Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Бла, бла, бла... Литвин: Закон про мови не можна підписати Спікер Володимир Литвин заявляє, що закон про мови, який був скандально ухвалений у Верховній раді у вівторок не можна підписати. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу Рада у п'ятницю. "Я пропоную… зупинитись. Закон не можна підписати. Немає підстав для того, щоб підписати", - заявив він. "А зараз треба думати, як прийняти рішення, яке б мало такий великий всеукраїнський компроміс, щоб кожен відчув, що він не щось програв, а виграла передбачуваність, стабільність. А амбіції, я думаю в кожного політика будуть реалізовані в той чи інший спосіб", - зазначив він. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 P.S. Він знову заплакав... Ще 2003 року, у Верховній Раді четвертого скликання Литвин як спікер пролобіював призначення Мартинюка на посаду свого першого заступника. В 2008-му стараннями Тимошенко Литвин знову став головою Верховної Ради, а згодом у кріслі праворуч від нього розмістився той же Мартинюк. Їх пов'язували довірливі стосунки. З огляду на відсутність у Мартинюка персональних політичних амбіцій, Литвин завжди міг попросити підстрахувати його. Так, коли на голосування ставилися конфліктні закони, Литвин залишав сесійну залу під різними приводами, а вести сесію доручав своєму другу, на адресу якого і сипалися прокльони від невдоволених. Власне, тому зрада Мартинюка стала такою болючою для Литвина. Ледь стримуючи сльози, спікер оголосив на сесійному засіданні в середу, звертаючись до регіоналів: "У вас є мій доблесний колишній товариш, з яким я ділив хліб і сіль, який мене повністю здав...". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 6 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Бла, бла, бла... Литвин: Закон про мови не можна підписати Спікер Володимир Литвин заявляє, що закон про мови, який був скандально ухвалений у Верховній раді у вівторок не можна підписати. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу Рада у п'ятницю. "Я пропоную… зупинитись. Закон не можна підписати. Немає підстав для того, щоб підписати", - заявив він. "А зараз треба думати, як прийняти рішення, яке б мало такий великий всеукраїнський компроміс, щоб кожен відчув, що він не щось програв, а виграла передбачуваність, стабільність. А амбіції, я думаю в кожного політика будуть реалізовані в той чи інший спосіб", - зазначив він. ОРИАНА, не парся. От нас нечего не зависит. Оппозиция ( если ее можно так назвать) проиграла и в тоже время выиграла.... Думаю они ( Яценюк и др. ) заранее договорились между собой. И только по этой причине они еще находятся там. Эту кучку людей БЕРКУТ мог разогнать сразу, без особого труда. А то что оппозиция бойкотирует заседание Рады > это дало им возможность ( и тем и другим ) не рассматривать закон о снятии депутатской неприкосновенности, что выгодно как власти так и обрезаной опозиции. Очевидно же. Так, что меньше эмоций, думай о детях, о семье.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 P.P.S Нема героїв у програній битві... *http://www.youtube.com/watch?v=yutfdF5ps_U&feature=player_detailpage#t=48s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Anonymous готує владі "помсту" за мовний закон відео http://www.youtube.com/watch?v=ztFJUSYxib4&feature=player_embedded Українське відділення міжнародної хакерського угруповання Anonymous має намір помститися за ухвалення скандального "мовного" закону Ківалова-Колесніченко новими хакерських атаками на сайти української влади. Про це йдеться у відео-зверненні організації, розміщеному на сервісі YouTube. "Ми підтримуємо цей протест і зробимо все можливе, що від нас потрібно. Ми організуємо нові "DDoS-атаки" на президентські, міністерські сайти, а також на сайти Верховної Ради України. Заспамимо разом всі їх блоги і форуми", - наголошується в зверненні . Також Anonymous закликали народ України до підтримки своєї акції протесту. "Від нашого спільного рішення залежить майбутнє цілої держави. Обєднаємося і припинимо безлад, що відбувається", - закликають автори звернення. "Ми не повинні боятися влади, влада - повинна боятися нас, поважати свій народ, якому несуть службу, чиї інтереси представляють і захищають, як закордоном так і всередині держави", - йдеться у зверненні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Ха! А как вам вот это? Львівська обласна державна адміністрація розглянула законопроект №9073 та вважає його таким, що моуже застосовуватися на території Львівської області. Про це йдеться в офіційному документі Львівської ОДА за підписом заступника голови Івана Груника від 26 червня 2012 року, який надійшов на адресу ZAXID.NET від прес-служби громадської ініціативи "Змінимо Львів". Цим докуменом Львівська ОДА дала згоду на прийняття законопроекту у другому читанні. "Законопроект "Про засади державної мовної політики" (№9073) повністю відповідає Європейській хартії регіональних мов або меншин та може застосовуватися на території Львівської області. За підсумком громадського обговорення зазначеного законопроекту обласна державна адміністрація підтримує прийняття законопроекту у другому читанні", - йдеться у документі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Ха! А как вам вот это? Львівська обласна державна адміністрація розглянула законопроект №9073 та вважає його таким, що моуже застосовуватися на території Львівської області. Ну і що тут дивного? Було б дивно, коли б вони не підтримали цей закон. А оскільки сраколизи, то рішення їх дебільне - хай би тепер пояснили, як вони збираються застосовувати цей закон у Львівській області - мають велике бажання вчити польську? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Разницу между ОДА и Советом как-то уж понимаю. Кстати... Писарчук, хоть и ПР, но довольно адекватный. Не даром его НЕ поддержала ПР на выборах. А поддержала Садового. Ори! А надолго тебя хватит змея разыгрывать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?v=c6Z-Gl8eL54&feature=player_embedded Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Запитання цілком закономірне після прочитаного: Якщо ви вільно розмовляєте російською і ніхто вас не дискримінує за мовною ознакою - тоді вам цей закон не потрібен. Якщо ж це не так - я просила написати свою історію про те, як ваше обличчя підганяють під якийсь профіль. Бо не розумію суті вашої проблеми - ви що ж вважаєте, що в Україні можна робити все що завгодно, а для чого тоді закони? Я выразился довольно ясно, непонимание моей мысли обозначает или глупость, или притворство,...или что еще более вероятней и то и другое вместе. Итак повторяю свой вопрос ; Чем лично вам неугоден этот закон, если он лишь узаконивает то что и так обязано быть, а именно, каждому украинцу быть свободным в своей стране и говорить так как считает нужным, а ни как его принуждают потому как завтра (повторяюсь) кого то не устроит ваша внешность .....и что дальше??? надеюсь сейчас вам стало понятно о чём я веду речь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Я выразился довольно ясно, непонимание моей мысли обозначает или глупость, или притворство,...или что еще более вероятней и то и другое вместе. Итак повторяю свой вопрос ; Чем лично вам неугоден этот закон, если он лишь узаконивает то что и так обязано быть, а именно, каждому украинцу быть свободным в своей стране и говорить так как считает нужным, а ни как его принуждают потому как завтра (повторяюсь) кого то не устроит ваша внешность .....и что дальше??? надеюсь сейчас вам стало понятно о чём я веду речь Это для умников, российский, или украинский, для людей это язык на котором им удобней говорить..... Для многих русский это такой же украинский, так как живут в Украине и говорят на нем, то что на нем говорят и россияне, так что из того?? американцы же говорят на английском и не парятся А вот то что у Америки армия хорошая и экономика, вот это важно Или если Россия захочет завоевать Украину, будем мовою отбиваться???......какое преимущество она нам даёт, кроме голосов, для очередных политических горлопанов???? Ваші слова, виділені синім, викликали у мене запитання: Хто заважає вам особисто розмовляти рідною мовою? Замість відповіді я отримала низку запитань: Вы считаете этот вопрос уместным? что значит мешает? Или спрошу по другому, а кто то считает, что имеет право мне запретить говорить на языке, к которому я привык? Вот я приду к вам в дом и заявлю, что лицом вы явная не украинка, что или пластическая операция, или сие великое звание быть истиной украинкой для вас потеряно навсегда. Как вы считаете, это цивилизовано? Давайте тогда по честному, я буду подгонять ваше лицо под свой украинский профиль, а вы меня учить украинскому, а то как то однобоко получается вам не кажется? мы вам вроде как что то должны, а вы нам????? І який з цього висновок? Є два варіанти: Хтось з нас дурний, бо не розуміє, що в нього хочуть Хтось тупо з"їжджає з теми Мої претензії до закону викладені у темі моїми і чужими словами - якщо ви не читали, то про що ми тут балакаємо? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Відповідь тим, хто закидає деяким націоналістично настроєним політикам роздмухування мовної теми і виправдовує прийняття даного закону тим, що мовляв треба закрити цю тему, щоб ніхто на ній не піарився. Хто піариться видно з фото: http://img.pravda.com.ua/images/doc/7/d/7d85170-slide-1.jpg http://img.pravda.com.ua/images/doc/8/e/8e...a-start-rgb.jpg http://img.pravda.com.ua/images/doc/f/9/f93337d-slide-2.jpg http://img.pravda.com.ua/images/doc/2/6/260be02-slide-3.jpg Хто забороняє вам розмовляти рідною мовою? Що за істерія з мовою в країні, де на очах сформувався мафіозний клан сім"ї януковича? http://www.epravda.com.ua/publications/2012/07/5/328511/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Кстати... Писарчук, хоть и ПР, но довольно адекватный. Серед дурнів є секта, називана лицемірами, які безперервно вчаться обманювати себе й інших, але більше інших, чим себе, а в дійсності обманюють більше самих себе, ніж інших (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 В Черкасах "Беркут" по-звірячому розігнав захисників мови ВІДЕО *http://www.youtube.com/watch?v=HnedD8Cp3Mo&feature=player_embedded Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 упс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 6 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Интересно а гимн менять будут ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Интересно а гимн менять будут ? Не будут, просто теперь гимн будет исполняться по очереди на всех региональных языках. Сначала на мове, потом на языке... и далее на всех наречиях и суржиках. Пока не закончат петь на последнем гагаузском говоре, вся страна будет стоять со слезами гордости на глазах - а як же, у нас самый длинный гимн в мире. Во как ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 як вони збираються застосовувати цей закон у Львівській області - мають велике бажання вчити польську?Ориана, у вас же почти все знают польську и ты в том числе - какие проблемы?Или проблемы в нетерпимости польского, как языка, так и всего остального. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 контрольный в голову,стыренный...: =- "Small Ukrainian (Сегодня, 13:28) Цікаво, що переважна більшість супротивників і цього закону, і підвищення статусу російської та інших мов вперто вважають і називають себе демократами і прихильниками європейського вибору. Насправді, націоналізм і демократія не сумісні. В демократичній країні на першому місці права людини, а при націоналістичному режимі - права та інтереси нації (згадайте класові інтереси). При демократії - чим менше обмежень у правах людей, тим краще. При націоналістичному режимі одна частина населення (правильні українці, які розмовляють правильною мовою, вірять у правильного бога, шанує правильних героїв, тощо) може нав'язувати свою точку зору другій частині населення, яка має дещо інші уподобання, іншу історію тощо. Підвищення статусу інших мов збільшує суму мовних прав населення в Україні, тобто збільшує ступінь свободи населення, фактично зрівнює у правах "правильних" і "неправильних" українців , тобто сприяє переміщенню людей всередині України і, таким чином, йде на користь об'єднанню держави. У той час як постійний мовний тиск на "неправильних" українців змушує щонайменше частину з них дивитися вбік інших країн, сприяє подальшій локалізації цих людей на "своїх" територіях, а у перспективі буде сприяти й сепаратистським настроям. Тобто більше державних мов означає більше демократії, а насильницьке мовне примушування нічого спільного з демократією не має, не говорячи вже про слідування божевільним ідеям Фаріон, яка знаходиться у стані війни з Росією з 17 століття. Цю, начебто, вчену мадам вже давно слід судити за розпалювання міжнаціональної ворожнечі...." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Это для умников, российский, или украинский, для людей это язык на котором им удобней говорить..... Для многих русский это такой же украинский, так как живут в Украине и говорят на нем, то что на нем говорят и россияне, так что из того?? американцы же говорят на английском и не парятся А вот то что у Америки армия хорошая и экономика, вот это важно Или если Россия захочет завоевать Украину, будем мовою отбиваться???......какое преимущество она нам даёт, кроме голосов, для очередных политических горлопанов???? Ваші слова, виділені синім, викликали у мене запитання: Хто заважає вам особисто розмовляти рідною мовою? Замість відповіді я отримала низку запитань: Вы считаете этот вопрос уместным? что значит мешает? Или спрошу по другому, а кто то считает, что имеет право мне запретить говорить на языке, к которому я привык? Вот я приду к вам в дом и заявлю, что лицом вы явная не украинка, что или пластическая операция, или сие великое звание быть истиной украинкой для вас потеряно навсегда. Как вы считаете, это цивилизовано? Давайте тогда по честному, я буду подгонять ваше лицо под свой украинский профиль, а вы меня учить украинскому, а то как то однобоко получается вам не кажется? мы вам вроде как что то должны, а вы нам????? І який з цього висновок? Є два варіанти: Хтось з нас дурний, бо не розуміє, що в нього хочуть Хтось тупо з"їжджає з теми Мої претензії до закону викладені у темі моїми і чужими словами - якщо ви не читали, то про що ми тут балакаємо? :o Вечная проблема с женщинами, свои фантазии очень любим выдавать за действительность :lol: Поймите милая женщина (кто бы там не скрывался за этим ником) на ваши словесные изыскания, я могу лишь ответить всё тем же вопросом...Кто дал кому то право, решать что украинской что нет? А там язык, лицо, фигура - не столь важно. В очередной раз спрашиваю, ЧТО ВАМ НЕ ПОНЯТНО В ЭТОЙ ПРОСТОЙ ИСТИНЕ??? Сразу хочу предупредить, что совсем необязательно копировать мой текст, достаточно своим умом, ответить на простой вопрос ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 ТАК !!!! :rolleyes: А где подкова??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 vladimir То хто ж заважає? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Мы не хотим быть русскоязычными украинцами. Улавливаешь разницу? Якби з самого початку проводилась розумна мовна політика, то таких як Ева_vl було б 90% громадян. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Насправді, націоналізм і демократія не сумісні.Как ни странно будет для тебя звучать, но демократия и национализм не могут быть "несумисними" - не могут физически. И только дебильное быдло ведется на тупой развод, что мол, демократия может чем-то противостоять национализму - настолько тупое для настоящего быдла утверждение... что даже неохота чё-то комментировать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Грек Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Закон о языке позволяет сориентироваться 98% русскоязычных и нацменьщинств, кто есть кто. Это как бы проверка на зрелость партий и их лидеров. Избирателям придется делать вывод. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Как ни странно будет для тебя звучать, но демократия и национализм не могут быть "несумисними" - не могут физически. И только дебильное быдло ведется на тупой развод, что мол, демократия может чем-то противостоять национализму - настолько тупое для настоящего быдла утверждение... что даже неохота чё-то комментировать. Да, уж... куда нам... тупому дебильному быдлу до вас, сударь... и вашей верной подружки... А комментировать вы не хотите по той простой причине, что аргументов у вас нет. Есть копипасты и ютубы... Удачи.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Да, уж... куда нам... тупому дебильному быдлу до вас, сударь... и вашей верной подружки... А комментировать вы не хотите по той простой причине, что аргументов у вас нет. Есть копипасты и ютубы... Удачи.... Извини, но "копипасты и ютубы - это годы. Которых ты не видела и не понимаешь. Сейчас прыщавый окучивает предписанные ему Януковичем ноль целых и хрен десятых своих поклонников... - ты со своими понятиями вполне подходишь в лохторат прыщавого. Национализм и демократия - понятия совершенно не соприкасаемые - читай Тягнибока, он мудак, врет, но это понимает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Извини, но "копипасты и ютубы - это годы. Которых ты не видела и не понимаешь. Сейчас прыщавый окучивает предписанные ему Януковичем ноль целых и хрен десятых своих поклонников... - ты со своими понятиями вполне подходишь в лохторат прыщавого. Национализм и демократия - понятия совершенно не соприкасаемые - читай Тягнибока, он мудак, врет, но это понимает. Ты сам себя читаешь? ты же сам себе противоречишь. Как ни странно будет для тебя звучать, но демократия и национализм не могут быть "несумисними И тут же... Национализм и демократия - понятия совершенно не соприкасаемые Ты украинский вообще знаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Грек Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 Национализм и демократия - понятия совершенно не соприкасаемые - читай Тягнибока, он мудак, врет, но это понимает. Жиды всегда врут хотя и понимают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 липня, 2012 ты со своими понятиями вполне подходишь в лохторат прыщавого. Если его включат в списки ОО. То я ВООБЩЕ не пойду голосовать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.