Churchill Опубліковано 1 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2013 так, блин, развернись же в другую сторону! ёмаё тоже мне, ворошиловский стрелок он попадёт куда нибудь . но скорей всего в говно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2013 он попадёт куда нибудь . но скорей всего в говно :o так! Быстренько прикройся чем-нибудь! Хоть сковородкой, ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2013 :o так! Быстренько прикройся чем-нибудь! Хоть сковородкой, ...не бойся. оно не попадёт. у него то. что моску нет. так ещё и руки из жопы выросли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2013 так, блин, развернись же в другую сторону! ёмаё тоже мне, ворошиловский стрелок Переходи на другую сторону, повоюем. :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2013 Переходи на другую сторону, повоюем. :lol: :lol:два хохла воюют. а кто первый заложет второго или продаст. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2013 Переходи на другую сторону, повоюем. :lol: :lol: только - "разом нас не подолати". Помнишь ещё? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 червня, 2013 только - "разом нас не подолати". Помнишь ещё?Да, помним, как мы на Востоке над этой фразой долго смеялись..Особенно над тем, как вас было "багато".. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Да, помним, как мы на Востоке над этой фразой долго смеялись..Особенно над тем, как вас было "багато".. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 эт ты себя отфотошопил. молодец. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 эт ты себя отфотошопил. молодец. Нет, это ты в Лондон улетаешь. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Осталось только картинки малевать, а на дело свидомые не способны. Вот когда Восток захочет, тогда все и будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Нет, это ты в Лондон улетаешь. :lol:А ты билеты в Галичину уже взял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 А ты билеты в Галичину уже взял? Зачем мне билеты, я пешком. :lol: А вы чемоданы уже упаковали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Зачем мне билеты, я пешком. :lol: А вы чемоданы уже упаковали?Мы всё упаковали, скоро придём за своим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Мы всё упаковали, скоро придём за своим. Ото маскали обрадуются, еще один собутыльник евилси. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Ото маскали обрадуются, еще один собутыльник евилси. :lol:Ты главное съеби, а то сразу ноги повыдёргиваем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Ты главное съеби, а то сразу ноги повыдёргиваем Мы не из пугливых, Приходи нам тоже туалеты чистить надо. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Зачем мне билеты, я пешком. :lol: А вы чемоданы уже упаковали?Так ты природный рагуль?? Там и расположился, возле схованок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Мы не из пугливых, Приходи нам тоже туалеты чистить надо. :lol:Откуда у тебя туалет, не говоря о деньгах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Так ты природный рагуль?? Там и расположился, возле схованок? Я природний свидомит, а вы природние уроды, зомби, совки несвидомые. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Я природный свидомыт, а вы природные уроды, зомби, совки не свидомые. :lol: [/quote ну. что природный идиот. эт и так понятно мог бы и не пояснять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Churchill' date='2.6.2013, 17:22' post='204737'] Я природный свидомыт, а вы природные уроды, зомби, совки не свидомые. :lol: [/quote ну. что природный идиот. эт и так понятно мог бы и не пояснять сам дурак. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Churchill' date='2.6.2013, 17:22' post='204737'] сам дурак. :lol: :D :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Откуда у тебя туалет, не говоря о деньгах. У мене два, а, про гроші мови не було. Видно в тебе не густо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 У мене два, а, про гроші мови не було. Видно в тебе не густо.В одном конце огорода и в другом? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 В одном конце огорода и в другом? :o Один в доме на втором этаже, а один на улице, дабы не бегать в хату когда находишся в саду. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Один в доме на втором этаже, а один на улице, дабы не бегать в хату когда находишся в саду. :lol:Так у тебя хата или дом? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Так у тебя хата или дом? :blink: А, какая разница? Как караблик назавешь,...Но два с половиной этажа есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 А, какая разница? Как караблик назавешь,...Но два с половиной этажа есть.Последний не сумел потянуть: третий? Половинку так и оставил. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2013 Не знаю, что такое коммунизм - не видела, но чем его заменили в нашей нэньке, налицо: Цитата:"В Україні падає конкуренція і зростає монополізація економіки. Фірташ і Ахметов Трендом вітчизняної приватизації останніх років стали аукціони з одним учасником. В Україні за останні три роки головними покупцями великих активів в країні стали три бізнес-групи - компанії Дмитра Фірташа, Ріната Ахметова і структури, які пов'язують з сином президента Олександром Януковичем, пише журнал "Кореспондент"." Більше читайте тут: .http://tsn.ua/groshi/naybilsh-lasi-vitchiznyani-aktivi-potraplyayut-u-ruki-troh-biznes-grup-296410.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.