GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Ой блін... Мужик на підйомі був - сама ж бачила - а ти раз і крильця обрізала - можеш собі уявити як він падав? Ну все, зараз заявиться САИ з відром лапші - треба втікати, бо ще я можу отримати :lol: будь ты проклята
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 ... Я відьма. А ти дурепа - йди проспися. Потім прибереш це
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 А пагаварить? ;) Та вже...паГАВарілі...
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 А пагаварить? ;) да, Иваныч. О чем ты хочешь поговорить? Ты знаешь, самое неприятное, что я никогда этих слов никому не говорила. Я отдаю себе отчет, что это значит. Тем не менее. Я долго думала - отпускать ли мне их в свет. Но никогда уже не жалею, если что-то сделала. Эта особа - злобное, ничтожное, пакостное существо. Я знаю, что все, чего б я ни пожелала - всё исполняется. Знаю также, что проклятья возвращаются. Но я уже ничего не боюсь. В этой жизни мне нечего бояться, а другой не будет. Путь это существо испытает полной мерой всё то, что она принесла другим. Я знаю. Достаточно хорошо знаю, что я за эти слова потеряю еще что-то. Ну и пусть. Только пусть и оно испытает всё, что перенесли те, кого она зацепила своими дрянными кривыми когтями. Шторм, Ориана. Когда тебе станет совсем худо,- вспомни - ЭТО СДЕЛАЛА Я.
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Шторм, Ориана. Когда тебе станет совсем худо,- вспомни - ЭТО СДЕЛАЛА Я. Ти там на свою щоденну прокладочку глянь - навіть там ти нічого зробити не змогла. Про що ти тут патякаєш, дурепа? Іншим разом не лізь зі своїми базарними словечками - я тобі не шмата, щоб об мене ноги витирати - я б"ю боляче, перша і без попереджень. Усвідомила? А ось це прибери - у мене захист - а до тебе може повернутися. Чесно...
otchim Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Девки! А наворожите мне что-нибудь!! Только хорошее!!! ;)
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Ти там на свою щоденну прокладочку глянь - навіть там ти нічого зробити не змогла. Про що ти тут патякаєш, дурепа? Іншим разом не лізь зі своїми базарними словечками - я тобі не шмата, щоб об мене ноги витирати - я б"ю боляче, перша і без попереджень. Усвідомила? А ось це прибери - у мене захист - а до тебе може повернутися. Чесно... в сраку, мандавошка! кляча ободранная. В сраку!
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Девки! А наворожите мне что-нибудь!! Только хорошее!!! ;) опа на/! у тебя ж всё есть! ну давай проверим! Чего тебе хочется до бессознательного состояния? Только не денег. По деньгам - платить придется счастьем. Хочешь перемены по работе? Сегодня проси что хочешь. У меня волна с богом (или сатаной..).. Чего тебе надобно, старче?
Рыжая Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Девки! А наворожите мне что-нибудь!! Только хорошее!!! ;) Нельзя ворожить. Не советую
otchim Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 опа на/! у тебя ж всё есть! ну давай проверим! Чего тебе хочется до бессознательного состояния? Только не денег. По деньгам - платить придется счастьем. Хочешь перемены по работе? Сегодня проси что хочешь. У меня волна с богом (или сатаной..).. Чего тебе надобно, старче? На фига мне эта работа!!! :blink: Согласился временно на и.о. нач. управления - голова крУгом, жопа в мыле, доплаты нет, воровать боязно Чтобы дочка старшая выздоровела! И не болела больше - пока я не помру!
Рыжая Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Я відьма. А ти дурепа - йди проспися. Потім прибереш це Ведьма... королева... Кто еще? Владычица морская?
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Знаю также, что проклятья возвращаются. Но я уже ничего не боюсь. В этой жизни мне нечего бояться, а другой не будет. - ЭТО СДЕЛАЛА Я. Боже, яка дурна істота - добре, що повернулася до посту і перечитала його повністю. Так ось, люба, ти - це ВСІ, хто перебуває з тобою у звязку - дружньому, любовному, приятельському, сусідському чи просто випадкова людина. А тепер ще раз повтори: ЭТО СДЕЛАЛА Я. Нічого те тьохнуло? Якщо ні - то ти виродок. Якщо стало страшно - йди прибери це, останній раз прошу, заради невинних людей, якщо тобі на себе наплювати. Ну а я вмиваю руки - з психічно хворими нема про що говорити.
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Ведьма... королева... Кто еще? Владычица морская? Мені, що твої епітети бігти шукати? Наразі пам"ятаю тільки - сука, змія і ...забула як ця буро-зелена субстанція називається, тіп водорості. До мене ще прибав - зараза
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Иваныч! Тормози! Это просьба серьезная. А ты не дурак. Правильно просишь. Я до этой ситуации с существом-трансвеститом по нику ориана, была вполне в настроении и трезвая. Щас правда накатила красного. Немножко. Так вот, не знаю, хвастать не хочу, но даже одолела онкологию у знакомой. хорошей. Намекни мне как-то осторожно, в каком плане проблема. Я вроде догадостная, постараюсь угадать. Хотя и так склоняюсь уже к истине. Или так. ..Это серьезно. У меня энергии невостребованной- черное море. Правда. Приложить некуда. Я могу просто попробовать. Ты в любом случае ничего не теряешь. Если уж очень серьезно - давай через личку. Но я не вижу ничего опасного. Скорее- она не в том направлении обращается.. Ну вот если ты что-то понял... -
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 в сраку, мандавошка! кляча ободранная. В сраку! Ти так любиш? :lol: :lol: :lol: А для мене - протиприродньо. А ти це говориш - тіп ворожиш, щоб тобі повернулося? Фі, яка гидота. Засранці і засранки...Тьху!!!! ... До речі, я тебе ВИГНАЛА! Вали звідси!!!!
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Иваныч! Тормози! Не раджу, вона - ПРОКЛЯТА. Якщо в тебе поганий захист... одним словом, як хочеш. Якщо ти не віриш, то нічого не буде. Але тоді і не буде того, що ця навіжена намагається тобі запропонувати. Йди від неї - чесно!!!
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Боже, яка дурна істота - добре, що повернулася до посту і перечитала його повністю. Так ось, люба, ти - це ВСІ, хто перебуває з тобою у звязку - дружньому, любовному, приятельському, сусідському чи просто випадкова людина. А тепер ще раз повтори: ЭТО СДЕЛАЛА Я. Нічого те тьохнуло? Якщо ні - то ти виродок. Якщо стало страшно - йди прибери це, останній раз прошу, заради невинних людей, якщо тобі на себе наплювати. Ну а я вмиваю руки - з психічно хворими нема про що говорити. нет, ДА Р АГ ая! поздно. ты провалилась. Сказано. Слышишь меня хорошо, люба? СКАЗАНО!! Спи. Живи с этими словами. Помни о них день и ночь. Да, ты забыла, бедняга, что я - выродок. На ведьму не претендую. Все ВСЕГДА идет по моему плану. Прокляла- так прокляла. Тебя, твоих близких, твоих детей, всех, от кого ты зависишь. Друзей, твой дом, все, что тебе дорого. Проявится : неделя- месяц. Такая во мне буря возникла. СУЩЕСТВО. Беги. Може хоть что-то спасешь. Тварь
Гість дядя Митя Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Це ти там в себе вдома будеш по кутах своїх домочадців строїти, по своїй армійській звичці. А тут, в Україні, я в любому куточку буду у себе вдома - пнял, московський прихвостень?!!! А чего это тебя вдруг понесло...? Я же тебе слово в слово твой вопрос задал! Шо не понравилось?! Ты чего на людей кидаешься? Ты психику проверь..! Ну там может недуг какой...резкая смена настроения... <_< ? Хотя наверное это климакс! Ты в аптеку сходи, там сейчас от этого дела много вякого... У вас там есть аптеки..?
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 До речі, я тебе ВИГНАЛА! Вали звідси!!!! ты прошмандовка вокзальная. Кыш с дороги. Ты никто. И звать никак. Первой перееду тебя я. Включи свою дохлую извилину, кошка драная
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 нет, ДА Р АГ ая! поздно. ты провалилась. Сказано. Слышишь меня хорошо, люба? СКАЗАНО!! Спи. Живи с этими словами. Помни о них день и ночь. Да, ты забыла, бедняга, что я - выродок Жесть... Тобі байдуже, що постраждають ті, хто знаходиться біля тебе?!!! Ти справді виродок. А за мене будь спок. і за моїх близьких - ще раз повторюю - я ЗАХИЩЕНА. Не віриш - запитайся Коріна - він ЗНАЄ. Так що - не суддя я тобі, все що змогла зробила... Завтра прокинешся важко і натужно - так буде довго, поки прокляття буде шукати адресата, поки буде маятися від неможливості потрапити до нього. А потім...не знаю - побачиш. АМІНЬ!
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 ты прошмандовка вокзальная. Кыш с дороги. Ты никто. И звать никак. Первой перееду тебя я. Включи свою дохлую извилину, кошка драная О, базарна торговка на своїй мові заговорила? Ну-Ну... Амінь!
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Жесть... Тобі байдуже, що постраждають ті, хто знаходиться біля тебе?!!! Ти справді виродок. А за мене будь спок. і за моїх близьких - ще раз повторюю - я ЗАХИЩЕНА. Не віриш - запитайся Коріна - він ЗНАЄ. Так що - не суддя я тобі, все що змогла зробила... Завтра прокинешся важко і натужно - так буде довго, поки прокляття буде шукати адресата, поки буде маятися від неможливості потрапити до нього. А потім...не знаю - побачиш. АМІНЬ! говорю тебе- поздно! Уже всё полетело к тебе. Слова - прах. А моё желание - сильней силы притяжения. ты - ничто. ты болеешь. болеет тот, за кого ты больше всего боишься. Самое страшное- уже ни ты, ни я ничего изменить не сможем. Ты ввязалась в чужую игру, недоразумение пыхатое. А я не сдержалась. Реакция уже пошла. Теперь от меня ничего не зависит. Молись. мож поможе
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 А чего это тебя вдруг понесло...? Я же тебе слово в слово твой вопрос задал! Шо не понравилось?! Ты чего на людей кидаешься? Ты психику проверь..! Ну там может недуг какой...резкая смена настроения... <_< ? Хотя наверное это климакс! Ты в аптеку сходи, там сейчас от этого дела много вякого... У вас там есть аптеки..? Я російською не пишу - де там слово в слово? Ну а щодо накидатися на людину - хіба я тут людей під приговор посилала? Так що йди краще свою психіку лікуй - бути сталіністом на теперішній час - явно не ознака здоров"я. А щодо клімакса - це ось своїй подрузі жирафі - вона тут прокляттями розкидається, зводить людей під корінь - майже як Сталін, тільки в менших кількостях. Думаю ви знайдете спільну мову і по клімаксу також - він ж у чоловіків також є. Все, пішла, любуйтеся самі собою, душогубці!
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Все, пішла, любуйтеся самі собою, душогубці! уходя - уходи
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 говорю тебе- поздно! Уже всё полетело к тебе. Слова - прах. А моё желание - сильней силы притяжения. ты - ничто. ты болеешь. болеет тот, за кого ты больше всего боишься. Самое страшное- уже ни ты, ни я ничего изменить не сможем. Ты ввязалась в чужую игру, недоразумение пыхатое. А я не сдержалась. Реакция уже пошла. Теперь от меня ничего не зависит. Молись. мож поможе Псіхушка за тобою плаче. Йди прибий муху - скажи, що це від твого прокляття і заспокойся. А назавтра раджу йти до лікаря. Неврози мають симптоми, які я перед тим описала. Ось навіть мітіч каже: клімакс - у тебе якраз часіки дотікують...
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Псіхушка за тобою плаче. .. ты еще здесь? Тебя, блин , трухлявой палкой не прогонишь.. Я не знаю, кто за кем плачет, но мои слова перед сном вспомни.
Гість дядя Митя Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 Я російською не пишу - де там слово в слово? Ну а щодо накидатися на людину - хіба я тут людей під приговор посилала? Так що йди краще свою психіку лікуй - бути сталіністом на теперішній час - явно не ознака здоров"я. А щодо клімакса - це ось своїй подрузі жирафі - вона тут прокляттями розкидається, зводить людей під корінь - майже як Сталін, тільки в менших кількостях. Думаю ви знайдете спільну мову і по клімаксу також - він ж у чоловіків також є. Все, пішла, любуйтеся самі собою, душогубці! Шо ты мелишь.., какой приговор? Причем тут Сталин? Ты шо пьяная..,или курнула лишку?! :blink:Жирафа сбавь обороты..., на нее уже что то действует!
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Опубліковано 26 червня, 2012 ты еще здесь? Тебя, блин , трухлявой палкой не прогонишь.. Я не знаю, кто за кем плачет, но мои слова перед сном вспомни. А ти муху вбий - попустить - завтра розповіш, що твоє прокляття збулося.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.