Перейти до змісту
Український політичний форум

ОРIAНА, ВЫЗЫВАЮ НА ДУЭЛЬ

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Хоч прирікатися з домовичками лячно, але я не погоджуюся - твоя найперша задача - ВБЕРЕГТИ, тому ти МУСИШ все знати і про це розповідати людям. Інакше який ти захисник.

Допомогати БЕРЕГТИ. Якщо, я один буду усе берегти, комунізма настане.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 269
  • Створена
  • Остання відповідь

Допомогати БЕРЕГТИ. Якщо, я один буду усе берегти, комунізма настане.

Не ВСЕ, а тільки по своїй компетенції.

Посилання на коментар

Дуэль "Оріана - Ева_vl"

Дуэ́ль (французское duel от латинского. duellum — «поединок», «борьба двух») — строго регламентированный дуэльным кодексом поединок между двумя людьми, цель которого — удовлетворить желание одного из дуэлянтов (вызывающего на дуэль) ответить за нанесенное его чести оскорбление.

Поучаствовали: рыжая, korin, NazSoz, GiRaFo.chka, Эдуард, stefani, За У проти М.

Опять ни хрена непонятно - дуэль или базар? :lol:

Посилання на коментар

Дуэль "Оріана - Ева_vl"

Дуэ́ль (французское duel от латинского. duellum — «поединок», «борьба двух») — строго регламентированный дуэльным кодексом поединок между двумя людьми, цель которого — удовлетворить желание одного из дуэлянтов (вызывающего на дуэль) ответить за нанесенное его чести оскорбление.

Поучаствовали: рыжая, korin, NazSoz, GiRaFo.chka, Эдуард, stefani, За У проти М.

Опять ни хрена непонятно - дуэль или базар? :lol:

У нас туточки любая тема - базар. И моя в том вина тоже. <_<

Посилання на коментар

Относительно Вашей вины - даже не сомневаюсь ;)

Дуэль, не дуэль, главное, чтобы сатисфакция не убежала. :D
Посилання на коментар

Дуэль, не дуэль, главное, чтобы сатисфакция не убежала. :D

Сатисфакция бегает? :rolleyes:

Дед Щукарь: "По-простому сказать - "милушка ты моя", а по-книжному выходит "апробация". ;)

Посилання на коментар

Сатисфакция бегает? :rolleyes:

Дед Щукарь: "По-простому сказать - "милушка ты моя", а по-книжному выходит "апробация". ;)

Сатисфакция (от лат. satis — достаточно и лат. facere — делать, совершать) означает приблизительно удовлетворение; другая версия (от лат. satisfactio — удовлетворение) — удовлетворение за оскорбление чести. Из=за неё и дуєли происходюют.
Посилання на коментар

Сатисфакция (от лат. satis — достаточно и лат. facere — делать, совершать) означает приблизительно удовлетворение; другая версия (от лат. satisfactio — удовлетворение) — удовлетворение за оскорбление чести. Из=за неё и дуєли происходюют.

Дуэли из-за удовлетворения? Согласен! :rolleyes: Кого-то "апрбация" удовлетворила, а кого-то отказалась. Ну кактут на дуэль не вызвать? ;)

Посилання на коментар

Дуэли из-за удовлетворения? Согласен! :rolleyes: Кого-то "апрбация" удовлетворила, а кого-то отказалась. Ну кактут на дуэль не вызвать? ;)

Дуєль между женщин бsла, а мы мужчины типа секундантов. Боковых арбитров. Так, что апробация, стороной прошла.
Посилання на коментар

Від самої лише апробації те, що поставили під сумнів не з"явиться. Важко вдовольнити те, чого нема.

Заводите тему і Флеймі, в назві пишете, кого викликаєте на дуель, в повідомленні - причини. І все.

Посилання на коментар

Дуєль между женщин бsла, а мы мужчины типа секундантов. Боковых арбитров. Так, что апробация, стороной прошла.

А вдруг мы всего не знаем! ;) А вдруг страсти, как на Λέσβος ? Хотя, творения женщин на этом форуме мало похожи на лирику Сапфо :(

Посилання на коментар

А вдруг мы всего не знаем! ;) А вдруг страсти, как на Λέσβος ? Хотя, творения женщин на этом форуме мало похожи на лирику Сапфо :(

За двух могу поручиться, что к Сафо - никаким боком. Это я сейчас о физиологии, а не о лирике))))

Посилання на коментар

ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка?

Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!! :o :o :o

Увагу звертаю, ще й яку. :D Але з однодумцями нема, що обговорити. А ти перейди в протилежний стан, начуєшся і набачишся. :lol:
Посилання на коментар

Увагу звертаю, ще й яку. :D Але з однодумцями нема, що обговорити. А ти перейди в протилежний стан, начуєшся і набачишся. :lol:

ЗаУмчик, в тобі я не сумніваюся, але наразі відійди, бо ти своїм ляльковим виглядом заважаєш трагедію грати. :P

Посилання на коментар

ЗаУмчик, в тобі я не сумніваюся, але наразі відійди, бо ти своїм ляльковим виглядом заважаєш трагедію грати. :P

Нащо нам трагедії? Нам всенародне щастя подавай. Трагедій і так повна коробочка. А, щастя Леопольд наплакав. Чи відійти? нехай трагедії справляють бал.
Посилання на коментар

Нащо нам трагедії? Нам всенародне щастя подавай. Трагедій і так повна коробочка. А, щастя Леопольд наплакав. Чи відійти? нехай трагедії справляють бал.

ЗаУм, мене нема - завтра поговоримо :rolleyes:

Посилання на коментар

Ну да... :P

Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!!

Ось, що робить невидимим. :D

Посилання на коментар

Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!!

Ось, що робить невидимим. :D

Посилання на коментар

Рано, ЩЕ НЕ ВЕЧЕР.

Дик, я і написала зранку, а ввечері фіг його знає, що мені в голову прийде :P

Посилання на коментар

Дик, я і написала зранку, а ввечері фіг його знає, що мені в голову прийде :P

Вечером тобі ніхто не повірить, як тому пастушкові. Може пронесе, люди іще повірять. Бо як нічого не робити, нічого й не буде.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...