Перейти до змісту
Український політичний форум

Создаем: "Фронт освобождения Украины"

Гість Черный ангел

Рекомендовані повідомлення

.....одна цель - приход к власти, полное уничтожение корупции (любыми методами), .......собрать съезд выбрать кандидатов, официально зарегестрироваться, .......

Регистрироваться где будем? В ментовке или в СБУ? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Гість Черный ангел

Регистрироваться где будем? В ментовке или в СБУ? ;)

Ну если быть дураками то можно сразу и в тюрьму поезжать, ты ж внимательнее читай сначала!!!!!!!
Посилання на коментар

Вот и для этого с чегото надо начинать пока собрать сподвижников, потом собрать съезд выбрать кандидатов, официально зарегестрироваться, наметить определенные цели.

А не просто сидеть и пизд....ть не очем и друг другу комплементы отпускать.

Найсмішніше, що ти саме це і робиш, алеза собою цього не помічаєш.

Якщо так, то який придурок тобі повірить?

Посилання на коментар

Гість Черный ангел

[/b]

Найсмішніше, що ти саме це і робиш, алеза собою цього не помічаєш.

Якщо так, то який придурок тобі повірить?

Да не правильно, нас уже больше 20 человек в реале где встречаемся обсуждаем не в инете. А надо больше в 100, 1000 раз больше вот попробывал один из таких способов.
Посилання на коментар

Да не правильно, нас уже больше 20 человек в реале где встречаемся обсуждаем не в инете. А надо больше в 100, 1000 раз больше вот попробывал один из таких способов.

І що далі? Бомби почнете робити? Чи візьмете рюкзаки і підете просвіщати народ?

Посилання на коментар

Гість Черный ангел

І що далі? Бомби почнете робити? Чи візьмете рюкзаки і підете просвіщати народ?

Оиана вы комсомолец это ж не наш метод. Только просвещение
Посилання на коментар

Оиана вы комсомолец это ж не наш метод. Только просвещение

Дуже сумніваюся, що ви підете в народ, "в глушь, в Саратов...". Найбільше на що ви наважитеся - це мітинги у рідному місті.

Також за формою просвіта, але не так хапає за душу і серце, як інтимна бесіда десь на лавочці у якомусь українському селі, де живуть такі ось "мітічі", які вже слиною весь форум заляпали, доводячи які бандерівці гівнюки, а РА визволителі Європи, а тим часом вибирають у владу манкуртів, які день жалоби за тими ж визволителями називають святом.

Ось так... юначе...

До речі, до мене можна на "ти" у мене поки ще гарна фігура :rolleyes:

Посилання на коментар

Гість Черный ангел

Дуже сумніваюся, що ви підете в народ, "в глушь, в Саратов...". Найбільше на що ви наважитеся - це мітинги у рідному місті.

Також за формою просвіта, але не так хапає за душу і серце, як інтимна бесіда десь на лавочці у якомусь українському селі, де живуть такі ось "мітічі", які вже слиною весь форум заляпали, доводячи які бандерівці гівнюки, а РА визволителі Європи, а тим часом вибирають у владу манкуртів, які день жалоби за тими ж визволителями називають святом.

Ось так... юначе...

До речі, до мене можна на "ти" у мене поки ще гарна фігура :rolleyes:

На ты так на ты. Вроде как фигура ни чего ну так не разглядеть.

А по поводу с каждым общаться слишком тяжело до смерти времени не хватит надо брать масовостью.

Посилання на коментар

На ты так на ты. Вроде как фигура ни чего ну так не разглядеть.

А по поводу с каждым общаться слишком тяжело до смерти времени не хватит надо брать масовостью.

Це маскування, щоб не засліпило непідготовлених :P :lol:

А що стосується масовості, то у вас з нею також напряг. Людей на мітинг просто так зігнати важко, а вас, щоб дійти до кожного - мало. Але не переживай - як на мій погляд масовість - більше для руйнації. Для творчості підходить тиха зосередженість.

Перший етап - однодумці - їх багато не треба.

Другий етап - авторитет - тут також масовістю не візьмеш.

Третій етап - просвітництво, але не агітація. Про це я вже писала.

Бажаю успіхів!!!

А якщо є бажання розібратися у глибинному, як кажуть: глянути в корінь - ласкаво прошу, я саме цим займаюся ТУТ - намагаюся зрозуміти процеси.

До речі, раджу - розуміння дає переконливість - що тобі, як початківцю у політиці, дуже згодиться.

Посилання на коментар

Гість Черный ангел

Це маскування, щоб не засліпило непідготовлених :P :lol:

А що стосується масовості, то у вас з нею також напряг. Людей на мітинг просто так зігнати важко, а вас, щоб дійти до кожного - мало. Але не переживай - як на мій погляд масовість - більше для руйнації. Для творчості підходить тиха зосередженість.

Перший етап - однодумці - їх багато не треба.

Другий етап - авторитет - тут також масовістю не візьмеш.

Третій етап - просвітництво, але не агітація. Про це я вже писала.

Бажаю успіхів!!!

А якщо є бажання розібратися у глибинному, як кажуть: глянути в корінь - ласкаво прошу, я саме цим займаюся ТУТ - намагаюся зрозуміти процеси.

До речі, раджу - розуміння дає переконливість - що тобі, як початківцю у політиці, дуже згодиться.

Ну так а ты чем занимаешся политикой что ли, либо как теорию изучаеш
Посилання на коментар

Ну так а ты чем занимаешся политикой что ли, либо как теорию изучаеш

Я політикою ЦІКАВЛЮСЯ. В іншому випадку вона зацікавиться мною. А я не люблю, щоб мене МАЛИ.

Тут, на форумі, є один унікальний товарісч, який маскується під придурка - так ось, він вважає, що єдиною причиною чому сильних господарів висилали у Сибір (розкуркулювали) є те, що вони отримавши від радянської влади шмат землі, думали відсидітися на хуторі ( не цікавилися політикою). А коли політика (Сталін) зацікавився ними - вже було пізно.

Посилання на коментар

Тут, на форумі, є один унікальний товарісч, який маскується під придурка - так ось, він вважає, що єдиною причиною чому сильних господарів висилали у Сибір (розкуркулювали) є те, що вони отримавши від радянської влади шмат землі, думали відсидітися на хуторі ( не цікавилися політикою). А коли політика (Сталін) зацікавився ними - вже було пізно.

Орианушка, познакомь ка меня с этим единственно разумным человеком на форуме. Я с ним подискутирую, и попробую разубедить товарища в его заблуждениях. :unsure:

Посилання на коментар

Орианушка, познакомь ка меня с этим единственно разумным человеком на форуме. Я с ним подискутирую, и попробую разубедить товарища в его заблуждениях. :unsure:

Ага, розбіглася. Ті ваші "разубєждєнія" завжди закінчувалися ностальгічними п"яними соплями. А я тут, так як би, людина зацікавлена, тому прошу пардону - обійдешся

Посилання на коментар

Ага, розбіглася. Ті ваші "разубєждєнія" завжди закінчувалися ностальгічними п"яними соплями. А я тут, так як би, людина зацікавлена, тому прошу пардону - обійдешся

До чего же злыми бывают люди... :( Может Жирафочка знает, кто это... познакомит.

Посилання на коментар

Гість Черный ангел

До чего же злыми бывают люди... :( Может Жирафочка знает, кто это... познакомит.

На фига тебе с кем то знакомиться не пойми с кем.

Скалачуй банду и на барикады

Посилання на коментар

....Только просвещение

.....Скалачуй банду и на барикады

Просвещение на барикадах? Да там вроде даже освщения нету :blink:

Посилання на коментар

Просвещение на барикадах? Да там вроде даже освщения нету :blink:

Та поатаманити захотілося нашому Блеканжелу.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...