Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Основоположник, обличчя партії намивання піску, пардон, бабла - Віктор Янукович. Дещо, як післямова, до історії з нечуваним гонораром нашого президента. Письменники: Нехай патентує "йолки" Українські письменники запевняють, що гонорар в 16 мільйонів гривень за книговидання, який отримав президент Віктор Янукович, є нечуваним для України. Зокрема, відома українська письменниця Ірен Роздобудько запевнила, що "в Україні ця ситуація неможлива для будь-якого письменника". "Гонорари видавництв дуже малі. Цей випадок є проявом корупції. В Україні є письменники рівня Вільяма Фолкнера, визнані в усьому світі, вони отримують у сотні, тисячі разів менші гонорари", - заявила вона. В свою чергу письменник Андрій Кокотюха уточнив, що "не треба бути людиною з вищою освітою, щоб зрозуміти, що це - форма відкату". "І це робить багато хто з українських політиків, відтоді, як стали затребуваними декларації про доходи. Заглиблюючись у творчість Януковича, стає зрозуміло, що він сам не написав ні рядка", - зазначає він. "Втім, якби Янукович запатентував усі свої обмовки, від "йолки" до "Анни Ахметової", і отримував авторські гонорари за кожне цитування - він отримав би набагато більше, ніж 16 мільйонів", - заявив Кокотюха. Письменник Василь Шкляр вважає, що "в Україні, щоб заробити таке роялті, літератор має продати приблизно по дві книги кожному українцеві враховуючи немовлят, сліпих і неписьменних". "Це - чергове непорозуміння через те, що наш президент не має уявлення про авторський гонорар", - підсумував він. *** Як повідомлялося, згідно з декларацією президента, в 2011 році ТОВ "Друкарня "Новий світ" (Донецьк) виплатила президенту авторську винагороду в сумі 16,4 млн. грн. за передані цьому видавництву майнові права. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Кажете, що можна Юпітеру, не можна простому смертному? Аж ніяк, партія дерибану дотримується інших правил - вкрав сам, дай іншому. У Табачника начаклували букварів, дорожчих від книжок з позолотою ДНУ "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти" уклало низку угод на видання шкільних підручників на загальну суму 39,11 млн грн. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші". Найдорожчим виявилась "Математика для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 1 клас" – 506 грн./екз. Видання цього підручнику накладом 302 екземпляри коштує 153 тис грн. Кілька підручників для першокласників видано накладом близько 1 тис екземплярів. В цьому випадку вартість одного екземпляру складає від 140 до 216 гривень. Серед авторів цих підручників є Олена Хорошковська, мати першого віце-прем’єра Валерія Хорошковського. Для порівняння: Київський національний музей російського мистецтва 19 березня замовив видання книги "Врубель і Київ" тиражем 1000 примірників. В цьому випадку вартість одного екземпляру склала 150 грн. Однак на відміну від простих підручників ця книга має 430 сторінок матового паперу, суперобкладинка, тверда обкладинка та вставки мають тиснення золотом. До того ж книжка пакується в індивідуальну вакуумну упаковку. *** Торги ДНУ проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки автори підручників мають право самостійно визначати видавництва, які будуть здійснювати видання їх творів, шляхом передачі їм майнових прав. Як відомо, в березні ДНУ замовило друк підручників, найдорожчим з яких був підручник української мови для шкіл з навчанням польською мовою – 647 грн. за екземпляр. Тоді Міносвіти заявило, що така ціна виправдана маленьким тиражем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Харе копипасты свои тулить. Отправляйся на дуэль! Если секунданта найдешь.. Там тебя ждут в овраге. Ксена - принцесса воин заждалась.. Тропинка Ксены неожиданно расширилась, и вывела принцессу на открытую лужайку, шириной около 100 футов. А ещё большей неожиданностью для Ксены было увидеть Каллисто, на другом конце поляны. Та нагло улыбалась принцессе, ветер развевал её редкие волосы. Ксена почувствовала, как кровь ударила в её голову. Каллисто слишком часто доставляла неприятности ей и Гэбриэл, слишком часто для того, чтобы говорить с ней. Ксена клялась тысячей клятв, что прольёт кровь Каллисто. Не раздумывая, с мечом в руке, Ксена выбежала на прогалину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Харе копипасты свои тулить. ПНХ звідси біснувата. Йди заспокійливого випий, бо припадок почнеться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Что бы ты ни дaл женщине, онa сделaет из этого что-то ещё лучшее. Если ты дaшь ей сперму, онa родит ребенкa. Если ты дaшь ей квaртиру, онa сделaет уютный дом. Если ты дaшь ей продукты, онa сделaет вкусную еду. Женщинa всё приумножaет и рaзвивaет. А вот у кобылы особый талант. Если ты сделaл ей кaкую-нибудь мaлюсенькую кaкaшку, будь готов получить обрaтно тонну @@внa. Ибо ни на что созидательное она не способна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Ибо ни на что созидательное она не способна Йди-йди сама щось сотвори, досить вже руйнувати - може накінець зрозумієш те, про що пишеш. Або хоч задовольни себе пальцем, щоб на людей голодною твариною не кидатися. І біснувату забери, щоб потім не казали, що я негативною енергією живлюся - у вас її перебор, я так бачу, ось як накинулися - а мені це протипоказано, я людина позитивна, люблю щоб навколо була радість і щастя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 *** - алло, это донецкая типография "новый мир"? - да, чем мы можем вам помочь? - хочу заключить с вами контракт на печатание моих книг. меня устроит миллионов 16 гонорара. - вы что, идиот? - да-да-да, и идиот, и малограмотный. как раз ваш профиль.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Йди-йди сама щось сотвори, досить вже руйнувати - може накінець зрозумієш те, про що пишеш. Або хоч задовольни себе пальцем, щоб на людей голодною твариною не кидатися. І біснувату забери, щоб потім не казали, що я негативною енергією живлюся - у вас її перебор, я так бачу, ось як накинулися - а мені це протипоказано, я людина позитивна, люблю щоб навколо була радість і щастя. 1.У тебя еще и с фантазией полная жопа... Ничего нового придумать не можешь, повторяешь уже сказанное в твой адрес. 2. Хвали мене моя губонько, бо роздеру аж до вуха. 3. Хочу фейну. Хочу - зафеячу)))) 4. Она за всё берётся смело, всё превращается в говно. А если, за говно берётся, то просто тратит меньше сил :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Она за всё берётся смело, всё превращается в говно. А если, за говно берётся, то просто тратит меньше сил :P Дуже самокритично - нащо мені тратитися на фантазію для таких недостойних об"єктів, коли ви про себе пишете самі. Згинь, педофільське підсирайло!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Дуже самокритично - нащо мені тратитися на фантазію для таких недостойних об"єктів, коли ви про себе пишете самі. Згинь, педофільське підсирайло!!! Чупа! Я буду по мере возможности засирать ВСЕ твои темы. Хобби у меня такое появилось. Развлекаюсь я так. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Чупа! Я буду по мере возможности засирать ВСЕ твои темы. Хобби у меня такое появилось. Развлекаюсь я так. :lol: :lol: :lol: Что бы ты ни дaл женщине, онa сделaет из этого что-то ещё лучшее. Если ты дaшь ей сперму, онa родит ребенкa. Если ты дaшь ей квaртиру, онa сделaет уютный дом. Если ты дaшь ей продукты, онa сделaет вкусную еду. Женщинa всё приумножaет и рaзвивaет. А вот у КАТЬКИ-РЫЖЕЙ особый талант. Если ты сделaл ей кaкую-нибудь мaлюсенькую кaкaшку, будь готов получить обрaтно тонну @@внa. Ибо ни на что созидательное она не способна - Хобби у нее такое появилось. Развлекается она. З.І. Рижа - свій форум завалила, тему завалила, Тимошенко - президентом не стала, тепер валить Батьківщину і Фронт змін. Янукович - її президент!!! Ура!!! З.І. Боже поможи їй ще цього негідника завалити - на інше ж ницість не здатна. А я їй за це дякую скажу - чесно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Опять... самой ничего не придумывается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Це повний піпєц - фраза дня... Типографія дала Януковичу 2 мільйони доларів під чесне слово У договорі, укладеному між видавництвом "Новий світ" і письменником Віктором. Януковичем, немає чітких зобов'язань з боку автора з видання нових творів. Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив заступник директора видавництва Едуард Вакуленко. За словами Вакуленка, не обумовлено скільки книг, в якому обсязі і в які терміни повинен здати у видавництво даний автор. Пан Вакуленко не заперечує, що сума гонорару майже в 2 мільйони доларів в значній мірі є авансом президенту без будь-яких гарантій. "Так, він може і нічого не написати, договором це не обумовлено", - зазначив Вакуленко "Це бізнес, і ми ризикуємо. Однак, спогади діяча такого масштабу, враховуючи масштаб особистості, мають великий комерційний інтерес, і ми з нетерпінням чекаємо нову книгу, над якою працює Віктор Федорович", - додав :lol: :lol: :lol: :lol: Вакуленко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Та-ааак, дивимося, що з цього приводу думає Голова Нац. Безпеки Клюєв: Корупція набула масштабів національного лиха Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв вважає, що в Україні необхідно посилити покарання за корупційні злочини. Про це він написав у статті в Уніан. На думку Клюєва, корупція в Україні "набула масштабів національного лиха - підірвала віру громадян у власну державу, значно обмежила її розвиток". "Щоб значно зменшити бажання чиновників займатися корупцією, необхідно забезпечити виконання простого принципу: можливі втрати повинні бути більш значущими, ніж вигоди від корупційних злочинів", - вважає він. :lol: :lol: :lol: Але коли в корупційних схемах задіяний сам глава держави - хіба ризики мають значення, особливо, якщо врахувати масштаб корупції, тьху, особистості. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Або хоч задовольни себе пальцем, щоб на людей голодною твариною не кидатися. І біснувату забери, щоб потім не казали, що я негативною енергією живлюся - у вас її перебор, я так бачу, ось як накинулися - а мені це протипоказано, я людина позитивна, люблю щоб навколо була радість і щастя. ("...я людина позитивна, люблю щоб навколо була радість і щастя...") - ??? "Ти взагалі мовчи і сопи в ганчірку" "Я на тебе нас*ла" "Не в тему - ТУПА?" "Сиди тихо на своїй жопі і не шукай пригод." "Емоції мені не цікаві." "Якщо розуміє дурна баба," "Ну а ти чого лізеш, затичка у всі діри? " "Ти типовий терпило - ідеальни ЛОХ..." -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ("...Або хоч задовольни себе пальцем, щоб на людей голодною твариною не кидатися..." ) - ))) (..жінка, яка всіх вдовольняє - не є ідеальною, а навіть нападки ...) А еслі би...- це тому, що ти кінець відчув, що лох, бо тебе якраз не хочу задовольнити Вывод: Тривиальный пизд€жь зазомбированной суки... P.S ("...Або хоч задовольни себе пальцем, щоб на людей голодною твариною не кидатися..." ) Ятаки права у тебя банальный НЕДО€Б. И часто ты себя пальцем ) ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Тривиальный пизд€жь зазомбированной суки... Ева, животинок не обижай, сравнением с этим ничтожеством Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Ева, животинок не обижай, сравнением с этим ничтожеством Ну давай відповідай - це ж вона тебе запитується чи часто ти себе пальцем? Дурепа ж не знає, що це твій експромт. Ще про вилизування їй повідай - певно в тундрі вона такого й не чула? Ну що, свора, ви не образитеся, якщо я перестану на вас зважати? Але Янека у ваші президенти запишу - не переживайте. Янек - президент рижої і євки. Ура!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Ще про вилизування їй повідай - певно в тундрі вона такого й не чула? Это ты про куни ) ??? Да ты и в правду больная ... P.S НЕДО€Б ПРИВОДИТ К СЛАБОУМИЮ, ХОТЯ И К РЕВОЛЮЦИИ ТОЖЕ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 ... в тундрі вона такого й не чула? В тундре люди умнее и воспитание чем ты - БЫЧКА. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 квітня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 В тундре люди умнее и воспитание чем ты - БЫЧКА. Всі такі як ти? :lol: :lol: :lol: Янукович - ТВІЙ ПРЕЗИДЕНТ УРА!!! До речі, до речі, я щойно згадала - рижа, яка активно тобі тепер підгавкує - нещодавно казала, що ти на мене схожа. Сумніваюся, але думаю, ти не настільки дурна, щоб не зрозуміти рівень ваших моральних критеріїв і наскільки мені байдужа оцінка таких як ти. Ось коли б ти мене хвалила - я б мала задуматися над цим. Все, Євка, вали, нецікаво мені з тобою, ти надто примітивна, щоб гаяти час - ніякого задоволення. Відповідай наразі Коріну. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Всі такі як ти? :lol: :lol: :lol: Янукович - ТВІЙ ПРЕЗИДЕНТ УРА!!! Это с точки зрения твоей анальной эрудиции... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 В тундре люди умнее и воспитание чем ты - БЫЧКА. Нееее... она гнида схроновская :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Ксена! А от дуэли она технично съехала! Ты заметила? Не её это- с открытым забралом воевать.. Ни на что не годна.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 ТАК, я чоловіків вдовольняю, причому по різному, та й сама не залишаюся на бобах, якщо ти, звичайно, розуміш про що я . Ура!!!! ))) Про що ти ??? Весенний н€доёб или Н€ДОЁБ хронический ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 Ксена! А от дуэли она технично съехала! Ты заметила? Не её это- с открытым забралом воевать.. Ни на что не годна.. Ага! Просто слабо, куда ей БЫЧКЕ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 ))) Про що ти ??? Весенний н€доёб или Н€ДОЁБ хронический ??? это она про бобы.. которые сослепу принимает за яйца. На которых сидит. Кода она удовлетворит кого-нибудь. Кроме яиц, к другому месту ее не допускают..Чтоб она насиделась на нем.. Не заслужила.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 До речі, до речі, я щойно згадала - рижа, яка активно тобі тепер підгавкує - нещодавно казала, що ти на мене схожа. Сумніваюся, але думаю, ти не настільки дурна, щоб не зрозуміти рівень ваших моральних критеріїв і наскільки мені байдужа оцінка таких як ти. Ось коли б ти мене хвалила - я б мала задуматися над цим. Все, Євка, вали, нецікаво мені з тобою, ти надто примітивна, щоб гаяти час - ніякого задоволення. Відповідай наразі Коріну. Начинаешь стравливать? Твоя тактика? Я знаю, что я не подарок. А девочка оказалась вовсе не глупой. А может ты свалишь? Потому что ты ВООБЩЕ НИКОМУ тут не интересна. Тебя, Кузю и ваккумного форумчане используют, как боксерскую грушу не более того. А Ева.... она не примитивна. Она еще молода и эмоциональна. Со временем все у нее уляжется по полочкам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 это она про бобы.. которые сослепу принимает за яйца. На которых сидит. Кода она удовлетворит кого-нибудь. Кроме яиц, к другому месту ее не допускают..Чтоб она насиделась на нем.. Не заслужила.. Но диагноз ей поставлен думаю правильный Знают сангвиники, знают холерики, От н€доеба бывают истерики, ------------------------------------------------------- Иду на пару. Замучали преподы, в связи с евро по 8 пар. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 а де оно уже узвиздило? Ой, мне тема нравится, абзац!! Плохо - если дура. Куда хуже- если упрямая дура. И совсем засада - когда одноногая упрямая дура. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 квітня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 квітня, 2012 ------------------------------------------------------- Иду на пару. Замучали преподы, в связи с евро по 8 пар. купи чебурек, подкрепись, и не парься. Удачи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.