Рыжая Опубліковано 7 липня, 2012 Опубліковано 7 липня, 2012 У БОТа есть важные темы? Да еще судьбоносные! Как БЕЗДУХОВНАЯ машина что-то может чувствовать? Иди обьём-3,14-целые числа-дискриминант-напряжение! Обрыдла своими указками.
Леопольд Опубліковано 7 липня, 2012 Опубліковано 7 липня, 2012 Очень обидно. Оппозиция обещала, что этого не допустит. А шо собственно криминальногов этом законе? Государственный единый как и положено украинский. Региональный? Ну так засранцы из так званой оппозиции так уважают решения европейцев а тут истерию подняли. правда они уважают те решения которые им нравятся а вот те, по которым живёт европа но которые им не нравятся напрочь отвергают. Чем не политическая проституция? не надо особо гуглить дабы убедиться что имея один государственный язык многие европейские страны именют два, три а то и четыре региональных языка. Я несомненно за единый государственный язык, но и принимать сторону истериков из так званой оппозиции которые не имея других аргументов начали педалить языковой вопрос тоже не могу принять. Просто потому, что решать этот вопрос надо было на заре обретения независимости но этот козырь был выгоден всем политикам. На фоне прекрасно проведёного Евро и полного фиаско так званой оппозиции которая обсерала страну вылизывая жопы мерк5елям та саркозям пытаясь доказать как у нас всё хреново ряыдовые иностранные болельщики убедились в обратном, мало того, даже похороны лжи устроили в Донецке. Чем крыть в данном случае истерящей оппозиции? Конечно языковым вопросом хотя то тот же Яценюк общается в кругу своей свиты на русском. Ренегат меняет язык общения когда выступает перед массами. А Тимошенко с её знаменитым - пропало всьо? Сам слышал его команды когда он приезжал вешать лапшу на уши кировоградцев какнун президентских выборов.
Рыжая Опубліковано 7 липня, 2012 Опубліковано 7 липня, 2012 Творческая единица "Противная Украина" провела в пятницу на Контрактовой площади акцию "Едим за русский язык". "Акция направлена против разного рода нехороших людей. Они вывезли людей голодать, а мы вывезли людей покормить. Мы выступаем за мир между языками", - пояснил участник пикета Дмитрий Бунецкий. *http://www.youtube.com/watch?v=hBnC2wypjNQ Меценат акции Владимир Петров заявил, что суть акции состоит в том, чтобы показать "толсторожим народным депутатам, которые показушно лечебно голодают у Украинского дома, что нужно кормить людей едой, а не идеологическим навозом". Акция вызвала большой интерес у прохожих. В том числе иностранцев. К пикету присоединились участники "Альтернативной Украины". ================== Григорович голодує. Думаю, ей полезно будет. И даже не один день...
Гість vladimir Опубліковано 7 липня, 2012 Опубліковано 7 липня, 2012 Для Єви і всіх решта, хто має свідомість - нехай хоч одна тема буде незафлудженою. Особливо така, доленосна для українців. Якщо не на мітингу, то бодай тут можна продемонструвати повагу до української мови. Для мене це дійсно дуже важливо. Дякую за розуміння. Не стоит невежественность воспринимать за духовность.Если бы все чтили память предков и их заветы, женщины бы до сих пор не имели право голоса и приравнивались к домашней утвари. На много важней традиционной забубоности, свобода каждого, самому руководить своей судьбой, а уж каким языком разговаривать и подавно Так что ни кто не проявляет неуважение к украинскому языку, просто как и в случае с девушкой, кому она понравится тот сам на ней и женится. вот и язык, тебе нравится люби и лелей, мне ближе русский........я так сказать тебе не мешаю и ты (образно) не лезь куда не просят B)
ШКАТУЛКА Опубліковано 7 липня, 2012 Опубліковано 7 липня, 2012 Лучче скажи, бастард, чё это девки так не любят, когда им напоминают их истинную и природную обязанность - удовлетворять мужиков?Кто тебе такую глупость сказанул?Очень даже любят и напоминать не надо, причем с каждым годком сея любовь возрастает, а к твоему возрасту достигает апогея - только щёлкни пальцами... А шо - проблемы? Так это от того, что ты, а не я бастард, и опыт, сын ошибок трудных, ничему тебя не научил - отличительная черта плебея. Вот и маешься тем, что другие уже забыли.
ШКАТУЛКА Опубліковано 7 липня, 2012 Опубліковано 7 липня, 2012 Для Єви і всіх решта, хто має свідомість - нехай хоч одна тема буде незафлудженою. Особливо така, доленосна для українців. Якщо не на мітингу, то бодай тут можна продемонструвати повагу до української мови. Для мене це дійсно дуже важливо. Дякую за розуміння. Ориана, хватить валять дурака - вылазь! Как не крутись - фонема твоя.
Гість Ладона Опубліковано 7 липня, 2012 Опубліковано 7 липня, 2012 Цікаво, Кобзон хоч зрозумів, яку крамолу, з точки зору ПР, він сказав? *http://www.youtube.com/watch?v=yQgmplUk9go&feature=player_embedded#! ________ Шкатулка, якщо хочете, я для вас тему спеціальну заведу, у флеймі - будете ділитися спогадами: хто що ще пам"ятає, а хто що вже забув?
ШКАТУЛКА Опубліковано 7 липня, 2012 Опубліковано 7 липня, 2012 Шкатулка, якщо хочете, я для вас тему спеціальну заведу, у флеймі - будете ділитися спогадами: хто що ще пам"ятає, а хто що вже забув? Ориана, не нужно помогать Корину - он как-нибудь сам. ============================================= Имел ввиду - забыли проблемы возникающие у мальчиков, опыт, сын ошибок........... "Маленькая собачка до старости щенок".
Гість korin Опубліковано 7 липня, 2012 Опубліковано 7 липня, 2012 не ерничай.Кто старое помянет....и потом у каждого свои скелеты - ты же новости слушаешь, чё там творится. Так это же вершина... а технические службы уже давно получили приказ в каком направлении действовать... это, есссс-но, не Рио-де-Жанейро.... пардон, не москалячая профессиональная пропаганда... - но все же нужно что-то делать...
Ева_vl Опубліковано 8 липня, 2012 Автор Опубліковано 8 липня, 2012 "... ПЧЕЛОПАС, ныне из безрадичских кустов бесстрашно дающий мудрые советы находящимся на передовой. Семь лет тому один знакомый язвительно заметил: «Научим и негра в преклонных годах. Не все еще, братья, упущено. Все мову освоят, но только тогда, когда ее выучит Ющенко». Смех смехом, но Янукович, изучавший украинский как иностранный, формально владеет государственным языком лучше, чем его предшественник. Для которого «солов’їна, калинова» действительно родная. Когда президент-патриот изъясняется как Верка Сердючка, это плохая реклама для одного из красивейших языков в мире. Но, думаю, говори он даже как Николай Янович, ему бы это простили. Сделай он украинский востребованным, престижным, модным. А в 2005-м для этого были все условия. Ющенко имел уникальную возможность сделать ренессанс украинского одним из главных приоритетов государственной политики. На деле, а не на словах. Но для этого требовались не проповеди, призывы и приказы. А украинские школы, украинские библиотеки, украинские учебники, украинская литература, украинское кино, украинская музыка. Требовались реальная поддержка, эффективные стимулы, действенная реклама, положительные примеры, продуманные преференции. Приоритет модерности над шароварностью. Деньги, потраченные на памятники героям прошлого, можно и нужно было потратить на поиск и обучение героев будущего. На воспитание тех, кто сегодня искренно, энергично и массово защищал бы святое. На площади, а не в Интернете. Популяризацией украинского должны были заниматься не энтузиасты, такие как Иван Малкович или Святослав Вакарчук, а государственные органы. И государственной политикой в этой сфере должны были стать не навязывание, а предложение. Не принуждение, а поощрение. Не монополизация, а конкуренция. Но так много времени ушло на сколачивание капитала на газе и на отдых на пасеке… Сколько давал себе зарок не вспоминать этого никчемного путаника, а поди ж ты, приходится. Чтобы предостеречь тех, кому придется решать языковую проблему в будущем. Она ведь не исчезнет сегодня, независимо от того, какой окажется судьба киваловско-колесниченковского творения..."
Гість Ладона Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 "... Сделай он украинский востребованным, престижным, модным. А в 2005-м для этого были все условия. Ющенко имел уникальную возможность сделать ренессанс украинского одним из главных приоритетов государственной политики. На деле, а не на словах. Но для этого требовались не проповеди, призывы и приказы. А украинские школы, украинские библиотеки, украинские учебники, украинская литература, украинское кино, украинская музыка. Требовались реальная поддержка, эффективные стимулы, действенная реклама, положительные примеры, продуманные преференции. Добре, що Рахманін критикуючи Ющенка, дає свої рецепти. Але звучать вони якось ннепереконливо - тому, що викликають сумніви чи він розуміє, що пропонує - п"ятирічне правлінні і обмежені можливості - це надмалий строк для такого важливого питання, як мова. Адже сам Рахманін пише, що Укази і Закони - це мало. Тут же крім усього, ще й ментальність потрібно міняти, а для цього має бути дуже тонка і виважена політика НА ПЕРСПКТИВУ. Міг Ющенко це робити сам? А хто з можновладців цього періоду його підтримували? Може Тимошенко? Ото ж бо... Ради справедливості хочу згадати, що саме в часи Ющенка і не без його зусиль, мовне питання суттєво просунулося в бік української мови. Можна згадати спротив, який виник під час переходу на дублювання українською - нічого, звикли, касові збори від мови переладу не залежали. А найбільш непримеренні все ж таки мали змогу дивитися фільми російською. Побільшало української і на ТБ. Не було цієї двомовності, яку практикують тепер, яка хоч і символічно, але ділить Україну за мовною ознакою - на україномовних і російськомовних. Особливо треба згадати Вакарчука - впровадження тестів - за суттю було тим самим "указом про написання дисертації виключно російською" в Радянському Союзі. З одного боку чулося невдоволення, бо тести були українською, а з іншого боку люди побачили, що зі знаннями цілком реально вступити навіть у престижний вуз. Довго це відбувалося? Найперше, що зробили бандюки - це зліквідували цю систему - аякже, всяке бидло буде по їх блатних вузах ходити. Так, Ющенко більше піарився на пам"ятниках. І це нормально - підняття патріотичного духу СПРИЯЄ розвитку мови. Але Ющенко не врахував, що не має достатнього авторитету у суспільстві, тому негатив, який відчували до нього - перенесеться і на те, що він рекламує. Неправильний тактичний хід. Треба було все це робити в тіні, чужими руками, але щоб була відчутна його присутність. І ще Ющенка критикують, що він об"єднував українців навкого трагічних подій. Мабуть так, доля правди в цьому є. Але треба врахувати, що Україна знаходилася у неволі не одну сотнб років, том трагізму в її історії через вінця. Зрештою, чому євреї об"єдналися навколо холокосту, а українці наколо Голодомору так і не змогли. Не все ж на одну людину валити - самому також треба щось робити. А початком може стати - об"єктивний аналіз подій, визнання помилок - для КОЖНОГО. З.І. До речі, "пчелопас" - це твої емоції, до Рахманіна вони відношення не мають, тому не коректно їх відносити до цитати.
Гість vepryk Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 "... ПЧЕЛОПАСНі Ева, не пчелопас винен. Все тобою написане потрібно було впроваджувати з самого початку, з 91р.. Російськомовні б звикли що на держслужбі потрібна українська, західняків би просто жаба давила що вони володіють лиш однією мовою. І переходили б вони на російську в розмовах, і цитували Пушкіна, і не виглядало б це підлабузництвом як зараз, а якраз навпаки-проявом інтелекту.
Ева_vl Опубліковано 8 липня, 2012 Автор Опубліковано 8 липня, 2012 Ні Ева, не пчелопас винен. Все тобою написане потрібно було впроваджувати з самого початку, з 91р.. Російськомовні б звикли що на держслужбі потрібна українська, західняків би просто жаба давила що вони володіють лиш однією мовою. І переходили б вони на російську в розмовах, і цитували Пушкіна, і не виглядало б це підлабузництвом як зараз, а якраз навпаки-проявом інтелекту. Так почему не делали?????
Рыжая Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 Так почему не делали????? А потому что ПЧЕЛОПАС углубил и усилил противостояние между востоком и западом. Для него "моя нация" - эт о был запад и частично центр. Восток почувствовал себя ущербным еще в большей степени. Я была в Донецке. Работала наблюдателем на выборах в 2007 году. Много разговаривала с людьми. Они сами Янука не переносят. Но у них нет альтернативы
Ева_vl Опубліковано 8 липня, 2012 Автор Опубліковано 8 липня, 2012 А потому что ПЧЕЛОПАС углубил и усилил противостояние между востоком и западом. Для него "моя нация" - эт о был запад и частично центр. Восток почувствовал себя ущербным еще в большей степени. Я была в Донецке. Работала наблюдателем на выборах в 2007 году. Много разговаривала с людьми. Они сами Янука не переносят. Но у них нет альтернативы Какие твои прогнозы на эти парламентские выборы...Кто???
Рыжая Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 Какие твои прогнозы на эти парламентские выборы... Кто??? ОО и ПР наберут почти поровну. Все будет зависеть от тех, кто будет за ними. У кого окажется "золотая карта". На предыдущих выборах она оказалась у Литвина.
Ева_vl Опубліковано 8 липня, 2012 Автор Опубліковано 8 липня, 2012 ОО и ПР наберут почти поровну. Все будет зависеть от тех, кто будет за ними. У кого окажется "золотая карта". На предыдущих выборах она оказалась у Литвина. 50/50 И будет тоже самое, никаких перспектив (((
Гість vepryk Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 ОО и ПР наберут почти поровну. Все будет зависеть от тех, кто будет за ними. У кого окажется "золотая карта". На предыдущих выборах она оказалась у Литвина. Саме так, і в попереднньому все вірно: немає альтернативи. І риги, і імпотиція показали вже всю свою "прелесть". Та знову буде 50 на 50. І смішно, і сумно, і страшно. Третіх (за ними), я поки що не бачу, та за три місяці може щось вродиться?
Гість Ладона Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 А потому что ПЧЕЛОПАС углубил и усилил противостояние между востоком и западом. Чим і як "углубив"? Можете навести бодай один приклад? Чи це у вас особистісне? Один: "ах какая женщина..." інша: "мне нравится как мужчина" (ну і смаки в декого...)- і пофік розумові здібності.
Рыжая Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 50/50 И будет тоже самое, никаких перспектив ((( Хуже всего, что я не вижу перспектив и на пару десятилетий вперед. Разве что, произойдет нечто экстраординарное - например инопланетяне высадятся и свою власть установят
Гість Ладона Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 Саме так, і в попереднньому все вірно: немає альтернативи. І риги, і імпотиція показали вже всю свою "прелесть". Та знову буде 50 на 50. І смішно, і сумно, і страшно. Третіх (за ними), я поки що не бачу, та за три місяці може щось вродиться? Якщо будете лише стогнати - може і такого розкладу не бути. Я розумію, коли критикують опозицію по ділу і по факту, але просто так скиглити - не личить чоловікам!!!
Гість korin Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 Хуже всего, что я не вижу перспектив и на пару десятилетий вперед. Разве что, произойдет нечто экстраординарное - например инопланетяне высадятся и свою власть установят Как ни странно, в любой ситуации есть перспектива. Даже здесь.Жаль только, что властители у нас слишком тупые и жадные, чтобы предвидеть.... чтобы хотеть сделать так что каждому было бы комфортно..... Даже быдлу. Вариант есть.
ШКАТУЛКА Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 Как ни странно, в любой ситуации есть перспектива. Даже здесь. Жаль только, что властители у нас слишком тупые и жадные, чтобы предвидеть.... чтобы хотеть сделать так что каждому было бы комфортно..... Даже быдлу. Вариант есть. Нет.
Гість vepryk Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 Якщо будете лише стогнати - може і такого розкладу не бути. Я розумію, коли критикують опозицію по ділу і по факту, але просто так скиглити - не личить чоловікам!!! І в якій партії в складі обєднаної імпотиції працює Ладона. Оріана була трішки не така (Ну це так, припущення)І не присоромлюйте мене, і не агітуйте. Я не підніму свій улюблений зад, і нікуди не піду. Бо впевнений що при повній перемозі одних над іншими, 50 на 50, чи ще якось, мені особисто краще не буде. Вони всі вже керували, визначали напрямки і приорітети, а Україна лиш глубше опускалася на дно. Не йму я їм віри, нікому.
САИ Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 50/50 И будет тоже самое, никаких перспектив ((( А вы знаете, дамы, что страна, имеющая на выборах вот такие цифири , априори (шо за слово, не знаю, но здесь красиво смотрится, да? ;) ) не может быть демократической. При любых политиках у власти. (а шоб Лео не начал отсылать меня в Россию, скажу, что там, без фальсификаций, цифири были бы такими же ;) )
Гість Ладона Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 І в якій партії в складі обєднаної імпотиції працює Ладона. Оріана була трішки не така (Ну це так, припущення) І не присоромлюйте мене, і не агітуйте. Я не підніму свій улюблений зад, і нікуди не піду. Бо впевнений що при повній перемозі одних над іншими, 50 на 50, чи ще якось, мені особисто краще не буде. Вони всі вже керували, визначали напрямки і приорітети, а Україна лиш глубше опускалася на дно. Не йму я їм віри, нікому. А щоб бути громадянкою потрібно перебувати в якійсь партії? Не маю наміру нікого соромити чи агітувати - лише сухі факти - я - БОТ, майте на увазі. І ось ще, для більш глибокого розуміння ситуації - причина чому ТЕПЕР сидіти на печі - це поставити хрест на майбутньому свого потомства. Суть (мета) партії - зацікавити народ своїми ідеями. Ціль партії - оволодіти державною владою Знищення конкуренції - це один із засобів досягнення цілі: нащо переконувати народ, якщо можна знищити конкурента. Якщо засоби нищать суть (мету) - така партія не має право на існування апріорі, бо вона призводить до деградації суспільства. Від того, які засоби та методи політичної боротьби політична партія вважає для себе справедливими та прийнятними, щоб стати при владі в державі, залежать зміст і характер політичної боротьби в суспільстві. Наразі ПР продукує бандитизм і ошуканство (розводи), тобто, методи, які властиві бандюкам. Якщо така партія прийде до влади - то вона почне будувати суспільство за своїми мірками, і розумінням - а це "понятія" замість законів, рекет замість чесних податків, терор замість конкуренції.
Гість vepryk Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 А щоб бути громадянкою потрібно перебувати в якійсь партії? Не маю наміру нікого соромити чи агітувати - лише сухі факти - я - БОТ, майте на увазі.Це я прогавив. Вибачаюсь :unsure: Від того, які засоби та методи політичної боротьби політична партія вважає для себе справедливими та прийнятними, щоб стати при владі в державі, залежать зміст і характер політичної боротьби в суспільстві. Наразі ПР продукує бандитизм і ошуканство (розводи), тобто, методи, які властиві бандюкам. Якщо така партія прийде до влади - то вона почне будувати суспільство за своїми мірками, і розумінням - а це "понятія" замість законів, рекет замість чесних податків, терор замість конкуренції.І ще я пропустив що Львів не під ригами. Ми вже з риговським безпредєлом ознайомленні на практиці. Повторююсь: від тих що зараз називають себе опозицією нічого хорошого теж не чекаю. Ну прийдуть вони до влади і почнуть відганяти теперешніх владарів від бютжетного корита на свою користь, націоналізовувати їх крадений бізнес/капітал і зразу приватизовувати собі. А мені з того яка користь?
Рыжая Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 В парижском кафе сидит пожилой немец, пьет кофе, а рядом компания гарных хлопцев распивает из-под полы самогон и заедает салом. Немец в недоумении: - Простите, господа, Вы откуда? - Да с Украины! - А что это такое: Украина? - Незалежная держава, дед! У нас и герб, и гимн, и флаг! - А где это? - Ты шо, спятил? У нас и флаг, и герб, и гимн. Ты шо, Донбасс не знаешь? - У моего отца там шахты были еще. Но это же Россия! - Совсем сдурел, старый! У нас и флаг, и герб, и гимн. Крым! - Я юношей воевал в Крыму с русскими. Но это же тоже Россия! А какой язык-то у вас? - Украйиньский! Державна мова! - А как по-украински будет “нога”? - Нога, дед! - А “рука”? - Рука! Немец прибалдел: - А “задница”?!! - Срака! - Так вы из-за одной СРАКИ выдумали герб, гимн и флаг?!.
GiRaFo.chka Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 - Так вы из-за одной СРАКИ выдумали герб, гимн и флаг?!. дежавю этот полустанок уже мелькал. По ходу нашего маршрута. Тогда я ответила примерно так : : "Да, но она была такая вонючая, русская и, пардон, пердела-с на всё купе! Без тризуба никак было не спихнуть."
Орiана Опубліковано 8 липня, 2012 Опубліковано 8 липня, 2012 Це я прогавив. Вибачаюсь :unsure: І ще я пропустив що Львів не під ригами. Ми вже з риговським безпредєлом ознайомленні на практиці. Повторююсь: від тих що зараз називають себе опозицією нічого хорошого теж не чекаю. Ну прийдуть вони до влади і почнуть відганяти теперешніх владарів від бютжетного корита на свою користь, націоналізовувати їх крадений бізнес/капітал і зразу приватизовувати собі. А мені з того яка користь? Можливо, для вас особисто - ніякої користі, а ось для держави - прибрати мафію від владного корита - потрібно. Як на мене, вони себе проявили у всій красі - ілюзій щодо янека і його партії у нормальних людей просто не може бути. Тому ваш, як людини, яка за них не голосувала - святий обов"язок - піти на вибори і проголосувати за цю срану, бездарну, тупу опозицію. А потім будемо думати, що робити далі...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.