Перейти до змісту
Український політичний форум

Любителька огій Брітні Спірс

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Да, спірс ходить без трусів, а я в трусах ...

Ржачно )))

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Гірше інше, ви почали сворою мене цькувати і ти особисто брала у цьому участь підтакуючи відвертому хамству і образам.

Хочеш гострих відчуттів? - придумай собі їх, але нащо виливати все це на реальних людей, яких ти навіть не знаєш.

"Ти взагалі мовчи і сопи в ганчірку"

"Я на тебе нас*ла"

"Не в тему - ТУПА?"

"Сиди тихо на своїй жопі і не шукай пригод."

Інтелект формується з раннього віку - а якщо ходити в школу лише кілька разів на рік - то потім таку голову можна напхати лише інформацією, яка без достатнього інтелекту ніколи не перетвориться у досвід. Що євка кожного разу доводить своїми тупими пастами.

Не строй из себя ангела...

Культура и миролюбие прямо прет из тебя...

Прямо бесит когда тупая баба ( в трусах ) ))) рассуждает об интеллекте

Посилання на коментар

Спорить с тобой бесполезно.

Веди себя и дальше, как ведешь. А я буду вести себя так, как считаю нужным.

---

Еще два слова. Когда я пришла на форум я обращалась к тебе на ВЫ. Писала на украинском и обращалась "пани".

Ты полезла на рожон. И стала мне тыкать и хамить.

А нащо спорити - просто пиши що думаєш. Але і тут не просто, бо треба або визнати, що ви цькуєте нещасну жінку, а отже є негідницями, або визнати, що все, що пишете - це брехня, якою хочеться мене позлити. Такий ось цугцванг.

З.І. "Ви" для мене на форумі нічого не значить - хоча визнаю, декого не можу назвати на "Ти". Так що краще тобі було мене кликати чим завгодно і на "ти", але не ставати на бік бєса.

Посилання на коментар

Пожуй вівса :lol: :lol: :lol:

Не забудь одеть трусняки...

Посилання на коментар

Треба сказати, що такою Спірс була не завжди - пам"ятаю її милою і симпатичною дівчинкою. Хоча мені ніколи не подобалася її творчість, але позитивні емоції її миле личко завжди викликало.

*http://www.youtube.com/watch?v=PctD-8y0FRg&feature=relmfu

І тут доречно згадати мудрість.

У 20 жінка виглядає так, як її створив Бог.

У 30 як вона сама того хоче.

А в 40 на що заслуговує.

Амінь!

Придурошная ты! Мне 48, я горе пережила, ты хоть видела как я выгляжу ?? Прибитая, ты, Ггалю, на всю бошку! Шоб б твоя доця так в 30 выглядела! Желаю ей от всего сердца! Могу тебе в виде исключения в полный рост и качественное фото на твой ящик выслать, чтоб ты заткнулась. Внешность в любом возрасте зависит от конституции. У меня бабка в 60 выглядела на 40. Никто не верил. Но она не курила, правда и с такими дурами как ты не общалась..

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...