За У проти М. Опубліковано 8 травня, 2012 Опубліковано 8 травня, 2012 Хоч прирікатися з домовичками лячно, але я не погоджуюся - твоя найперша задача - ВБЕРЕГТИ, тому ти МУСИШ все знати і про це розповідати людям. Інакше який ти захисник. Допомогати БЕРЕГТИ. Якщо, я один буду усе берегти, комунізма настане.
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Опубліковано 9 травня, 2012 Допомогати БЕРЕГТИ. Якщо, я один буду усе берегти, комунізма настане. Не ВСЕ, а тільки по своїй компетенції.
За У проти М. Опубліковано 10 травня, 2012 Опубліковано 10 травня, 2012 Не ВСЕ, а тільки по своїй компетенції. На скільки, моя компетенція позволяє, я так і роблю.
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэль "Оріана - Ева_vl" Дуэ́ль (французское duel от латинского. duellum — «поединок», «борьба двух») — строго регламентированный дуэльным кодексом поединок между двумя людьми, цель которого — удовлетворить желание одного из дуэлянтов (вызывающего на дуэль) ответить за нанесенное его чести оскорбление. Поучаствовали: рыжая, korin, NazSoz, GiRaFo.chka, Эдуард, stefani, За У проти М. Опять ни хрена непонятно - дуэль или базар? :lol:
САИ Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэль "Оріана - Ева_vl" Дуэ́ль (французское duel от латинского. duellum — «поединок», «борьба двух») — строго регламентированный дуэльным кодексом поединок между двумя людьми, цель которого — удовлетворить желание одного из дуэлянтов (вызывающего на дуэль) ответить за нанесенное его чести оскорбление. Поучаствовали: рыжая, korin, NazSoz, GiRaFo.chka, Эдуард, stefani, За У проти М. Опять ни хрена непонятно - дуэль или базар? :lol: У нас туточки любая тема - базар. И моя в том вина тоже. <_<
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 У нас туточки любая тема - базар. И моя в том вина тоже. <_< Относительно Вашей вины - даже не сомневаюсь ;)
За У проти М. Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 Относительно Вашей вины - даже не сомневаюсь ;) Дуэль, не дуэль, главное, чтобы сатисфакция не убежала.
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэль, не дуэль, главное, чтобы сатисфакция не убежала. Сатисфакция бегает? :rolleyes: Дед Щукарь: "По-простому сказать - "милушка ты моя", а по-книжному выходит "апробация". ;)
За У проти М. Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 Сатисфакция бегает? :rolleyes: Дед Щукарь: "По-простому сказать - "милушка ты моя", а по-книжному выходит "апробация". ;) Сатисфакция (от лат. satis — достаточно и лат. facere — делать, совершать) означает приблизительно удовлетворение; другая версия (от лат. satisfactio — удовлетворение) — удовлетворение за оскорбление чести. Из=за неё и дуєли происходюют.
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 Сатисфакция (от лат. satis — достаточно и лат. facere — делать, совершать) означает приблизительно удовлетворение; другая версия (от лат. satisfactio — удовлетворение) — удовлетворение за оскорбление чести. Из=за неё и дуєли происходюют. Дуэли из-за удовлетворения? Согласен! :rolleyes: Кого-то "апрбация" удовлетворила, а кого-то отказалась. Ну кактут на дуэль не вызвать? ;)
За У проти М. Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэли из-за удовлетворения? Согласен! :rolleyes: Кого-то "апрбация" удовлетворила, а кого-то отказалась. Ну кактут на дуэль не вызвать? ;)Дуєль между женщин бsла, а мы мужчины типа секундантов. Боковых арбитров. Так, что апробация, стороной прошла.
Орiана Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэли из-за удовлетворения? Согласен! :rolleyes: Кого-то "апрбация" удовлетворила, а кого-то отказалась. Ну кактут на дуэль не вызвать? ;) Від самої лише апробації те, що поставили під сумнів не з"явиться. Важко вдовольнити те, чого нема. Заводите тему і Флеймі, в назві пишете, кого викликаєте на дуель, в повідомленні - причини. І все.
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 Дуєль между женщин бsла, а мы мужчины типа секундантов. Боковых арбитров. Так, что апробация, стороной прошла. А вдруг мы всего не знаем! ;) А вдруг страсти, как на Λέσβος ? Хотя, творения женщин на этом форуме мало похожи на лирику Сапфо
Рыжая Опубліковано 17 травня, 2012 Опубліковано 17 травня, 2012 А вдруг мы всего не знаем! ;) А вдруг страсти, как на Λέσβος ? Хотя, творения женщин на этом форуме мало похожи на лирику Сапфо За двух могу поручиться, что к Сафо - никаким боком. Это я сейчас о физиологии, а не о лирике))))
САИ Опубліковано 18 травня, 2012 Опубліковано 18 травня, 2012 Относительно Вашей вины - даже не сомневаюсь ;) Ти диви, яка.... :huh:
Орiана Опубліковано 18 травня, 2012 Опубліковано 18 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!! :o :o :o
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2012 Опубліковано 18 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!! :o :o :o Увагу звертаю, ще й яку. Але з однодумцями нема, що обговорити. А ти перейди в протилежний стан, начуєшся і набачишся. :lol:
Орiана Опубліковано 18 травня, 2012 Опубліковано 18 травня, 2012 Увагу звертаю, ще й яку. Але з однодумцями нема, що обговорити. А ти перейди в протилежний стан, начуєшся і набачишся. :lol: ЗаУмчик, в тобі я не сумніваюся, але наразі відійди, бо ти своїм ляльковим виглядом заважаєш трагедію грати. :P
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2012 Опубліковано 18 травня, 2012 ЗаУмчик, в тобі я не сумніваюся, але наразі відійди, бо ти своїм ляльковим виглядом заважаєш трагедію грати. :P Нащо нам трагедії? Нам всенародне щастя подавай. Трагедій і так повна коробочка. А, щастя Леопольд наплакав. Чи відійти? нехай трагедії справляють бал.
Орiана Опубліковано 18 травня, 2012 Опубліковано 18 травня, 2012 Нащо нам трагедії? Нам всенародне щастя подавай. Трагедій і так повна коробочка. А, щастя Леопольд наплакав. Чи відійти? нехай трагедії справляють бал. ЗаУм, мене нема - завтра поговоримо :rolleyes:
За У проти М. Опубліковано 20 травня, 2012 Опубліковано 20 травня, 2012 ЗаУм, мене нема - завтра поговоримо :rolleyes: Підманула. :lol:
За У проти М. Опубліковано 20 травня, 2012 Опубліковано 20 травня, 2012 Ну да... :P ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!! Ось, що робить невидимим.
Орiана Опубліковано 21 травня, 2012 Опубліковано 21 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!! Ось, що робить невидимим. ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка?
За У проти М. Опубліковано 21 травня, 2012 Опубліковано 21 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка?
GiRaFo.chka Опубліковано 21 травня, 2012 Опубліковано 21 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? шо за шухер.. чё орём?
Орiана Опубліковано 27 травня, 2012 Опубліковано 27 травня, 2012 шо за шухер.. чё орём? Нє орьом, а репетує...репетируємо трагедію.
За У проти М. Опубліковано 27 травня, 2012 Опубліковано 27 травня, 2012 Нє орьом, а репетує...репетируємо трагедію. Рано, ЩЕ НЕ ВЕЧЕР.
Орiана Опубліковано 27 травня, 2012 Опубліковано 27 травня, 2012 Рано, ЩЕ НЕ ВЕЧЕР. Дик, я і написала зранку, а ввечері фіг його знає, що мені в голову прийде :P
За У проти М. Опубліковано 27 травня, 2012 Опубліковано 27 травня, 2012 Дик, я і написала зранку, а ввечері фіг його знає, що мені в голову прийде :P Вечером тобі ніхто не повірить, як тому пастушкові. Може пронесе, люди іще повірять. Бо як нічого не робити, нічого й не буде.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.