Орiана Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 Міліція каже, що газ використали проти її бійців. Фото демонструє інше http://img.pravda.com.ua/images/doc/c/e/ce2f3c5----.jpg А Леопольд тупо мовчить... Йому лише опозиція в очі впала, що робить влада він в упор не бачить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 Для Леопольда ще раз, бо з першого разу до нього не дійшло: То яка країна буде опікуном української мови, де вона буде виключно на перших ролях, як, наприклад, російська в Росії, німецька в Німеччині, Французька у Франції? Або відповідай, паршивий котяра, або перестань тикати Швейцарію, про яку ти нічого не знаєш!!! ВЕСЬ ЭКС-СССР ЕСТЬ РУССКАЯ ЗЕМЛЯ!!!!! И ЯЗЫК РУССКИЙ ДОЛЖЕН БЫТЬ ГОСУДАРСТВЕННЫМ, ТАМ ВЕЗДЕ!!!!! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 ВЕСЬ ЭКС-СССР ЕСТЬ РУССКАЯ ЗЕМЛЯ!!!!! И ЯЗЫК РУССКИЙ ДОЛЖЕН БЫТЬ ГОСУДАРСТВЕННЫМ, ТАМ ВЕЗДЕ!!!!! ;) Голос с того света, его закапывают, закапывают а он вылазит, надо сжечь. Ссср сдох. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 quote name='Ринат' date='5.6.2012, 20:05' post='101631'] ВЕСЬ ЭКС-СССР ЕСТЬ РУССКАЯ ЗЕМЛЯ!!!!! И ЯЗЫК РУССКИЙ ДОЛЖЕН БЫТЬ ГОСУДАРСТВЕННЫМ, ТАМ ВЕЗДЕ!!!!! ;) Ура! Кулаков - ракулачить, казаков - расказачить, коряков - ракорячить!!! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 Голос с того света, его закапывают, закапывают а он вылазит, надо сжечь. Ссср сдох.Я живее всех живых и СССР и Советский Народ тоже!!!!!!!!!!!! Только надо их возродить и объединить!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 quote name='Ринат' date='5.6.2012, 20:05' post='101631'] ВЕСЬ ЭКС-СССР ЕСТЬ РУССКАЯ ЗЕМЛЯ!!!!! И ЯЗЫК РУССКИЙ ДОЛЖЕН БЫТЬ ГОСУДАРСТВЕННЫМ, ТАМ ВЕЗДЕ!!!!! ;) Ура! Кулаков - ракулачить, казаков - расказачить, коряков - ракорячить!!! :rolleyes: Не не так!!!!! Справедливость, Равенство, Братство!!!!!!!!!!!!!!!!! Прочь эксплуатацию человека!!!!!!!!!!Да Здравствует самая справедливая система мира Социализм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 Та мені до одного місця як мене назве такий як ти - ти цього ще не зрозумів? А, ну да. ты ж семи пядей во лбу. По твоему мнению. А дурневі завше без розбору як його називають. А меня не байдуже коли кожне чмо починає вішати на мене ярлики. Запам"ятай, манкурт ніколи не буде громадянином, не буде громадянином, не буде від нього користі державі, не буде користі державі - не буде і держави. Ось такі, як ти - нищите Україну!!! Боронити Україну треба якраз від такої наволочі як ти. Ти півкраїни дебілами вважаєщ. Це хіба не небезпека для країни від таких як ти? Уважно, дуже уважно читай свого побратима з Рашки Я ж не дурний і вмію розуміти людей. Навіть якщо вони помиляються. А ось тварюк не розумію. Тебе зрозуміти не можу. ось і продовжуй вилизувати владу. Але не тут -Ти чмо болтне! Ти хто така аби мені шось радити? Нихрена себе! Квакаєш то квакай. Обіцяю з цього форума нікуди не йти. Треба є комусь за худобою слідкувати. А то розперезалася тут. ПОПЕРЕДЖАЮ!!! Я навіть не буду тобя радити щоби запхнула свої попередження нижче своєї спини. Не вистачало аби різні навіжені мене у чомусь попереджали. Кловунеса. Ти повинен мені руки лизати, за те що я з тобою розмову завела.Та не. я поступлю по справедливости. Пошла ты на **й! Никогда, слышишь, никогда и нигде в реале и в инете я позволял себе такого отношения к женщине. Но ты не женщина. Ты дрянь которых искать надо. Если уж меня, взвшего такой ник ради толерантности такая дрянь довела до такого то эта дрянь заслужила. вали на голубі форуми - там тебе на ура приймуть, а тут будеш отримувати кожного разу по заслузі. Ось і вся "демократка" у всій своїй красі! Якщо думка не така як хочеться то пбо знищити або гуманно вигнати. послати тебе ще разо? Ні, я на десяток років вичерпав ліміт посилання осіб жіночої статі. До речі, можеш гордитися. За всі мої з вісім років спілкування у інеті ти перша удостоїлася від мене посилу туди, куди тебе врешті давно і тре було послать. Розумієш? Ти завше у цьому форумі намагалася бути першою. І ось твоя мрія здійснилася! Ти перша!Гордись! .....таки я зробив помилку що відкрив ігнор цієї навіженної ПАННИ. Думав щось толкове почитаю...ну що ж. більше помилок робити не буду. Тут є цікаві люди з якими цікаво спілкуватися. ********* Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 .....таки я зробив помилку що відкрив ігнор цієї навіженної ПАННИ. Думав щось толкове почитаю...ну що ж. більше помилок робити не буду. Тут є цікаві люди з якими цікаво спілкуватися. Я все пишу "толкове" - тому і лізеш ти або на стінку, або в танк - не можеш чути правду про себе. Думаєш це я тільки ТАК думаю? так думають і ті, хто тобі заманушку суне у вигляді пакета гречки, мовного закону чи дозволу їздити чужим авто, бо... Ты – быдло http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4fa6a18d8ea18/ Ты – быдло. Тупое и безмолвное. Да, именно так я считаю. Я тебя оцениваю в кулек гречки, пачку чая, банку сгущенки и кулёк конфет. Даже не шоколадных. За эту подачку ты должен отдать за меня свой голос, благодаря чему я на пять лет буду народным депутатом. Я буду получать социальный пакет: зарплата плюс депутатские более 30 тысяч в месяц. Бесплатные перелеты по стране. Бесплатное пользование залом официальных делегаций – чтобы случайно не столкнуться с таким быдлом, как ты, в аэропорту. Бесплатное проживание в Киеве. Лечение в "Феофании" – тоже подальше от быдла. Я буду неприкосновенным лицом, и даже если я собью на дороге быдло, подобное тебе, мне ничего не будет, пока мои коллеги не лишат меня иммунитета. О таком приятном завершении жизни, как быть похороненным на Байковом кладбище, я даже не буду вспоминать. Но эти льготы – ерудна. Благодаря голосам быдла я в течение пяти лет буду причастен к распределению бюджета самой большой страны в Европе. Я смогу получить государственную дотацию для своего предприятия. Я смогу пропихнуть свою фирму на тендер. Я смогу получить пару миллионов за принятие лоббисткого закона. Я смогу оформить льготный кредит в государственном банке. Я смогу ходить к премьеру и президенту, решая вопросы своего бизнеса. Я смогу прийти к генпрокурору и руководителю Печерского суда, отмазывая друзей. Я смогу войти в список миллионеров "Форбс", обзавестись частным самолетом и недвижимостью в Австрии или на Лазурном берегу, а детей отправлю учиться в Лондон... А про тебя, быдло, я вспомню через пять лет, когда придет время опять раздавать тебе гречку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 Глянул новости про митинг. Такое впечатление, что сторонники регионалов - пьяные. :blink: Или это так Канал-5 заснял? А шо ты думал? Покажут и пьяных защитников На другом канале. Это кому как выгодно. Хотя жара сегодня была сильная. Хорошо шо гайцы не тормозили бо морда красная, ну чисто как выпивши хотя запаху нет. Жарой разморило митингующих видать. Тут и соточки хватит абы пьяным показаться. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 А шо ты думал? Покажут и пьяных защитников На другом канале. Это кому как выгодно. Хотя жара сегодня была сильная. Хорошо шо гайцы не тормозили бо морда красная, ну чисто как выпивши хотя запаху нет. Жарой разморило митингующих видать. Тут и соточки хватит абы пьяным показаться. ;) Ну ось дивіться - про що воно знову? Адже всім відомо - влада влаштувала платний мітинг за підтримку закону колісніченка. Воно про це мовчить, але шукає нагоду як би плюнути у бік опозиції. Ну не БИДЛО!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 я краем глаза глянула репортаж. Если честно- или тупая, или не въехала, или все пообкорнали. По сравнению с той малостью, что девочка наша написала - и правда можно было подумать, что цирк. Но ведь на фэйсе-то у нее не тушь потекла, а шрамы останутся! Значит, не всем ведь безразлична судьба страны. И еще. Ну какие припездки! Перед Евро развернули такой бордель! Ипанутые на всю правую штанину. Через три дня пол-мира журналюг съедется, а они народ возбуждают. Мерины. Ну лоси и всё! И вот подумала: а ну, если б одновременно Харьков и Львов было поднять сегодня. Хоть на чуточку! Осподи, ну шо ж мы такие невдалые. Чтоб она пол-жизни диареей страдала, та опазыцыя.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 И вот подумала: а ну, если б одновременно Харьков и Львов было поднять сегодня. Хоть на чуточку! Осподи, ну шо ж мы такие невдалые. Чтоб она пол-жизни диареей страдала, та опазыцыя..В смысле поднять на митинги? А кто мешает оппозиционерам вывести людей на улицу в тех же городах? Я имею виду массы. у нас в Кировограде в период Майдана наш местный майдан собирал по 30 тыс человек. весь центр города был запружен людьми. и так каждый день. И НЕПЛАТИЛИ митинговальникам никто потому как по доброй воле мы шли. А позови оппозиция нас сейчас? Не, выходят. Сотня, ну полторы. Надо было так уметь прострать майданныйц порыв народа дабы люди перестали верить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 В смысле поднять на митинги? А кто мешает оппозиционерам вывести людей на улицу в тех же городах? Я имею виду массы. у нас в Кировограде в период Майдана наш местный майдан собирал по 30 тыс человек. весь центр города был запружен людьми. и так каждый день. И НЕПЛПТИЛ митинговальникам никто потому как по доброй воле мы шли. А позови оппозиция нас сейчас? Не, выходят. Сотня, ну полторы. Надо было так уметь прострать майданныйц порыв народа дабы люди перестали верить. а это скажи спасибо наташиному любимцу ющенку! Отбил на много лет охоту. Вот за что нет ему прощения. И на том свете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 а это скажи спасибо наташиному любимцу ющенку! Отбил на много лет охоту. Вот за что нет ему прощения. И на том свете.Ну Ющенко и мой политик был. Вернее его политсила Наша Украина а как президент он был никакой уже до выборов. В 2004 голосовал не столько за Ющенка сколько протиы Янука. Но всех собак на Ющенка не надо. Виновны в крахе майданных надежд народа и президент и премьер. Набрали в свою командыхрен знает кого и после пеолучения власти от них стали требовать отката за полученую власть в виде должностей. Вот и грыхлись два лидера которым поверил майдан меж собой смертным боем за власть. А как в униссон голосовала с "бандитами" фракция БЮТ в 2008 году? Где ж обвинения самих себя в зраде? Знаешь, я не верю власти, я не верю оппозиции вернее тем, кто так себя называет И голосовал на выборах 2010 не столько за Янука сколько против Тимошенко. И не верил ни одному его обещанию и потому сейчас просто не считаю себя обманутым. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 Вам завжди хтось винен - жиди, Ющенко, москалі, опозиція. І всі покірно мовчите про владу - чемно хаваєте що дають і ні пари з вуст. Та хоч подивитися на цей форум - про ригів хіба я розпинаюся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 Надо было так уметь прострать майданныйц порыв народа дабы люди перестали верить. Ти небось себе за народ маєш, га, бидло?!!! блін, це ж треба бути такою занудою - одне і те ж, одне і те ж, одне і те ж. Заграна пластинка!!! Зараз завию!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 Та хоч подивитися на цей форум - про ригів хіба я розпинаюся. не, ты интерэсная чудачка.. Но дело , видите ли в том... чё за них распинаться. В доме покойника не принято о веревке... Только как Ева. Молча, без воя , пошла, огребла.. неизвестно еще чем выльется.. а что зря воду варить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 Это правильно: """"Строители Национального стадиона польской столицы угрожают заблокировать этот объект в день открытия чемпионата Европы по футболу, пишет Лига. В акции планируют принять участие около 40 фирм субподрядчиков, которым не заплатили за работу, выполненную на варшавском стадионе. Представители фирм требуют, чтобы им незамедлительно в письменной форме гарантировали выплаты. "Если мы услышим "нет", то стянем автомобили и людей в Варшаву, перекроем вход на стадион", - предупреждают владельцы фирм."""" Это неправильно: """"На митинге под Верховной Радой звучал лозунг: «Не будет языка – не будет Евро!». Участники митинга угрожали устраивать протесты во время чемпионата Европы по футболу, который начинается 8 июня."""" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 На митинге под Верховной Радой звучал лозунг: «Не будет языка – не будет Евро!». Участники митинга угрожали устраивать протесты во время чемпионата Европы по футболу, который начинается 8 июня."""" Эти сбредившие личности называющие сеья оппозицией действуют в традициях янычар. Свои своих. Превратить спортивное мероприятие в политический шабаш? НО если вы такие хорошие а долбаная власть такая плохая то почему за вас не выходят люди на улицу? Пакостить не выласти собрались эти ублюдки. Пакостить стране и народу. И это называется оппозиция? Это сьорище тварей которые продолжают дурить ни в чём не пеовинных граждан которые по той или иной причине если верят не им то просто ненавидят нынешнюю власть и пока поддерживают янычар. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 не, ты интерэсная чудачка.. Но дело , видите ли в том... чё за них распинаться. В доме покойника не принято о веревке... Только как Ева. Молча, без воя , пошла, огребла.. неизвестно еще чем выльется.. а что зря воду варить? Хто тут покійник? уПиРі?!!!! Та вони живіші всіх живих. На кожну дію повинна бути протидія - на кожну гидоту проти (нехай навіть так званої) опозиції, повинна звучати критика влади. Поки ти думаєш варити чи не варити воду - "леопольди" нею вже по-повній годують не цілком свідомих громадян. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 На кожну дію повинна бути протидія - на кожну гидоту проти (нехай навіть так званої) опозиції, повинна звучати критика влади. Поки ти думаєш варити чи не варити воду - "леопольди" нею вже по-повній годують не цілком свідомих громадян. Ти небось себе за народ маєш, га, бидло?!!! блін, це ж треба бути такою занудою - одне і те ж, одне і те ж, одне і те ж. Заграна пластинка!!! Зараз завию!!! Я не понимаю: декларируете "критику власти", а производите "критику Леопольда" ? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 Спеціально для леопольда, якого страшно дратує неорганізованість опозиції - на читай, тіш своє серце - ніяких емоцій, лише чистий розрахунок - такому порядку можна лише позаздрити - нє, тупорила істото?!!! Втім вже ближче до опівночі все стало на свої місця. До будівлі парламенту під’їхала ГАЗель , з неї вийшла молода дівчина, підійшла до одного з ДАЇшників і попросила вказати де Ігор. Ігорем виявився старший чергової групи, якому молода дівчина доповіла, що машина зі сценою вже прибула і хлопці готові починати роботу. Той, кого називали Ігорем лише мовчки кивнув головою. З машини вийшли троє хлопців в брезентових накидках з символікою Партії регіонів і на очах у ДАЇшників почали виносити з ГАЗелі елементи сцени на проїжджу частину вулиці Грушевського. Вже зранку околиці Верховної ради було не впізнати. Патрульні чергові та загоні Беркуту зустрічали туманний світанок майорінням сотень прапорів Партії регіонів та "Русского единства" та під супровід життєстверджуючих слів Марка Бернеса "Я люблю тебя жизнь, что само по себе и не ново". За роки пікетування будівлі парламенту "регіонали" вперше так професійно підійшли до справи. Під щільним щитом міліції та Беркуту білоблакитні зайняли найбільш зручні майданчики навколо Верховної ради. Активісти Партії регіонів розсипалися вздовж всього периметру будівлі Ради по вулиці Грушевського – від вулиці Липської до Шовковичної а також зайняли частину Маріїнського парку прямо напроти парламенту http://www.pravda.com.ua/articles/2012/06/6/6966058/ Євка запитувалася для кого в Маріїнському ставлять туалети - ось і відповідь - для організованого мітингу ПР. Щось подібне від опозиції просто руйнувалось би в зародку. Не може це зрозуміти лише ідійот. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 Я не понимаю: декларируете "критику власти", а производите "критику Леопольда" ? :blink: Спеціально для леопольда, якого страшно дратує неорганізованість опозиції - на читай, тіш своє серце - ніяких емоцій, лише чистий розрахунок - такому порядку можна лише позаздрити - нє, тупорила істото?!!! Уже веселее - "критика власти" разбавляет "критику леопольда" :rolleyes: А как Вы собираетесь к нему достучаться? Ведь он объявлял об игноре? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 А тепер про те, як облажалася тіпа опозиція Сценарій був таким. На початку засідання Андрій Кожем'якін мав підійти до президії і передати Володимиру Литвину заяву двох фракції – НУНС та "Батьківщини" – з вимогою оголосити перерву. Поки б спікер знайомився з заявою, деяка частина депутатів опозиції мала підійти до трибуни та імітувати блокування. Команду на блокування теж мав би дати Кожем'якін. Очікувалось, що у відповідь провладні депутати, а разом з ними - деяка частина позафракційних та підопічних Рибакова - зірвуться з місць і також підбіжать до трибуни. І в цей час активна частина опозиції, яка не брала участі у блокуванні, мала фізично витягнути картки з робочих місць опонентів – стільки, скільки встигне. За оптимістичним прогнозом розраховували на 20-30 карток, хоча за розрахунками було б достатньо й 10. Втім сценарій був зірваний. На початку засідання Андрій Кожем'якін дійсно підійшов до трибуни, передав заяву про оголошення перерви, і тут сталась перша осічка – команди про початок блокування від нього не пролунало. Передавши заяву, Кожем'якін спокійно повернувся в зал. Очевидці стверджують, що в цей час між ним і Арсенієм Яценюком стався діалог. "Андрію, що трапилось, чому хлопці стоять?" спитався Яценюк. У відповідь Андрій Кожем'якін нібито відповів, що ще рано – Литвин має поставити на голосування два інших питання порядку денного, а лише потім мовний законопроект, і саме тоді треба буде почати блокування. Тобто, за словами Кожем'якіна, питання щодо мов мало бути третім у порядку денному. Опозиціонери нервували, але довірившись лідеру фракції "Батьківщини", вирішили дочекатись. Литвин почав засідання. Поставив на голосування перше питання. Пролунали сигнали системи "Рада". На табло з’явились результати – 231 "за" і час – 10:01. І тут сталась наступна, вже фатальна осічка. Другим пунктом порядку денного виявився саме законопроект про мови. У мене до опозиції є одне запитання: скільки ще разів має вигулькнути у таких слизьких історіях Кожем"якін, щоб БЮТівці накінець зрозуміли, що він ЗРАДНИК? Кожем'якін відповів, що напише заяву, тільки якщо недовіру йому висловить вся фракція, або в разі відповідного рішення Юлії Тимошенко або Олександра Турчинова. Співрозмовник повідомив, що після цього Кожем'якін і Одарченко дуже сильно сварилися, і у підсумку Кожем'якін поставив на голосування питання про довіру йому як голові фракції і отримав переважну більшість голосів фракції. http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/6/6966061/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 Уже веселее - "критика власти" разбавляет "критику леопольда" :rolleyes: А как Вы собираетесь к нему достучаться? Ведь он объявлял об игноре? А нащо він мені потрібен - бридкий боягуз? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 Я не понимаю: декларируете "критику власти", а производите "критику Леопольда" ? :blink: Побутує думка, що теперішню владу може захищати лише негідник. Не бачила жодного нормального, який би сказав, що він ЗА ПР. Виставляючи леопольда на світло - його дрібну і боягузливу натуру - я хочу викликати огиду до нього, а разом з тим до всього, що він захищає - в тому числі і владу. Зрозуміло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 А нащо він мені потрібен - бридкий боягуз? Ну зачем-то он Вам нужен ;) : До Леопольда ще раз, бо з першого разу до нього не дійшло ... А в ответ - игнор А Леопольд тупо мовчить... А поговорить Вам с ним всё-таки хочется: Виставляючи леопольда на світло - його дрібну і боягузливу натуру - я хочу викликати огиду до нього, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 Ще раз, для особливо прискіпливих: На кожну вагу має бути противага. Стабільність - це своєрідна рівновага. Чому я проти ПР, бо вони вбивають конкуренцію. Чому я проти леопольда - бо він хоче стабільності за рахунок інших - а це також шкодить конкуренції, а звідси рівновазі, загальній стабільності. Не знаю який у вас досвід перебування на форумах - але бачу ви чомусь вирішили: якщо хтось відповідає конкретному ніку, то це ОБОВ"ЯЗКОВО означає, що він з ним спілкується. У моєму випадку це не завжди так. Я часто висловлюю просто альтернативну думку, загострюю акценти на певних особистостях - так, щоб прослідковувалися закономірності між ідеями тієї чи іншої проліт сили і тими моральними якостями, які демонструють їх прихильники на форумі. Простіше: леопольд, як прихильник влади, апріорі не зрозуміє людей, які вирішили під шум чемпіонату захистити мову, свої права - для таких, як він, їх жирний шматок завжди буде важливішим від чиєїсь свободи чи права. Це морально ниці люди - їх переконати нереально. Але можна продемонструвати їх ницість людям, які, наприклад, читають форум. А що такі є, я знаю напевне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 Ну зачем-то он Вам нужен ;) : А в ответ - игнор А поговорить Вам с ним всё-таки хочется: Леопольд, кот для битья, Типа (подопытная мышь) учебный инвентарь типа (боксерской груши) в чем сам виноват. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2012 Леопольд, кот для битья, Типа (подопытная мышь) учебный инвентарь типа (боксерской груши) в чем сам виноват. Зовсім ні - він уособлює в собі ті риси, завдяки яким ми маємо те, що він так активно критикує - тобто, він мало що сам блудить серед трьох сосен - він відволікає інших він пошуку правильного шляху. Його треба не бити, а банально ізолювати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.