За У проти М. Опубліковано 8 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 Хоч прирікатися з домовичками лячно, але я не погоджуюся - твоя найперша задача - ВБЕРЕГТИ, тому ти МУСИШ все знати і про це розповідати людям. Інакше який ти захисник. Допомогати БЕРЕГТИ. Якщо, я один буду усе берегти, комунізма настане. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Допомогати БЕРЕГТИ. Якщо, я один буду усе берегти, комунізма настане. Не ВСЕ, а тільки по своїй компетенції. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 10 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 травня, 2012 Не ВСЕ, а тільки по своїй компетенції. На скільки, моя компетенція позволяє, я так і роблю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэль "Оріана - Ева_vl" Дуэ́ль (французское duel от латинского. duellum — «поединок», «борьба двух») — строго регламентированный дуэльным кодексом поединок между двумя людьми, цель которого — удовлетворить желание одного из дуэлянтов (вызывающего на дуэль) ответить за нанесенное его чести оскорбление. Поучаствовали: рыжая, korin, NazSoz, GiRaFo.chka, Эдуард, stefani, За У проти М. Опять ни хрена непонятно - дуэль или базар? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэль "Оріана - Ева_vl" Дуэ́ль (французское duel от латинского. duellum — «поединок», «борьба двух») — строго регламентированный дуэльным кодексом поединок между двумя людьми, цель которого — удовлетворить желание одного из дуэлянтов (вызывающего на дуэль) ответить за нанесенное его чести оскорбление. Поучаствовали: рыжая, korin, NazSoz, GiRaFo.chka, Эдуард, stefani, За У проти М. Опять ни хрена непонятно - дуэль или базар? :lol: У нас туточки любая тема - базар. И моя в том вина тоже. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 У нас туточки любая тема - базар. И моя в том вина тоже. <_< Относительно Вашей вины - даже не сомневаюсь ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Относительно Вашей вины - даже не сомневаюсь ;) Дуэль, не дуэль, главное, чтобы сатисфакция не убежала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэль, не дуэль, главное, чтобы сатисфакция не убежала. Сатисфакция бегает? :rolleyes: Дед Щукарь: "По-простому сказать - "милушка ты моя", а по-книжному выходит "апробация". ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Сатисфакция бегает? :rolleyes: Дед Щукарь: "По-простому сказать - "милушка ты моя", а по-книжному выходит "апробация". ;) Сатисфакция (от лат. satis — достаточно и лат. facere — делать, совершать) означает приблизительно удовлетворение; другая версия (от лат. satisfactio — удовлетворение) — удовлетворение за оскорбление чести. Из=за неё и дуєли происходюют. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Сатисфакция (от лат. satis — достаточно и лат. facere — делать, совершать) означает приблизительно удовлетворение; другая версия (от лат. satisfactio — удовлетворение) — удовлетворение за оскорбление чести. Из=за неё и дуєли происходюют. Дуэли из-за удовлетворения? Согласен! :rolleyes: Кого-то "апрбация" удовлетворила, а кого-то отказалась. Ну кактут на дуэль не вызвать? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэли из-за удовлетворения? Согласен! :rolleyes: Кого-то "апрбация" удовлетворила, а кого-то отказалась. Ну кактут на дуэль не вызвать? ;)Дуєль между женщин бsла, а мы мужчины типа секундантов. Боковых арбитров. Так, что апробация, стороной прошла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Дуэли из-за удовлетворения? Согласен! :rolleyes: Кого-то "апрбация" удовлетворила, а кого-то отказалась. Ну кактут на дуэль не вызвать? ;) Від самої лише апробації те, що поставили під сумнів не з"явиться. Важко вдовольнити те, чого нема. Заводите тему і Флеймі, в назві пишете, кого викликаєте на дуель, в повідомленні - причини. І все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Дуєль между женщин бsла, а мы мужчины типа секундантов. Боковых арбитров. Так, что апробация, стороной прошла. А вдруг мы всего не знаем! ;) А вдруг страсти, как на Λέσβος ? Хотя, творения женщин на этом форуме мало похожи на лирику Сапфо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 А вдруг мы всего не знаем! ;) А вдруг страсти, как на Λέσβος ? Хотя, творения женщин на этом форуме мало похожи на лирику Сапфо За двух могу поручиться, что к Сафо - никаким боком. Это я сейчас о физиологии, а не о лирике)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Относительно Вашей вины - даже не сомневаюсь ;) Ти диви, яка.... :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!! :o :o :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!! :o :o :o Увагу звертаю, ще й яку. Але з однодумцями нема, що обговорити. А ти перейди в протилежний стан, начуєшся і набачишся. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Увагу звертаю, ще й яку. Але з однодумцями нема, що обговорити. А ти перейди в протилежний стан, начуєшся і набачишся. :lol: ЗаУмчик, в тобі я не сумніваюся, але наразі відійди, бо ти своїм ляльковим виглядом заважаєш трагедію грати. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 ЗаУмчик, в тобі я не сумніваюся, але наразі відійди, бо ти своїм ляльковим виглядом заважаєш трагедію грати. :P Нащо нам трагедії? Нам всенародне щастя подавай. Трагедій і так повна коробочка. А, щастя Леопольд наплакав. Чи відійти? нехай трагедії справляють бал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 травня, 2012 Нащо нам трагедії? Нам всенародне щастя подавай. Трагедій і так повна коробочка. А, щастя Леопольд наплакав. Чи відійти? нехай трагедії справляють бал. ЗаУм, мене нема - завтра поговоримо :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 травня, 2012 ЗаУм, мене нема - завтра поговоримо :rolleyes: Підманула. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 травня, 2012 Підманула. :lol: Ну да... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 травня, 2012 Ну да... :P ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!! Ось, що робить невидимим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Чого на мене ніхто уваги не звертає?!!!! Ось, що робить невидимим. ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 21 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 травня, 2012 ЛюдІ, чЄловЄкІ, мене видно чи я невЕдимка? шо за шухер.. чё орём? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 шо за шухер.. чё орём? Нє орьом, а репетує...репетируємо трагедію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 Нє орьом, а репетує...репетируємо трагедію. Рано, ЩЕ НЕ ВЕЧЕР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 Рано, ЩЕ НЕ ВЕЧЕР. Дик, я і написала зранку, а ввечері фіг його знає, що мені в голову прийде :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 Дик, я і написала зранку, а ввечері фіг його знає, що мені в голову прийде :P Вечером тобі ніхто не повірить, як тому пастушкові. Може пронесе, люди іще повірять. Бо як нічого не робити, нічого й не буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.