GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Ой блін... Мужик на підйомі був - сама ж бачила - а ти раз і крильця обрізала - можеш собі уявити як він падав? Ну все, зараз заявиться САИ з відром лапші - треба втікати, бо ще я можу отримати :lol: будь ты проклята Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 ... Я відьма. А ти дурепа - йди проспися. Потім прибереш це Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 будь ты проклята А пагаварить? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 А пагаварить? ;) Та вже...паГАВарілі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 А пагаварить? ;) да, Иваныч. О чем ты хочешь поговорить? Ты знаешь, самое неприятное, что я никогда этих слов никому не говорила. Я отдаю себе отчет, что это значит. Тем не менее. Я долго думала - отпускать ли мне их в свет. Но никогда уже не жалею, если что-то сделала. Эта особа - злобное, ничтожное, пакостное существо. Я знаю, что все, чего б я ни пожелала - всё исполняется. Знаю также, что проклятья возвращаются. Но я уже ничего не боюсь. В этой жизни мне нечего бояться, а другой не будет. Путь это существо испытает полной мерой всё то, что она принесла другим. Я знаю. Достаточно хорошо знаю, что я за эти слова потеряю еще что-то. Ну и пусть. Только пусть и оно испытает всё, что перенесли те, кого она зацепила своими дрянными кривыми когтями. Шторм, Ориана. Когда тебе станет совсем худо,- вспомни - ЭТО СДЕЛАЛА Я. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Шторм, Ориана. Когда тебе станет совсем худо,- вспомни - ЭТО СДЕЛАЛА Я. Ти там на свою щоденну прокладочку глянь - навіть там ти нічого зробити не змогла. Про що ти тут патякаєш, дурепа? Іншим разом не лізь зі своїми базарними словечками - я тобі не шмата, щоб об мене ноги витирати - я б"ю боляче, перша і без попереджень. Усвідомила? А ось це прибери - у мене захист - а до тебе може повернутися. Чесно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Девки! А наворожите мне что-нибудь!! Только хорошее!!! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Ти там на свою щоденну прокладочку глянь - навіть там ти нічого зробити не змогла. Про що ти тут патякаєш, дурепа? Іншим разом не лізь зі своїми базарними словечками - я тобі не шмата, щоб об мене ноги витирати - я б"ю боляче, перша і без попереджень. Усвідомила? А ось це прибери - у мене захист - а до тебе може повернутися. Чесно... в сраку, мандавошка! кляча ободранная. В сраку! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Девки! А наворожите мне что-нибудь!! Только хорошее!!! ;) опа на/! у тебя ж всё есть! ну давай проверим! Чего тебе хочется до бессознательного состояния? Только не денег. По деньгам - платить придется счастьем. Хочешь перемены по работе? Сегодня проси что хочешь. У меня волна с богом (или сатаной..).. Чего тебе надобно, старче? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Девки! А наворожите мне что-нибудь!! Только хорошее!!! ;) Нельзя ворожить. Не советую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 опа на/! у тебя ж всё есть! ну давай проверим! Чего тебе хочется до бессознательного состояния? Только не денег. По деньгам - платить придется счастьем. Хочешь перемены по работе? Сегодня проси что хочешь. У меня волна с богом (или сатаной..).. Чего тебе надобно, старче? На фига мне эта работа!!! :blink: Согласился временно на и.о. нач. управления - голова крУгом, жопа в мыле, доплаты нет, воровать боязно Чтобы дочка старшая выздоровела! И не болела больше - пока я не помру! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Я відьма. А ти дурепа - йди проспися. Потім прибереш це Ведьма... королева... Кто еще? Владычица морская? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Знаю также, что проклятья возвращаются. Но я уже ничего не боюсь. В этой жизни мне нечего бояться, а другой не будет. - ЭТО СДЕЛАЛА Я. Боже, яка дурна істота - добре, що повернулася до посту і перечитала його повністю. Так ось, люба, ти - це ВСІ, хто перебуває з тобою у звязку - дружньому, любовному, приятельському, сусідському чи просто випадкова людина. А тепер ще раз повтори: ЭТО СДЕЛАЛА Я. Нічого те тьохнуло? Якщо ні - то ти виродок. Якщо стало страшно - йди прибери це, останній раз прошу, заради невинних людей, якщо тобі на себе наплювати. Ну а я вмиваю руки - з психічно хворими нема про що говорити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Ведьма... королева... Кто еще? Владычица морская? Мені, що твої епітети бігти шукати? Наразі пам"ятаю тільки - сука, змія і ...забула як ця буро-зелена субстанція називається, тіп водорості. До мене ще прибав - зараза Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Иваныч! Тормози! Это просьба серьезная. А ты не дурак. Правильно просишь. Я до этой ситуации с существом-трансвеститом по нику ориана, была вполне в настроении и трезвая. Щас правда накатила красного. Немножко. Так вот, не знаю, хвастать не хочу, но даже одолела онкологию у знакомой. хорошей. Намекни мне как-то осторожно, в каком плане проблема. Я вроде догадостная, постараюсь угадать. Хотя и так склоняюсь уже к истине. Или так. ..Это серьезно. У меня энергии невостребованной- черное море. Правда. Приложить некуда. Я могу просто попробовать. Ты в любом случае ничего не теряешь. Если уж очень серьезно - давай через личку. Но я не вижу ничего опасного. Скорее- она не в том направлении обращается.. Ну вот если ты что-то понял... - Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 в сраку, мандавошка! кляча ободранная. В сраку! Ти так любиш? :lol: :lol: :lol: А для мене - протиприродньо. А ти це говориш - тіп ворожиш, щоб тобі повернулося? Фі, яка гидота. Засранці і засранки...Тьху!!!! ... До речі, я тебе ВИГНАЛА! Вали звідси!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Иваныч! Тормози! Не раджу, вона - ПРОКЛЯТА. Якщо в тебе поганий захист... одним словом, як хочеш. Якщо ти не віриш, то нічого не буде. Але тоді і не буде того, що ця навіжена намагається тобі запропонувати. Йди від неї - чесно!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Боже, яка дурна істота - добре, що повернулася до посту і перечитала його повністю. Так ось, люба, ти - це ВСІ, хто перебуває з тобою у звязку - дружньому, любовному, приятельському, сусідському чи просто випадкова людина. А тепер ще раз повтори: ЭТО СДЕЛАЛА Я. Нічого те тьохнуло? Якщо ні - то ти виродок. Якщо стало страшно - йди прибери це, останній раз прошу, заради невинних людей, якщо тобі на себе наплювати. Ну а я вмиваю руки - з психічно хворими нема про що говорити. нет, ДА Р АГ ая! поздно. ты провалилась. Сказано. Слышишь меня хорошо, люба? СКАЗАНО!! Спи. Живи с этими словами. Помни о них день и ночь. Да, ты забыла, бедняга, что я - выродок. На ведьму не претендую. Все ВСЕГДА идет по моему плану. Прокляла- так прокляла. Тебя, твоих близких, твоих детей, всех, от кого ты зависишь. Друзей, твой дом, все, что тебе дорого. Проявится : неделя- месяц. Такая во мне буря возникла. СУЩЕСТВО. Беги. Може хоть что-то спасешь. Тварь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Це ти там в себе вдома будеш по кутах своїх домочадців строїти, по своїй армійській звичці. А тут, в Україні, я в любому куточку буду у себе вдома - пнял, московський прихвостень?!!! А чего это тебя вдруг понесло...? Я же тебе слово в слово твой вопрос задал! Шо не понравилось?! Ты чего на людей кидаешься? Ты психику проверь..! Ну там может недуг какой...резкая смена настроения... <_< ? Хотя наверное это климакс! Ты в аптеку сходи, там сейчас от этого дела много вякого... У вас там есть аптеки..? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 До речі, я тебе ВИГНАЛА! Вали звідси!!!! ты прошмандовка вокзальная. Кыш с дороги. Ты никто. И звать никак. Первой перееду тебя я. Включи свою дохлую извилину, кошка драная Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 нет, ДА Р АГ ая! поздно. ты провалилась. Сказано. Слышишь меня хорошо, люба? СКАЗАНО!! Спи. Живи с этими словами. Помни о них день и ночь. Да, ты забыла, бедняга, что я - выродок Жесть... Тобі байдуже, що постраждають ті, хто знаходиться біля тебе?!!! Ти справді виродок. А за мене будь спок. і за моїх близьких - ще раз повторюю - я ЗАХИЩЕНА. Не віриш - запитайся Коріна - він ЗНАЄ. Так що - не суддя я тобі, все що змогла зробила... Завтра прокинешся важко і натужно - так буде довго, поки прокляття буде шукати адресата, поки буде маятися від неможливості потрапити до нього. А потім...не знаю - побачиш. АМІНЬ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 ты прошмандовка вокзальная. Кыш с дороги. Ты никто. И звать никак. Первой перееду тебя я. Включи свою дохлую извилину, кошка драная О, базарна торговка на своїй мові заговорила? Ну-Ну... Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Жесть... Тобі байдуже, що постраждають ті, хто знаходиться біля тебе?!!! Ти справді виродок. А за мене будь спок. і за моїх близьких - ще раз повторюю - я ЗАХИЩЕНА. Не віриш - запитайся Коріна - він ЗНАЄ. Так що - не суддя я тобі, все що змогла зробила... Завтра прокинешся важко і натужно - так буде довго, поки прокляття буде шукати адресата, поки буде маятися від неможливості потрапити до нього. А потім...не знаю - побачиш. АМІНЬ! говорю тебе- поздно! Уже всё полетело к тебе. Слова - прах. А моё желание - сильней силы притяжения. ты - ничто. ты болеешь. болеет тот, за кого ты больше всего боишься. Самое страшное- уже ни ты, ни я ничего изменить не сможем. Ты ввязалась в чужую игру, недоразумение пыхатое. А я не сдержалась. Реакция уже пошла. Теперь от меня ничего не зависит. Молись. мож поможе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 А чего это тебя вдруг понесло...? Я же тебе слово в слово твой вопрос задал! Шо не понравилось?! Ты чего на людей кидаешься? Ты психику проверь..! Ну там может недуг какой...резкая смена настроения... <_< ? Хотя наверное это климакс! Ты в аптеку сходи, там сейчас от этого дела много вякого... У вас там есть аптеки..? Я російською не пишу - де там слово в слово? Ну а щодо накидатися на людину - хіба я тут людей під приговор посилала? Так що йди краще свою психіку лікуй - бути сталіністом на теперішній час - явно не ознака здоров"я. А щодо клімакса - це ось своїй подрузі жирафі - вона тут прокляттями розкидається, зводить людей під корінь - майже як Сталін, тільки в менших кількостях. Думаю ви знайдете спільну мову і по клімаксу також - він ж у чоловіків також є. Все, пішла, любуйтеся самі собою, душогубці! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Все, пішла, любуйтеся самі собою, душогубці! уходя - уходи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 говорю тебе- поздно! Уже всё полетело к тебе. Слова - прах. А моё желание - сильней силы притяжения. ты - ничто. ты болеешь. болеет тот, за кого ты больше всего боишься. Самое страшное- уже ни ты, ни я ничего изменить не сможем. Ты ввязалась в чужую игру, недоразумение пыхатое. А я не сдержалась. Реакция уже пошла. Теперь от меня ничего не зависит. Молись. мож поможе Псіхушка за тобою плаче. Йди прибий муху - скажи, що це від твого прокляття і заспокойся. А назавтра раджу йти до лікаря. Неврози мають симптоми, які я перед тим описала. Ось навіть мітіч каже: клімакс - у тебе якраз часіки дотікують... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Вепрік, ти хто? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Псіхушка за тобою плаче. .. ты еще здесь? Тебя, блин , трухлявой палкой не прогонишь.. Я не знаю, кто за кем плачет, но мои слова перед сном вспомни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Я російською не пишу - де там слово в слово? Ну а щодо накидатися на людину - хіба я тут людей під приговор посилала? Так що йди краще свою психіку лікуй - бути сталіністом на теперішній час - явно не ознака здоров"я. А щодо клімакса - це ось своїй подрузі жирафі - вона тут прокляттями розкидається, зводить людей під корінь - майже як Сталін, тільки в менших кількостях. Думаю ви знайдете спільну мову і по клімаксу також - він ж у чоловіків також є. Все, пішла, любуйтеся самі собою, душогубці! Шо ты мелишь.., какой приговор? Причем тут Сталин? Ты шо пьяная..,или курнула лишку?! :blink:Жирафа сбавь обороты..., на нее уже что то действует! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 ты еще здесь? Тебя, блин , трухлявой палкой не прогонишь.. Я не знаю, кто за кем плачет, но мои слова перед сном вспомни. А ти муху вбий - попустить - завтра розповіш, що твоє прокляття збулося. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.