Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Спочатку зроблю те, заради чого відкрила тему, а потім вже поясню. Бля................................................................................ ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ................................................................................. ..............................................................................ть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Спочатку зроблю те, заради чого відкрила тему, а потім вже поясню. Бля................................................................................ ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ................................................................................ . ..............................................................................ть Это. что абстрактный анализ? ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Деколи хочеться кричати з відчаю і злості від людської тупості, сліпоти і обмеженості. Особливо це стосується політики, коли читаєш думи тупого пересічного обивателя, який дальше свого носа не заглядає, а розмірковує про речі державної ваги. наприклад Но народ не голодает, шось крутится как крутилось, шось вертится как ветрелось, ну багатеют другие олигархи а не из проигравшей команды то нам шо с этого? Реформы пугают? А я вот задумался. Почуму "шоковая терапия" в польше вопреки категорическому невосприятию её польским народом таеи прошла? И результат налицо. Так может надо быцло не грызться с президентом за власть а начать реформы? Ну неполурно это ясно но ведь если виден свет в конце тоннеля то и потерпеть можно? Чим не: Таити, Таити, нам и здесь хорошо. А що сидиш зі своєю сосискою біля смітникових баків, на задвірках, що тебе кожна чиновнича сошка має за дійну корову, а твої слуги - за бидло, якому можна втулити соєву сосиску і сподіватися, що ти закриєш очі на те, що роблять з країни смітник по всіх правилах чи пак понятіях - це все байдуже, головне, що годують добре?!!!! Ну не не пі-пі....!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Ще раз, всім жирним кошарам присвячується. Ты – быдло Ты – быдло. Тупое и безмолвное. Да, именно так я считаю. Я тебя оцениваю в кулек гречки, пачку чая, банку сгущенки и кулёк конфет. Даже не шоколадных. За эту подачку ты должен отдать за меня свой голос, благодаря чему я на пять лет буду народным депутатом. Я буду получать социальный пакет: зарплата плюс депутатские более 30 тысяч в месяц. Бесплатные перелеты по стране. Бесплатное пользование залом официальных делегаций – чтобы случайно не столкнуться с таким быдлом, как ты, в аэропорту. Бесплатное проживание в Киеве. Лечение в "Феофании" – тоже подальше от быдла. Я буду неприкосновенным лицом, и даже если я собью на дороге быдло, подобное тебе, мне ничего не будет, пока мои коллеги не лишат меня иммунитета. О таком приятном завершении жизни, как быть похороненным на Байковом кладбище, я даже не буду вспоминать. Но эти льготы – ерудна. Благодаря голосам быдла я в течение пяти лет буду причастен к распределению бюджета самой большой страны в Европе. Я смогу получить государственную дотацию для своего предприятия. Я смогу пропихнуть свою фирму на тендер. Я смогу получить пару миллионов за принятие лоббисткого закона. Я смогу оформить льготный кредит в государственном банке. Я смогу ходить к премьеру и президенту, решая вопросы своего бизнеса. Я смогу прийти к генпрокурору и руководителю Печерского суда, отмазывая друзей. Я смогу войти в список миллионеров "Форбс", обзавестись частным самолетом и недвижимостью в Австрии или на Лазурном берегу, а детей отправлю учиться в Лондон... А про тебя, быдло, я вспомню через пять лет, когда придет время опять раздавать тебе гречку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Тебе мають за бидло, усвідом накінець, тупорила істото!!! І лише від тебе залежить, чи ти тим бидлом будеш чи ні! Витисни з себе краплину свідомості і самоповаги, підніми свою жирну жопу з крісла, прийди на вибори і проголосуй за того, хто ще не був у владі, якщо тобі так не до душі ця т.з. опозиція. Якщо ти цього не зробиш - вважай - ти підписався під написом: Я БИДЛО! Все!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Это. что абстрактный анализ? ))) ПНХ, тундра!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Ще раз, всім жирним кошарам присвячується. Ты – быдло Ты – быдло. Тупое и безмолвное. Да, именно так я считаю. Я тебя оцениваю в кулек гречки, пачку чая, банку сгущенки и кулёк конфет. Даже не шоколадных. За эту подачку ты должен отдать за меня свой голос, благодаря чему я на пять лет буду народным депутатом. Я буду получать социальный пакет: зарплата плюс депутатские более 30 тысяч в месяц. Бесплатные перелеты по стране. Бесплатное пользование залом официальных делегаций – чтобы случайно не столкнуться с таким быдлом, как ты, в аэропорту. Бесплатное проживание в Киеве. Лечение в "Феофании" – тоже подальше от быдла. Я буду неприкосновенным лицом, и даже если я собью на дороге быдло, подобное тебе, мне ничего не будет, пока мои коллеги не лишат меня иммунитета. О таком приятном завершении жизни, как быть похороненным на Байковом кладбище, я даже не буду вспоминать. Но эти льготы – ерудна. Благодаря голосам быдла я в течение пяти лет буду причастен к распределению бюджета самой большой страны в Европе. Я смогу получить государственную дотацию для своего предприятия. Я смогу пропихнуть свою фирму на тендер. Я смогу получить пару миллионов за принятие лоббисткого закона. Я смогу оформить льготный кредит в государственном банке. Я смогу ходить к премьеру и президенту, решая вопросы своего бизнеса. Я смогу прийти к генпрокурору и руководителю Печерского суда, отмазывая друзей. Я смогу войти в список миллионеров "Форбс", обзавестись частным самолетом и недвижимостью в Австрии или на Лазурном берегу, а детей отправлю учиться в Лондон... А про тебя, быдло, я вспомню через пять лет, когда придет время опять раздавать тебе гречку. ОТКРЫЛА АМЕРИКУ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Кричіть тут і матюкайтеся - в кого є охота. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Вельмишановна пані зі славного міста Лева. Коли це я перестав бути у вас в ігнорі. Дуже Вас прошу - поверніть все як було у вашому підписі оскільки я маю дещо іншу думку ніж Ви. Каюсь, я ніби відчував вашу реакцію на мої повідомлення оскідьки мене тут довго не було. Ви у мене у глухому ігнорі але я відчуваючи ваші паеості таки натиснув бімбочку аби прочитати ігнороване мною ваше повідомлення. Не переймайтеся і не відповідайте, ви у мене в ігнорі тож читати вас не буду а як результат біснуйтеся самі. Теперечки по суті ваших помий. Не ображайтеся якщо дещо красномовно буде сказано. Але без образ що я і обіцяю Деколи хочеться кричати з відчаю і злості від людської тупості, сліпоти і обмеженості. Спробуйте головою об стінку. Кажуть що дурнІ думки вибиваються Особливо це стосується політики, коли читаєш думи тупого пересічного обивателя, Я не стану давати оцфнку вам оскільки не маю на це права але зазначу що це МОЯ ОСОБИСТА точка зору і ваша реакція на неї показує повну невідповідність вас тим демократичним принципам які ви нібито проповідуєте. Вміння якщо не сприйняти то принаймні зрозуміти точку зору оппонента властива демократові. Однак перепрошую вас це не стосується читаючи ваш пасквіль який дальше свого носа не заглядає, а розмірковує про речі державної ваги. Ви як той затятий картярський шулер - той висмикує потрібну йому карту а ви потрібне саме вам з тексту. Тож пояснювати тойфакт що свою точку зору я формую не по спілкуванням на форумах та з статей у інеті а виходячи зі зроблего у моєму місті зокрема. Тож як ви бачите з носом моїм у вас вийшов повний ляп. Чим не: Таити, Таити, нам и здесь хорошо. Раніше було краще? Надалі буде краще? ...а, ну це якшо Свобода до влади прийде то буде краще чи не так? Правда краще для кого? Для таких як ви? Та боронь Боже мою країну від таких шахраїв!!! А що сидиш зі своєю сосискою біля смітникових баків, Який же у вас досвід походеньок біля сміттяних бачків. На моїй авці нічого подібного стосовно бачка як бачете тнемає. А у вас досвід як я бачу. на задвірках, що тебе кожна чиновнича сошка має за дійну корову, а твої слуги Менше по задвірках ходіть тож і не матимете таких вражаючих знань про те, що робиться на задвітках. Це не моє. - за бидло, якому можна втулити соєву сосиску А я вже дкмав шо ви позбавите мене свого почесного звання і сподіватися, що ти закриєш очі на те, що роблять з країни смітник по всіх правилах чи пак понятіях - це все байдуже, головне, що годують добре?!!!! Ну не не пі-пі....!!!!!! Йой! Оце забув спитати у такої ьпанни пі-пі мені чи ка-ка. Навіть в інтим носа пхаєш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Кричіть тут і матюкайтеся - в кого є охота. Я БАЛДЮ. От чего тебя штырит??? Выходи на улицу под администрацию там кричи, агитируй людей. Что Слабо ??? А спамом в инете может заниматься каждый дурак. Тут все грамотные, так,что Америку ты не открыла. Ты когда матом кроешь тебя наверное попускает ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Я БАЛДЮ. Я ТОЖЕ. Поле чудес, ей богу. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Я БАЛДЮ. От чего тебя штырит??? Выходи на улицу под администрацию там кричи, агитируй людей. Что Слабо ??? А спамом в инете может заниматься каждый дурак. Тут все грамотные, так,что Америку ты не открыла. Ты когда матом кроешь тебя наверное попускает ))) Це тобі, зінчиному щеняті, треба обов"язково когось обложити - я можу матюкатися просто так - у простір. А щодо агітації - щоб когось агітувати, треба самій розібратися. Поки я знаю одне - на вибори треба йти!!! А тим, хто цього робити не хоче, краще заткнутися, якщо не хоче оглохнути від моїх матюків. Не йдеш голосувати - не маєш права говорити про вибори!!! Сиди і жуй свою сосиску!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Це тобі, зінчиному щеняті, треба обов"язково когось обложити - я можу матюкатися просто так - у простір. А щодо агітації - щоб когось агітувати, треба самій розібратися. Поки я знаю одне - на вибори треба йти!!! А тим, хто цього робити не хоче, краще заткнутися, якщо не хоче оглохнути від моїх матюків. Не йдеш голосувати - не маєш права про це говорити!!! Сиди і жуй свою сосиску!!! ОТАКОЇ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Тебе мають за бидло, усвідом накінець, тупорила істото!!! І лише від тебе залежить, чи ти тим бидлом будеш чи ні! Витисни з себе краплину свідомості і самоповаги, підніми свою жирну жопу з крісла, прийди на вибори і проголосуй за того, хто ще не був у владі, якщо тобі так не до душі ця т.з. опозиція. Якщо ти цього не зробиш - вважай - ти підписався під написом: Я БИДЛО! Все!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 А щодо агітації - щоб когось агітувати, треба самій розібратися. А твой АБСТРАКТНІЙ анализ ???? Неужели до сихпор ничего не поняла? ((( Р.S В инэте агитировать конечно безопасней, да и рожу тут не набьют, на крайняк тока послать могут... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 підніми свою жирну жопу з крісла, прийди на вибори і проголосуй за того, хто ще не був у владі, якщо тобі так не до душі ця т.з. опозиція. Все!!!!! Насчет жопы ты перегнула... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 А твой АБСТРАКТНІЙ анализ ???? Неужели до сихпор ничего не поняла? ((( Р.S В инэте агитировать конечно безопасней, да и рожу тут не набьют, на крайняк тока послать могут... Я розумію, що деякі слова ти чуєш від мене вперше - але нащо їх кожного разу по стільки разів повторювати - боїшся забути? До речі, я говорила про абстрактне мислення - дивно, що ти цього не запам"ятала і причепилася до аналізу. Вибори - це реальність, від якої не абстрагуєшся, щоб аналізувати - ба, навіть дуже глибоко вникати у нашій ситуації шкідливо - призводить до апатії - відомо, що ідеальних політиків нема, а вибирати треба. Про рожу ти, звичайно, від нациста чула? Ну то йому і у віртуалі б"ють - дебіл винятковий. Не раджу брати приклад. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 До речі, я говорила про абстрактне мислення - дивно, що ти цього не запам"ятала і причепилася до аналізу. Про рожу ти, звичайно, від нациста чула? Ну то йому і у віртуалі б"ють - дебіл винятковий. Не раджу брати приклад. Я думала сначала, что ты врешь, но поняла это у тебя склероз, что то рановато. : Ти дійсно філософ? Не бачу в тебе ніяких задатків - примітивне мислення, неможливість абстрактного аналізу і повна відсутність інтелекту. Так, что ты тут села на ЖОПУ ). Совет: Пей фезам --------------------------------------------------------------------------- ( "...Про рожу ти, звичайно, від нациста чула? ..." ) - нет, просто посмотрела на твое фото. Не раджу брати приклад. Яне нуждаюсь в советах Львовской ШАЛАВЫ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Яне нуждаюсь в советах Львовской ШАЛАВЫ. Продовжуєш всіх по собі судити? Невже не навчив тебе випадок з Київського - адже не мене, а тебе за шалаву прийняли. Чи це така завуальована реклама? Ну то ха-ре свої таланти рекламувати - давай трохи розуму прояви. Видай щось про політику, бо те, що я читаю тільки мені математику й пасує - а тобі розумнішими термінами тре оперувати. Ну щось на зразок Як нема у нас політики, так відповідно нема і політичних технологій. Всі наші політики - ідіоти і відповідно їх і розводять "фахівці" - такі ж самі ідіоти і всі разом - вони танцюють перед нами танці ідіотів - обмінюючись нечуваними грошовими сумами у збиток і собі і суспільству. Еффективность "роботи" "фахівців" - у всіх на очах! А піпл хаває?!!! :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Я ТОЖЕ. Поле чудес, ей богу. :rolleyes: шо та не поооняла! что это вас штормит, капитан, в разные женские стороны? вот жеш любвеобильный! ты понимаешь, что у меня нездоровая реакция, когда ты на кого-то кроме меня внимание обращаешь? (Котенок не в счет) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 шо та не поооняла! что это вас штормит, капитан, в разные женские стороны? вот жеш любвеобильный! ты понимаешь, что у меня нездоровая реакция, когда ты на кого-то кроме меня внимание обращаешь? (Котенок не в счет) ну, слава те господи, хоть ко мне не ревнуешь! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Продовжуєш всіх по собі судити? ....мені математику й пасує - а тобі розумнішими термінами тре оперувати. Ну щось на ... Не похоже ты на ГЕПАТИЮ Як нема у нас політики, так відповідно нема і політичних технологій. Всі наші політики - ідіоти і відповідно їх і розводять... Нет политики как раз не идиоты, а идиоты такие бычки как ТЫ, которые идут на поводу у плит технологов Ну то ха-ре свої таланти рекламувати - давай трохи розуму прояви. Видай щось про політику, бо те, що я читаю тільки мені математику й пасує - а тобі розумнішими термінами тре оперувати. Ну щось на зразок Это твоя цитата - "...А щодо агітації - щоб когось агітувати, треба самій розібратися..." Ты и политика это две несовместимые вещи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 травня, 2012 что это вас штормит, капитан, в разные женские стороны? вот жеш любвеобильный! ты понимаешь, что у меня нездоровая реакция, когда ты на кого-то кроме меня внимание обращаешь? (Котенок не в счет) Нє, ну ось є мужики, зрозумілі, як лінії на долоні: осьо, коротка - лінія розуму :P а ось ця довга - життя :rolleyes: а ці западини - любовний потенціал... :lol: А є ж зовсім не зрозумілі - напише щось таке кучеряве - ти розсипешся у вдячності, а за три дні - глянь, а це ж він натякав, що ти дурепа :o І що важливо - кожний же тягнеться до протилежностей... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 травня, 2012 Продовжуєш всіх по собі судити? Невже не навчив тебе випадок з Київського - адже не мене, а тебе за шалаву прийняли. Высказывание двух озабоченных ПРИДУРОВ ( твоих друзей ) это не мнение всего форума, так, что не надо ЛЯ-ЛЯ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 13 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 травня, 2012 Нє, ну ось є мужики, зрозумілі, як лінії на долоні: осьо, коротка - лінія розуму :P а ось ця довга - життя :rolleyes: а ці западини - любовний потенціал... :lol: А є ж зовсім не зрозумілі - напише щось таке кучеряве - ти розсипешся у вдячності, а за три дні - глянь, а це ж він натякав, що ти дурепа :o І що важливо - кожний же тягнеться до протилежностей... ;) Ото закрутила! Кто на ком стоял? :blink: Кто на кого намекал? :o Я- дурепа? :o Я его придушу! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 травня, 2012 Ото закрутила! Кто на ком стоял? :blink: Кто на кого намекал? :o Я- дурепа? :o Я его придушу! :angry: Це назагал.Ключовим є останнє речення, а там вже підставляй... :P З.І. Вчора ввечері у нас зіпсувалася погода. Сьогодні вже в Києві холодно. Чекайте... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Орана ! позвольте посетиь вашу тему и сообщить ,что я всегда нахожусь в реальном мире...У меня возникала мысель встретится и покзать мои дипломы. Нынешняя власть дала повышеную пенсию ученым что-бы не сбежали дипломы выданы советской властью ,а не купленные при нынешней Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Орана ! позвольте посетиь вашу тему и сообщить ,что я всегда нахожусь в реальном мире...У меня возникала мысель встретится и покзать мои дипломы. Нынешняя власть дала повышеную пенсию ученым что-бы не сбежали дипломы выданы советской властью ,а не купленные при нынешней Да ладно, п.Иван, я не ставлю под сомнение ваши дипломы. Мне не нравится ваша манера общения - имею я право выбирать собеседников? Я тоже нахожусь в реальном мире, как и вы работаю, но если я тут пишу - это не значит, что я убежала - это значит, что в реальном мире у меня нет собеседников по такой теме. И все! Не нужно ничего придумывать обо мне и остальных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 15 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Тим, хто каже: все ОК! життя іде, присвячується від Р. Шрайка (можна читати дітям, без матюків) Про форум объединенной оппозиции. *** Я уже давно не говорю ничего плохого в адрес Тимошенко и Луценко, хотя отношусь к их деятельности в кабинете министров, мягко говоря, критично. И не скажу, пока они в тюрьме. C оппозицией в целом я решил вести себя похожим образом. Cейчас главная задача – остановить Януковича и Партию регионов. Оппозиционные партии у нас не фонтан, но ПР – это вообще не партия, а бандформирование, которое нужно вынести с политического поля точно так же, как нужно убирать чуваков с битами с поля футбольного. Поэтому будем бороться за то, чтобы ПР взяла на выборах как можно меньше голосов. Тут актуальны два лозунга: "ни единого голоса пр" и "голосуй за любую проходную оппозиционную партию". Да, будем морщиться, да, плеваться, но идти и бросать бюллетени. Или нужно паковать вещи и уезжать за границу. *** А теперь про форум объединенной оппозиции – 12 мая в Киеве прошел форум объединенной оппозиции. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 15 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 травня, 2012 Поэтому будем бороться за то, чтобы ПР взяла на выборах как можно меньше голосов. Тут актуальны два лозунга: "ни единого голоса пр" и "голосуй за любую проходную оппозиционную партию". Да, будем морщиться, да, плеваться, но идти и бросать бюллетени. Или нужно паковать вещи и уезжать за границу. Другог выбора просто НЕТ. СОГЛАСНА НА ВСЕ 100% Только вот боюсь, что если мы будем бросать бюллетени , кто за Кличко, кто за Гриценко, кто за Свободу, кто за Объединенную опозицицию...То опять победят ГОПНИКИ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.