Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2012 Опубліковано 17 жовтня, 2012 Да если и знает, что того? Вот у меня даже лежит сборник по крымскому вопросу, изданный в России в конце 90-х, с изложением документов Госдумы. Только тему эту надо сделать актуальной для крымчан, создать информационный прорыв, мощное движение, тогда о чем-то можно говорить. Уважают силу, а не бумажки двадцатилетней давности. Е-ееее... Стаття 37. Утворення і діяльність політичних партій та громадських організацій, програмні цілі або дії яких спрямовані на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства, на розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини, здоров'я населення, забороняються.
САИ Опубліковано 17 жовтня, 2012 Опубліковано 17 жовтня, 2012 Е-ееее... Стаття 37. Утворення і діяльність політичних партій та громадських організацій, програмні цілі або дії яких спрямовані на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства, на розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини, здоров'я населення, забороняються. Слушай, да тебя по этой статье ещё два года назад можно было сажать. :lol:
Кикаха Опубліковано 17 жовтня, 2012 Опубліковано 17 жовтня, 2012 шах. Ты говоришь именно так, только: - я, гражданин Крыма. От этого ты автоматически им стал? Я говорю так потому, что так правильно. Юридически. :P
Кикаха Опубліковано 17 жовтня, 2012 Опубліковано 17 жовтня, 2012 Слушай, да тебя по этой статье ещё два года назад можно было сажать. :lol:САИ, это Конституция чужого государства. Они там могут написать(и написали) все что угодно, все-равно эта бумажка не соответствует действительности.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.