Гість Yaaroslav Опубліковано 24 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2012 youtube.com/watch?v=-j10fu4Lhzk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2012 Доброго всім дня-вечора-ночі Пустите до себе на форум? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2012 Доброго всім дня-вечора-ночі Пустите до себе на форум? Доброго вечора. Якщо не українофоб - то заходьте :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2012 Доброго вечора. Якщо не українофоб - то заходьте :rolleyes: А українофобів тут лупцюють? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 8 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2012 А українофобів тут лупцюють?Украинофилов не хватает. Приходится из Израиля заимствовать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2012 Украинофилов не хватает. Приходится из Израиля заимствовать.Пардон, а Ви пане акелла з Ізраїлю? P.S. Даруйте, але я ще не розібрався хто тут українофоб, а хто українофіл Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2012 А українофобів тут лупцюють? Та ні, не б"ють, але на одну пані під псевдом Жирафочка находить шал і вона починає закликати рубати берізки і садити дуби :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 9 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2012 Та ні, не б"ють, але на одну пані під псевдом Жирафочка находить шал і вона починає закликати рубати берізки і садити дуби :rolleyes:Буває :lol: Іноді теж хочеться взяти щось важке і вдарити по всьому що під руку попаде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 15 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2012 Я, конечно, не принцесса И строптива как коза, Но местами интересна Плюс зеленые глаза. Я одна на печке сплю Да копаюсь все в саду. Передайте королю: Я себя блюжу...блюду. Я б детишек нарожала: Королевок, корольчат... Всех бы в строгости держала: Пусть, поганцы, папку чтят! Передайте, коль случится Повстречаться с королем, Я согласная жениться, То есть взять его мужьём, То есть стать его принцессой, Королевой, твою мать! Только страшно интересно: Сколько можно принца ждать :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.