Перейти до змісту
Український політичний форум

Законопроект Колесниченко-Кивалова принят

Рекомендовані повідомлення

Скажи что я не прав, успокой.

Ти конЕчно НЄ прав - заспокойся!!! :o

Але тут на форумі стільки ниток розмов, що, схоже, я якусь пропустила - до чого тут веприк - не зрозуміла?

Мо, ти обзавидувався, що я його ПОПРОСИЛА змінити аву, а тебе ні? Ну то не питання:

Шкатулка, плз, якщо не важко, зміни свою аву на більш модерний варіант гумов....ОЙ...дерев"яного виробу :rolleyes:

Ладона - БОТ, переписує мої темники. Створена для зручності, щоб легше було шукати інфу.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 476
  • Створена
  • Остання відповідь

Ти конЕчно НЄ прав - заспокойся!!! :o

до чого тут веприк - не зрозуміла?

Мо, ти обзавидувався, що я його ПОПРОСИЛА змінити аву, а тебе ні?

Фу... слава Богу...

О Веприке - кто тебя знает, какую очередную штучку можешь выкинуть - почему бы не предположить, что Веприк твой человечик?

Посилання на коментар

Фу... слава Богу...

О Веприке - кто тебя знает, какую очередную штучку можешь выкинуть - почему бы не предположить, что Веприк твой человечик?

Все що ти ПРИПУСКАЄШ - характеризує лише тебе і не має до мене жодного відношення.

Диви, які прийомчики вже були:

• Просто кидали в ефір підозру, ніби нехотячи, мимохідь.
  • Створювали клон під конкретну задачу: наприклад, клон пише українською, або моїми фразами або гонить на тих, хто це організовує.
  • Створювали клон, потім його тіп викривали, переставали писати від його імені. Очевидний висновок у такій ситуації - ми мали рацію, вона злякалася.

Кинуті гачки дуже активно проростають на грунті НЕПРИЯЗНІ.

Тому я й кажу: характеризує тільки тебе.

Посилання на коментар

С некоторого времени ты своими вопросами озадачиваешь... (о лезби например)

Теперь вот опять.

Может быть ты не одна сейчас в комнате, может там ещё Ладонна с Веприком, и ты не только видишь их, но можешь поговорить с ними - тогда это даже не раздвоение, а разтроение личности. :rolleyes:

Начинаю переживать за тебя.

Скажи что я не прав, успокой.

Шкатулка! Нижайшая просьба к тебе. Ты только что высказал мельком предположение, которое меня мучает. Думаю, ты поймешь, о чем я.

Неужели мои предположения имеют основания... Это было бы горько. Невыносимо обманываться в возможно безвинном человеке. Я когда-то тебя тоже за Вовчика приняла. Вполне серьезно.

Посилання на коментар

[*]Створювали клон під конкретну задачу: наприклад, клон пише українською, або моїми фразами або гонить на тих, хто це організовує.

[*]Створювали клон, потім його тіп викривали, переставали писати від його імені. Очевидний висновок у такій ситуації - ми мали рацію, вона злякалася.

Кинуті гачки дуже активно проростають на грунті НЕПРИЯЗНІ.

Тому я й кажу: характеризує тільки тебе.

тогда почему у меня одновременно со Шкатулычем пришла в голову одна и та же мысль? Хочешь сказать, только через написання украинською?

Посилання на коментар

ШКАТУЛЦІ

І ось що я подумала... нехай мене простить шановний Веприк - якщо він реально існує, але...

...мені здається, що він таки припинив писати - правда не впевнена, бо вчора була лише зранку, а ввечері не цікавилася.

Але якщо це так, мулька про те, що щось там у нього було схоже зі мною - пущена. Ти клюнув - бо висловив сумніви. А тепер, якщо це клон, дуже вдалий момент припинити писати - висновок напроситься сам по собі. Хіба ні?

Ось так...здається на форумі багато колишніх воєнних і всі вони чомусь не відповідають моїм стереотипам про них, які виникли від переглядів фільмів і читання книжок, а ще реальних офіцерів, яких у Львовіколись було дуже багато.

Такі як тут - більше схожі на ментів - і методи у них ментівські.

Знаєш, як було колись: воєнний і НКВист - і між ними знак "=" ставити не можна було

Посилання на коментар

тогда почему у меня одновременно со Шкатулычем пришла в голову одна и та же мысль? Хочешь сказать, только через написання украинською?

Ось-ось, поки я писала своє - історія починає набирати обороти. Ця вже її розвиває.

Але, я нікого не виживаю, нікого не виводжу "на чисту воду", нікого не цькую, нікого не обіцяла "поставити на місце" - я граю у своє задоволення. А ще я спілкуюся про політику.

У цьому мої переваги - тому мені все це байдуже, а ви, примітивні, повторюєтеся.

А мульку пустила ти...... :lol:

І ти працювала у системі, де порядність у методах не віталася.

Посилання на коментар

Знаєш, як було колись: воєнний і НКВист - і між ними знак "=" ставити не можна було

я тоже поняла твой намек. В таком случае, принимаю retaliatory measures :

так само як зараз не можна ставити знак рівняння між назвою "потвора" і "галичанка".

Посилання на коментар

А мульку пустила ти...... :lol:

клевета. Ты знаешь, у меня часто возникали вопросы по подобности. Это моя подозрительность и мнительность. Мне понравилось, как пишет этот Веприк. Но что-то неуловимо насторожило. Я с ходу ему намекнула. Он не понял, о чем речь. (или...) Затем аватарка в твоем вкусе. Я вот анализировала, думаю- что было первым поштовхом? Знаешь что? Нашла!

Дело было приблизительно так. Вижу - новый юзер. Пишет на мове. Ладно. Особо не читала. В какой то момент, было человека три. Я, ты, он и еще кто-то.

Ты что-то рассуждала. Ответа нет. Веприк выходит в оф-лайн. И вдруг ты, как старого и хорошо знакомого призываешь его ответить?!!! Что то вроде... "Веприк вернется и даст ответ". Я удивилась фамильярности.. Вроде бы раньше ты на новеньких пристального внимания не обращала. И с того момента уже начала внимательно следить. Примерно где-то так.

И пож., не называй меня параноиком. Дыма без огня не бывает. Тем более, ты свои ники плодишь, как мух. Натуся, Ладона Ориана. Что удивительного, если еще с парочку мужских здесь будет?

Посилання на коментар

Авторам закону, як і всім оборонцям російської мови, я радила б чесно зізнатися: їм просто не хочеться вчити українську, не хочеться опинитися на других ролях. Адже вони – історично так склалося – звикли до першої.

Через свою славетну "манію вєлічія" росіяни не розуміють, яким алогічним є їхнє прагнення, аби в Україні національною меншиною стала титульна нація.

Українська мова ображає російську гідність. Ось коріння нашої мовної війни.

Імперська нація ніколи не цікавиться тубільцями. Росіянин може все життя прожити в тій же Латвії, але не вивчити елементарних латиських слів. І це, за російською схибленою логікою, нормально, бо латиші для росіян – "історичєскоє нєдоразумєніє"; українці ж – "салоєди" і "бандьори".

Загалом подібне бачення мовної проблеми свідчить, звичайно, про "високу культуру" росіян. Тому нема нічого дивного в тому, що виразниками російських культурних інтересів в Україні стала така "висококультурна" сила, як Партія регіонів.

Треба підкреслити, що жодна культурна людина в Україні, ким би вона не була за національністю, не може ідентифікувати себе з режимом Януковича, що несе загрозу будь-якій культурі й людяності загалом.

(Р. Харчук)

Тому під Українським домом - лише цвіт нації, лише гарні обличчя!!!

http://www.pravda.com.ua/photo-video/2012/07/11/6968546/

Посилання на коментар

Про кореї значить не треба, а поминати Вепра всує то пшалста.

від Сообщение #331 до Сообщение #339 ДЕДОВЩИНА!!!

Я там вище вже просила пробачення. Тут у нас одна персона хворіє на параною і постійно когось підозрює. В даний момент звинуватили мене - ну і побічно ви потрапили під обстріл.

Порада від мене особисто - не зважайте і не втягуйтеся у ці чвари - воно до вас стосунку не має, не мажтеся. Будьте ЧОЛОВІКОМ!

Посилання на коментар

Про кореї значить не треба, а поминати Вепра всує то пшалста.

від Сообщение #331 до Сообщение #339 ДЕДОВЩИНА!!!

Веприку, я не знаю, чи Ви розібралися в ситуації. Та на всяк випадок хочу Вас попередити, що Оріана і Ладона - це одна й та сама особа під різними ніками. І скільки в неї ще тих ніків, грець її знає...

Посилання на коментар

Веприку, я не знаю, чи Ви розібралися в ситуації. Та на всяк випадок хочу Вас попередити, що Оріана і Ладона - це одна й та сама особа під різними ніками. І скільки в неї ще тих ніків, грець її знає...

Чого ти носа сунеш у чужі справи, адвокатко хамла і диявола?!

Параноїчку вигороджуєш?

То знай, цей чоловік знав відразу, що Ладона мій другий нік і не треба було тут вискакувати. Я особливо не приховувала це.

А що параноїчка сама клонами забила форум і всіх нових підозрює, ще й мене підставляє з фальшивими ніками - то це факт, але тебе це не стосується.

Блін, дістали вже!!! Форум у помийницю перетворили, нема місця де б такі розборки не відбувалися.

Та коли це вже закінчиться!? Та якась напасть з тими двома ідіотками!!!!

Посилання на коментар

То знай, цей чоловік знав відразу, що Ладона мій другий нік

А навщо тобі другий нік? Аби ще більше бруду лити? Я он маю лишень один, як і годиться нік а ти маскрада вирішила тут влаштувати ховаючи своє помийне"я" під іншою машкарою? Ну ти і стерво.

Блін, дістали вже!!! Форум у помийницю перетворили, нема місця де б такі розборки не відбувалися.

Як тупій пояснюю - у помийницю він перетворюєтся лишень ти тут з"являєшся. А якщо дістали то якого біса ти сюди носа пхаєш? Адже ти ж ніби і попрощалася. Що, вигонять тебе навжену скрізь то ти сюди?

Та коли це вже закінчиться!?

Ну тобі як тупій поясню - ось коли ти потворо зникнеш звідси то й закінчится.

Та якась напасть з тими двома ідіотками!!!!

Це ти про свої два відомі нам ніки?
Посилання на коментар

А навщо тобі другий нік? Аби ще більше бруду лити? Я он маю лишень один, як і годиться нік а ти маскрада вирішила тут влаштувати ховаючи своє помийне"я" під іншою машкарою? Ну ти і стерво.

Сам ти стерво!!!

Йди нах звідси, бо я за себе сьогодні не ручаюся. Вас сворних якщо палкою не відігнати, то ви на голову полізете.

Я тебе зачіпаю?

То яке твоє собаче діло скільки в мене ніків. Я що до тебе додому прийшла чи десь підписувалася під твоїми правилами жити? То зів"янь!!!

Не подобається - ти здається валив подалі від мене - ось і йди.

А мене вам звідси не вижити. БО МЕНІ ВАША СВОРА ДО ОДНОГО МІСЦЯ пнял, кошаче стерво?

Йди миколаївську мавпу ще раз на сходку запроси - мо полегчає, баба базарна!!!

А чого тоді той пост прибрав? злякався? Ото ж бо, герой сраний!!! Тобі тільки з жінками воювати і у танках ховатися - на більше ти не спроможний!!!

А будеш вякати - я знайду справжні помиї, твоїх коліжанок і всі на тебе виллю, щоб відчув різницю, а може й кайф, хто зна тебе збоченця сворного, що тобі подобається.

Посилання на коментар

А ти таки тупа! Ще й як! Чи може склероз вкрай замучив?...хоча мабуть склероз ні при чому, адресу цього форуму пам"ятаєш і прешся сюди як свиня за стіл де сидять порядні люди.

Вы выбрали игнорирование всех сообщений от: Оріана.

· Просмотр этого сообщения

· Не игнорировать Оріана

Отже як вкрай тупій пояснюю - треба було під іншим ніком відповісти, він був у мене не в ігнорі а ти пупа рвеш намагаючись мабуть довести шо я неправий або ж просто прибігла з відром погмий. До речі, а звідкіля у тебе стілько помий? Ти посудомийкою працюєш чи не так? Привчаешься аби чкурнути за кордон панам угождати та горщики від них носити? Ти здібна! ;)
Посилання на коментар

Ще раз роблю пропозицію - я до вас у друзі не напрошуюся, мені не подобаються сворні звички - ви мені огидні і неприємні. Такі ж почуття я викликаю у вас. То давайте в ігнор один одного - і спілкуватися тільки з тими, хто подобається. Скільки вже можна засирати форум?

Знайте, я звідси не піду!!! А якщо буде ТАКЕ продовжуватися - ну то ви знаєте, я ні перед чим не постою - або мене виженуть, або вас усіх. Вибирати будете не ви, а той, кому це належить по праву - ми тут у гостях. Зрозуміло пояснила?

Зрештою, я сюди прийшла першою - ви маєте інші форуми, де ви є господарями - чого ви мене тут терпите? Адже ви всі зареєстровані в Юльки - я туди ні ногою - то валіть, що вас тут тримає? Вижите хочете? Ви не маєте права цього робити, бо це не ваш форум. Ви тут можете ТІЛЬКИ ЗМИРИТИСЯ!!!

І до Юльки, яка фактично кожного разу і затіває ці потасовки - ти маєш два вибири - йти звідси і організувати для свори мій ігнор.

Я чекаю рівно до вересня.

Цей пост я копіюю і від нього почну відлік.

Всі образи в мій бік з цього часу - будуть моїм компроматом. Я дію чесно - усіх попереджаю, хоч і сама наперед не знаю чим це для мене закінчится. Але якщо так буде продовжуватися, то форуму КІНЕЦЬ - по суті, по формі перетвориться на соц. мережу Вконтактах або Однокласники - що для мене особисто є нецікавим.

Все, точка!!! Час пішов!!!

Посилання на коментар

... то форуму КІНЕЦЬ - по суті, по формі перетвориться на соц. мережу Вконтактах або Однокласники - що для мене особисто є нецікавим.

[/size][/color]

Если можно КОНКРЕТНЕЙ ???

Посилання на коментар

Не обращай на неё внимания.

Понимаешь, это старая больная женщина, хроническая немощь, климакс, всё вместе и приводит её к написанию подобных постов. А если ещё этот комплекс покрывает мания величия... :o :o :o

Меня больше всего возмущает то, что она, пришедшая сюда на два года позже меня, считает себя хозяйкой форума, а всех остальных - гостями.

Тенденция похоже такая - всякие галичанские недобитки расползаются по Украине, метят место, как коты вонючие и начинают считать себя хозяевами помеченного.

А по сраке дашь, так сразу вопли и жалобы, как вот в этом посте халичанки.

Посилання на коментар

Не обращай на неё внимания.

Понимаешь, это старая больная женщина, хроническая немощь, климакс, всё вместе и приводит её к написанию подобных постов.

САИ, ты неправ. Означеная особа не политик потому надо учитывать тот факт что она женщина(по крайней мере так можно судить по нику) Возраст, климакс и другое не надо выносить на всеобщий обзор даже если означеная особа является сбредившей. Это моё скромное имхо потому ты волен писать как считаешь нужным но я написал как думаю. ;)
Посилання на коментар

Я зараз тему відкрию у Флеймі - напишу свої міркування.

Правда мало надії, що це ТУТ комусь цікаво, адже мета, піднята до висот сенсу - вижити.

Але нехай, буде як аргумент на майбутнє. Хто зна як все обернеться...

Посилання на коментар

Ще раз роблю пропозицію - я до вас у друзі не напрошуюся, мені не подобаються сворні звички - ви мені огидні і неприємні. Такі ж почуття я викликаю у вас. То давайте в ігнор один одного - і спілкуватися тільки з тими, хто подобається. Скільки вже можна засирати форум?

Знайте, я звідси не піду!!! А якщо буде ТАКЕ продовжуватися - ну то ви знаєте, я ні перед чим не постою - або мене виженуть, або вас усіх. Вибирати будете не ви, а той, кому це належить по праву - ми тут у гостях. Зрозуміло пояснила?

Зрештою, я сюди прийшла першою - ви маєте інші форуми, де ви є господарями - чого ви мене тут терпите? Адже ви всі зареєстровані в Юльки - я туди ні ногою - то валіть, що вас тут тримає? Вижите хочете? Ви не маєте права цього робити, бо це не ваш форум. Ви тут можете ТІЛЬКИ ЗМИРИТИСЯ!!!

І до Юльки, яка фактично кожного разу і затіває ці потасовки - ти маєш два вибири - йти звідси і організувати для свори мій ігнор.

Я чекаю рівно до вересня.

Цей пост я копіюю і від нього почну відлік.

Всі образи в мій бік з цього часу - будуть моїм компроматом. Я дію чесно - усіх попереджаю, хоч і сама наперед не знаю чим це для мене закінчится. Але якщо так буде продовжуватися, то форуму КІНЕЦЬ - по суті, по формі перетвориться на соц. мережу Вконтактах або Однокласники - що для мене особисто є нецікавим.

Страшно, аж жуть....

Та то, хай оно будет и так, но до того времени, как всё это произойдёт, постарайтесь на каждом из своих аватаров, ярлык с ценой вывешивать. А то видно, что дама себя предлагает, аж из одежд вылазит, а цена неизвестна. Непорядок.

Ну, в ваших добрых ко всем помыслах, так никто никогда и не сомневался...

На изломе века,

Взял и пренебрег.

Злого человека,

Добрый человек.

Из гранатомёта,

Хрясь его, козла...

Знать, добро выходит, пострашнее зла....

Загадка.

А я една, я сама,

Непотшебна, некохана...

Польской песенки слова .

Про кого?

Про ........

З.Ы. Якщо будете навіснити, то свою слину спльовуйте у баночку, ми її потім Юльці

відішлемо для натирання поперека.

Мається на думці, що ваша слина, буде більш ефективною, аніж зміїна отрута......

Посилання на коментар

САИ, ты неправ. Означеная особа не политик потому надо учитывать тот факт что она женщина(по крайней мере так можно судить по нику) Возраст, климакс и другое не надо выносить на всеобщий обзор даже если означеная особа является сбредившей. Это моё скромное имхо потому ты волен писать как считаешь нужным но я написал как думаю. ;)

22 сосиски за одну минуту!! ;)

Посилання на коментар

возражаю! Почему это за минет можно, а за климакс нельзя? Почему она еще орианой не раскрыта? почему не уделено внимание возрасту и болезням? Это же ее любимые темы. Особенно хорошо она разбирается в половых изысках, психических заболеваниях, поучениях и предупреждениях. Это вообще конек! 120 предупреждений за неделю! Ну ей-богу как в сказке про пастушка и волков.

Нет уверенности, Лео, что она та, за кого себя выдает. И второе - по фотографиям.. Не хотела язвить, но не смогла удержаться. Ровно год назад она размещала фотографию женщины , присевшей в воду на какой то речке, по очертанию лицо которой напоминало те, что она сейчас клепает. Но загадка в том, что та женщина имела тело 60 летней, с многочисленными отложениями в области живота...и с обвислой грудью. Бес тогда прокомментировал ту фотографию подробно и она ее бегом удалила (было в приложениях). Неужели она за год помолодела и похудела на 20 кг?

И я хочу! Тем более как то надо бороться с собственным пузом. )

Посилання на коментар

возражаю! Почему это за минет можно, а за климакс нельзя?

:D
Посилання на коментар

Феніта?

КС ВИРІШИВ, ЩО ЛИТВИНА ЗВІЛЬНЯТИМУТЬ КНОПКОДАВИ

Конституційний суд таки визнав неконституційним обрання і звільнення голови Верховної Ради бюлетенями.

Відповідне рішення КС оприлюднив у четвер голова КС Анатолій Головін у залі засідань суду, передають Українські новини.

Конституційний суд прийшов до висновку, що таємне голосування за обрання і відкликання спікера, не гарантує відкритості в роботі парламенту.

Зокрема, суд визнав неконституційними положення частин 5 і 6 статті 75, а також частини 4 статті 77 закону "Про регламент Ради".

Згідно з двома статтями регламенту, які визнані неконституційними, спікер обирається та звільняється за умови, якщо за це буде надано 226 голосів шляхом таємного голосування бюлетенями, при чому самі бюлетені мають взяти 300 депутатів, що робило для регіоналів неможливим звільнення Литвина.

Раніше Литвин у своєму листі до КС зазначав, що що процедура обрання і звільнення голови парламенту не підпадає під юрисдикцію Конституційного суду та є внутрішньою справою Верховної Ради.

Подання до КС про конституційність двох статей регламенту направили 51 депутат Партії регіонів.

Як відомо, Литвин відмовився підписувати "мовний закон" Ківалова-Колесніченка.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...