Гість vladimir Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Еще одно не понятное для меня явление, это стыд, если продаешь свой голос? Я допускаю что и сейчас, если кто прочтёт это предложение, воспламенится праведным гневом, КАК можно!!! За деньги, продать свой выбор? :blink: Но если всё таки подумать, а как по другому? Если депутат, или партия, приходя к народу с предложением себя избрать, имеют Неприкосновенность, Высокую зарплату, Высокую пенсию, Всевозможные курорты, дорогое лечение и так далее, далее, далее........всё это за бюджетные деньги..... то почему народ должен давать всё это даром????????? По мне, так хочешь всего вышеперечисленного, так давай конкретно рассказывай на сколько у меня поднимется зарплата, снизится квартплата, сколько построится заводов предприятий и так далее. Откуда это глупое желание дарить безвозмездно, да еще и с чувством что герой!!!! Мол не продал, подарил..... В принципе всё сводится к тому, что подарить вселенную, звезду с неба довольно легко, как и Свободу, Независимость, призрачно растущий ВВП Раз и всё, Объявляю всех свободными и независимыми, можно радоваться!!!.....а вот конкретно, в денежном или социальном виде, намного сложней, для этого работать нужно.......но украинцы сами делают свой выбор и выдают свои требования, так что маемо - что маемо, а именно ЗВЕЗДУ С НЕБА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 какое то повально сумасшествие.. Ты пол-года назад рубаху на груди драл за совершенно иные устремления.. Шо, нищета достала? На философию потянуло? Тока ответь.. Я тебе такой пример приведу... жить перехочется.. лицедей.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Откуда это глупое желание дарить безвозмездноТак ніхто ж даремно не віддає.По мне, так хочешь всего вышеперечисленного, так давай конкретно рассказывай на сколько у меня поднимется зарплата, снизится квартплата, сколько построится заводов предприятий и так далее.Усі кандидати обіцяють золоті гори, повзають на колінах, лиш проголосуйте за мене, видають феєрверки ідей та обіцянок. Еще одно не понятное для меня явление, это стыд, если продаешь свой голос? Про який сором мова? Продають усі, просто одні за матеріальну гречку, інші за гарні обіцянки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2012 Так ніхто ж даремно не віддає.Усі кандидати обіцяють золоті гори, повзають на колінах, лиш проголосуйте за мене, видають феєрверки ідей та обіцянок. Про який сором мова? Продають усі, просто одні за матеріальну гречку, інші за гарні обіцянки. Ложь. Продаются единицы, смею надеяться. Я б з голоду подыхала, но ни за какие коврижки не отдала бы свой голос за тех, кого презираю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 1 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2012 Граждане и России, и Украины по сути являются заложниками своих правительств, и все их поступки - будь то выборы, протестное или непротестное, подчинённое поведение диктуется психологией заложников. *http://antiterror.condoleeza.ru/psych-z.html Я разговаривал со многими людьми, бывшими в Будённовской больнице, захваченной басаевцами. Одни молчали, многие !!! даже испытывали чуство благодарности(!) к бандитам - одних шоколадками те подкармливали, другой женщине золотую цепочку подарили... Бывшие заложники даже забыли, что террористы стреляли из-за их спин, выставляя женщин в окна и прячась за ними... этакий синдром заложника по обьяснению психологов. Отсюда и гречка за голоса, и "любовь" к правительству у некоторых, и другие, необьяснимые на первый взгляд вещи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2012 Граждане и России, и Украины по сути являются заложниками своих правительств, и все их поступки - будь то выборы, протестное или непротестное, подчинённое поведение диктуется психологией заложников. *http://antiterror.condoleeza.ru/psych-z.html Я разговаривал со многими людьми, бывшими в Будённовской больнице, захваченной басаевцами. Одни молчали, многие !!! даже испытывали чуство благодарности(!) к бандитам - одних шоколадками те подкармливали, другой женщине золотую цепочку подарили... Бывшие заложники даже забыли, что террористы стреляли из-за их спин, выставляя женщин в окна и прячась за ними... этакий синдром заложника по обьяснению психологов. Отсюда и гречка за голоса, и "любовь" к правительству у некоторых, и другие, необьяснимые на первый взгляд вещи. Які в Україні заложники? А терористи? Не шукай причин там, де їх нема. Бо те, що робить влада - у нас навіть тероризмом важко назвати - люди ж самі не проти. Тупість - від безвиході. Безвихідь від ліні. Лінь - породжує бидлячість. Бидло - причина і пояснення. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 1 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2012 Граждане и России, и Украины по сути являются заложниками своих правительств, и все их поступки - будь то выборы, протестное или непротестное, подчинённое поведение диктуется психологией заложников.Що спільного між виборами та стокгольмським синдромом. Ще старого Фрейда приплети. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Що спільного між виборами та стокгольмським синдромом. Ще старого Фрейда приплети. Ну если ты не понял, так кто тебе судья... Минус шесть миллионов - это не террор? А выборы - это стокгольмський синдром граждан-заложников на действия террористов - правительства, чиновников всех рангов, милицейского и налогового беспредела. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Ну если ты не понял, так кто тебе судья... Минус шесть миллионов - это не террор? А выборы - это стокгольмський синдром граждан-заложников на действия террористов - правительства, чиновников всех рангов, милицейского и налогового беспредела. Це в Росії вже нема дороги назад. А Україна ще МАЄ шанс. І цей шанс залежить від ось цих совкових старперів - "мітічів" і "майорів" - наслідком чийого терору є захворювання на рак - від якого масово помирають люди в Україні? - про це попереджали вчені відразу по Чорнобилю(!!!!!!!!!!!!!) - зменшення кількості сільського населення - а там перелічені дії проявляються в меншій мірі, але в селі НЕМА РОБОТИ. - при сталіні був справжній терор - чому люди плодилися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Це в Росії вже нема дороги назад. А Україна ще МАЄ шанс. І цей шанс залежить від ось цих совкових старперів - "мітічів" і "майорів" - наслідком чийого терору є захворювання на рак - від якого масово помирають люди в Україні? - про це попереджали вчені відразу по Чорнобилю(!!!!!!!!!!!!!) - зменшення кількості сільського населення - а там перелічені дії проявляються в меншій мірі, але в селі НЕМА РОБОТИ. - при сталіні був справжній терор - чому люди плодилися? Зачем всё смешивать в одну кучу? У тебя есть факты, что 6 млн умерших, это последствия Чернобыля? Если бы такое имело место, то правительство трубило бы об этом без конца - мол не наша вина, разве не понятно? Уменьшение сельского населения - нынешние реалии и конечно сказываются как на росте смертности, так и на рождаемости. А раз при Сталине росло население, то значит и террора небыло. Сталин боролся с троцкистами, предателями и прочими антинародными элементами, НО НЕ ППРОТИВ НАРОДА, а сейчас гнобят весь народ, поэтому и дохнем. Ну и вообще ни к селу ни к городу упоминание о Майоре и дяде Мите, и детей с внуками у них много, и правительству задницу не лижут, а живут своим трудом и умом. Ну не нравятся они тебе, так что, во всех грехах теперь они виноваты? А стокгольский синдром присущ именно твоим землякам, дорогуша, за столетия пребывания под кем-то у них выработались свои методы выживания, вспомни, что при СССР самый большой процент членов партии был именно в Галичине. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Зачем всё смешивать в одну кучу? Не в кучу, а лише нагадала про одну з причин зменшення населення. До речі, якщо маєш час - можеш проаналізувати темпи падіння населення в Європі років десь так 20-25 тому. У звязку з цим доречно згадати ще одну причину - фемінізм, який у нас вже почав приносити плоди (бізнес-вумен) А раз при Сталине росло население, то значит и террора небыло. Сталин боролся с троцкистами, предателями и прочими антинародными элементами, НО НЕ ППРОТИВ НАРОДА, а сейчас гнобят весь народ, поэтому и дохнем. Населення росте також у відсталій Африці і в сірому Китаї - знаєш чому? Бо там нема глибокого розшарування на багатих і бідних. Що є ще однією з причин зменшення населення в наших країнах. Поняття терору має конкретне визначення: Терор — найгостріша форма боротьби проти політичних і класових супротивників із застосуванням насилля аж до фізичного знищення. Наші ж причини є наслідками, а не стратегією, яка неодмінно повинна бути присутня у боротьбі. *** Ти ж не Корін - у тебе зовсім інший тип мислення - тому твоя подача більше схожа на істерику, а не на глибинний аналіз. Терор - в глибинному смислі - так погоджуюся. Але тоді Сталін сюди ніяким боком, бо при ньому все було дуже КОНКРЕТНО, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Ну и вообще ни к селу ни к городу упоминание о Майоре и дяде Мите, и детей с внуками у них много, и правительству задницу не лижут, а живут своим трудом и умом. Ну не нравятся они тебе, так что, во всех грехах теперь они виноваты? А стокгольский синдром присущ именно твоим землякам, дорогуша, за столетия пребывания под кем-то у них выработались свои методы выживания, вспомни, что при СССР самый большой процент членов партии был именно в Галичине. :P А Росія відколи стала для України мамою рідною? :lol: Ну і наскільки я пам"ятаю історію (підкажи, бо пам"ятаю слабенько) - такого, щоб морили голодом чи висилали цілими селами - Галичина від своїх поневолювачів не знала. Звідки синдрому взятися? А що стосується "мітічів" і "майорів", то мені їх потенція до одного місця - вони весь цей час владу вибирали - владу, яка і стала причиною зменшення населення. Тому згадувати я їх буду - не так по факту, як по тому, що нічого в їх світогляді досі не змінилося і вони продовжують своїх господарів ставити на чолі МОЄЇ країни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Не в кучу, а лише нагадала про одну з причин зменшення населення. До речі, якщо маєш час - можеш проаналізувати темпи падіння населення в Європі років десь так 20-25 тому. У звязку з цим доречно згадати ще одну причину - фемінізм, який у нас вже почав приносити плоди (бізнес-вумен) Не согласен. Колличество этих бизнес вумен не так уж и много, чтобы сказываться на рождаемости. Населення росте також у відсталій Африці і в сірому Китаї - знаєш чому? Бо там нема глибокого розшарування на багатих і бідних. Що є ще однією з причин зменшення населення в наших країнах. Африка - образ жизни, Китай - традиции с которыми они не могут справиться. При чём тут богатые и бедные? Не рожают от зависти, что у Ахметова бабла немерено? Обьясни своими словами. Поняття терору має конкретне визначення: Терор — найгостріша форма боротьби проти політичних і класових супротивників із застосуванням насилля аж до фізичного знищення. Наші ж причини є наслідками, а не стратегією, яка неодмінно повинна бути присутня у боротьбі. *** Не будем ковыряться в определениях. Народ имеют? Имеют. Реальность порождает депрессию? Да. Какая нахрен рождаемость? Террор в чистом виде - нам ограничивают свободы - вот и кумекает народ, плодить нищету, или не стОит...Мы ж не негры, для которых лишь бы потрахаться, мы же умные, задумываемся о будущем своих детей. Сейчас ведь не то, что раньше, когда большая семья имела больше шансов на выживание и благополучие (больше рабочих рук - больше достаток), сейчас наоборот. Понимаешь, попривыкали в СССР жить хорошо, стабильно, с верой в будущее до такой степени, что наверное уже в генах это отложилось. Ти ж не Корін - у тебе зовсім інший тип мислення - тому твоя подача більше схожа на істерику, а не на глибинний аналіз. ну мы на регалии короля и не претендуем, как нибудь своим умишком проживём. :lol: Терор - в глибинному смислі - так погоджуюся. Але тоді Сталін сюди ніяким боком, бо при ньому все було дуже КОНКРЕТНО, Сейчас конкретнее, только мало кто видит эту конкретику... а следствия можно и на савок списать. Вот уже 20 лет... Или на Майора и на Дядю Митю... или на Путина... да мало ли чего можно найти, а проанализировать ситуацию уже и сил нет - нахрена напрягаться - депрессия. Вот так примерно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2012 Не согласен. Колличество этих бизнес вумен не так уж и много, чтобы сказываться на рождаемости. А модельки, а деградація в наслідок фемінізму чоловічої частини людства. Африка - образ жизни, Китай - традиции с которыми они не могут справиться. При чём тут богатые и бедные? Не рожают от зависти, что у Ахметова бабла немерено? Обьясни своими словами. Бути в однорідному середовищі більш комфортно. Саме цим пояснюється висока народжуваність в Союзі - бідні, але ВСІ поголовно. А тому, що ми не нігери, ми думаємо про майбутнє своїх дітей. Почуваючи себе некомфортно біля більш успішних і багатих, особливо, якщо це багатство не є наслідком розуму чи працелюбства, а можливість самореалізації не є гарантованою - ми не хочемо такої долі для своїх дітей, тому не народжуємо їх. І зовсім нема надії, що все з часом зміниться. Плюс філософія, яку мають формувати еліти. У нашому випадку - це філософія Януковича з його Хайде парком http://img.pravda.com.ua/images/doc/d/b/db5d1a9-kor1.jpg Сейчас конкретнее, только мало кто видит эту конкретику... а следствия можно и на савок списать. Вот уже 20 лет... Или на Майора и на Дядю Митю... или на Путина... да мало ли чего можно найти, а проанализировать ситуацию уже и сил нет - нахрена напрягаться - депрессия. Вот так примерно... Та ні!!! Путін - це реальність. "Мітічі" - це реальність. Сталін - історія. Тільки Сталіна ми маємо право вивчати. Всіх решта - нафік з пляжу, гнобити до повного виправлення, або знищення, бо вони заважають розвитку. ну мы на регалии короля и не претендуем, как нибудь своим умишком проживём. :lol: А зря, в палаті №6 можна назвати себе будь-ким і лише ті, які не в темі (примітивні) будуть тебе засуджувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2012 Це сказано про опозицію, але ця фраза стосується більшості українців ПАРТІЯ РЕГІОНІВ: "МЫ ИХ РАЗВЕЛИ, КАК КОТЯТ" У Партії регіонів задоволені голосуванням за "мовний" законопроект. Після того, як Верховна Рада ухвалила законопроект у другому читанні, регіонал Михайло Чечетов заявив: "Оцените красоту игры. Мы их развели, как котят. Я не знаю, что они будут делать на выборах". Стиль, повадки, мова... Комусь нагадує еліту в традиційному розумінні цього слова? "мітічам", "шкатулкам" і "майорам" - радійте, сьогодні ваш день, ви розвели народ України, як котят!!! Кожен з вас - один з них, але менший за розміром, статусом - до розміру піщинки. Полюбуйтеся - це ваш "хвасон", ваша фігура, ваша порода http://img.tabloid.pravda.com.ua/images/do...74-klymenko.jpg Колись такий типаж ставили на роль бандюків. Тепер вони, твою мать... - ЕЛІТА!!! Тьху... Підсирайлам - окреме "Vivat"!!! За те, що підсирали все, що могли: українські теми, пісні, співаків, культуру, політиків. я не понимаю твой убогий язык, мутантка. Переведи на русский. Україна вас не забуде, потомки будуть поминати, а історія залишить в документах. А як це буде вам - запитайтеся в САИ - він добре знає, як почувають себе зрадники. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 3 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 липня, 2012 Кто дал право этому существу говорить от имени Украины? Какое отношение к Украине имеет это существо, родившееся на временно оккупированной оном территории Украины, разговаривающее не на украинском языке, ненавидящее украинцев и имеющее за плечами несколько поколений убогих прополяков, окромя схронов ничего не знающих и не видящих. На ипподром, срочно! :lol: :lol: :lol: ПС. Это существо должно в ножки регионалам кланяться за принятие мовного закона, теперь они в своих схронах имеют полное право гаварыть на своём региональном ополяченном диалекте. НО! Надо бы их заставить ещё и украинский язык изучить, а то живут в Украине, а балакають на своей примитивной галиматье. СРОЧНО! направить в Галичину отряд учителей-полтавчан для обучения этих существ нормальной мове! Не повбывають, як перед вийною? Как вы думаете? От недочеловеков всего ожидать можно... Стрелять в спину у них в крови... :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Королева *** Группа: Пользователи Сообщений: 10410 Регистрация: 21.2.2010 Из: Львів Пользователь №: 29426 Це сказано про опозицію, але ця фраза стосується більшості українців ПАРТІЯ РЕГІОНІВ: "МЫ ИХ РАЗВЕЛИ, КАК КОТЯТ" У Партії регіонів задоволені голосуванням за "мовний" законопроект. Після того, як Верховна Рада ухвалила законопроект у другому читанні, регіонал Михайло Чечетов заявив: "Оцените красоту игры. Мы их развели, как котят. Я не знаю, что они будут делать на выборах". Стиль, повадки, мова... Комусь нагадує еліту в традиційному розумінні цього слова? "мітічам", "шкатулкам" і "майорам" - радійте, сьогодні ваш день, ви розвели народ України, як котят!!! Кожен з вас - один з них, але менший за розміром, статусом - до розміру піщинки. Полюбуйтеся - це ваш "хвасон", ваша фігура, ваша порода http://img.tabloid.pravda.com.ua/images/do...74-klymenko.jpg Колись такий типаж ставили на роль бандюків. Тепер вони, твою мать... - ЕЛІТА!!! Тьху... Підсирайлам - окреме "Vivat"!!! За те, що підсирали все, що могли: українські теми, пісні, співаків, культуру, політиків. Цитата(GiRaFo.chka @ 2.7.2012, 14:43) * я не понимаю твой убогий язык, мутантка. Переведи на русский. Україна вас не забуде, потомки будуть поминати, а історія залишить в документах. А як це буде вам - запитайтеся в САИ - він добре знає, як почувають себе зрадники. Амінь! ============================== Вот эту фигню я слово в слово, прочитал уж в трёх темах. Это либо от глухой дурости, либо недостатка интеллекта, либо от элементарной падлюшности. Соответственно, мой ник прозвучал не единожды. Так вот я снова задаю вопрос Ориане, не предоставите-ли вы мне, список моих прогрешений, уличающих меня в украинофобстве? Один раз, вы тупо-грубо и в оскорбительном тоне отмазались от такового. Чего ожидать на сей раз? Или снова свернёте на тропу воспоминаний о моём возрасте и барражированию вокруг Major-овой ширинки?.... Кто, за кем и зачем здесь бегает?.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 липня, 2012 Если бы выборы в парламент прошли в июне, пятипроцентный барьер преодолели бы Партия регионов, объединенная оппозиция под флагом Батькивщины, УДАР Виталия Кличко, Коммунистическая партия Украины и ВО Свобода. Такими данными располагает Центр Разумкова по итогам последнего исследования проводимого 16-25 июня 2012 года. В частности, Батькивщина опережает Партию регионов за 4% - за список объединенной оппозиции готовы проголосовать 27,9% из числа тех, кто изъявил желание принять участие в выборах. Партию регионов поддерживают 23,9% опрошенных, УДАР на данный момент может рассчитывать на 8,7%. Сторонники украинских коммунистов в проведенном исследовании составили 7,4%, и впервые за последнее время соц. опрос Центра Разумкова "ввел" в парламент националистов из ВО Свобода - за них готовы отдать свой голос 5,4% опрошенных Что касается партий, задекларировавших свое участие в парламентской гонке, но не преодолевающих проходной барьер в 5% на сегодня, то Центр Разумкова дает по ним следующий результат: Партию Натальи Королевской "Украина - Вперед!" готовы поддержать 4,7% избирателей, Народная партия Владимира Литвина находится на уровне 1,8% поддержки тех, кто готов придти на выборы населения, партия Гражданская позиция Анатолия Гриценко, только недавно вошедшая в объединенный список оппозиции, а потому представленная в данном исследовании отдельно, имеет 1,4% поддержки. Опрос был проведен с 16 по 25 июня 2012 года. В ходе уличного исследования опрошено 2005 респондентов в 132 населенных пунктах Украины. Теоретическая погрешность выборки не превышает 2,3% с вероятностью 0,95%. В Центре Разумкова обращают внимание на то, что уличный опрос обеспечивает большее ощущение анонимности у респондента, так как он в большей степени, чем отвечая на вопросы дома, уверен, что его личность не будет установлена. По мнению исследователей, это дает возможность получить более правдивые ответы на социально ощутимые вопросы (в том числе и касательно электоральных ориентаций). Во как! Тягнибок набирает обороты! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.