Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Какого же пол-области на Португалию пашут, а свое кинули? Вы не привыкли горбатиться просто, вот и все. Не пізди, всезнайка хрєнова. Все ти знаєш, про все судиш - ти нічим не краща за інших, і наших в тому числі - у всіх вас живуть стереотипи, які у ваші голови понапихали політики - далі них ви ніхто не хочете сунути носа - це найбільше вбиває. Та тільки твоя одна фраза: Не вірте нікому там живуть НОРМАЛЬНІ люди - чого варта. А кого ти хотіла у нас побачити - чортів з рогами?!!! Ви - совки, ми ними НІКОЛИ не були - це нас найбільше різнить. А що це так, як приклад візьми Фагота - він не львів"янин, але прожив тут усе свідоме життя. Ми з ним у поглядах різнимося, але він мене розуміє. А знаєш чому, бо він свобідний від стереотипів. Ото ж не треба придумувати про людей, бажано про них запитуватися. Можливо тоді слово "бидло" ви не будете сприймати як образу, а саме в тому контексті, в якому його використовують - ДІАГНОЗ, ПРИЧИНУ, ПОЯСНЕННЯ. З.І. А фотку під словами, які говорили про незасіяні поля ти тикнула якраз тієї території, яка є навколо Олеського замку. Інших не було? Тоді не треба було взагалі - а ту що поставила - прокоментувати правильно, щоб людей не вводити в оману. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Не пізди, всезнайка хрєнова. Все ти знаєш, про все судиш - ти нічим не краща за інших, і наших в тому числі - у всіх вас живуть стереотипи, які у ваші голови понапихали політики - далі них ви ніхто не хочете сунути носа - це найбільше вбиває. Та тільки твоя одна фраза: Не вірте нікому там живуть НОРМАЛЬНІ люди - чого варта. А кого ти хотіла у нас побачити - чортів з рогами?!!! Ви - совки, ми ними НІКОЛИ не були - це нас найбільше різнить. А що це так, як приклад візьми Фагота - він не львів"янин, але прожив тут усе свідоме життя. Ми з ним у поглядах різнимося, але він мене розуміє. А знаєш чому, бо він свобідний від стереотипів. Ото ж не треба придумувати про людей, бажано про них запитуватися. Можливо тоді слово "бидло" ви не будете сприймати як образу, а саме в тому контексті, в якому його використовують - ДІАГНОЗ, ПРИЧИНУ, ПОЯСНЕННЯ. З.І. А фотку під словами, які говорили про незасіяні поля ти тикнула якраз тієї території, яка є навколо Олеського замку. Інших не було? Тоді не треба було взагалі - а ту що поставила - прокоментувати правильно, щоб людей не вводити в оману. так отвечаю спокойно последний раз. Я вроде не матюкалась пока? Ты соскучилась за провокативностью? Тебе не до души спокойно беседовать? Значит по чертям с рогами : это твое предположение. Я ЭТОГО не говорила. Я довольно много на двух форумах писала, что "есть тенденция" у восточных считать жителей Западной по отношению к русским и русскоговорящим - злобными, презрительными, воинственными. И что я лично так не считаю. Я поехала и убедилась. Теперь насчет совков. Западная Украина никогда не входила в состав Союза? Ты это хотела сказать? Выглядело именно так. Следи за фразами. И теперь мое мнение - западная Украина живет существенно ниже материально, чем центр и восток. Это тоже я увидала собственными глазами. Если брать средний уровень, а не изощренные постройки. Это тоже правда. Поэтому, обзывать совком - надо бы минимум жить с европейским достатком. И если у вас ума нет на этот достаток, то кто из нас совок и кто быдло? ПС - для меня равнозначно оба эти два слова не вызывают никаких эмоций. Смысловой нагрузки не несут. Придумай что-нибудь пооригинальней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Ой, тільки не строй з себе дєвочку. Тим більше - нервова я сьогодні. Живуть матеріально з нижчим достатком? Спірне питання - бо залежить від того, що ти маєш на увазі під матеріальним достатком - машину на подвір"ї і туалет на городі. Чи дитина з пристойною освітою і душ у бідненькій хаті. Це саме стосується європейськості. А щодо совка - ти знову полізла у матеріальні хащі - я про світогляд, ментальність, ідеали і погляди. Які були ідеали при совку - ось їх ми ніколи не сповідували. Ми могли притворятися, лицемірити, кривлятися, але в серці цього не було ніколи. Тому так швидко позбулися Леніна, радянських символів і всього, що з цим було пов"язано. Я нічого не придумую - я оперую відомими і зрозумілими словами, термінами, які несуть відповідне смслове навантаження, не мною придумане - якщо ти цього не сприймаєш - це твоя проблема і доказ, як ти ХОЧЕШ зрозуміти співбесідника. З.І. Чому у нас не практикують продуктовий підкуп - ти ніколи над цим не замислювалася? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Ви - совки, ми ними НІКОЛИ не були - це нас найбільше різнить.О чём я и говорю.Вы "совками" никогда не были. где, Вы - это 1-е. Западная Украина, впервую очередь Галычина. Вы - это 2-е. Жиды, евреи и крипто-евреи. А, значит, работали на развал Советского Союза. А мы остаемся гражданами-потомками Советского Союза, не смотря на все ваши идеологические выверты. Скажу больше, мы: - потомки граждан Советского Союза (по вашему "совки"), - потомки граждан Российской Империи (по вашему "москали"), - потомки народов Великой Тартарии (по вашему "татары"), - потомки Монгаилов (по вашему "монголы"), - потомки РАСы, расичи (по вашему "расисты"). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 А щодо совка - ти знову полізла у матеріальні хащі - я про світогляд, ментальність, ідеали і погляди. какая может быть ментальность, идеалы, мировоззрение и взгляды у того, кому жрать нечего? Тебя куда-то сносит сегодня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 какая может быть ментальность, идеалы, мировоззрение и взгляды у того, кому жрать нечего? Тебя куда-то сносит сегодня.Только-ли, сегодня?Всё время. Театр одного актёра.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 какая может быть ментальность, идеалы, мировоззрение и взгляды у того, кому жрать нечего? Тебя куда-то сносит сегодня. В Україні голод?!!!! :o :o :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 Только-ли, сегодня? Всё время. Театр одного актёра.... Нєнадзавідовать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 В Україні голод?!!!! :o :o :o ОПА НА! ОТ ЭТО ДААаааа.... И это, конечно, говорит, вовсе не совок! Это говорит человек с мировоззрением! С разумом! С менталитетомсвободного человека. Господи.. Я в ужасе. В Украине процветание? Ты шо верзешь таким вопросом? ДА! В УКРАИНЕ ГОЛОД, ЛЮДИ ПИТАЮТСЯ НЕИЗВЕСТНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ КУРьМИ И КАРТОШКОЙ. и не все даже могут позволить себе гречку, которая хер знает из чего сделана. Не могут позволить себе мясо каждый день! Лекарств элементарных! Одежды примитивной! Ты знаешь, ты меня убила этим вопросом! Курить пошла от гнева. Ты среди кого живешь? Ты в какой стране живешь? В Украине нет голода? Нет беспризорных? Нет подыхающих стариков? Иди ты считаешь жить на тысячу гнривен ЭТО НЕ ГОЛОД? Вс1ё я не могу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 червня, 2012 Ой-ой, закухкудахтала, затріпотіла крилами, МАТЬ Тереза блін... Голод - відчуття потреби в їжі, соціальна катастрофа, викликана нестачею їжі. Моя мама пенсіонерка, не пільгова, звичайна - я їй допомагаю лише тоді, коли вона хворіє. Ніколи не чула від неї, що вона голодає. Ти бодай один випадок знаєш, щоб людина померла з голоду? А від горілки? Та в нас останньому бомжу не дадуть померти з голоду. Так що не в рейку, не гніви Господа - голоду у нас нема!!! У нас є бідність - фізична, духовна, моральна. А це різні речі. Ось тобі кілька запитань "на засипку" Що вибере середньостатистичний українець: Пікнік чи огляд культурної спадщини? Театр чи 3-Д фільм? Маленький шматок делікатесної риби чи великий шмат свинячого мяса? Електронну книгу чи мобільний телефон? Ти правильно відповіла на всі запитання - Тому не пі-пі про голод, про те, що в нас нема розвитку, що люди помирають і не можуть собі дозволити достойне життя. Вони цього НЕ-ХО-ЧУТЬ!!!! Курити шкідливо!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 16 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2012 Господи! Люди добрые! Пропала бупер пупер шамаханская царица, с паспортом и узаконенной регистрацией! Може хто шо слышал, знает.. - ПОМОГИТЕ НАЙТИ !! Ева, глянь на Киевском, Корин - на УП, де ее еще искать можно? А вдруг что случилось? Не, ну это ж не шутки.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.