Перейти до змісту
Український політичний форум

АБОРТ

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

В Верховной Раде зарегистрирован законопроект о запрете абортов, которым прерывание беременности будет разрешено только серьезно больным и по социальным показаниям.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Кто дал право кому - то распоряжаться моим телом. Я считаю это личное дело женщины...

Посилання на коментар

Кто дал право кому - то распоряжаться моим телом. Я считаю это личное дело женщины...

Дитина - не твоє тіло!!!

Але

Законопроект провальний, бо його автор Шкіль.

Тобто,

Нема про що говорити.

Бо,

регіональна мораль - схожа з твоєю!!!

Амінь!!!

Посилання на коментар

Дитина - не твоє тіло!!!

Але

Законопроект провальний, бо його автор Шкіль.

Тобто,

Нема про що говорити.

Бо,

регіональна мораль - схожа з твоєю!!!

Амінь!!!

регіональна мораль - схожа з твоєю!!! - почему?

Дитина - не твоє тіло- пойми не все придерживаюся христианских идей

Посилання на коментар

регіональна мораль - схожа з твоєю!!! - почему?

Дитина - не твоє тіло- пойми не все придерживаюся христианских идей

А до чого тут християнська мораль - це фізіологія.

Дитина навіть на ранніх стадіях вже ЛЮДИНА, тому ти не можеш до неї відноситися як до свого тіла. Це нонсес - ну хоча б тому, що лише з ТВОГО тіла дитина не зародиться .

Чому регіональна мораль схожа з твоєю? - по багатьох причинах. Ти просто подумай - невже ти не відчуваєш, що вони роблять все правильно? У мене є таке відчуття. Тільки я християнка - а ти ні!

Посилання на коментар

Чому регіональна мораль схожа з твоєю? - по багатьох причинах. Ти просто подумай - невже ти не відчуваєш, що вони роблять все правильно? У мене є таке відчуття. Тільки я християнка - а ти ні!

если можна КОНКРЕТНЕЙ ?
Посилання на коментар

А до чого тут християнська мораль - це фізіологія.

Дитина навіть на ранніх стадіях вже ЛЮДИНА, тому ти не можеш до неї відноситися як до свого тіла. Це нонсес - ну хоча б тому, що лише з ТВОГО тіла дитина не зародиться .

Недавно передача была по ТВ про мать, которая закопала новорожденного ребенка.

Вот как раз там интеллигентная и аристократическая Лариса Руснак праведно возмущалась и сопливо осуждала простую деревенскую бабу, которая без понятия о контрацепции и только хочет защититься от беспросветной жизни из-за кучи детей - и все отзывались о ней , как заботливой матери.

Посилання на коментар

если можна КОНКРЕТНЕЙ ?

Конкретно.

Ми обидві розуміємо, що тактика і стратегія, чіткість дій регіоналів - відмінні.

Але є певні моральні рамки, які мене відштовхують від них. А ти від тих пересторог вільна, бо ти не сповідуєш християнської моралі.

Ну наприклад, той самий аборт. Заборона абортів могла б принести регіоналам плюси, якщо б знайшлися депутати, які допомогли б опозиції прийняти цей закон, а регіонали стояли б чітко проти - і це не було б неправдою з їх боку, бо я навіть не сумніваюся, що вони мають про аборти схожі з твоїми погляди.

Посилання на коментар

Конкретно.

Ми обидві розуміємо, що тактика і стратегія, чіткість дій регіоналів - відмінні.

Але є певні моральні рамки, які мене відштовхують від них. А ти від тих пересторог вільна, бо ти не сповідуєш християнської моралі.

Ну наприклад, той самий аборт. Заборона абортів могла б принести регіоналам плюси, якщо б знайшлися депутати, які допомогли б опозиції прийняти цей закон, а регіонали стояли б чітко проти - і це не було б неправдою з їх боку, бо я навіть не сумніваюся, що вони мають про аборти схожі з твоїми погляди.

Ясно

Посилання на коментар

Недавно передача была по ТВ про мать, которая закопала новорожденного ребенка.

Вот как раз там интеллигентная и аристократическая Лариса Руснак праведно возмущалась и сопливо осуждала простую деревенскую бабу, которая без понятия о контрацепции и только хочет защититься от беспросветной жизни из-за кучи детей - и все отзывались о ней , как заботливой матери.

Дуже підозріла мені ця твоя Руснак, навіть не знаю хто вона...

Тільки ти зрозумій, якщо я проти, це не означає, що я цього не робила і тим більше, що я когось засуджую. Ні, ні і ще раз НІ!!!

І це щиро - повір!!!

Але треба шукати у собі сили робити так, як ти вважаєш за правильно... чомусь не завжди виходить...

Посилання на коментар

Дуже підозріла мені ця твоя Руснак, навіть не знаю хто вона...

Тільки ти зрозумій, якщо я проти, це не означає, що я цього не робила і тим більше, що я когось засуджую. Ні, ні і ще раз НІ!!!

І це щиро - повір!!!

Але треба шукати у собі сили робити так, як ти вважаєш за правильно... чомусь не завжди виходить...

и кто тебе столько пишет?... не успеваешь ящик чистить...
Посилання на коментар

и кто тебе столько пишет?... не успеваешь ящик чистить...

Я забуваю...

а дещо дуже не хочеться удаляти

Посилання на коментар

Ясно

До речі, успіхи регіоналів у великій мірі залежать від політтехнологів. Схоже вони в них дуже професійні. Спочатку це був лише Пол Манафорт, а тепер підключився росіянин - Шувалов. Знаючі люди стверджують, що це відмінний тандем - американські технології Манафорта адаптовані на нашу ментальність Шуваловим.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...