Перейти до змісту
Український політичний форум

Без повода к злу

GiRaFo.chka

Рекомендовані повідомлення

Представь! Я внезапно, без всякого повода, возненавидела стихи! Сама не могу понять! Ни с того ни с сего!

Хочется только живых, непосредственных мыслей. Как свежей крови вампиру.. Что со мной :(

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Представь! Я внезапно, без всякого повода, возненавидела стихи! Сама не могу понять! Ни с того ни с сего!

Хочется только живых, непосредственных мыслей. Как свежей крови вампиру.. Что со мной :(

З Предом можеш говорити - в нього глибокі думки.

З Остіном - ні в якому разі - він тебе ще більше заплутає.

З Коріном не хочеш - зря, хоча до його манери потрібно звикнути, та й лінивий він - гаразд, викреслюємо.

Ну і більше тут нема з ким - ну так, щоб як релакс з психотерапевтичними моментами.

Посилання на коментар

З Предом можеш говорити - в нього глибокі думки.

З Остіном - ні в якому разі - він тебе ще більше заплутає.

З Коріном не хочеш - зря, хоча до його манери потрібно звикнути, та й лінивий він - гаразд, викреслюємо.

Ну і більше тут нема з ким - ну так, щоб як релакс з психотерапевтичними моментами.

осподи, (шепотом на ухо!) ты забыла про самого интересного собеседника! Я, правда, не научилась еще так составлять предложения на интересующие меня моменты, чтоб он не разъярился.. Ну ты ж знаешь мою больную тему? Но мне с ним жутко интересно. Я с отцом своим так часами спорила, почемучкала.

Остин не хочет заходить, как-то ему некомфортно здесь... А все мысли Корина я и так давно знаю. Ничего нового он мне не откроет.

Общем,,, куда ни кинь - везде клин :mellow:

Посилання на коментар

Нічого я не забула. Просто ти не вмієш читати між рядками і розуміти ненаписане.

А твій остін не заходить - бо це вовочка, а почни він тут виступати - я його вмить розкрию, бо я з ним найбільше спілкувалася - а кожного, з ким я спілкуюся, я відчуваю по стилю.

Посилання на коментар

Ну вот, легенький, смешной.

Лентяй один не знает лени,

На помощь только враг придет,

И постоянство лишь в измене.

Кто крепко спит, тот стережет,

Дурак нам истину несет,

Труды для нас - одна забава,

Всего на свете горше мед,

И лишь влюбленный мыслит здраво. :lol:

Посилання на коментар

Ну вот, легенький, смешной.

Лентяй один не знает лени,

На помощь только враг придет,

И постоянство лишь в измене.

Кто крепко спит, тот стережет,

Дурак нам истину несет,

Труды для нас - одна забава,

Всего на свете горше мед,

И лишь влюбленный мыслит здраво. :lol:

Панямаю, Ингоры, довогоренности. Все равно, еще один, лехкенький.

Лишь подлый душу бережет,

Глупец один рассудит право,

И только шут себя блюдет,

Осел достойней всех поет,

И лишь влюбленный мыслит здраво.

Посилання на коментар

Сегодня воевать придется самим. У нас День рождения. Много готовить. Сейчас еще пол-часика погляжу и на кухню.

А лучше и вам никому не общаться. Я вчера Натке предлагала. Она не узрела опасности. Теперь поздно. Но отвечать никому из этих зверьков ни в коем случае. Пусть сами себя едят.

А сил не станет - можно на мой временно переместиться. Пока эти не свалят .

Посилання на коментар

Сегодня воевать придется самим. У нас День рождения. Много готовить. Сейчас еще пол-часика погляжу и на кухню.

А лучше и вам никому не общаться. Я вчера Натке предлагала. Она не узрела опасности. Теперь поздно. Но отвечать никому из этих зверьков ни в коем случае. Пусть сами себя едят.

Хм... а им тут понравилось... Так что забирай весь кобылятник к себе

Посилання на коментар

Ну ти і брехло!!!!

Вже нема сили дивуватися. Коли я просила мовчіть - ви розворушили це кубло, а коли притиснули хвоста - я натке предлагала... А що ж натке, а не вірним зброєносцям, яких ти вчора під жирне тіло рижої кидала? Ась?

Лайно на лайні сидить лайном поливає.

А нормальні точно звідси звалять - через жида форум знищили. Жид живий і неушкоджений переміститься на інший форум, а ви залишитися жити в цьому лайні. І ви нормальні?!!!!!

Ви цілковиті нікчеми, якщо ця нічтожна перемога принесе вам радість. Мені навіть страшно уявити в якому убожестві ви живете, якщо це для вас так важливо.

Посилання на коментар

Ну ти і брехло!!!!

Вже нема сили дивуватися. Коли я просила мовчіть - ви розворушили це кубло, а коли притиснули хвоста - я натке предлагала... А що ж натке, а не вірним зброєносцям, яких ти вчора під жирне тіло рижої кидала? Ась?

Лайно на лайні сидить лайном поливає.

А нормальні точно звідси звалять - через жида форум знищили. Жид живий і неушкоджений переміститься на інший форум, а ви залишитися жити в цьому лайні. І ви нормальні?!!!!!

Ви цілковиті нікчеми, якщо ця нічтожна перемога принесе вам радість. Мені навіть страшно уявити в якому убожестві ви живете, якщо це для вас так важливо.

А о чем ты раньше думала, когда сама этого жида привечала? Когда Юлька ему вылизывала

- мусик.. пусик....

Нужно было себя вести НОРМАЛЬНО... тогда и с вами бы нормально общались...

А вам нужно было свое гонорове я показать?

Показали? Теперь жроите полной ложкой.

Побудьте в шкуре тех, кого ваш мусик гнобил, а вы молчали или поддакивали...

Посилання на коментар

Побудьте в шкуре тех, кого ваш мусик гнобил, а вы молчали или поддакивали...

Я була в шкурі тих, кого твій мусік гнобив - до речі, тоді мене гнобили ти, САИ і Юлька - сворою. Так що не в тему і відмазка твоя брехлива, така сама як і ти.

Мені навіть страшно уявити в якому убожестві ви живете, якщо це для вас так важливо.

Посилання на коментар

Ну ти і брехло!!!!

Ну откуда ты знаешь? Ты полдня просидела в засаде и бровью не шевельнула. Я всех просила молчать! А лился поток грязи и тебя не было, то что - нужно было дать им простор?

Я вообще тебя не пойму! И сама ничего предложить не можешь, и меня обвиняешь. Не бесись, а спокойно подумай, как можно изменить ситуацию.

Посилання на коментар

Я вообще тебя не пойму! И сама ничего предложить не можешь, и меня обвиняешь. Не бесись, а спокойно подумай, как можно изменить ситуацию.

А це вже сама - мене треба було слухатися відразу. До речі, можеш рижій в одне місце залізти, причому без мила - ти це робиш дуже професійно, а їй подобається. А я вмиваю руки - буду заходити коли Корін буде. Все бувай і не забувай - це і твоїх рук діло.

Посилання на коментар

Я була в шкурі тих, кого твій мусік гнобив - до речі, тоді мене гнобили ти, САИ і Юлька - сворою. Так що не в тему і відмазка твоя брехлива, така сама як і ти.

Мені навіть страшно уявити в якому убожестві ви живете, якщо це для вас так важливо.

Ты здесь гнобила всех. Изначально. Кто думал не так, как ты сразу попадал в разряд быдла.

Ты половину страны в было записала.

Когда на тебя стал гнать Бес ты завыла и стала просить помощи и защиты у метсных, якобы мужчин.. и что? А никто даже разу по клаве пальцем не шляпнул в т вою защиту....

А сейчас ты и бесишься, что оказывается есть такое понятие, как взаимовыручка.

- Наших бью!

И тут же прийдут на помощь.

Особенно когда увидели ваш гадюшник

А убожество - это ты с Юлькой.... вы таки обречены на вечную дружбу.

Посилання на коментар

- Наших бью!

Да, я знаю - є таке явище, яке ти описала, воно називається - СВОРА. Воно притаманне нічтожним і не впевненим у собі людям. Це не для мене - але цілком підходить тобі і твоїм друзям.

Посилання на коментар

А це вже сама - мене треба було слухатися відразу. До речі, можеш рижій в одне місце залізти, причому без мила - ти це робиш дуже професійно, а їй подобається. А я вмиваю руки - буду заходити коли Корін буде. Все бувай і не забувай - це і твоїх рук діло.

Да, в правильном мышлении Вам не откажешь...

И мне кажется, что чуть позже, спадут эмоции, вся буря устаканится,Вы поймете,почему в данной ситуации вины рыжей вовсе нет.Даже наоборот,найдуться новые интересные собеседники.

Посилання на коментар

[/b]

И мне кажется, что чуть позже, спадут эмоции, вся буря устаканится,Вы поймете,почему в данной ситуации вины рыжей вовсе нет.Даже наоборот,найдуться новые интересные собеседники.

вины нет

есть диагноз

называется - так не доставайся он никому

типично быдлячий подход к жизни

кстати а почему бы тебе самой жену саи не отравить

место освободится

Посилання на коментар

[/b]

Воно то устаканиться, я не сумніваюся, але осад залишиться. Адже мета була - не на благо, а на шкоду, причому не тому, хто їй нашкодив, а тим, хто з нею спілкувався досить привітно.

Посилання на коментар

Панямаю, Ингоры, довогоренности. Все равно, еще один, лехкенький.

Лишь подлый душу бережет,

Глупец один рассудит право,

И только шут себя блюдет,

Осел достойней всех поет,

И лишь влюбленный мыслит здраво.

Ну если, тебе не ок, то маякни, я исчезну.

Мне смешно. :lol:

Ещё люблю я, всей своей душой,

Гаишников, стоящих вдоль дороги.

Они, как праздник, что всегда, везде со мной.

Как, солнца луч в сердцах наших убогих.

Читаю каждый раз, в глазах их строгих,

Заботу страстную о торжестве закона.

Нам не постичь, стремлений их глубоких.

Посилання на коментар

Ты здесь гнобила всех. Изначально. Кто думал не так, как ты сразу попадал в разряд быдла.

Ты половину страны в было записала.

Когда на тебя стал гнать Бес ты завыла и стала просить помощи и защиты у метсных, якобы мужчин.. и что? А никто даже разу по клаве пальцем не шляпнул в т вою защиту....

- Наших бью!

Вчера у нас с тобой был разговор где ты мне выдвинула притензию, что "надо быть над этим", но здесь речь идет не о взаимном сраче в рамках Форума. Ты провинилась перед Форумом, а не отдельными личностями и заявляешь об этом с гордостью. Можешь посмотреть, нет никого из формунчан кто-бы позитивно оценил твой поступок, потому как когда ты привела майора, то ты привела человека, а сейчас интернетовскую шпану и попыталась нанести вред не отдельно кому-то, а всем. Это и есть твои "наши"? Как то с гордостью ты говорила, что ты украинка, - почитай как твои "наши" о твоей Украине пишут. Позорный твой поступок.
Посилання на коментар

Вчера у нас с тобой был разговор где ты мне выдвинула притензию, что "надо быть над этим", но здесь речь идет не о взаимном сраче в рамках Форума. Ты провинилась перед Форумом, а не отдельными личностями и заявляешь об этом с гордостью. Можешь посмотреть, нет никого из формунчан кто-бы позитивно оценил твой поступок, потому как когда ты привела майора, то ты привела человека, а сейчас интернетовскую шпану и попыталась нанести вред не отдельно кому-то, а всем. Это и есть твои "наши"? Как то с гордостью ты говорила, что ты украинка, - почитай как твои "наши" о твоей Украине пишут. Позорный твой поступок.

стопроцентно разделяю точку зрения.
Посилання на коментар

++++++++++++

Посилання на коментар

Позорный???? а в чем позор?

майор пришел сюда раньше меня.... я никого сюда не приводила...

и сейчас тоже... была дана ссылка на ветку, где я общалась с Куртем. общались никого не трогая... пришли наши и стали наезжать... сходу...

Поверите, мне ни капельки не стыдно... по той простой причине, что "ВАШИ" просто нарвались на адекватный ответ.

Ну, не любят МОИ, когда какая-то гнида их быдлом называет...

И еще... я по много лет знаю всех этих людей. Они интересные эрудированные собеседники. А то, что они с ВАШИМИ ведут себя таким образом.... то, каков привет - таков ответ...

Срать на голову я не позволяю себе и не позволю срать на моих друзей.

А вот вас тут всех рабинович в говно мокает, а вы облизываетесь....Ну, и хлебайте, как ту вам советовали - с причмоком.

А Я НЕ БУДУ!

Посилання на коментар

А вот вас тут всех рабинович в говно мокает, а вы облизываетесь....Ну, и хлебайте, как ту вам советовали - с причмоком.

А Я НЕ БУДУ!

Хлєбає той, хто хоче - цього ти і не знаєш, бо у ВАС хлєбають усі, а хто не хоче, того заставляють.

До речі, чого ти себе так мучиш - не комфортно - йди туди, з ким тобі добре і затишно, але не потрібно їх усім гамбузом вести сюди.

Посилання на коментар

Хлєбає той, хто хоче - цього ти і не знаєш, бо у ВАС хлєбають усі, а хто не хоче, того заставляють.

До речі, чого ти себе так мучиш - не комфортно - йди туди, з ким тобі добре і затишно, але не потрібно їх усім гамбузом вести сюди.

А ты об этом только и мечтаешь, чтобы я ушла... исчезла с твоего горизонта...

Посилання на коментар

А ты об этом только и мечтаешь, чтобы я ушла... исчезла с твоего горизонта...

Щоб я цього хотіла, потрібна причина. Назви бодай одну - чим ти мені небезпечна чи шкідлива? В зоні моїх інтересів ти не перетинаєшся. Сидиш тихо, а коли щось і робиш, то воно потім тобі і виходить боком. Найбільше, що я хочу, щоб тут був мир і спокій і багато різних опонентів. Признаюся, ті дні я дещо запанікувала - але дякуватибогу, Едуардович не розгубився - розрулив і навіть мене заспокоїв. Отже все ОК. До наступного разу )

Посилання на коментар

Гість Настоящий Jupiter

Доброго дня.

Ніякої провини Катерини , а тим паче "Позорный твой поступок."

ЛЮДИ прийшли самі. Всі вже давно дорослі і не потребують, що б їх водили кудись за ручку.

..А в такому " спілкуванні" винні ви самі. На нашому сайті є відчуття плеча і взаємодопомоги, у вас воно відсутнє.

..Для "Цензорят" - ви іграшка, як для цуцика. Пожують і забудуть. А у вас на допомогу ніхто не прийде .

..Не наговорюйте на людину, яка дійсно ні в чому не вина.

Про ваших "краль"- деяких індивідумів, краще мовчати. Їх в люди страшно випускати.

А ви їх слухаєте.

...І "проповіді Рабіновича".(((

Був би ветиринаром, приспав би їх. І людям користь ,та й форум (ваш)..ковток свіжого повітря отримав би.

..Але я не Бог, не я їм життя подарував. Шкода їх родини , але це не мій клопіт.

..Можливо до вечора.

Посилання на коментар

Да уж....

Ніколи б не подумала, та ще й при наших вічних розборках - наскільки ми інші. Все пізнається в порівнянні.

Як на мене, ця відповідь, як ілюстрація - не потребує коментарів.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...