Гість Элрик Опубліковано 7 лютого, 2014 Опубліковано 7 лютого, 2014 вы ото не лезьте, де потонуть можете.. сантехник тоже мне нашелся...
Орiана Опубліковано 7 лютого, 2014 Опубліковано 7 лютого, 2014 видать, Элрик, ты сильно напартачил - за мной сроду никто так не ухаживал... не, вру, один ухаживал - потом я за него должна была выйти замуж ))))
GiRaFo.chka Опубліковано 7 лютого, 2014 Автор Опубліковано 7 лютого, 2014 Як почуєш вночі край свойого вікна, Що щось плаче і хлипає важко, Не тривожся зовсім, не збавляй собі сна. Не дивися в той бік, моя пташко! Се не та сирота, що без мами блука, Не голодний жебрак, моя зірко; Се розпука моя, невтишима тоска, Се любов моя плаче так гірко. Так прощай же, прощай, не чекай більш весни, Коли будуть цвісти верболози. І востаннє тобі, замість слів про любов, Посилаю я муки і сльози. Так прощай же, прощай, не чекай більш весни, Будь щаслива, весела, як завжди. Що було — схороню аж у серце на дно… Не шукай між людьми більше правди. Іван Франко
Орiана Опубліковано 7 лютого, 2014 Опубліковано 7 лютого, 2014 ... Так прощай же, прощай, не чекай більш весни, Будь щаслива, весела, як завжди. Що було — схороню аж у серце на дно… а ніжть ще жива, хоча душа - безсила... і серце - через раз, і сонце - через день... ...а ніжність ще жива... лише затерпли крила, та очі з'їв туман відспіваних пісень...
За У проти М. Опубліковано 15 лютого, 2014 Опубліковано 15 лютого, 2014 Люблю я любити Марія Гаманець :: Люблю я любити Люблю я любити за те, що ти промінь За те, що ти грієш в холодну погоду За твою усмішку, за твою турботу Люблю я любити тебе за хоробрість. Люблю я любити тебе, за той гомін За той, що дзвінкими відлуннями сяє Який, до моєї душі долітає Люблю я любити за те, що я знаю … Я знаю ти поряд – і я не скучаю. Люблю я любити тебе, за ті очі За ті , що вночі не давали поспати За ті, від яких найдорожчі дукати Здаються нічим і нічого не хочу – лиш очі твої на своєму обличчі. Люблю я любити – так просто, так палко Пронесу кохання крізь п'яні століття. Люблю я любити за те, що ти пам'ять Моєї душі неповторне суцвіття.
За У проти М. Опубліковано 17 лютого, 2014 Опубліковано 17 лютого, 2014 И будет только так Rekha :: И будет только так Любимая моя, хорошая, самая лучшая... Такие вот все мысли по утрам! И хочется всё повторять... на ушко, как нужна ты всегда, твоим глазам доверить сердце, трепетную песню... Рассвет, в котором ты, звучит во мне, лишь солнышком звучит, о том, что вместе... О том, что о тебе все-все мечты, и даже воздух лишь тобою полон! И каждый новый день - конечно, твой. И каждый день мне значит твой же голос, и свет в глазах родных, и одну тебя всегда - слова твои, ладони, привычки и стихи, улыбки, да... Все радости мне значишь ты, до вдоха - всю эту жизнь, и больше, только так! И я... с тобой всегда хочу делиться, так просто - все улыбки, каждый взгляд, и мысли все, и день такой счастливый... Вдвоём - вдвойне! И много лет подряд. И много лет... любимые ладоши, твои, хочу с утра я целовать... Вот здесь - немножко, и ещё немножко... Люблю тебя! Но, не нужны слова... Я все их напишу тебе построчно, всё сердце, лишь одним "люблю" всегда. Ещё добавлю... очень-очень-очень! Так было, есть и будет только так.
GiRaFo.chka Опубліковано 5 квітня, 2014 Автор Опубліковано 5 квітня, 2014 Я не люблю себя, когда я трушу. Досадно мне, когда невинных бьют. Я не люблю, когда мне лезут в душу, Тем более, когда в нее плюют… __________ Ради собаки - я бы простила и отдала ВСЕ потому, что собака - единственное в мире существо, которое тебя любит больше, чем себя аривидерчи кыця, а де король? в отпуске? привет ему передавай. ________________________ Катюшка! Привет Калининграду
Орiана Опубліковано 6 квітня, 2014 Опубліковано 6 квітня, 2014 кыця, а де король? в отпуске? привет ему передавай. ________________________ Катюшка! Привет Калининграду Корін розчарувався в політиці, як і ти передам привіт, коли побачу
Орiана Опубліковано 8 квітня, 2014 Опубліковано 8 квітня, 2014 кыця, а де король? в отпуске? привет ему передавай. передала він тобі також передає привіт
За У проти М. Опубліковано 9 квітня, 2014 Опубліковано 9 квітня, 2014 Корін розчарувався в політиці, як і ти передам привіт, коли побачу Король з Юлею, розчаровані падінням рейтингу їх горяче любимої Ю, Тимошенко. Переживають крах оманливих надій. :lol:
Орiана Опубліковано 11 квітня, 2014 Опубліковано 11 квітня, 2014 Король з Юлею, розчаровані падінням рейтингу їх горяче любимої Ю, Тимошенко. Переживають крах оманливих надій. :lol: ці беззубі смайли гарні для ворогів, для друзів, все ж таки варта зробити зусилля і дістати привітніший смайл
За У проти М. Опубліковано 11 квітня, 2014 Опубліковано 11 квітня, 2014 ці беззубі смайли гарні для ворогів, для друзів, все ж таки варта зробити зусилля і дістати привітніший смайл Дякую! А цей тобі, за підставлене плече, чи за бажання згладити конфлікт незначний.
Орiана Опубліковано 11 квітня, 2014 Опубліковано 11 квітня, 2014 Дякую! А цей тобі, за підставлене плече, чи за бажання згладити конфлікт незначний. мерсі
Нестор Махно Опубліковано 12 квітня, 2014 Опубліковано 12 квітня, 2014 Что может быть прекрасней, чем она ? Что может душу так отрадно веселить - весна. Когда лучи весны проникнут радостно кругом, Растопят лед в душе и будут греть ваш дом. VVV.
GiRaFo.chka Опубліковано 17 квітня, 2014 Автор Опубліковано 17 квітня, 2014 він тобі також передає привіт татко! жизнь - Д.! ну и пусть! ))
Орiана Опубліковано 17 квітня, 2014 Опубліковано 17 квітня, 2014 ну и пусть! )) https://www.youtube.com/watch?v=RXm8GQZo1vY
Ева_vl Опубліковано 20 квітня, 2014 Опубліковано 20 квітня, 2014 Cтихи про беркут http://www.youtube.com/watch?v=HeKS3ehkb_E...be_gdata_player
GiRaFo.chka Опубліковано 20 квітня, 2014 Автор Опубліковано 20 квітня, 2014 Cтихи про беркут http://www.youtube.com/watch?v=HeKS3ehkb_E...be_gdata_player как жизнь твоя , ласточка? в полёте?
Ева_vl Опубліковано 20 квітня, 2014 Опубліковано 20 квітня, 2014 как жизнь твоя , ласточка? в полёте? Мой ( тур) бизнес в связи с последними событиями в глубокой жопе. В конце мая защита диплома. Я на 5 месяце ( дикий токсикоз ) рыгаю от всего, что увижу, от всех запахов, блин как все не вовремя.... Если рожу пацанов то уеду скорей всего к родителям, а если девчонок........то останусь, не знаю ещё... Сложно всё. Живот огорменннннный в машину еле залажу, мешает дико... Ты то сама как?
GiRaFo.chka Опубліковано 20 квітня, 2014 Автор Опубліковано 20 квітня, 2014 Мой ( тур) бизнес в связи с последними событиями в глубокой жопе. В конце мая защита диплома. Я на 5 месяце ( дикий токсикоз ) рыгаю от всего, что увижу, от всех запахов, блин как все не вовремя.... Если рожу пацанов то уеду скорей всего к родителям, а если девчонок........то останусь, не знаю ещё... Сложно всё. Живот огорменннннный в машину еле залажу, мешает дико... Ты то сама как? золотко, да будут милостивы к тебе небеса. Терпи, лапочка. Избегай негатива. Лазишь тут по форумам, питаешься чем попало.. Выключила б лучше все и дышала маем. Все будет хорошо. У меня все ок, не считая удара от потери крыма.
За У проти М. Опубліковано 21 квітня, 2014 Опубліковано 21 квітня, 2014 золотко, да будут милостивы к тебе небеса. Терпи, лапочка. Избегай негатива. Лазишь тут по форумам, питаешься чем попало.. Выключила б лучше все и дышала маем. Все будет хорошо. У меня все ок, не считая удара от потери крыма. У нас все расцвело одновременно, абрикосы, сливы, вишни, черешни и груши Лепота!
За У проти М. Опубліковано 28 квітня, 2014 Опубліковано 28 квітня, 2014 У нас все расцвело одновременно, абрикосы, сливы, вишни, черешни и груши Лепота!...Чтó есть красота?И почему ее обожествляют люди? Сосуд она, в котором пустота? Или огонь, мерцающий в сосуде?
Орiана Опубліковано 1 травня, 2014 Опубліковано 1 травня, 2014 Сьогодні у Львові справжнє паломництво киян - на в"їзд у Львів корки - переважно всі машини з київськими номерами. погода супер все квітне, причому все разом і мене спіткала невеличка неприємність - розрядилася батарея в мого Кенона - і я жодного фото в Олеському замку не змогла зробити. ОТ ЗАРАЗА!!!!
Орiана Опубліковано 1 травня, 2014 Опубліковано 1 травня, 2014 У нас все расцвело одновременно, абрикосы, сливы, вишни, черешни и груши Лепота! а в нас зараз - каштани, бузок, яблуні, сливи і ще якесь таке пахуче дерево - квітки біленькі дрібненькі і зібрані в галузку, як бузок - пахне неймовірно.
За У проти М. Опубліковано 1 травня, 2014 Опубліковано 1 травня, 2014 а в нас зараз - каштани, бузок, яблуні, сливи і ще якесь таке пахуче дерево - квітки біленькі дрібненькі і зібрані в галузку, як бузок - пахне неймовірно. Всюди квітне черемшина. А у нас всю нчі тьохкає соловей.
Нестор Махно Опубліковано 1 травня, 2014 Опубліковано 1 травня, 2014 Минуют дни, недели и зима, Еще не начавшись уйдет сама. И в день весенний и воскресный Весь мир проснется и воскреснет. И будут радоваться солнцу дети Да и влюбленным благодать Улыбкой жизнь осветит Ну, а зимой нам остается ждать. Ждать изменения погоды, Когда перелистнет природа календарь Из года в год и опять годы Положены на прошлого алтарь... VVV.
Орiана Опубліковано 1 травня, 2014 Опубліковано 1 травня, 2014 Всюди квітне черемшина. А у нас всю нчі тьохкає соловей. ТОЧНО!!!! черемшина!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.