Ева_vl Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 В Верховной Раде зарегистрирован законопроект о запрете абортов, которым прерывание беременности будет разрешено только серьезно больным и по социальным показаниям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Кто дал право кому - то распоряжаться моим телом. Я считаю это личное дело женщины... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Кто дал право кому - то распоряжаться моим телом. Я считаю это личное дело женщины... Дитина - не твоє тіло!!! Але Законопроект провальний, бо його автор Шкіль. Тобто, Нема про що говорити. Бо, регіональна мораль - схожа з твоєю!!! Амінь!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Дитина - не твоє тіло!!! Але Законопроект провальний, бо його автор Шкіль. Тобто, Нема про що говорити. Бо, регіональна мораль - схожа з твоєю!!! Амінь!!! регіональна мораль - схожа з твоєю!!! - почему? Дитина - не твоє тіло- пойми не все придерживаюся христианских идей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 регіональна мораль - схожа з твоєю!!! - почему? Дитина - не твоє тіло- пойми не все придерживаюся христианских идей А до чого тут християнська мораль - це фізіологія. Дитина навіть на ранніх стадіях вже ЛЮДИНА, тому ти не можеш до неї відноситися як до свого тіла. Це нонсес - ну хоча б тому, що лише з ТВОГО тіла дитина не зародиться . Чому регіональна мораль схожа з твоєю? - по багатьох причинах. Ти просто подумай - невже ти не відчуваєш, що вони роблять все правильно? У мене є таке відчуття. Тільки я християнка - а ти ні! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Чому регіональна мораль схожа з твоєю? - по багатьох причинах. Ти просто подумай - невже ти не відчуваєш, що вони роблять все правильно? У мене є таке відчуття. Тільки я християнка - а ти ні!если можна КОНКРЕТНЕЙ ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 А до чого тут християнська мораль - це фізіологія. Дитина навіть на ранніх стадіях вже ЛЮДИНА, тому ти не можеш до неї відноситися як до свого тіла. Це нонсес - ну хоча б тому, що лише з ТВОГО тіла дитина не зародиться . Чому регіональна мораль схожа з твоєю? - по багатьох причинах. Ти просто подумай - невже ти не відчуваєш, що вони роблять все правильно? У мене є таке відчуття. Тільки я християнка - а ти ні! Недавно передача была по ТВ про мать, которая закопала новорожденного ребенка. Вот как раз там интеллигентная и аристократическая Лариса Руснак праведно возмущалась и сопливо осуждала простую деревенскую бабу, которая без понятия о контрацепции и только хочет защититься от беспросветной жизни из-за кучи детей - и все отзывались о ней , как заботливой матери. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 если можна КОНКРЕТНЕЙ ? Конкретно. Ми обидві розуміємо, що тактика і стратегія, чіткість дій регіоналів - відмінні. Але є певні моральні рамки, які мене відштовхують від них. А ти від тих пересторог вільна, бо ти не сповідуєш християнської моралі. Ну наприклад, той самий аборт. Заборона абортів могла б принести регіоналам плюси, якщо б знайшлися депутати, які допомогли б опозиції прийняти цей закон, а регіонали стояли б чітко проти - і це не було б неправдою з їх боку, бо я навіть не сумніваюся, що вони мають про аборти схожі з твоїми погляди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Конкретно. Ми обидві розуміємо, що тактика і стратегія, чіткість дій регіоналів - відмінні. Але є певні моральні рамки, які мене відштовхують від них. А ти від тих пересторог вільна, бо ти не сповідуєш християнської моралі. Ну наприклад, той самий аборт. Заборона абортів могла б принести регіоналам плюси, якщо б знайшлися депутати, які допомогли б опозиції прийняти цей закон, а регіонали стояли б чітко проти - і це не було б неправдою з їх боку, бо я навіть не сумніваюся, що вони мають про аборти схожі з твоїми погляди. Ясно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Недавно передача была по ТВ про мать, которая закопала новорожденного ребенка. Вот как раз там интеллигентная и аристократическая Лариса Руснак праведно возмущалась и сопливо осуждала простую деревенскую бабу, которая без понятия о контрацепции и только хочет защититься от беспросветной жизни из-за кучи детей - и все отзывались о ней , как заботливой матери. Дуже підозріла мені ця твоя Руснак, навіть не знаю хто вона... Тільки ти зрозумій, якщо я проти, це не означає, що я цього не робила і тим більше, що я когось засуджую. Ні, ні і ще раз НІ!!! І це щиро - повір!!! Але треба шукати у собі сили робити так, як ти вважаєш за правильно... чомусь не завжди виходить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Дуже підозріла мені ця твоя Руснак, навіть не знаю хто вона... Тільки ти зрозумій, якщо я проти, це не означає, що я цього не робила і тим більше, що я когось засуджую. Ні, ні і ще раз НІ!!! І це щиро - повір!!! Але треба шукати у собі сили робити так, як ти вважаєш за правильно... чомусь не завжди виходить... и кто тебе столько пишет?... не успеваешь ящик чистить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 и кто тебе столько пишет?... не успеваешь ящик чистить... Я забуваю... а дещо дуже не хочеться удаляти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Ясно До речі, успіхи регіоналів у великій мірі залежать від політтехнологів. Схоже вони в них дуже професійні. Спочатку це був лише Пол Манафорт, а тепер підключився росіянин - Шувалов. Знаючі люди стверджують, що це відмінний тандем - американські технології Манафорта адаптовані на нашу ментальність Шуваловим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.