GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Представь! Я внезапно, без всякого повода, возненавидела стихи! Сама не могу понять! Ни с того ни с сего! Хочется только живых, непосредственных мыслей. Как свежей крови вампиру.. Что со мной Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Представь! Я внезапно, без всякого повода, возненавидела стихи! Сама не могу понять! Ни с того ни с сего! Хочется только живых, непосредственных мыслей. Как свежей крови вампиру.. Что со мной З Предом можеш говорити - в нього глибокі думки. З Остіном - ні в якому разі - він тебе ще більше заплутає. З Коріном не хочеш - зря, хоча до його манери потрібно звикнути, та й лінивий він - гаразд, викреслюємо. Ну і більше тут нема з ким - ну так, щоб як релакс з психотерапевтичними моментами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 24 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 З Предом можеш говорити - в нього глибокі думки. З Остіном - ні в якому разі - він тебе ще більше заплутає. З Коріном не хочеш - зря, хоча до його манери потрібно звикнути, та й лінивий він - гаразд, викреслюємо. Ну і більше тут нема з ким - ну так, щоб як релакс з психотерапевтичними моментами. осподи, (шепотом на ухо!) ты забыла про самого интересного собеседника! Я, правда, не научилась еще так составлять предложения на интересующие меня моменты, чтоб он не разъярился.. Ну ты ж знаешь мою больную тему? Но мне с ним жутко интересно. Я с отцом своим так часами спорила, почемучкала. Остин не хочет заходить, как-то ему некомфортно здесь... А все мысли Корина я и так давно знаю. Ничего нового он мне не откроет. Общем,,, куда ни кинь - везде клин :mellow: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Нічого я не забула. Просто ти не вмієш читати між рядками і розуміти ненаписане. А твій остін не заходить - бо це вовочка, а почни він тут виступати - я його вмить розкрию, бо я з ним найбільше спілкувалася - а кожного, з ким я спілкуюся, я відчуваю по стилю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Представь! Я внезапно, без всякого повода, возненавидела стихи! Сама не могу понять! Ни с того ни с сего! Хочется только живых, непосредственных мыслей. Как свежей крови вампиру.. Что со мной Ну вот, легенький, смешной. Лентяй один не знает лени, На помощь только враг придет, И постоянство лишь в измене. Кто крепко спит, тот стережет, Дурак нам истину несет, Труды для нас - одна забава, Всего на свете горше мед, И лишь влюбленный мыслит здраво. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну вот, легенький, смешной. Лентяй один не знает лени, На помощь только враг придет, И постоянство лишь в измене. Кто крепко спит, тот стережет, Дурак нам истину несет, Труды для нас - одна забава, Всего на свете горше мед, И лишь влюбленный мыслит здраво. :lol: Панямаю, Ингоры, довогоренности. Все равно, еще один, лехкенький. Лишь подлый душу бережет, Глупец один рассудит право, И только шут себя блюдет, Осел достойней всех поет, И лишь влюбленный мыслит здраво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Сегодня воевать придется самим. У нас День рождения. Много готовить. Сейчас еще пол-часика погляжу и на кухню. А лучше и вам никому не общаться. Я вчера Натке предлагала. Она не узрела опасности. Теперь поздно. Но отвечать никому из этих зверьков ни в коем случае. Пусть сами себя едят. А сил не станет - можно на мой временно переместиться. Пока эти не свалят . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Сегодня воевать придется самим. У нас День рождения. Много готовить. Сейчас еще пол-часика погляжу и на кухню. А лучше и вам никому не общаться. Я вчера Натке предлагала. Она не узрела опасности. Теперь поздно. Но отвечать никому из этих зверьков ни в коем случае. Пусть сами себя едят. А сил не станет - можно на мой временно переместиться. Пока эти не свалят . Хм... а им тут понравилось... Так что забирай весь кобылятник к себе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 А лучше и вам никому не общаться. Я вчера Натке предлагала. Она не узрела опасности. Теперь поздно. Но отвечать никому из этих зверьков ни в коем случае. Пусть сами себя едят. А сил не станет - можно на мой временно переместиться. Пока эти не свалят . Ну ти і брехло!!!! Вже нема сили дивуватися. Коли я просила мовчіть - ви розворушили це кубло, а коли притиснули хвоста - я натке предлагала... А що ж натке, а не вірним зброєносцям, яких ти вчора під жирне тіло рижої кидала? Ась? Лайно на лайні сидить лайном поливає. А нормальні точно звідси звалять - через жида форум знищили. Жид живий і неушкоджений переміститься на інший форум, а ви залишитися жити в цьому лайні. І ви нормальні?!!!!! Ви цілковиті нікчеми, якщо ця нічтожна перемога принесе вам радість. Мені навіть страшно уявити в якому убожестві ви живете, якщо це для вас так важливо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну ти і брехло!!!! Вже нема сили дивуватися. Коли я просила мовчіть - ви розворушили це кубло, а коли притиснули хвоста - я натке предлагала... А що ж натке, а не вірним зброєносцям, яких ти вчора під жирне тіло рижої кидала? Ась? Лайно на лайні сидить лайном поливає. А нормальні точно звідси звалять - через жида форум знищили. Жид живий і неушкоджений переміститься на інший форум, а ви залишитися жити в цьому лайні. І ви нормальні?!!!!! Ви цілковиті нікчеми, якщо ця нічтожна перемога принесе вам радість. Мені навіть страшно уявити в якому убожестві ви живете, якщо це для вас так важливо. А о чем ты раньше думала, когда сама этого жида привечала? Когда Юлька ему вылизывала - мусик.. пусик.... Нужно было себя вести НОРМАЛЬНО... тогда и с вами бы нормально общались... А вам нужно было свое гонорове я показать? Показали? Теперь жроите полной ложкой. Побудьте в шкуре тех, кого ваш мусик гнобил, а вы молчали или поддакивали... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Побудьте в шкуре тех, кого ваш мусик гнобил, а вы молчали или поддакивали... Я була в шкурі тих, кого твій мусік гнобив - до речі, тоді мене гнобили ти, САИ і Юлька - сворою. Так що не в тему і відмазка твоя брехлива, така сама як і ти. Мені навіть страшно уявити в якому убожестві ви живете, якщо це для вас так важливо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Ну ти і брехло!!!! Вже нема сили дивуватися. Коли я просила мовчіть - ви розворушили це кубло, а коли притиснули хвоста - я натке предлагала... А що ж натке, а не вірним зброєносцям, яких ти вчора під жирне тіло рижої кидала? Ась? Ну откуда ты знаешь? Ты полдня просидела в засаде и бровью не шевельнула. Я всех просила молчать! А лился поток грязи и тебя не было, то что - нужно было дать им простор? Я вообще тебя не пойму! И сама ничего предложить не можешь, и меня обвиняешь. Не бесись, а спокойно подумай, как можно изменить ситуацию. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Я вообще тебя не пойму! И сама ничего предложить не можешь, и меня обвиняешь. Не бесись, а спокойно подумай, как можно изменить ситуацию. А це вже сама - мене треба було слухатися відразу. До речі, можеш рижій в одне місце залізти, причому без мила - ти це робиш дуже професійно, а їй подобається. А я вмиваю руки - буду заходити коли Корін буде. Все бувай і не забувай - це і твоїх рук діло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 Я була в шкурі тих, кого твій мусік гнобив - до речі, тоді мене гнобили ти, САИ і Юлька - сворою. Так що не в тему і відмазка твоя брехлива, така сама як і ти. Мені навіть страшно уявити в якому убожестві ви живете, якщо це для вас так важливо. Ты здесь гнобила всех. Изначально. Кто думал не так, как ты сразу попадал в разряд быдла. Ты половину страны в было записала. Когда на тебя стал гнать Бес ты завыла и стала просить помощи и защиты у метсных, якобы мужчин.. и что? А никто даже разу по клаве пальцем не шляпнул в т вою защиту.... А сейчас ты и бесишься, что оказывается есть такое понятие, как взаимовыручка. - Наших бью! И тут же прийдут на помощь. Особенно когда увидели ваш гадюшник А убожество - это ты с Юлькой.... вы таки обречены на вечную дружбу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 А сейчас ты и бесишься, что оказывается есть такое понятие, как взаимовыручка. - Наших бью! И тут же прийдут на помощь. Особенно когда увидели ваш гадюшник А убожество - это ты с Юлькой.... вы таки обречены на вечную дружбу. Да, я знаю - є таке явище, яке ти описала, воно називається - СВОРА. Воно притаманне нічтожним і не впевненим у собі людям. Це не для мене - але цілком підходить тобі і твоїм друзям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Fuliganka Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 А це вже сама - мене треба було слухатися відразу. До речі, можеш рижій в одне місце залізти, причому без мила - ти це робиш дуже професійно, а їй подобається. А я вмиваю руки - буду заходити коли Корін буде. Все бувай і не забувай - це і твоїх рук діло. Да, в правильном мышлении Вам не откажешь... И мне кажется, что чуть позже, спадут эмоции, вся буря устаканится,Вы поймете,почему в данной ситуации вины рыжей вовсе нет.Даже наоборот,найдуться новые интересные собеседники. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 [/b] Да, в правильном мышлении Вам не откажешь... И мне кажется, что чуть позже, спадут эмоции, вся буря устаканится,Вы поймете,почему в данной ситуации вины рыжей вовсе нет.Даже наоборот,найдуться новые интересные собеседники. вины нет есть диагноз называется - так не доставайся он никому типично быдлячий подход к жизни кстати а почему бы тебе самой жену саи не отравить место освободится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2012 [/b] Да, в правильном мышлении Вам не откажешь... И мне кажется, что чуть позже, спадут эмоции, вся буря устаканится,Вы поймете,почему в данной ситуации вины рыжей вовсе нет.Даже наоборот,найдуться новые интересные собеседники. Воно то устаканиться, я не сумніваюся, але осад залишиться. Адже мета була - не на благо, а на шкоду, причому не тому, хто їй нашкодив, а тим, хто з нею спілкувався досить привітно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Панямаю, Ингоры, довогоренности. Все равно, еще один, лехкенький. Лишь подлый душу бережет, Глупец один рассудит право, И только шут себя блюдет, Осел достойней всех поет, И лишь влюбленный мыслит здраво. Ну если, тебе не ок, то маякни, я исчезну. Мне смешно. :lol: Ещё люблю я, всей своей душой, Гаишников, стоящих вдоль дороги. Они, как праздник, что всегда, везде со мной. Как, солнца луч в сердцах наших убогих. Читаю каждый раз, в глазах их строгих, Заботу страстную о торжестве закона. Нам не постичь, стремлений их глубоких. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Ты здесь гнобила всех. Изначально. Кто думал не так, как ты сразу попадал в разряд быдла. Ты половину страны в было записала. Когда на тебя стал гнать Бес ты завыла и стала просить помощи и защиты у метсных, якобы мужчин.. и что? А никто даже разу по клаве пальцем не шляпнул в т вою защиту.... А сейчас ты и бесишься, что оказывается есть такое понятие, как взаимовыручка. - Наших бью! И тут же прийдут на помощь. Особенно когда увидели ваш гадюшник А убожество - это ты с Юлькой.... вы таки обречены на вечную дружбу. Вчера у нас с тобой был разговор где ты мне выдвинула притензию, что "надо быть над этим", но здесь речь идет не о взаимном сраче в рамках Форума. Ты провинилась перед Форумом, а не отдельными личностями и заявляешь об этом с гордостью. Можешь посмотреть, нет никого из формунчан кто-бы позитивно оценил твой поступок, потому как когда ты привела майора, то ты привела человека, а сейчас интернетовскую шпану и попыталась нанести вред не отдельно кому-то, а всем. Это и есть твои "наши"? Как то с гордостью ты говорила, что ты украинка, - почитай как твои "наши" о твоей Украине пишут. Позорный твой поступок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Вчера у нас с тобой был разговор где ты мне выдвинула притензию, что "надо быть над этим", но здесь речь идет не о взаимном сраче в рамках Форума. Ты провинилась перед Форумом, а не отдельными личностями и заявляешь об этом с гордостью. Можешь посмотреть, нет никого из формунчан кто-бы позитивно оценил твой поступок, потому как когда ты привела майора, то ты привела человека, а сейчас интернетовскую шпану и попыталась нанести вред не отдельно кому-то, а всем. Это и есть твои "наши"? Как то с гордостью ты говорила, что ты украинка, - почитай как твои "наши" о твоей Украине пишут. Позорный твой поступок. стопроцентно разделяю точку зрения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Вчера у нас с тобой был разговор где ты мне выдвинула притензию, что "надо быть над этим", но здесь речь идет не о взаимном сраче в рамках Форума. Ты провинилась перед Форумом, а не отдельными личностями и заявляешь об этом с гордостью. Можешь посмотреть, нет никого из формунчан кто-бы позитивно оценил твой поступок, потому как когда ты привела майора, то ты привела человека, а сейчас интернетовскую шпану и попыталась нанести вред не отдельно кому-то, а всем. Это и есть твои "наши"? Как то с гордостью ты говорила, что ты украинка, - почитай как твои "наши" о твоей Украине пишут. Позорный твой поступок. ++++++++++++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Вчера у нас с тобой был разговор где ты мне выдвинула притензию, что "надо быть над этим", но здесь речь идет не о взаимном сраче в рамках Форума. Ты провинилась перед Форумом, а не отдельными личностями и заявляешь об этом с гордостью. Можешь посмотреть, нет никого из формунчан кто-бы позитивно оценил твой поступок, потому как когда ты привела майора, то ты привела человека, а сейчас интернетовскую шпану и попыталась нанести вред не отдельно кому-то, а всем. Это и есть твои "наши"? Как то с гордостью ты говорила, что ты украинка, - почитай как твои "наши" о твоей Украине пишут. Позорный твой поступок. Позорный???? а в чем позор? майор пришел сюда раньше меня.... я никого сюда не приводила... и сейчас тоже... была дана ссылка на ветку, где я общалась с Куртем. общались никого не трогая... пришли наши и стали наезжать... сходу... Поверите, мне ни капельки не стыдно... по той простой причине, что "ВАШИ" просто нарвались на адекватный ответ. Ну, не любят МОИ, когда какая-то гнида их быдлом называет... И еще... я по много лет знаю всех этих людей. Они интересные эрудированные собеседники. А то, что они с ВАШИМИ ведут себя таким образом.... то, каков привет - таков ответ... Срать на голову я не позволяю себе и не позволю срать на моих друзей. А вот вас тут всех рабинович в говно мокает, а вы облизываетесь....Ну, и хлебайте, как ту вам советовали - с причмоком. А Я НЕ БУДУ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 А вот вас тут всех рабинович в говно мокает, а вы облизываетесь....Ну, и хлебайте, как ту вам советовали - с причмоком. А Я НЕ БУДУ! Хлєбає той, хто хоче - цього ти і не знаєш, бо у ВАС хлєбають усі, а хто не хоче, того заставляють. До речі, чого ти себе так мучиш - не комфортно - йди туди, з ким тобі добре і затишно, але не потрібно їх усім гамбузом вести сюди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Хлєбає той, хто хоче - цього ти і не знаєш, бо у ВАС хлєбають усі, а хто не хоче, того заставляють. До речі, чого ти себе так мучиш - не комфортно - йди туди, з ким тобі добре і затишно, але не потрібно їх усім гамбузом вести сюди. А ты об этом только и мечтаешь, чтобы я ушла... исчезла с твоего горизонта... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 А ты об этом только и мечтаешь, чтобы я ушла... исчезла с твоего горизонта... Щоб я цього хотіла, потрібна причина. Назви бодай одну - чим ти мені небезпечна чи шкідлива? В зоні моїх інтересів ти не перетинаєшся. Сидиш тихо, а коли щось і робиш, то воно потім тобі і виходить боком. Найбільше, що я хочу, щоб тут був мир і спокій і багато різних опонентів. Признаюся, ті дні я дещо запанікувала - але дякуватибогу, Едуардович не розгубився - розрулив і навіть мене заспокоїв. Отже все ОК. До наступного разу ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Настоящий Jupiter Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Вчера у нас с тобой был разговор где ты мне выдвинула притензию, что "надо быть над этим", но здесь речь идет не о взаимном сраче в рамках Форума. Ты провинилась перед Форумом, а не отдельными личностями и заявляешь об этом с гордостью. Можешь посмотреть, нет никого из формунчан кто-бы позитивно оценил твой поступок, потому как когда ты привела майора, то ты привела человека, а сейчас интернетовскую шпану и попыталась нанести вред не отдельно кому-то, а всем. Это и есть твои "наши"? Как то с гордостью ты говорила, что ты украинка, - почитай как твои "наши" о твоей Украине пишут. Позорный твой поступок.Доброго дня.Ніякої провини Катерини , а тим паче "Позорный твой поступок." ЛЮДИ прийшли самі. Всі вже давно дорослі і не потребують, що б їх водили кудись за ручку. ..А в такому " спілкуванні" винні ви самі. На нашому сайті є відчуття плеча і взаємодопомоги, у вас воно відсутнє. ..Для "Цензорят" - ви іграшка, як для цуцика. Пожують і забудуть. А у вас на допомогу ніхто не прийде . ..Не наговорюйте на людину, яка дійсно ні в чому не вина. Про ваших "краль"- деяких індивідумів, краще мовчати. Їх в люди страшно випускати. А ви їх слухаєте. ...І "проповіді Рабіновича".((( Був би ветиринаром, приспав би їх. І людям користь ,та й форум (ваш)..ковток свіжого повітря отримав би. ..Але я не Бог, не я їм життя подарував. Шкода їх родини , але це не мій клопіт. ..Можливо до вечора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2012 Да уж.... Ніколи б не подумала, та ще й при наших вічних розборках - наскільки ми інші. Все пізнається в порівнянні. Як на мене, ця відповідь, як ілюстрація - не потребує коментарів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.