Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 Ми на болото не були схожі - не гони. А ось з цими гоблінами будемо схожі. Гарантую. до речі, що це в них мова така пацаняча - там що так прийнято спілкуватися? язык, как язык... я уже привыкла... и обращаю внимание суть, а не слова... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 язык, как язык... я уже привыкла... и обращаю внимание суть, а не слова... За мішурою інколи важко побачити суть. До речі, тут так ніколи не спілкувалися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2012 За мішурою інколи важко побачити суть. До речі, тут так ніколи не спілкувалися. Так и там по разному.... Я, например, ТАК не умею. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 25 листопада, 2012 Возблагодарим Господа, братья и сёстры, Нац Сос собака возвернулси, теперь бы его прототипа дождаться, который жидов ненавидит, а к русским благодушен. Как представлю себе... Мусик против пусика :blink: Ваши ставки, дамы и господа... Кто победил переплевал бы слон или кит? гы теперь вас двое = то то ты разуешься Подлый подстрекатель. Русские в России, а тут маскали и пятая колона. :Pне, он надеется что чеченцы займут место евреев и ему станет зашибись он правда забыл про норд ост и будёновск Не кати бочку бочку на Цензор!!!!! Вам же лучше. А то уже на застоялое болото стали похожи.... Исписались... Теперь хоть пообщаться есть с кем. :lol: :lol: :lol: если бы с цензора шли интеллектуалы - а так только рыжие прошмандовки с весьма паскудной внешностью грымзы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.