GiRaFo.chka Опубліковано 25 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2012 Давай лучче про бузину!!! о тот дает!!! мало не всрётся скора!Ё и представь: его называют во многих изданиях : "ведущий украинский журналист" ! О как! А ты мустафу нещасного погоняешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2012 Давай лучче про бузину!!! о тот дает!!! мало не всрётся скора!Ё и представь: его называют во многих изданиях : "ведущий украинский журналист" ! О как! А ты мустафу нещасного погоняешь Я Мустафу не поганяю - я йому сипатизую. Це мене Корін сплутав, а я цілий день без політики не врубалася відразу у його закарлючки. Але я вже визнала, що помилилася і слова забрала назад. Людина має право на помилку, а в мене, взагалі - "безліміт" :P Щодо бузини - гидота, головастік, пі-раст - що про нього говорити - тьху, та й усе! Ведучим журналістом його називають такі видання - ну щоб образніше - ними навіть під...ся не можна, бо шкідливо для здоров"я. Я такі навіть не читаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2012 Ну что, послушала я Гаэтану.. О результатах уже завтра доложишь .. Так вроде и ничего. Невзирая на жуткие розочки на голове. Если б еще мелодия хоть какая-то была. Но за голос совсем даже не стыдно. Ай лайк ит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.