Ева_vl Опубліковано 19 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 квітня, 2012 Да, спірс ходить без трусів, а я в трусах ... Ржачно ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 квітня, 2012 Гірше інше, ви почали сворою мене цькувати і ти особисто брала у цьому участь підтакуючи відвертому хамству і образам. Хочеш гострих відчуттів? - придумай собі їх, але нащо виливати все це на реальних людей, яких ти навіть не знаєш. "Ти взагалі мовчи і сопи в ганчірку" "Я на тебе нас*ла" "Не в тему - ТУПА?" "Сиди тихо на своїй жопі і не шукай пригод." Інтелект формується з раннього віку - а якщо ходити в школу лише кілька разів на рік - то потім таку голову можна напхати лише інформацією, яка без достатнього інтелекту ніколи не перетвориться у досвід. Що євка кожного разу доводить своїми тупими пастами. Не строй из себя ангела... Культура и миролюбие прямо прет из тебя... Прямо бесит когда тупая баба ( в трусах ) ))) рассуждает об интеллекте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 квітня, 2012 Спорить с тобой бесполезно. Веди себя и дальше, как ведешь. А я буду вести себя так, как считаю нужным. --- Еще два слова. Когда я пришла на форум я обращалась к тебе на ВЫ. Писала на украинском и обращалась "пани". Ты полезла на рожон. И стала мне тыкать и хамить. А нащо спорити - просто пиши що думаєш. Але і тут не просто, бо треба або визнати, що ви цькуєте нещасну жінку, а отже є негідницями, або визнати, що все, що пишете - це брехня, якою хочеться мене позлити. Такий ось цугцванг. З.І. "Ви" для мене на форумі нічого не значить - хоча визнаю, декого не можу назвати на "Ти". Так що краще тобі було мене кликати чим завгодно і на "ти", але не ставати на бік бєса. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 квітня, 2012 Ржачно ))) Пожуй вівса :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 квітня, 2012 Пожуй вівса :lol: :lol: :lol: Не забудь одеть трусняки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 квітня, 2012 Треба сказати, що такою Спірс була не завжди - пам"ятаю її милою і симпатичною дівчинкою. Хоча мені ніколи не подобалася її творчість, але позитивні емоції її миле личко завжди викликало. *http://www.youtube.com/watch?v=PctD-8y0FRg&feature=relmfu І тут доречно згадати мудрість. У 20 жінка виглядає так, як її створив Бог. У 30 як вона сама того хоче. А в 40 на що заслуговує. Амінь! Придурошная ты! Мне 48, я горе пережила, ты хоть видела как я выгляжу ?? Прибитая, ты, Ггалю, на всю бошку! Шоб б твоя доця так в 30 выглядела! Желаю ей от всего сердца! Могу тебе в виде исключения в полный рост и качественное фото на твой ящик выслать, чтоб ты заткнулась. Внешность в любом возрасте зависит от конституции. У меня бабка в 60 выглядела на 40. Никто не верил. Но она не курила, правда и с такими дурами как ты не общалась.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 20 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 квітня, 2012 АБАЖАЮЮ!!!!!!!!! У нас даже смех одинаковый-------http://www.youtube.com/watch?v=KEe_NHeJq9E&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.