САИ Опубліковано 12 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2012 Якщо курчат восени рахують - то чого ти на початку літа вже піздиш - дочекатися не можеш?!!!! І-ДІ-ОТ, довбаний, не інакше!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Запишем в блокнотик для обучения толерантности подростающей молодёжи. Ведь молодёжь - наше будущее! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2012 Так, Иван! А с тобой что? Вчера не рассчитал и спутал бокалы для коньяка с ведром для водки? Чего ты хоть разжужжался? Напиши что-нибудь веселое. А то какая то обстановка накаленная.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 12 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2012 Так, Иван! А с тобой что? Вчера не рассчитал и спутал бокалы для коньяка с ведром для водки? ........................... Ведро под пшено - с прицепом для проса ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2012 Ведро под пшено - с прицепом для проса ;) щас по макитре схлопочешь! Ну чего хоть ты к человеку прицепился? Ну надо же быть милосердным. Ну не умеет человек так быстро печатать, излагать и бегать по темам. Он в кои веки решил с людьми пообщаться, а на него сразу так набрасываются. Ну нельзя же так, Иваныч! Ну не по-людски! Ну не будь бездушным памятником, как корин. Нельзя быть такими безжалостными и циничными. Когда-то и тебе протянут руку помощи. Ты же не злой? Нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 12 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2012 Я добряк примерный! Ничего людЯм не жалею: зимой - снега ледяного, летом - смолы горячей :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 12 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2012 а он на другое не способен а я даю ему повод по гавкать на луну, а ккудда удалилась хозяйка храма я жить без нее не.................. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 12 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2012 Запишем в блокнотик для обучения толерантности подростающей молодёжи. Ведь молодёжь - наше будущее! :rolleyes: Записуй. А меня интересует другое - куда во Львове психиатры смотрят? Уж сколько раз было сказано что похерил я сообщения цитированого тобой ника, и открыто послал как положено в таких случаях так нет пытается вызвать на ответ. Крышу снесло почти до края. Ещё чуток и .... да и кажется мне что ник цитированый тобой это трансвестит. Сидит язвительный ничем недовольный мужичёнка и под женским ником выдаёт такие рулады которые ты процитировал. Ну я посланого(ую) не читаю но вот увидел в твей цитате её очередной "перл" и сомневаюсь, дабы женщина, какой бы вредной и взбалмошной не была так писать бы не стала. ...и ещё про веру пишущего под цитированым тобой ником. Может ли женщина ходящая в храм, или костёл позврлять себе подобные испражнения? Ведь жители западного региона намного ответственней относятся к Вере. А не боясь бога сыпать такими вот "перлами" может лишь лгун одевший женскую машкару но сыпящий отборным такелажным матом. Наверняка трансвестит. Женщины так ругаться не могут. у них есть чуство собственного достоинства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 14 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2012 а он на другое не способен а я даю ему повод по гавкать на луну, а ккудда удалилась хозяйка храма я жить без нее не..................Вот и Ванечка пропал бесследно... Я правда, смутно поняла, кого он под хозяйкой разумеет, но такое горестное совпадение. Прям в один день исчезли... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 14 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 14 червня, 2012 Может, свадебное путешествие? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 червня, 2012 Ну я посланого(ую) не читаю но вот увидел в твей цитате её очередной "перл" и сомневаюсь, дабы женщина, какой бы вредной и взбалмошной не была так писать бы не стала. ...и ещё про веру пишущего под цитированым тобой ником. Может ли женщина ходящая в храм, или костёл позврлять себе подобные испражнения? Ведь жители западного региона намного ответственней относятся к Вере. А не боясь бога сыпать такими вот "перлами" может лишь лгун одевший женскую машкару но сыпящий отборным такелажным матом. Наверняка трансвестит. Женщины так ругаться не могут. у них есть чуство собственного достоинства. Юльк, ось глянь, ти мене звинувачувала в упередженості. І хоча в темі матюків, непристойностей і жаргонної еквілібристики - ти далеко попереду мене - воно тебе не помічає, а на мене напосідається через цілком невинні фрази. І ти хочеш, щоб я цей ковбасний обрізок сприймала, як достойного собі? Як на мене, воно гірше від нациста, бо примітивне до амеби - що для особини чоловічої статі є найбільшим недоліком, бо нівелює саму стать - а нормально ставитися до особи середнього роду я не можу з принципу. Тут тільки зроби один раз виняток - і не опам"ятаєшся, як будеш дякувати дверям, за те, що впустили тебе у дім. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 какая ты стройная ,покажи личико и научи китайской куда делась тема созданная мной только для нас с тобой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 какая ты стройная ,покажи личико и научи китайской куда делась тема созданная мной только для нас с тобой Нє, ну ви гляньте на цього Івана - він навіть тут примудрився бути не таким як усі: всім вже набило оскому моє лічіко - а він просить його показати :lol: Щодо теми - вчора на форум забігав адмін - прибрав її, бо вона не мала відношення до виборів - я в парламент йти відмовляюся КАТЕГОРИЧНО. Тому заходь сюди, у Флейм, тут нас ніхто не потривожить. http://ukrpolitforum.com/page9939.html Китайської не навчу, бо сама не знаю, а всім іншим примудростям - запросто. Мо, тобі грудь показати? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Орина ! Ваше предложение изучить китайску--странно ... Мои земляки полтавчане утверждают,что только они размовляют украiнскою мовою . По официальным даным на суржике общаются до 18% населения Украины . На смеси русского и украинского языка общаются на Заподной Украине от 2,5 %, а сколько на польском, венгерском других языках мне неизвестно В центре 14,6%, а на украинском-85,4%; на юге--12, 4%,а на русском 87,6%; на центро-востоке --21,7%, а на русском 78,3%; на востоке--только 3,7% на украинском .. Официальными языками О.О,Н--русский,английскй,французский,китайский, испанский и арабский ;а турецкий --кандидат. Китай далеко ,а турция рядом. А может лучше ввести один --эсперанто Злые языки утверджают о суествовании львовко-польского. Эту проблему я не решу без Вас,любезная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Орина ! Ваше предложение изучить китайску--странно ... Мои земляки полтовчане утверждают,что только они размовляют украiнскою мовою . Злые языки утверджают о существовании львовко-польского. Эту проблему я не решу без Вас,любезная Іване, я деколи жартую. Це жарт на рахунок китайської. Щодо львівсько-польської мови, то це той самий суржик. Наразі у Львові ще багато некорінних львів"ян, які розмовляють не чистою українською. Але вже їх діти цього недоліку не мають - тому, сподіваюся, з часом суржик відімре. Хоча не вважаю це проблемою, сама деколи люблю вживати особливі слова, які використовуються тільки в нашому регіоні, наприклад, пательня, філіжанка, коцик. Такі слова - не біда для української мови, а навпаки, її багатство, своєрідність регіону. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 А мені подобається колєжанка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Орина ! Ваше предложение изучить китайску--странно ... Мои земляки полтовчане утверждают,что только они размовляют украiнскою мовою . По официальным даным на суржике общаются до 18% населения Украины . На смеси русского и украинского языка общаются на Заподной Украине от 2,5 %, а сколько на польском, венгерском других языках мне неизвестно В центре 14,6%, а на украинском-85,4%; на юге--12, 4%,а на русском 87,6%; на центро-востоке --21,7%, а на русском 78,3%; на востоке--только 3,7% на украинском .. Официальными языками О.О,Н--русский,английскй,французский,китайский, испанский и арабский ;а турецкий --кандидат. Китай далеко ,а турция рядом. А может лучше ввести один --эксперанто Злые языки утверджают о суествовании львовко-польского. Эту проблему я не решу без Вас,любезная о біло на каком, позвольте спросить Это бЫло на каком, позвольте спросить? Работа над ошибками... Хоть и не люблю тыкать носом в грамматику полтовчане - полтАвчане размовляют - рОзмовляюТЬ украiнскою - украЇнсЬкою Задралась.. о запятЫХ ВООБЩЕ ПОМОЛЧУ.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 о біло на каком, позвольте спросить Это бЫло на каком, позвольте спросить? Работа над ошибками... Хоть и не люблю тыкать носом в грамматику полтовчане - полтАвчане размовляют - рОзмовляюТЬ украiнскою - украЇнсЬкою Задралась.. о запятЫХ ВООБЩЕ ПОМОЛЧУ.... спасибо за исправление ошибок, раньше грамотные и воспитанные не акцентировали на своем знании грамматики, а вникали в суть . А если не знали или не понимали--спрашивали эсперанто --самый распространенный международный искусственный язык, созданный в1887 в Варшаве. Известен русский словарь на 1000 слов можете исправить ошибки ,а лучше помолчите.... можете исправить ошибки бабушке своей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 спасибо за исправление ошибок, раньше грамотные и воспитанные не акцентировали на своем знании грамматики, а вникали в суть . А если не знали или не понимали--спрашивали эсперанто --самый распространенный международный искусственный язык, созданный в1887 в Варшаве. Известен русский словарь на 1000 слов И кто им пользуется? Искусственный язык, который так и не получил распространения. Учите те языки, на которых в мире больше всего говорят - английский, испанский, русский, немецкий, французский.... Ну, еще желательно - арабский, китайский, португальский... Пожалуй хватит Вам до конца жизни... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 истина--все ущербные люди желая показать свою значимость в том числе и в грамматике, произнсят, даже то о чем случайно услыхали, не понимая сущности В большинстве злоыхатели как вы рыжая и безцветная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 истина--все ущербные люди желая показать свою значимость в том числе и в грамматике, произнсят, даже то о чем случайно услыхали, не понимая сущности В большинстве злоыхатели как вы рыжая и безцветная Кстати. кроме украинского и русского литературного, я еще в совершенстве владею русским матерным :lol: :lol: :lol: НЕ упоминай лучше моих родственников козлина малограмотная :angry: Я ЭТОГО не прощаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 мое сообщение о языках направлено лично Ориане,а не этой злобно-глупице Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 мое сообщение о языках направлено лично Ориане,а не этой злобно-глупице А у нас инет, дубина. И тут каждый пишет, кому хочет. Учи матчасть - кретино ;) И для справки - у глупицы, как ты выразился, три диплома. И плюс аспирантура... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 мое сообщение о языках направлено лично Ориане,а не этой злобно-глупице Ну ось чого ти знову поліз у пляшку, а так все гарно починав з нового ...ніку?!!! Тобі написали справедливі речі? - справедливі!!! Ну то приймай їх і продовжуй жити, якщо не можеш це змінити. Мені, наприклад, всі кажуть, що у мене довгий ніс - можу я змінити дане мені природою? - ні не можу, тому я продовжую жити...з гордо піднятою головою і носом на ньому. Боже, дай мені сили прийняти те, що я не можу змінити - це моя щоденна молитва. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 А у нас инет, дубина. И тут каждый пишет, кому хочет. Учи матчасть - кретино ;) И для справки - у глупицы, как ты выразился, три диплома. И плюс аспирантура... извини так ты пришла на форум для сбора материала для диссертации , а я ее защитил первый раз 30 лет том назад Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 Ну ось чого ти знову поліз у пляшку, а так все гарно починав з нового ...ніку?!!! Тобі написали справедливі речі? - справедливі!!! Ну то приймай їх і продовжуй жити, якщо не можеш це змінити. Мені, наприклад, всі кажуть, що у мене довгий ніс - можу я змінити дане мені природою? - ні не можу, тому я продовжую жити...з гордо піднятою головою і носом на ньому. Боже, дай мені сили прийняти те, що я не можу змінити - це моя щоденна молитва. сказать тебе где нормально осуждают мои темы о выборах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 сказать тебе где нормально осуждают мои темы о выборах в лічку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 извини так ты пришла на форум для сбора материала для диссертации , а я ее защитил первый раз 30 лет том назад Я свою тоже УЖЕ защитила. Правда, не 30 лет назад. А если ты за 30-ть лет дослужился только м.н.с., то это еще раз подтвержадает, что ты тупиздень. И дисер ты прсто купил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 в лічку пиши по русски или эсперанто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 пиши по русски или эсперанто А чарівне слово де? З.І. Який у тебе зріст? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 Я свою тоже УЖЕ защитила. Правда, не 30 лет назад. А если ты за 30-ть лет дослужился только м.н.с., то это еще раз подтвержадает, что ты тупиздень. И дисер ты прсто купил по себе судишь и не соображаешь ,что при светской власти дипломы не продавали, или укусила по привычке . Работал на производстве от мастера до главного инженера, заочная аспирантура--зам директора по науке, а исправляли ошибки и печатали-- молча за зарплату Исправляй ,но даром. а заищала , наверное , матом 3 этажа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.