Гість strateg Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 *http://censor.net.ua/news/218253/pr_vklyuchila_svoih_lyudeyi_v_predvybornyyi_spisok_udara_i_naznachaet_ih_smotrya schimi_za_oblastnymi?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter *http://nikvesti.com/news/politics/35096 Партия УДАР умудрилась включить в свой список человека, являющимся ДЕЙСТВУЮЩИМ ДЕПУТАТОМ ДНЕПРОПЕТРОВСКА от ПАРТИИ РЕГИОНОВ...... Это вообще капец... О какой тут оппозиционности можно говорить. Этот человек отвечает за штаб УДАРа в Днепре.... Из этого ясно следует, что УДАР - проект партии власти.
Орiана Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 *http://censor.net.ua/news/218253/pr_vklyuchila_svoih_lyudeyi_v_predvybornyyi_spisok_udara_i_naznachaet_ih_smotrya schimi_za_oblastnymi?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter *http://nikvesti.com/news/politics/35096 Партия УДАР умудрилась включить в свой список человека, являющимся ДЕЙСТВУЮЩИМ ДЕПУТАТОМ ДНЕПРОПЕТРОВСКА от ПАРТИИ РЕГИОНОВ...... Это вообще капец... О какой тут оппозиционности можно говорить. Этот человек отвечает за штаб УДАРа в Днепре.... Из этого ясно следует, что УДАР - проект партии власти. Про Королевську щось буде? Чи вона і є тим ідеальним політиком з народу? З усіх постів, які ти тут наваяв - лише один чи два були критичними щодо влади, жодного про Королевську - висновок напрошується сам по собі. Ось про твою пасію: В пошуках кандидата http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/5057483a3a2b8/
Орiана Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 Щодо списків - моя думка так, навіть якщо не вдаватися в ідеологію чм програми партій - Королевська набрала людей невідомих, яких ніхто не знає: їх поглядів, настроїв - переважно, як мені здається - ці люди аполітичні бізнесмени. А оскільки зараз задача №1 скинути бандюків з влади - вони не підходять КАТЕГОРИЧНО. На відміну від Свободи - де в перших рядах - люди перевірені, надійні - є гарантія, що вони під владу не ляжуть. У цьому сенсі - Свобода має найбільше переваг. навіть в порівнянні з Ударом чи Батьківщиною,
Гість strateg Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 Королевская - чистейший проект ПР, спонсируемый лично Ринатом Ахметовым... НЕ ВАРИАНТ явно........ Посмотреть на некоторые фамилии ее списка, там чисто люди, работающие на Ахметова.... Так что здесь все довольно очевидно. Шевцов Олександр 9 номер списку Королевської "Україна – вперед" Креатура Ірини Акімової. Шевцов замінив Акімову на посаді директора центру програми розвиту ООН "Блакитна стрічка". Кононова Оксана 12 номер списку Королевської "Україна – вперед" Очолює компанію "Інфопоінт", що готує моніторинги для СКМ та особисто Ахметова, а також робить спільні проекти з його газетою "Сегодня". Ігнатченко Наталія 19 номер списку Королевської "Україна – вперед" Міноритарний пакет у "Діапазон-Максимум Банк", яким володіє Ігнатченко, належить дружині Равіля Сафіулліна. Остапченко Іван 29 номер списку Королевської "Україна – вперед" У документах ЦВК Остапченко значиться як радник офшорної компанії "Кларентко Інвестментс Лімітед", яка без конкурсу була залучена підлеглими Бориса Колеснікова на роботи в аеропорту "Львова".
Ева_vl Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 Ініціативні, успішні, які готові приймати рішення і не бояться відповідальності - це характеристика політичної еліти І такою людиною, Єво, не буде токар з заводу чи водій маршрутки - як би не було, а багатство - це ознака успішності. Тому, хочемо ми того чи ні, але у владу будуть йти багаті люди. Це тільки недалекі і примітивні, як ось цей стратєг, можуть втюхувати про якусь самоорганізацію, партію бідних і знедолених - ніде такого у світі нема. Тим більше у нас, де люди навіть на прибирання двору не можуть саморганізуватися. Не страшно, що багатий - страшно, яку мораль він несе у собі. В Єропі мораль капіталіста не дозволяє бути багатим у жебрацькій країні, тому прийшовши до влади, він не буде обдирати власний народ - а навпаки, допоможе йому піднятися до певного рівня, який дозволяє жити достойно. Можливо тому, там влада не ховається за високими парканами і не їздить за броньованими вікнами авто. У нас ще нема достойної політичної еліти - тому ми повинні серед того, що є, відсіювати більш менш надійних і вже з них культивувати еліту. Я про другое, про порядочность. Не может порядочный и далеко где бедный человек брать мат. помощь у государства, по сути обкрадывая народ. Насколько мне известно от материальной помощи отказался в свое время ХМАРА. И сейчас Тарас Черновол и еще какой то депутат. И все... Или я не права ?
Гість strateg Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 *http://lb.ua/news/2012/09/25/171877_pr_velela_goszemagentstvu.html?utm_source=lbua&utm_medium=link&utm_campaign=mainfeedbold Вот вам кстати еще одно свидетельство, что Королевская - явный проект ПР.
Гість dafgan55 Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 Ініціативні, успішні, які готові приймати рішення і не бояться відповідальності - характеристика політичної еліти І такою людиною не буде токар з заводу чи водій маршрутки - як би не було, а багатство - це ознака успішності. Тому, хочемо ми того чи ні, але у владу будуть йти багаті люди. Це тільки недалекі і примітивні можуть втюхувати про якусь самоорганізацію, партію бідних і знедолених - ніде такого у світі нема. Тим більше у нас, де люди навіть на прибирання двору не можуть саморганізуватися. Не страшно, що багатий - страшно, яку мораль він несе у собі. В Єропі мораль капіталіста не дозволяє бути багатим у жебрацькій країні, тому прийшовши до влади, він не буде обдирати власний народ - а навпаки, допоможе йому піднятися до певного рівня, який дозволяє жити достойно. Можливо тому, там влада не ховається за високими парканами і не їздить за броньованими вікнами авто. У нас ще нема достойної політичної еліти - тому ми повинні серед того, що є, відсіювати більш менш надійних і вже з них культивувати еліту. что тебя поразило в посте 494,твои заподенские блудни меня давно не интересуют Ведь не поняла рявкаешь
Орiана Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 что тебя поразило в посте 494,твои заподенские блудни меня давно не интересуют Ведь не поняла рявкаешь Ти хамло, якщо не заткнешся, то всі твої дебільні теми будуть ось в таких картинках Пнял?!!! Нехай я ще раз прочитаю, що ти когось ображаєш!!!! "заподенские" - писати не навчився, а туди ж - наліпки чіпляти!!!!
Орiана Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 Я про другое, про порядочность. Не может порядочный и далеко где бедный человек брать мат. помощь у государства, по сути обкрадывая народ. Насколько мне известно от материальной помощи отказался в свое время ХМАРА. И сейчас Тарас Черновол и еще какой то депутат. И все... Или я не права ? http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=122545 Я тобі тут відповіла, не хочу в того придурка щось писати. Ще раз ротяку відкриє, щоб когось образити - зафлуджу картинками всі його теми. писати не вміє - сподіваюся, прочитати зможе.
Ева_vl Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 Ти хамло, якщо не заткнешся, то всі твої дебільні теми будуть ось в таких картинках Пнял?!!! Нехай я ще раз прочитаю, що ти когось ображаєш!!!! "заподенские" - писати не навчився, а туди ж - наліпки чіпляти!!!! +++
Гість dafgan55 Опубліковано 25 вересня, 2012 Опубліковано 25 вересня, 2012 Ти хамло, якщо не заткнешся, то всі твої дебільні теми будуть ось в таких картинках Пнял?!!! Нехай я ще раз прочитаю, що ти когось ображаєш!!!! "заподенские" - писати не навчився, а туди ж - наліпки чіпляти!!!! дай дураку власть так он и лба разобьет ,угождая хозяину получая за каждый пост тройную платуза оскорбление автора темы , а он посылает тебя черту в пасть,=чтобы не пропасть :lol: таланту пищать . 1. Автор темы - руководит темой. Может удалять чужие сообщения. 2. Уровень флуда, офф-топа, регулирует лишь автор темы. 3. Модераторы удаляют лишь грубые нарушения: закон, спам, мат... ФОРУМ КИЕВ ЮА
Рыжая Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 дай дураку власть так он и лба разобьет ,угождая хозяину получая за каждый пост тройную плату за оскорбление автора темы , а он посылает тебя черту в пасть,=чтобы не пропасть :lol: таланту пищать . 1. Автор темы - руководит темой. Может удалять чужие сообщения. 2. Уровень флуда, офф-топа, регулирует лишь автор темы. 3. Модераторы удаляют лишь грубые нарушения: закон, спам, мат... ФОРУМ КИЕВ ЮА А тут тебе не киевский форум. И никакие модераторы тебе не помогут. И так к твоей тупости еще довольно терпимо тут относятся. Кстати, на моем форуме, я бы давно тебя в бан отправила - за непроходимую тупость
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 А тут тебе не киевский форум. И никакие модераторы тебе не помогут. И так к твоей тупости еще довольно терпимо тут относятся. Кстати, на моем форуме, я бы давно тебя в бан отправила - за непроходимую тупость +++ Прийшов на форум з ЧУЖИМ уставом і командує... ____________ Ото ж Іван, перестань ображати людей, краще зосередься на тому, щоб краще висловлювати свою думку. На твою тему особисто я більше ні ногою - обіцяю. Залізеш з образами на інші теми - зафлуджу картинками твої. Сподіваюсь ти зрозумів, що я написала?
Гість dafgan55 Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 А тут тебе не киевский форум. И никакие модераторы тебе не помогут. И так к твоей тупости еще довольно терпимо тут относятся. Кстати, на моем форуме, я бы давно тебя в бан отправила - за непроходимую тупость вы кандидат в современное быдло
Гість strateg Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 *http://glavcom.ua/articles/8168.html Замечательная статья, о борьбе УДАРа с ОО в Киеве и области... По сути, они рубят друг друга, т.к Сеня и Кличко отчасти думают о будущих выборах президента.... Эти выборы важны для них с точки зрения борьбы за стратегическое лидерство..... Пока ОО и УДАР мочат друг друга, ПР на этом фоне по сути набирает дополнительные балы.
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 вы кандидат в современное быдло ОБРАЗА!!!!! Кать, ну як, влаштувати цьому придурку Варфоломіївську ніч?
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 *http://glavcom.ua/articles/8168.html Замечательная статья, о борьбе УДАРа с ОО в Киеве и области... По сути, они рубят друг друга, т.к Сеня и Кличко отчасти думают о будущих выборах президента.... Эти выборы важны для них с точки зрения борьбы за стратегическое лидерство..... Пока ОО и УДАР мочат друг друга, ПР на этом фоне по сути набирает дополнительные балы. Пропоную тобі не писати більше на цій темі - її автор ображає людей і веде себе як останнє бидло. Тому тема буде незабаром зафлуджена.
Орiана Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 1. Автор темы - руководит темой. Может удалять чужие сообщения. 2. Уровень флуда, офф-топа, регулирует лишь автор темы. 3. Модераторы удаляют лишь грубые нарушения: закон, спам, мат... дай дураку власть так он и лба разобьет :lol: :lol: :lol: Самокритика - це добре - це шлях до виправлення. Харе, живи - не будеш сунутися на інші, окрім своїх, теми і ображати на них людей - твої будуть "живими" - а якщо ні - ну ти мене знаєш, я навчилася картинки ставити і знайшла звідки їх можна брати в необмеженій кількості, причому, на різну тематику.
Гість dafgan55 Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 :lol: :lol: :lol: Самокритика - це добре - це шлях до виправлення. Харе, живи - не будеш сунутися на інші, окрім своїх, теми і ображати на них людей - твої будуть "живими" - а якщо ні - ну ти мене знаєш, я навчилася картинки ставити і знайшла звідки їх можна брати в необмеженій кількості, причому, на різну тематику. тыещезбрсь :lol:
Ева_vl Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 В результате реализации этого генетического багажа, кому-то достаются более развитые участки мозга от природы, кому-то меньше; у кого-то информация передается быстрее, у кого-то медленнее, а у кого-то импульс между нервными клетками рассеивается и, Кроме того, гены могут определять чувствительность к разным вредностям. Часть людей крайне чувствительна к разным вредным влияниям извне – Их мозг в гораздо большей степени поддается влиянию этих негативных факторов. Другие же совсем могут не заметить, что что-то идет не так В психогенетике не бывает только врожденного или только приобретенного, любая наша черта – продукт генов... Вопрос как ученому ? 1. Одна человеческая клетка содержит 75Мб генетической информации 2. Один сперматозоид содержит 37.5Мб. 3. В одном миллилитре содержится около 100 млн сперматозоидов. 4. В среднем, эякуляция длится 5 секунд и составляет 2.25 мл спермы. 5. Таким образом, пропускная способность мужского члена будет равна: (37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000 сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунд = 1 687 500 000 000 000 байт/секунду = 1 687.5 Терабайт/с Получается что женская яйцеклетка выдерживает эту DDoS атаку на полтора терабайта в секунду, пропуская только один выбранный пакет данных и является самым офигенным в мире хардварным фаерволом... Но тот один пакет, который она пропускает, кладёт систему на 9 месяцев. Вопрос: Есть тут ошибка или нет ?
Гість dafgan55 Опубліковано 26 вересня, 2012 Опубліковано 26 вересня, 2012 Вопрос как ученому ? 1. Одна человеческая клетка содержит 75Мб генетической информации 2. Один сперматозоид содержит 37.5Мб. 3. В одном миллилитре содержится около 100 млн сперматозоидов. 4. В среднем, эякуляция длится 5 секунд и составляет 2.25 мл спермы. 5. Таким образом, пропускная способность мужского члена будет равна: (37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000 сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунд = 1 687 500 000 000 000 байт/секунду = 1 687.5 Терабайт/с Получается что женская яйцеклетка выдерживает эту DDoS атаку на полтора терабайта в секунду, пропуская только один выбранный пакет данных и является самым офигенным в мире хардварным фаерволом... Но тот один пакет, который она пропускает, кладёт систему на 9 месяцев. Вопрос: Есть тут ошибка или нет ? глотай поумнеешь
Гість dafgan55 Опубліковано 27 вересня, 2012 Опубліковано 27 вересня, 2012 На форуме обсуждались темы коллег "почему люди делаю добро и зло " и " гордость и гордыня". В первой произнесено - добро может сделать зло. Ан - добро не может быть причиной зла Во первых добро и зло это действия требующие разяснения ,и где же ген / оппонент / Ген не согласен. все зависит от конкретной ситуации и интересах сторон. Нужен примерпожалуйста: вот еще один пример: Однажды, когда человек полировал свой автомобиль, его 6-летний сын поднял камень и нацарапал несколько слов на боку автомобиля. В гневе человек схватил руку ребенка и стал бить по ней много раз, не понимая, что он может её покалечить. В больнице ребенок потерял все свои пальцы из-за многочисленных переломов. Когда ребенок увидел своего отца.... с глазами, полными боли, он спросил: "Папа, когда мои пальцы вырастут снова?" еме Человек испытал боль и ничего не ответил; он возвратился к своему автомобилю и стал его пинать. Опустошенный своими поступками...... сидя перед тем автомобилем, он взглянул на царапины - ребенок написал "ЛЮБЛЮ ТЕБЯ, ПАПА". Этот человек совершил самоубийство. Ответе,если сможете, что послужило причиной гибели и кто Ген в этих случаях Ответ на сообразительность
Ева_vl Опубліковано 27 вересня, 2012 Опубліковано 27 вересня, 2012 глотай поумнеешь :o Другого от тебя и не ожидала услышать.
Ева_vl Опубліковано 27 вересня, 2012 Опубліковано 27 вересня, 2012 1. На форуме обсуждались темы коллег "почему люди делаю добро и зло " и " гордость и гордыня". В первой произнесено - добро может сделать зло. Ан - добро не может быть причиной зла Во первых добро и зло это действия требующие разяснения ,и где же ген / оппонент / Ген не согласен. все зависит от конкретной ситуации и интересах сторон. 2. Нужен примерпожалуйста: вот еще один пример: Однажды, когда человек полировал свой автомобиль, его 6-летний сын поднял камень и нацарапал несколько слов на боку автомобиля. В гневе человек схватил руку ребенка и стал бить по ней много раз, не понимая, что он может её покалечить. В больнице ребенок потерял все свои пальцы из-за многочисленных переломов. Когда ребенок увидел своего отца.... с глазами, полными боли, он спросил: "Папа, когда мои пальцы вырастут снова?" еме Человек испытал боль и ничего не ответил; он возвратился к своему автомобилю и стал его пинать. Опустошенный своими поступками...... сидя перед тем автомобилем, он взглянул на царапины - ребенок написал "ЛЮБЛЮ ТЕБЯ, ПАПА". Этот человек совершил самоубийство. 3. Ответе,если сможете, что послужило причиной гибели и кто Ген в этих случаях Ответ на сообразительность 1. Абракадабра ( нет слов ) 2. Передал с *http://www.inpearls.ru/comments/275159 3. Вещи должны ИСПОЛЬЗОВАТЬСЯ , а люди должны быть ЛЮБИМЫ Очень тупой пример демогогии в стиле Сандейя Аделаджа
Гість dafgan55 Опубліковано 27 вересня, 2012 Опубліковано 27 вересня, 2012 1. Абракадабра ( нет слов ) 2. Передал с *http://www.inpearls.ru/comments/275159 3. Вещи должны ИСПОЛЬЗОВАТЬСЯ , а люди должны быть ЛЮБИМЫ Очень тупой пример демогогии в стиле Сандейя Аделаджа классический пример моего утверждения,что если человек не понял он обвиняет в тупости сказавшего,а не себяА эту абракадабру произнес не я,а ваш коллега по форуму Киев Ю А ,а вы даже не попытались или не способны понять,используете ,не думая,для :lol: ...диссертации ???? :rolleyes:
Ева_vl Опубліковано 27 вересня, 2012 Опубліковано 27 вересня, 2012 классический пример моего утверждения,что если человек не понял он обвиняет в тупости сказавшего,а не себя А эту абракадабру произнес не я,а ваш коллега по форуму Киев Ю А ,а вы даже не попытались или не способны понять,используете ,не думая,для :lol: ...диссертации ???? :rolleyes: Просто в твоем посте совершено не вяжется логически - пункт 1 с пунктом 2 поэтому и абракадабра.
Гість dafgan55 Опубліковано 27 вересня, 2012 Опубліковано 27 вересня, 2012 Просто в твоем посте совершено не вяжется логически - пункт 1 с пунктом 2 поэтому и абракадабра.вы не поняв смысл поставили не правильно 2на сообразительность,а ее у вас и нет
Гість dafgan55 Опубліковано 27 вересня, 2012 Опубліковано 27 вересня, 2012 Этот человек совершил самоубийство. Ответе,если сможете, что послужило причиной гибели и кто Ген / Стрелец / в этих случаях Отета нет , а настаивать на получении от больных гордыней ,тем более малого ума , бесполезно и опасно Привожу для пользователей - на первом примере дебил пытается утвердждать, ч то полезное дело становится злом, а это чушь собачья Следствие установит причину. Над вторым примером надо было подумать ,а ума то и нет,... А юредичекой первопричиной является гнев отца на сына ,а затем на себя . Мой профиль не медецина ,куда направить быдло-гордыню не знаю, --сопите в тряпочку
Ева_vl Опубліковано 27 вересня, 2012 Опубліковано 27 вересня, 2012 Этот человек совершил самоубийство. Ответе,если сможете, что послужило причиной гибели и кто Ген / Стрелец / в этих случаях Отета нет , а настаивать на получении от больных гордыней ,тем более малого ума , бесполезно и опасно Привожу для пользователей - на первом примере дебил пытается утвердждать, ч то полезное дело становится злом, а это чушь собачья Следствие установит причину. Над вторым примером надо было подумать ,а ума то и нет,... А юредичекой первопричиной является гнев отца на сына ,а затем на себя . Мой профиль не медецина ,куда направить быдло-гордыню не знаю, --сопите в тряпочку Офигеть, во наглость.... Тебя Иван начинает штырить. В Киеве есть дом для таких как ты, по адресу Ул. Фрунзе 103 P.S *http://sait.ua/reabilitacia/
Орiана Опубліковано 27 вересня, 2012 Опубліковано 27 вересня, 2012 Офигеть, во наглость.... Тебя Иван начинает штырить. В Киеве есть дом для таких как ты, по адресу Ул. Фрунзе 103 P.S *http://sait.ua/reabilitacia/ Та залиш ти його у спокої, нехай сидить і рахує "просматрівающіх" :lol:
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.