Перейти до змісту
Український політичний форум

Партія дерибану...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Нееее... она гнида схроновская :lol:

Сказала гадюка, світячи оком з нори :lol: :lol: :lol:

Она за всё берётся смело,

всё превращается в говно.

А если, рыжа за говно берётся,

то просто тратит меньше сил

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Сказала гадюка, світячи оком з нори :lol: :lol: :lol:

Примітив!

Сравнить женщину со змеей - это по восточным традициям сделать ей комплимент. Змея - символ мудрости.

А вот гнида - она и есть гнида... мерзость.... вошь тифозная...

Посилання на коментар

Чупасу шпаргалки Заупром пишет! Так нечестно! Его стихоплетный стиль!!!

Не... это она стащила то, что я писала... но переделать ума не хватило...

Посилання на коментар

Сравнить женщину со змеей - это по восточным традициям сделать ей комплимент. Змея - символ мудрости.

А ти яке маєш відношення до східних жінок? Ніколи не чула, щоб вони собі дозволяли так матюкатися як ти. А підтримувати педофіла - це для них смертних гріх, бо діти для східних жінок - це святе.

Так що ти у своїй оцінці знову не помилилася. Правильно народ каже - кожен судить по собі.

До речі, ти до біснуватої не рівняйся, їй можна багато, а ось ти здається зі здоровим глуздом, мала б розуміти що до чого.

Посилання на коментар

Не... это она стащила то, что я писала... но переделать ума не хватило...

Ти ж про себе краще знаєш, нащо мені щось переробляти.

Та й не вмію я похабщину писати. На вас краще вашим - перевірений спосіб.

Посилання на коментар

То-то я смотрю Кузя совсем свихнулся. Правду говорят, что с кем поведешься...

Бедный Кузя..

Посилання на коментар

Бедный Кузя..

Самій шкода. Але я його кілька разів просила з вами не зв"язуватися - не послухався. Тепер сам почав писати похабні віршики. Неприємно все це.

Посилання на коментар

Харе копипасты свои тулить.

а что не так,подстилка. пусть люди знают как в стране зарабатывает верхушка деньги.

А Ева.... она не примитивна. Она еще молода и эмоциональна.

Уж сколько раз твердили миру, Что лесть гнусна, вредна; но только всё не впрок, И в сердце льстец всегда отыщет уголок.

--написано глистой))

Что бы ты ни дaл женщине, онa сделaет из этого что-то ещё лучшее.

Если ты дaшь ей сперму, онa родит ребенкa.

Если ты дaшь ей квaртиру, онa сделaет уютный дом.

Если ты дaшь ей продукты, онa сделaет вкусную еду.

Женщинa всё приумножaет и рaзвивaет.

феминизм прикрути ,глист,а то просто смешно))

Посилання на коментар

Ти ж про себе краще знаєш, нащо мені щось переробляти.

Та й не вмію я похабщину писати. На вас краще вашим - перевірений спосіб.

Ариш! А шо у тебя в чемоданчике? Складной костыль?

Посилання на коментар

Ариш! А шо у тебя в чемоданчике? Складной костыль?

Свячена вода від біснуватої потвори.

Хочеш ще раз на свою душу глянути? счас організую...

Юлькіна душа

Посилання на коментар

Хочеш ще раз на свою душу глянути? счас організую...

Это с тебя сняли маску и показали твою сущность.

Посилання на коментар

Это с тебя сняли маску и показали твою сущность.

А судді хто? дві педофільні сучки? Не смішіть мене - це ви і ваша душа - чорне вугілля. Дивіться - бо це єдине, що ви спромоглися СТВОРИТИ на форумі - більше ви нічим не відзначилися.

Посилання на коментар

Юлькіна душа

ты даже не дура. ты - бездарь. Склеротичка, к тому же. Я тыщу раз говорила- НЕТ У МЕНЯ ДУШИ. Поэтому не лазь в том месте своими грязными лапами. Искалечу.

Так зеркало и не купила? Только на чемоданчик из секонда и хватило? Кривоногое убожество ты Ггалю..

Посилання на коментар

А судді хто? дві педофільні сучки? Не смішіть мене - це ви і ваша душа - чорне вугілля. Дивіться - бо це єдине, що ви спромоглися СТВОРИТИ на форумі - більше ви нічим не відзначилися.

Чем ничтожнее и чернее особь, тем ей больше хочется извазюкать грязью ЛЮДЕЙ.

Есть старый мультик про плесень, которая покрыла всю планету. Вот ты мне эту плесень и напоминаешь. Но ни плесень не победила. Ни тебе не удастся.

Посилання на коментар

Чем ничтожнее и чернее особь, тем ей больше хочется извазюкать грязью ЛЮДЕЙ.

Есть старый мультик про плесень, которая покрыла всю планету. Вот ты мне эту плесень и напоминаешь. Но ни плесень не победила. Ни тебе не удастся.

Я тобі кожного разу вражаюся - ти пишеш пости про себе. Ти хоч це усвідомлюєш? Ось що ти зараз робиш з біснуватою - правильно, вимазуєте гидотою всі мої теми - губите форум, бо самі нічого взамін не пропонуєте. Ви і є плісінь. Ви маєте свої форуми, куди не ходять люди і замість того, щоб їх розвивати, робити цікавими - ви приходите срати сюди - якщо не воля вигнати мене, то хоч закидати лайном.

І ти мене в чомусь звинувачуєш? Глянь - це не я обличчя вимазала - це ви його таким зробили - а насправді уособили себе і свою чорну душу.

Все проти вас, бо ви ницість, яка завжди буде під плінтусом. Жінки, які захищають педофілів, не мають право на життя - природа про це подбає, будь спокійна. Тому не раджу - дивися на це обличчя і думай, що це може стати твоєю реальністю - бо ти її власноручно створила.

Амінь!

Посилання на коментар

Та-ааак, продовжуємо...

Партія дерибану тепер буде боротися з корупцією. Увага, відповідальними за рівень корупції у нашій країні відтепер лежать на найбільших корупціонерах України.

А шо, хто краще знає різні корупційні штучки, як не сам корупціонер. Отже, увага, країна повинна знати своїх героїв...

Україна переконала Європу, що Янукович і Клюєв здатні боротися з корупцією

Київ відмовився від створення структури по боротьбі з корупцією, поява якої була однією з вимог Євросоюзу.

Про це повідомляє газета Комерсант-Україна.

Україні вдалося переконати профільну організацію GRECO у тому, що таку діяльність здатний проводити Національний антикорупційний комітет.

Главою НАК є президент Віктор Янукович, а секретарем - секретар РНБО Андрій Клюєв.

Посилання на коментар

Бедный Кузя..

Это к чему? Или так абы бякнуть?
Посилання на коментар

Цікава стаття, яка дуже яскраво демонструє, як партія влади, читай ДЕРИБАНУ, буде боротися з корупцією.

*http://www.epravda.com.ua/publications/2012/04/19/321775/

Але ж це тільки верхівка айсбергу: в центральному апараті віднедавна працює величезна кількість "донецьких" начальників управлінь і відділів, помічників голови і навіть водіїв.

Справа дійшла до того, одну із стоянок при центральному апараті Державної податкової служби (так звану "нижню") стали іменувати не інакше, як "аеропорт "Жуляни". Назва виникла тому, що сьогодні там паркуються "АНи" - машини з донецькими номерами, які починаються буквами АН.

Переселення досягло таких масштабів, що жителі Донецька перебираються на роботу в центральний апарат Податкової цілими сім'ями - незважаючи на прямі заборони, встановлені антикорупційним законодавством.

Наприклад, Андрій Ігнатов, призначений заступником голови замість Лєкаря, розписує пошту на ... свого рідного брата Олексія Ігнатова! Закон "Про засади Запобігання и протідії Корупції" такі дії прямо і недвозначно трактує як корупційні. Якби він виконувався, брати вже мали б давати свідчення.

...

Поява "донецьких" в Державній податковій службі не обмежилася виключно їх прийомом в штат відомства. Вона має і більш витончені форми.

Наприклад, як нещодавно писала ЕП, обслуговування зарплатного проекту в Податковій було переведено з державного "Укрексімбанку" в "Банк регіонального розвитку", що належить Олександру Януковичу.

Крім цього, на всю широчінь при відомстві розгорнула свою діяльність так звана громадська організація "Ассоціація платніків податків України", очолювана мамою головного банкіра країни Валентиною Арбузовою.

Посилання на коментар

Я тобі кожного разу вражаюся - ти пишеш пости про себе. Ти хоч це усвідомлюєш? Ось що ти зараз робиш з біснуватою - правильно, вимазуєте гидотою всі мої теми - губите форум, бо самі гвзамін не пропонуєте. Ви і є плісінь.

Амінь!

(... Ви і є плісінь...) - плесень - ЦВIЛЬ. А плiсiнь это по бычьи...

(...бо самі гвзамін не пропонуєте...) - А что предлагаешь ты? Качать статьи с инэта много ума не надо.

Что предложили твои абстрактные мозги... Где твои интеллектуальные ))) выводы???

Какой ты видишь выход из ситуации. Что ты для этого сделала. Только тупой куриный треп...

Висновок: Не бачу в тебе ніяких задатків - примітивне мислення, неможливість абстрактного аналізу і повна відсутність інтелекту.

Посилання на коментар

Качать статьи с инэта много ума не надо.

Что предложили твои абстрактные мозги... Где твои интеллектуальные ))) выводы???

Какой ты видишь выход из ситуации. Что ты для этого сделала. Только тупой куриный треп...

так ей об этом тыщу раз уже писали. Она или квохчет или зубы скалит. непломбированные. Чупик! А чё ты стишки больше не строчишь в "Чеканнии" ? Не о ком завывать стало?

Посилання на коментар

Ще один закономірний крок партії дерибану, яка лише на словах проголошує боротьбу з корупцією, а на ділі її лише закріплює і поглиблює, бо ставить на всі ключові посади людей, замазаних в корупції.

ЯНУКОВИЧ ПРИЗНАЧИВ МІНІСТРОМ ПРОДАВЦЯ МЕЖИГІР’Я

Президент Віктор Янукович призначив Едуарда Ставицького міністром екології та природних ресурсів.

Про це повідомляє сайт президента.

Іншим указом президент звільнив з цієї посади Миколу Злочевського.

До цього Ставицький очолював Державну службу геології та надр України.

Ставицький був керівником національної компанії "Надра України", яка в останні місяці прем’єрства Янукович у 2007 році відчужила з державної власності на користь донецької фірми "Медінвесттрейд" резиденцію "Межигір'я".

Далі протягом кількох місяців "Медінвесттрейд" передала резиденцію іншій донецькій фірмі "Танталіт", потім інспірувала штучний судовий процес, який підтвердив легітимність продажу.

Згодом "Медінвесттрейд" був оголошений банкрутом.

Фірма "Танталіт", за якою стоїть родина Януковича, і досі володіє резиденцією "Межигір'я".

Посилання на коментар

Какой ты видишь выход из ситуации.

включи любые новости.Там информации на сто порядков больше , чем из копипастов обезьяны.. Ты ожидаешь от чувырлы новой оригинальной точки зрения? Это копировальная бумажка. Декреатив.

Начинай строить версии самостоятельно. Потенциал у тебя есть . Почему я так говорю? Интуитивно чувствую, что у тебя есть мысли на сей счет, но отчего-то ты их придерживаешь.. Не бойся. Мы никому не позволим насмехаться. Возможно у тебя есть свои версии обустройства общества? Мер. Методов. Мыслей. Кто, если не мы?

Посилання на коментар

включи любые новости.Там информации на сто порядков больше , чем из копипастов обезьяны..

там ,тупая курица,как раз та информация,которую хотят донести стаду.

Ты ожидаешь от чувырлы новой оригинальной точки зрения? Это копировальная бумажка. Декреатив.

Начинай строить версии самостоятельно. Потенциал у тебя есть . Почему я так говорю? Интуитивно чувствую, что у тебя есть мысли на сей счет, но отчего-то ты их придерживаешь..

:lol:

Уж сколько раз твердили миру, Что лесть гнусна, вредна; но только всё не впрок, И в сердце льстец всегда отыщет уголок.

Не бойся. Мы никому не позволим насмехаться.

ибо мы Бригада))

глист,шизик,подстилка... захисники Всесвіту

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...