Гість Ринат Опубліковано 3 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 3 червня, 2012 ВВП России ненамного превышает экономический продукт американского округа Лос-Анджелес. Ваще ржачно, особенно учитывая тот факт в агломерации Лос-Анджелеса живёт 12,5 млн человек и там сконцентрировано вся экономическая мощь запада США)))))). Прикол ввп ньюйорка - 30% от ввп США составляет то бишь она выше чем ввп Японии или Индии по ППС, а ввп штата калифорния где и находится ваш Л.А. больше чем ввп ФРГ, но разве это признак отсталости Германии, не нужно приводить таких глупых сравнений я тоже могу сказать что оранжисты угробили украдину и в итоге ввп города Москва выше всей Украины. Эх, оранжисты, стали вы какие-то без зубые все. Но тем хуже вам. Ххахахахахахахахх... Мой вам совет друзья: ;) немедленно прекратите политику украинизации, а то совесем отупеете. B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 Человеком становишся, роззул очи. Еще немножко, запишу в домовую книгу. Дурачок ты, неужели за всё прошедшее время ты не понял, что Я очень хороший и вумный россиянин? :lol: :lol: :lol: Ну, может ты просто не пытался читать то, что я пишу... Впрочем, человек с города на холмах и ухабах мог и пропустить несколько постов столь незаурядной личности ;) :P , Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 ВВП России ненамного превышает экономический продукт американского округа Лос-Анджелес. Ваще ржачно, особенно учитывая тот факт в агломерации Лос-Анджелеса живёт 12,5 млн человек и там сконцентрировано вся экономическая мощь запада США)))))). Прикол ввп ньюйорка - 30% от ввп США составляет то бишь она выше чем ввп Японии или Индии по ППС, а ввп штата калифорния где и находится ваш Л.А. больше чем ввп ФРГ, но разве это признак отсталости Германии, не нужно приводить таких глупых сравнений я тоже могу сказать что оранжисты угробили украдину и в итоге ввп города Москва выше всей Украины. Эх, оранжисты, стали вы какие-то без зубые все. Но тем хуже вам. Ххахахахахахахахх... Мой вам совет друзья: ;) немедленно прекратите политику украинизации, а то совесем отупеете. B) За таку пораду, поцілуй мене з заду. :P :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 Дурачок ты, неужели за всё прошедшее время ты не понял, что Я очень хороший и вумный россиянин? :lol: :lol: :lol: Ну, может ты просто не пытался читать то, что я пишу... Впрочем, человек с города на холмах и ухабах мог и пропустить несколько постов столь незаурядной личности ;) :P , Сумлеваюсь однако, что-то мне подсказывает, что ты шифруешся, решил подмазатся, чтобы огреть в затылок. Я очень хороший и вумный россиянин? Ты хохол росийский. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 Сумлеваюсь однако, что-то мне подсказывает, что ты шифруешся, решил подмазатся, чтобы огреть в затылок. Я очень хороший и вумный россиянин? Ты хохол росийский. Да брось ты свою манию преследования. Я если надо, в лицо скажу, что думаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 Да брось ты свою манию преследования. Я если надо, в лицо скажу, что думаю. Чтобы думать, надо думалку иметь, а у тебя продолжение шеи. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 В вечернюю школу поступил?. В какой класс?.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 Ты хохол росийский. аааха ха ах*ительный эпитет! надо записать! росийский хохол.. прэлесть! И чем их буде больше, тем скорее мы присоединим рашу в свою великую Киевскую Русь.. Не, ну прэлесть. Истину глаголет домовенок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 За таку пораду, поцілуй мене з заду. :P :lol: :angry: пошол ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 аааха ха ах*ительный эпитет! надо записать! росийский хохол.. прэлесть! И чем их буде больше, тем скорее мы присоединим рашу в свою великую Киевскую Русь.. Не, ну прэлесть. Истину глаголет домовенок Не подавитесь? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2012 Не подавитесь? :blink: зая, ты в порядке? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 :angry: пошол ты. Коли закінчуються аргументи, ідуть посилання, слабак! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 5 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 5 червня, 2012 А мысль о присоединении России к Украине очень интересная. НО, не ко времени... Шо там, шо там - жопа. Кто первый из неё вылезет, тот и может присоединять кого попало к кому попало. А сейчас - зясь... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 А мысль о присоединении России к Украине очень интересная. НО, не ко времени... Шо там, шо там - жопа. Кто первый из неё вылезет, тот и может присоединять кого попало к кому попало. А сейчас - зясь... :P да как раз и объединяются, когда совсем хреново. вместе целину осваивать сподручнее. Беда в том, что кругом - джунгли непроходимые. И по центру намертво вросли низкорослый баобаб и йолочное полено. Пока их не выкорчуем- базара нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 зая, ты в порядке? :blink:Я конечно в порядке. Украина слишком мелкая чтобы присоединять Россию, и она не основа, а Россия основа, начало начал Руси. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 Коли закінчуються аргументи, ідуть посилання, слабак! Вроде с твоей стороны аргументов ещё не было, только разная хрень. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 А мысль о присоединении России к Украине очень интересная. НО, не ко времени... Шо там, шо там - жопа. Кто первый из неё вылезет, тот и может присоединять кого попало к кому попало. А сейчас - зясь... :PНадо вот именно сейчас нужно экс-СССР-у всему и объединиться и провести индустриализацию новую и сразу всё нормально заработает и вообще вернуться к социализму и рассматривать последние 20 лет как НЭП-2, провели и свернули ну чего с нею взять то. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ринат Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 да как раз и объединяются, когда совсем хреново. вместе целину осваивать сподручнее. Беда в том, что кругом - джунгли непроходимые. И по центру намертво вросли низкорослый баобаб и йолочное полено. Пока их не выкорчуем- базара нет.Вы совершенно правы, десятером легко поднять одну ту жу ношу, чем одному. Вот и здесь тоже самое - метёлку сломать сложно, а вот ветки по одному легко вместе мы гораздо сильнее. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 шо ты мать одна сидишь7 печатаю одной рукой . в другой морожено тока шр смотрела на интере фемен наших. ну геройки1111 я у полнеом восторге111 бузину затоптали как пырей. бохуславскую наконец то назвали чем заслуживает.. вобще 0 девки 0 маладцы.. я довольна. они мне всегда нравились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 Ринатик! Тебе скучно? А как ты относишься к русским Пусси и к нашим феменкам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 шо ты мать одна сидишь7 печатаю одной рукой . в другой морожено тока шр смотрела на интере фемен наших. ну геройки1111 я у полнеом восторге111 бузину затоптали как пырей. бохуславскую наконец то назвали чем заслуживает.. вобще 0 девки 0 маладцы.. я довольна. они мне всегда нравились. Я телевізора не дивлюся. Фемен - ідіотки, в цьому я вже переконалася. Тіпа опозиція - невдахи і нездари. Якщо перед виборами президента ніхто не випливе, янек буде тягнути другий строк. А парламентські вибори ПР вже виграла. Надто багато в нас бидла - але це не новина - вони на кожному кроці.................. У Німеччині видають чотири книжки в рік на людину, в Україні - менше однієї. Коли ви у Франкфуртському аеропорту сидите - бачите, що троє з чотирьох щось читають - книжку чи з айпада. У Польщі - кожен другий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 значит, слушай. Убедить тебя в моей правоте сможет только просмотренный тобой этот сюжет. Тебе найти, или ты быстрее? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 Східняк, мільйонер, який розбагатів у Москві, переїхав в Україну. Ось що він пише про причину: Перевіз родину в Україну з Москви 2008 року - після того, як старша донька розповіла, що Ющенко поїхав у гості до Саакашвілі, разом придумали Голодомор, а потім напали на Росію. ______ А ти, Юлька, переходь з політичного форуму на психологічний. Потім знайду адресу, адмін той самий, що і тут. Не глитай, як всі решта, робить хорошу справу, заробляє на інформації і допомозі людям у різний спосіб. Психологічний форум. *http://psyche.biznet.ru/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 значит, слушай. Убедить тебя в моей правоте сможет только просмотренный тобой этот сюжет. Тебе найти, или ты быстрее? Юля, я сама хороша актриса - тому знаю ціну таким сюжетам. Не вірю я у все це. Колись повірила Фемен - чесно, але потім, те, що вони робили, не вкладалося ні в які рамки здорового глузду - тому переконати мене вже не зможе ніщо - надто досвідчена я у чужій нещирості Ось подивися, також цікаво - це Богословська поносить Януковича у 2004 році. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 Східняк, мільйонер, який розбагатів у Москві, переїхав в Україну. Ось що він пише про причину: Перевіз родину в Україну з Москви 2008 року - після того, як старша донька розповіла, що Ющенко поїхав у гості до Саакашвілі, разом придумали Голодомор, а потім напали на Росію. ______ А ти, Юлька, переходь з політичного форуму на психологічний. Потім знайду адресу, адмін той самий, що і тут. Не глитай, як всі решта, робить хорошу справу, заробляє на інформації і допомозі людям у різний спосіб. послушай, родная. Я много раз грозилась отсюда соскочить. Сейчас, собственно, из-за Сани включаюсь. Меня саму кумарит. Давно пора вычеркнуть. И тебе легче дышать будет. Ты только скажи - как ты умеешь. Мне стоит только окошко удалить. А забывать о том, что приросло - я умею. И не вспоминать больше. Как не было. Хочешь?????????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 послушай, родная. Я много раз грозилась отсюда соскочить. Сейчас, собственно, из-за Сани включаюсь. Меня саму кумарит. Давно пора вычеркнуть. И тебе легче дышать будет. Ты только скажи - как ты умеешь. Мне стоит только окошко удалить. А забывать о том, что приросло - я умею. И не вспоминать больше. Как не было. Хочешь?????????????? Юля, все що ти тут пишеш, вибач, це не щирість - це гра. Ти сама придумала, сама граєш, сама припинеш. А щирою ти була тільки раз і ти знаєш коли - все решта - НЕ ВІРЮ!!! МАЯТА... НЕСПОКІЙ... ТРИВОГА... Сто разів радила - розслабся!!! Про психологічний - я в тому сенсі, що любиш ти зі всякими убогими розмови вести. До речі, дещо перечитувала - досить цікаво, але це російський сайт, а мені по душам на нерідній мові - дуже важко - тому і не сунулася туди. А свого розлюбезного Сашіка ти зовсім не знаєш, і не хочеш знати - і кого ти хочеш здурити? Себе?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 Вроде с твоей стороны аргументов ещё не было, только разная хрень. <_< Это у тебя хрень, а у меня Аргумент. Поцілуй мене з заду :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 Юля, все що ти тут пишеш, вибач, це не щирість - це гра. Ти сама придумала, сама граєш, сама припинеш. А щирою ти була тільки раз і ти знаєш коли - все решта - НЕ ВІРЮ!!! МАЯТА... НЕСПОКІЙ... ТРИВОГА... Сто разів радила - розслабся!!! Про психологічний - я в тому сенсі, що любиш ти зі всякими убогими розмови вести. До речі, дещо перечитувала - досить цікаво, але це російський сайт, а мені по душам на нерідній мові - дуже важко - тому і не сунулася туди. А свого розлюбезного Сашіка ти зовсім не знаєш, і не хочеш знати - і кого ти хочеш здурити? Себе?! это не ответ. подумай. возможно сегодня наши интересы совпадут. А я така гордовыта, мне уже назад дороги не будет. Подумай! мне и правда давно пора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2012 это не ответ. Іншої відповіді не буде - я чужої долі вирішувати не буду. Роби що приносить задоволення - це останнє моє слово. До речі, ти коли фотки з Львівщини тикала: мовляв, землі не засіяні, то не треба було як приклад приводити територію навколо Олеського замку. Певно, тобі відомо за яким принципом вибирали місце їх розміщення: на горбочку, а навколо або річка, або болото. Ось ця висока трава, яку ти сфоткала і коментувала, як незасаджені поля - якраз і було болото - чудом не осушене за Союзу. Ось такий обломчик :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 8 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2012 Іншої відповіді не буде - я чужої долі вирішувати не буду. Роби що приносить задоволення - це останнє моє слово. До речі, ти коли фотки з Львівщини тикала: мовляв, землі не засіяні, то не треба було як приклад приводити територію навколо Олеського замку. Певно, тобі відомо за яким принципом вибирали місце їх розміщення: на горбочку, а навколо або річка, або болото. Ось ця висока трава, яку ти сфоткала і коментувала, як незасаджені поля - якраз і було болото - чудом не осушене за Союзу. Ось такий обломчик :P сама ты обломчик. Причем совершенно невнимательная. Я не именно ту территорию имела, а всю львовщину. Вы сколько хлеба дали в том году? Я говорила, что поля пустуют, ГОСУДАРСТВЕННЫЕ! У нас при наших жидах облезлых ни одного поля не найдешь с бурьянами или бросового, или даже на отдыхе. Хоть люцерной да засадят. Потому что она обогащает почву и потом запахивают. Ни у нас ни на Полтавщине не найдешь, даже при этой кретинической власти, заброшенных площадей. А у вас в конце октября не то что гос-ные, свои собственные огороды запущенные стояли! А домой вернулась, уже и вспахано на зиму и озимые засеяны были. Я же и ехала посмотреть, как на Галичине хозяйствуют. Кстати и вокруг замка убрать можно было и на туристах поднимать от и до. А ты возмутилась, что я якобы презрительно отозвалась. Даже слушать не стала. Как же! На недостатки носом ткнули. Какого же пол-области на Португалию пашут, а свое кинули? Вы не привыкли горбатиться просто, вот и все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.