GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Так все погано . На аві гарно ж! Да, милий. Гірше бути не може. Приблизно, як і на аві. Те, про що мріється, - по зрівнянню з тим, що ми маємо - се є головне питання філософії. Тож сприймати реальність бажано холоднокровно, альбо з юмором, або зі скепсісом. Згоден? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Коли нема що втрачати - чого сумувати?! *http://www.youtube.com/watch?v=dBtTw-V_bPc&feature=related Шановний Вепреку, звільняю вас від прохання - якщо маєте бажання - поверніться до старої ави, щоб не збурювати ще більше і так бурхливі заздрощі. Привіт, Оріана :rolleyes: З.І.Відповідати не треба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Як не тре, то й не буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Як не тре, то й не буду. Залишайте цю аву. Вона прикольна. Дійсно веприк. А на тій вепр був ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Як не тре, то й не буду. Вы любите Евангелие? Вы верующий? Ваша картинка натолкнула на этот вопрос. Помните? Глава восьмая от Матфея? : " Вдали же от них.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Рыжик! Я вот слабовата в украинской орфографии. Как думаешь, при обращении правильно суффикс писать "ик" или "ек" ? Притом особой, активно обсуждающей главенствующую роль украинской мовы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Вы любите Евангелие? Вы верующий? Ваша картинка натолкнула на этот вопрос. Помните? Глава восьмая от Матфея? : " Вдали же от них....Там стадо свиней, тут сім веприняток. Ті потонули, ці пливуть і радіють (радіють знаю точно, розповідали ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Там стадо свиней, тут сім веприняток. Ті потонули, ці пливуть і радіють (радіють знаю точно, розповідали ) Не про теє запитання було! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 А я про шо? ст. 30 - 33 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Рыжик! Я вот слабовата в украинской орфографии. Как думаешь, при обращении правильно суффикс писать "ик" или "ек" ? Притом особой, активно обсуждающей главенствующую роль украинской мовы? В називному відмінку - буде - ик. Та в разі звертання - то суфікс буде -к- і закінчення -у. ( я так розумію, що твоє питання стосується Веприка... отже і відповідь давала саме до його ніку). Насправді варіантів більше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 В називному відмінку - буде - ик. Та в разі звертання - то суфікс буде -к- і закінчення -у. ( я так розумію, що твоє питання стосується Веприка... отже і відповідь давала саме до його ніку). Насправді варіантів більше. не, я просто перепроверила.. Меня резануло по глазам, но ты тоже заметила. Так ВОНО ще й малописьменне? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Шановний Вепреку, (Веприку?) бурхливі заздрощі. Привіт, Оріана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 А чого Жирафочка і Оріана як дві Кореї? (не посилайте в архів, я скіко не прочитаю) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Наташ, кто объяснять будет? монету кинем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Я так розумію, копійчина в повітрі зависла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 Я так розумію, копійчина в повітрі зависла вам это действительно интересно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 липня, 2012 А чого Жирафочка і Оріана як дві Кореї? (не посилайте в архів, я скіко не прочитаю) Є таке явище - дуже неприємне і болюче, причому для всіх - це жіночі заздрощі. Я зупинилася на цій версії. Але вас і у вашої"плідної" розмови про політичну ситуацію в Україні, це не стосується. Тому... ВепрЕ, у мене до вас буде ОСТАННЄ прохання - не обговорюйте мене ні з ким, якщо ви чоловік, а не базарна баба. Гаразд? Дякую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 Отож, зробіть усе по прислів"ю: - послухай жінку і зроби навпаки. Просто ще не прийшла черга до вашої особи на пару цебрів з помиями.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 Отож, зробіть усе по прислів"ю: - послухай жінку і зроби навпаки. Просто ще не прийшла черга до вашої особи на пару цебрів з помиями.... да нет, она сейчас не в той ситуации чтоб первой налетать. Она сейчас хитрая и осторожная как пацюк. Да только все равно схибить... Вдача така. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 Национальная идея очень простая, проверенная веками: - Галычанам-Бендерам-Нацмэнам влезть в кресла власти и оттуда диктовать народам свою волю, народам, вынужденным жить с ними рядом в рамках единой административной единицы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vepryk Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 Все літаєте з арійцями за ярилом? Нацменами стали росіяни! Мужик обещал - мужик сделал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 да нет, она сейчас не в той ситуации чтоб первой налетать. Она сейчас хитрая и осторожная как пацюк. Одначе як кажуть у народі - горбатого могила виправить. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 13 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2012 Одначе як кажуть у народі - горбатого могила виправить. ;)Виправить. Аякже. Якщо вона розумом та вчинками горбата, то ще до могили, такого накоїть.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 липня, 2012 Национальная идея очень простая, проверенная веками: - Галычанам-Бендерам-Нацмэнам влезть в кресла власти и оттуда диктовать народам свою волю, народам, вынужденным жить с ними рядом в рамках единой административной единицы. Национальная идея - это прежде всего забота государсства о своем народе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2012 Национальная идея - это прежде всего забота государсства о своем народе.Бред. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 липня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 липня, 2012 Бред.Может быть Тогда что ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 13 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2012 Национальная идея - это прежде всего забота государсства о своем народе.Такое общество еще должно родится, что бы государство, а именно, N...ое количество людей, думало обо всех остальных, которые считают что о них, кто то должен думать....... Возможно это тот идеал, к которому когда то все придут, но пока, каждый лишь может создать своеобразный идеал в своей жизни , государствам (и не только Украине) до подобного еще очень далеко...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 13 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2012 Национальная идея - это прежде всего забота государсства о своем народе.В ведические времена, например, в Скифиине было строя государственного и тем не менее люди жили веками и тысячелетиями не вымирая, а приумножаясь. Что было? - Общинность на основе Рода. - Уклад жизни зависимый от природных условий. - и главное - вершиной управления в Скифии были жрецы. По жрецам, я думаю, не нужно пояснять: - что жрецы были сверх мудрыми и специально обученными. - что их управление было рекомендательным. - что рекомендации жрецов, тем не менее, исполняли охотно и ревностно. - что жреческое управление ориентировано не на рационализм (как общество сегодня), а на Древнюю Мудрость Предков знавших жизнь. Такое управление можно назвать "Храмовым управлением". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2012 Может быть Тогда что ???? бля, да никакой.Какая может быть идея у рабов, быдла и холопов со смердами? Не говоря о паразитах эксплуататорах? Ты когда-нибудь слышала про нац. идею шведов или канадцев, например? - Нет такого понятия ваще. Но. Поди попробуй нарушить их устои и традиции... - сомнут и переварят нахрен. - это и есть нац.идея а не пиздежь хахляндского быдла с подачи номенклатурного ТВ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 13 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2012 В ведические времена, например, в Скифии не было строя государственного и тем не менее люди жили веками и тысячелетиями не вымирая, а приумножаясь. Что было? - Общинность на основе Рода. - Уклад жизни зависимый от природных условий. - и главное - вершиной управления в Скифии были жрецы. По жрецам, я думаю, не нужно пояснять: - что жрецы были сверх мудрыми и специально обученными. - что их управление было рекомендательным. - что рекомендации жрецов, тем не менее, исполняли охотно и ревностно. - что жреческое управление ориентировано не на рационализм (как общество сегодня), а на Древнюю Мудрость Предков знавших жизнь. Такое управление можно назвать "Храмовым управлением". И вот это говно - со скифами, жрецами, общинностью и прочей идиотской мудростью - все это культивируется и поддерживается властьимущими и пичкается быдлоте - только с одной целью - отвлечь эту биомассу от своих собственных интересов, подменить жизнь быдлоты - иллюзиями.И пока твари в стаде будут кипятком ссать и пускать сопли от скифских мудрецов - тупо разводить их на бабки, захватывать побережья и землю, держать быдлоту в рабских условиях - только с целью выкачать из этого стада все, что возможно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.