как и в Библии. Особь безапеляционно решила, что остальные особи должны так же преклоняться перед тем, где все прописано. Особь еще решила, что если там все прописано - то и жить нужно так как прописано. - сравни - если господин приказал - нужно не думая исполнять - потому, что он умный и знает все.

И еще в голову особи даже мысли не приходит послать нах и Вики и господина.

Это и есть - БЫДЛО.

Опубліковано

Особь, которая недавно прознала, что есть Вики и там про все прописано. Особь приняла лично для себя это как святцы - как же прописано про все - как и в Библии. Особь безапеляционно решила, что остальные особи должны так же преклоняться перед тем, где все прописано. Особь еще решила, что если там все прописано - то и жить нужно так как прописано. - сравни - если господин приказал - нужно не думая исполнять - потому, что он умный и знает все.

Это и есть - БЫДЛО.

Ех, Корін, я тут вивертаюся вся назовні, оголюю душу, щоб їм пояснити свою позицію - і марно. Обзивають, плюють в душу....

А ти прийшов, без всяких церемоній обізвав бидлом - і нічого, оближуться і підуть далі...плювати на мене.

Ну і де справедливість?!!! :(

Опубліковано

Ех, Корін, я тут вивертаюся вся назовні, оголюю душу, щоб їм пояснити свою позицію - і марно. Обзивають, плюють в душу....

А ти прийшов, без всяких церемоній обізвав бидлом - і нічого, оближуться і підуть далі...плювати на мене.

Ну і де справедливість?!!! :(

В муравейнике. Там заложено оставлять только рабочих пчел... или муравьев - тех, кто генетически не в состоянии изменить установленный порядок. И уничтожать тех, кто в будущем представляет угрозу заведенному порядку.

А ты думаешь почему САИ так нравится муравейный уклад - ты только глянь сикока он литературы перелопатил - он генетически за стабильнисть. За вечный быдлизм.

Опубліковано

А коли вживати слово "халва" - солодко.

"професор" - станеш розумним.

"красуня" - переможеш на конкурсі краси.

Ну это даже не эдементарно, это примитивно...

Кто громче всех кричит: - Держи вора!(?)

Опубліковано

Ну это даже не эдементарно, это примитивно...

Кто громче всех кричит: - Держи вора!(?)

Вора, Шкатулка - вора, який зі свого "дєржі вора" - буде мати користь.

А що я маю?

І чому ті, хто нічого не крав, так активно переглядаються? Звідки той страх, що подумають про тебе?

Опубліковано

Вора, Шкатулка - вора, який зі свого "дєржі вора" - буде мати користь.

А що я маю?

І чому ті, хто нічого не крав, так активно переглядаються? Звідки той страх, що подумають про тебе?

Ладно пишу прямо.

Особь, часто употребляющая слово "быдло" и таким образом оскорбляющая кого-либо, не может считаться культурной.

Некультурная особь - есть быдло.

Всё.

Опубліковано

Ладно пишу прямо.

Особь, часто употребляющая слово "быдло" и таким образом оскорбляющая кого-либо, не может считаться культурной.

Некультурная особь - есть быдло.

Всё.

Ти вважаєш, слово бидло - ображає людську гідність? Я також так вважаю.

Тільки ображати повинно не саме слово чи те, що тебе назвали бидлом, а те, що тобі ДОВЕЛИ, ЩО ТИ БИДЛО.

Наприклад, мені цілком фіолетово, що ти називаєш мене некультурною людиною, бо ти не можеш довести цього, спростувати мої доводи про бидло.

Отже, якщо ти мені доведеш, що я кажу неправду - я погоджуся, що я є бидлом.

То як назвати людей, які поспіль кілька разів підрят обирають у владу негідників, які мають їх за дурнів, робочий скот, які наживаються на них, давлять на дорогах і насилують їх дітей.

Давай - називай це явище своїм іменем, якщо ти такий культурний - в чому я сумніваюся, бо образити жінку тобі раз плюнути, а в культурному товаристві - це вважається неприпустимим вчинком.

Я, до речі, пишу про бидлізм в контексті суспільно значимих дій, наприклад, виборів.

Бо те, що ти обізвав мене шлюхою, нікому, окрім мене не болить. А коли людина в бидлячому стані обирає владу - це катастрофа для цілої країни.

Зрозумів хоч це?

Але давай до наших баранів - я чекаю...

Для довідки з Вікі, на яку тут моляться

Бидло (пол. bydło) — зневажлива назва, яку вживала шляхта Речі Посполитої стосовно кріпаків чи людей нижчих верств суспільства взагалі, дослівно — «худоба». В останньому значенні використовується досі.

Ознака худоби - працює скільки скажуть, працює на хазяїна, не може його послати нах, хіба здохнути, з нею можуть зробити що завгодно, задушену на дорозі - не карають вищою мірою покарання...

Опубліковано

Больные люди - как автов темы (Ориана), так и её сторонники (корин).

Представления о мире у них такие же больные, почти маниакальные.

- Нет чтобы гордиться: Я - человек который работает сам на себя и на своих.

- У них же "просто работающий" человек - уже унижение, так как на шее у "просто работающего" сами же и седят - не работают.

Вместо того чтобы выяснить:

- А. Кто работает сам на себя и на своих?

- Б. Кто НЕ работает вообще - сидит на шее и своих и чужих?

- В. и Кому не повезло - ВЫНУДИЛИ работать и на себя и на постороннего дядю?

И поделиться опытом...

Опубліковано

Представления о мире у них такие же больные, почти маниакальные.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ще мені один "здоровий знайшовся.

Сиди вже у своїй шкарлупі і малюй свої гачки - чого сунешся до реальності - воно тобі треба знати правду?

Хохлы, собирайте вещички, и по-миру

Опубліковано

Ти вважаєш, слово бидло - ображає людську гідність? Я також так вважаю.

Тільки ображати повинно не саме слово чи те, що тебе назвали бидлом, а те, що тобі ДОВЕЛИ, ЩО ТИ БИДЛО.

===========================

:rolleyes:

Доказывающий будет быдлом в квадрате.

Наприклад, мені цілком фіолетово, що ти називаєш мене некультурною людиною, бо ти не можеш довести цього, спростувати мої доводи про бидло.

Отже, якщо ти мені доведеш, що я кажу неправду - я погоджуся, що я є бидло.

============================

А причём здесь ты? Мы говорим взагал1.

То як назвати дюдей, які поспіль кілька разів підрят обирають у владу людей, які мають їх за дурнів, робочий скот, які наживаються на них, давлять

по дорогах і насилують їх дітей.

=================================

Если не персонолизируют, то это другое дело.

Давай - називай це явище своїм іменем, якщо ти такий культурний - в чому я сумніваюся, бо образити жінку тобі раз плюнути, а в культурному товаристві - це вважається неприпустимим вчинком.

Я чекаю!!!

=================================

Я культурный до некоторой степени - я н1коли не ображав тут ж1нку поки мене не примушували.

Тебя, например, хоть раз как-то оскорбил?

И ещё, женщиной, в упомянутом тобою случае, называют не всякую особь с женскими половыми признаками.

Для довідки з Вікі, на яку тут моляться

Бидло (пол. bydło) — зневажлива назва, яку вживала шляхта Речі Посполитої стосовно кріпаків чи людей нижчих верств суспільства взагалі, дослівно — «худоба». В останньому значенні використовується досі.

Ознака худоби - працює скільки скажуть, працює на хазяїна, не може його послати нах, хіба здохнути, з нею можуть зробити що завгодно, задушену на дорозі - не карають вищою мірою покарання...

=====================

Это лишь подтверждает, что назвав кого-либо подобным образом - значит оскорбили.

Опубліковано

Я, до речі, пишу про бидлізм в контексті суспільно значимих дій, наприклад, виборів.

Бо те, що ти обізвав мене шлюхою, нікому, окрім мене не болить. А коли людина в бидлячому стані обирає владу - це катастрофа для цілої країни.

Зрозумів хоч це?

Я понимаю, что это, как пример, но лучше такого не нужно - могут подумать, что имело место быть.
Опубліковано

Я понимаю, что это, как пример, но лучше такого не нужно - могут подумать, что имело место быть.

Це приклад - ти мене НЕ НАЗИВАВ шлюхою.

І взагалі, я не тримаю в пам"яті хто ким мене обзивав - це так...примітивно... :rolleyes:

Опубліковано

Доказывающий будет быдлом в квадрате.

Ну да.... :lol:

Если не персонолизируют, то это другое дело.

Ну а де я переходила на особи.

Я називаю бидлом за конкретні вчинки - в даному випадку за те, що люди дозволяють себе принижувати.

Ну візьми хоча б ті пайки - невже люди такі голодні? Не вірю!!!! У мене мама пенсіонерка, від мене бере гроші лише на лікування, на все решта їй хватає і пенсія в неї звичайна, як у всіх.

І називаю не тому, що хочу образити, а тому, що болить мені все це. І це ПРАВДА!!!

Это лишь подтверждает, что назвав кого-либо подобным образом - значит оскорбили.

Важко образити людину, у якої атрофоване почуття власної гідності.

Опубліковано

Это и есть - БЫДЛО.

Я думал ты умнее.

Опубліковано

В муравейнике. Там заложено оставлять только рабочих пчел... или муравьев - тех, кто генетически не в состоянии изменить установленный порядок. И уничтожать тех, кто в будущем представляет угрозу заведенному порядку.

А ты думаешь почему САИ так нравится муравейный уклад - ты только глянь сикока он литературы перелопатил - он генетически за стабильнисть. За вечный быдлизм.

Я ошибался, думая, что ты умнее. :D :D :D

Опубліковано

Ориана и все употребляющие слово "быдло" живущие на территории Украины, к вам вопрос :"вы читали Т.Г. Шевченко поэму "Гайдамаки"?

Неужели Вы не понимаете что украинская история по трагизму не уступает еврейской. Неужели не понятно как ковалась украинская нация? В каких условиях!

Почему же вам так тяжело простить людей и смирить свою гордость. Эта псевдоаристократия и интеллигенция меня раздражает до глубины души.

Причина мне понятна такого подхода - непринятие чужой свободы. Обзовем народ быдлом. Пусть его заденет!

Вопрос только в одном! А поможет ли это для достижения цели. Всем хочется быстрых решений.

Опубліковано

Ориана и все употребляющие слово "быдло" живущие на территории Украины, к вам вопрос :"вы читали Т.Г. Шевченко поэму "Гайдамаки"?

Неужели Вы не понимаете что украинская история по трагизму не уступает еврейской. Неужели не понятно как ковалась украинская нация? В каких условиях!

Почему же вам так тяжело простить людей и смирить свою гордость. Эта псевдоаристократия и интеллигенция меня раздражает до глубины души.

Причина мне понятна такого подхода - непринятие чужой свободы. Обзовем народ быдлом. Пусть его заденет!

Вопрос только в одном! А поможет ли это для достижения цели. Всем хочется быстрых решений.

Ах які, бля, інтєлєХєнти!!! Ми, чорноробочі, його дратуємо - не підступись!!!

А чого так дрібно пропонуєш прощати? Як прощати, то вже з розмахом - відразу олігархів - не відають, що роблять, душу свою безсмертну на муки прирікають - бідні нещасні... А-я-яй (сльози градом...)

А тепер дивись, що ти пропонуєш:

Простити народ, бо довірливий - простила.

Простити народ ще раз, бо наївний - простила.

Простити народ знову, бо дурний - простила.

А тепер скажи, Ніколя - а чим тоді я буду відрізнятися від того ж бидла? - буду таким самим терпилою, тільки добровільно!!!

І яка заслуга в ТАКОМу терпінні?

Бог терпів в ім"я цілі, і нам те саме заповідав, а не казав терпінням розмножувати дурнів.

Ти притчу про таланти і трьох синів знаєш? - це якраз той випадок.

Опубліковано

Я ошибался, думая, что ты умнее. :D :D :D

Человеку свойственнно ошибаться. Это не грех. Но еще вчера хотела тебе признаться, что позавидовала примеру с муравейником. Очень наглядно. И еще можно было с улеем. Там вообще красота и все как на ладошке. Идеальное устройство. Природа!! Наше несовершенство в том, что мы считаем ниже своего достоинства у нее учиться.

Николаше :

Ну что еще от тебя, апостола господнего, было ждать, как не сравнения с еврейской нацией! Лучшего примера не нашлось? Скоро начнешь сравнивать с вымершими индейцами Америки. Недолугий пример и отвратный. Где сейчас жиды и где хохлы? И кто под кем? Ну на фик такие гнобления! Фу на тебя! И при чем здесь Гайдамаки? Я как раз очень хорошо помню. И ну никакой параллели с богоизбранными не нахожу.

Ганьба !

А по "быдлу" - что ты на себя взял миссионерствовать? Тут все мальчики-девочки взрослые, всё понимают. Этим никого, кроме Вовы, обидеть невозможно. Да и он уже спокойно реагирует на это словечко.

Я, к примеру, и не подумаю обижаться, хоть сто раз меня быдлом назови. Ну так а если это правда? И мы скот безропотный и безмозглый? А все равно спину под батог и вперед на выпас. Ну карма такая. Раздули невесть что из ерунды.. ий-богу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...