Орiана Опубліковано 27 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2012 Вечером тобі ніхто не повірить, як тому пастушкові. Може пронесе, люди іще повірять. Бо як нічого не робити, нічого й не буде. А в театрі вырять - навіть плачуть, якщо хороші актори. Причому, саме ввечері. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 28 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 травня, 2012 А в театрі вырять - навіть плачуть, якщо хороші актори. Причому, саме ввечері. Якщо життя театр, а ми артисти, тоді так, віримо, надіємося, плачемо. Зранку до вечора. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Мир - театр. И люди в нем актеры. Кто-т о играет шута. Кто-т о королеву. А бывает, что эту роль играет один и тот же актер. Этот актер так "велик", что готов взять на себя все роли. А если и не получается все играть, то тогда будет вмешиваться в роли других актеров и поучать, как они должны играть. Почему так? Да потому, что сам она на самом деле великая посредственность. Посредственность, возомнившая себя великой... что может быть печальнее и плачевнее этого зрелища. Была на Цензоре некая Рита (земля ей пухом). В свое время была депутатом горсовета даже. Потом эмигрировала в Германию. И вот тут то она и потерялась. Язык за много лет так и не выучила. Работы не нашла. Получала пособие. Да обслуживала мужа (он то как раз устроился и прижился в чужой стране). А ей ничего не оставалось, как просиживать день деньской на форуме, да сунуть нос во все темы. Да еще ярлыки развешивать.... Ей ничего не стоило предать человека, которого еще вчера называла другом. Ей было важно одно - чтобы на нее обращали внимание. И не важно, каким образом. Она купалась в той ненависти, которую вызывала. Она ею наслаждалась. Ведь о ней говорили!!!!! Если вдруг на какое-то время о ней забывали, то она сама под клонами создавала темы о себе - черный пиар - тоже пиар. К чему я это вспомнила? Да уж больно персонаж похожий в чем-то - в ненависти, в тупости, в самолюбовании, в самовозвеличивании. А на самом деле - пшик.... Когда она умерла, то многие, зная ее страсть к черному пиару, даже в смерть не поверили. Решили, что это очередная ее выдумка, чтобы о ней поговорили.... И вот это уже было страшно.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Вона мала право робити все, що завгодно, якщо її дії не переходили межу: образи і прокляття в бік невинних людей, рідних і близьких юзерів. І ще один НЮАНС, наскільки мені відомо - її вже нема серед нас, вона вже САМА відповідає за свої гріхи? То чи не заткнути свої брудні пельки тим, хто нічим не кращий від неї?!!!! Ото ж бо...Краще роззуй очі на свою навіжену пару. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 Юль, мня терзают смутные сомненья. ты дольше меня на форуме. Должна знать. Еще когда я только пришла слыша о каких-то фото в белом купальнике. Прошел год... И опять белый купальник. Если человек может себе позволить отдыхать за границей, неужели нет сотни баксов на новый купальник? Знаешь, что я сейчас вспомнила... Я говорила, что с мужем в сети познакомилась. У меня тогда скайп был, но ни вебки, ни микрофона.... Так он чтобы я ему поверила, что он не лжец и реально существует, сделал мне скан своего загранпаспорта. И дал телефон родителей, чтобы я позвонила и удостоверилась в его реальности. Вот так... Рижа, я вже писала - не приставай-те, я нормальної орієнтації, мені жінки не подобаються. Я за вас заміж не хочу. Не маю бажання з вами знайомитися - № телефону не дам і мені пофік що ви з цього приводу думаєте. Якщо вам людина відмовила - треба мати в собі мужність це прийняти, а це цькувати її потім сворою. А ось закиди про купальник зачепили як жінку. Якщо тобі так цікаво - я на море брала три купальники, два старих з минулого року і один помаранчовий - новий. Ще в в мене були: троє окулярів, одні в"єтнамки, двоє босоніжок, чотири плаття, шорти і маєчка, тепла кофта, нічна сорочка, халат - в комплекті, кілька трусів, станик - один, тілесного кольору і пляжна сумка з рушниками і парео. Здається нічого не забула. Ось тобі фотки, збоченка - чи це не для тебе, а для того, хто читає? Ну все рівно - збоченці!!! http://proxy12.media.online.ua/photo/r2-6a33a8e130/824249_0.jpg http://proxy12.media.online.ua/photo/r2-8a863aea58/824327_0.jpg http://proxy11.media.online.ua/photo/r2-8a2461d673/832173_0.jpgДивіться, вивчайте - даю наводку - у мене там, якщо дивитися у зб. варіанті і целюліт є, і синець видно і ще одна вада - все роздивіться, законспектуйте і будете мати чим мене колоти в моменти приступів у психічної.Покличте своїх обаблених мужиків - любителів пліток - нехай також щось придумають. Даю вам повну волю у фантазіях. Ну а що! якщо в людей іншої радості в житті нема - то хоч тим - я розумію, не звір. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 Рижа, я вже писала - не приставай-те, я нормальної орієнтації, мені жінки не подобаються. Я за вас заміж не хочу. Не маю бажання з вами знайомитися - № телефону не дам і мені пофік що ви з цього приводу думаєте. Якщо вам людина відмовила - треба мати в собі мужність це прийняти, а це цькувати її потім сворою.Тю... да кто к тебе пристает? Я писала Юле. Выйти замуж за тебя - эт о даже в страшном сне не приснится. Телефон я у тебя никогда не просила. Он мне и на фиг не нужен И вАпще... Атстань прАтивная.... нічна сорочка, халат - в комплектіМдя... бабулькин гардероб... ------------------------ ЮЛЬКА!!!!!! А может и мне прикупить????? А т о у меня ни одной ночнушки и халата нет.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 И вАпще... Атстань прАтивная.... Мдя... бабулькин гардероб... ------------------------ ЮЛЬКА!!!!!! А может и мне прикупить????? А т о у меня ни одной ночнушки и халата нет.... А П У П Е Т Ь !!! клааааас!! :lol: У меня тоже!!!!! Вместо халата мужская рубашка, а вместо ночнушки -....и так сойдет, в наряде ню. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 :lol: :lol: :lol: -------------------- Красива жінка радує чоловічий погляд, негарна - жіночий. переклад : Обнаженная женщина радует мужской взгляд, в халате поверх ночнушки - женский Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 переклад : Обнаженная женщина радует мужской взгляд, в халате поверх ночнушки - женский Відкрию тобі таємницю - халати і "нічнушки" бувають різними :lol: :lol: :lol: *http://24zvezdi.ru/wp-content/uploads/2012/02/wpid-419664-238916312856126-100002132772141-519961-200957319-n.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 Страшну силу отримує людина, яку не можна ні засоромити, бо в неї нема авторитетів, ні налякати, бо в неї нема за кого боятися, ні переконати, бо в неї нема моральних рамок - вільна, наче ідіот. Даже не думала, что ты на такое способа. Так точно себя охарактеризовала Знову збрехала. У мене є діти за яких я боюся - тому я їх оберігаю: не бажаю нікому зла. У мене Є авторитети, тому я ніколи не запрошу сюди своїх друзів чи рідних з реального життя. І якщо б хтось, з тих, кого я поважаю тут, сказав мені: досить - я б послухалася. У мене є рамки, яких я намагаюся не переступати. Один з них - на форумі - це перехід на рідних і близьких юзерів. А що ти можеш сказати по всіх тих пунктах? Хоча, мова була про іншу особу, і ти це прекрасно знаєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 10 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2012 ХА! Сказала особа. Как классно, когда нет детей, авторитетов и рамок! Я свободна, как ласточка в полете. Мне не за кого бояться, не на кого оглядываться и биться о чужие рамки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 У мене є рамки, яких я намагаюся не переступати О каких моральных рамках говорит человек, который считает половину населения Украины быдлом и плебсом? О каких моральных рамках говорит человек, который женщину (которую даже подругой называла) по снимку в день похорон сына, назвала алкоголичкой? О каких моральных рамках говорит человек, который выставляет на люди свое грязное белье? О каких моральных рамках говорит человек, который во всеуслышание посвящает в подробности своей сексуальной жизни? ?????????????? Это МОРАЛЬ? Хотя... у каждого свои рамки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Это МОРАЛЬ? Хотя... у каждого свои рамки... Це точно. Не кожний зможе використовувати для зведення ОСОБИСТИХ рахунків нещастя тіп подруги. А ти це робиш регулярно. Тільки як твій закид в"яжеться з тим фактом, що я про це нещастя НЕ ЗНАЛА (!!!!!!) - ти, звичайно, не даси відповіді. Бо тоді тобі доведеться власноручно окреслити СВОЇ рамкм - морально деградованої людини. Як і не дала на ще кілька запитань: Де я образила в ній жінку? І коли я просила чоловіків захистти мене, обливаючи нечистотами інших? До цього додається ще два запитання - коли я виносила на огляд свою брудну білизну? І коли я комусь розповідала про своє сексуальне життя? Отже запитання прозвучали. Тепер вони будуть переслідувати тебе. ПОКИ не відповіш!!! А щодо тебе особисто - НИЦІСТЬ - і щойно ти мене в цьому черговий раз переконала. Причому, звичним для тебе прийомчиком, про який ти попереджала: з-за спини і без попередження і нечесними методами. тьху, гидота!!!! З.І. і це все при тому, що у вас одна претензія до мене - що я не пишу про себе правду. Ви, нечисті, визначіться вже, бо речі, в яких нема натяку на логіку - мене бісять. З.З.І Аж тепер я зацінила тві анекдот в якому ти розповідала про свою патологічну чесність. Ха-Ха-Ха!!!! З.З.З.І. І ще - твій випад говорить про ОДНЕ - я таки стала на хвіст зміюці. І це тішить, бо я відразу добилася дві мети: тикнула тебе носом і змусила тебе вчергове показати своє чорне брехливе нутро. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 ??????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Сдачи не будет. Бог подаст. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Сдачи не будет. Бог подаст. Спасибо, Юляш! Ты ответила за меня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 А що ви можете відповісти - відповідь одна - ви обидві брехунки і обидві одна одної варті: дружба, яка проросла на грунті неприязні, може дати один результат - ЗЛО. Не кожний зможе використовувати для зведення ОСОБИСТИХ рахунків нещастя тіп подруги. Але запитання залишаються і будуть рижу переслідувати - бо це її брехня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Иди Корину минет сделай. Хоть виртуально. А то опять в бордель завеется Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Пемогу сворі може забезпечити масовість - фізична сила. Така перемога здається безсумнівною недалеким і примітивним людям. Люди ж, які шукають істину - знають, що лише МОРАЛЬНА перемга є істинною, а лише істинна перемога дає відчуття задоволення. Звідси маяття і неспокій у сворних і нездоланність одиночок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Пемогу сворі може забезпечити масовість - фізична сила. Така перемога здається безсумнівною недалеким і примітивним людям. Люди ж, які шукають істину - знають, що лише МОРАЛЬНА перемга є істинною, а лише істинна перемога дає відчуття задоволення. Звідси маяття і неспокій у сворних і нездоланність одиночок. Это ты про ВО " СВОБОДА" ? В противном случае они б строем не ходили и факелы не палили. А шукали истину в народе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2012 Иди Корину минет сделай. Хоть виртуально. А то опять в бордель завеется Неодмінно зроблю і навіть опишу як це - думаю, "той, хто читає" буде у захваті, ні, збоченко? :o І ось що я подумала: ти ж чесно написала: "чесність зведена в ранг патології" А патологія в нас що? - відхилення від норми. Якщо правда - норма, то відхиленням - це фіг зна що, тільки не правда - ну, нариклад, марення, плітки, або наклеп. І вимагати від такої як ти, об"єктивності чи чесності, просто не можна, тому пардон, за те що не розібралася, не ввійшла у твою ситуацію, не змилостивилася. Тепер написану тобою брехню буду лише відмічати, але не буду вимагати від тебе відповіді: що з хворенької візьмеш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2012 возражаю! Почему это за минет можно, а за климакс нельзя? Почему она еще орианой не раскрыта? почему не уделено внимание возрасту и болезням? Это же ее любимые темы. Особенно хорошо она разбирается в половых изысках, психических заболеваниях, поучениях и предупреждениях. Это вообще конек! 120 предупреждений за неделю! Ну ей-богу как в сказке про пастушка и волков. Нет уверенности, Лео, что она та, за кого себя выдает. И второе - по фотографиям.. Не хотела язвить, но не смогла удержаться. Ровно год назад она размещала фотографию женщины , присевшей в воду на какой то речке, по очертанию лицо которой напоминало те, что она сейчас клепает. Но загадка в том, что та женщина имела тело 60 летней, с многочисленными отложениями в области живота...и с обвислой грудью. Бес тогда прокомментировал ту фотографию подробно и она ее бегом удалила (было в приложениях). Неужели она за год помолодела и похудела на 20 кг? И я хочу! Тем более как то надо бороться с собственным пузом. ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2012 Кать, я только что тебе фотки в купальнике выслала. Скажи, мое пузо от того, что на вот этой безголовой аве, в какую сторону отличается? я не хочу вешать как эта дура привселюдно, а то майор и мне претензии укажет, что ценник забыла вывесить. )))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2012 Кать, я только что тебе фотки в купальнике выслала. Скажи, мое пузо от того, что на вот этой безголовой аве, в какую сторону отличается? я не хочу вешать как эта дура привселюдно, а то майор и мне претензии укажет, что ценник забыла вывесить. )))))))))) Да ладно, і так всі бачили твій живіт замотаний у червону марлічку :lol: І твій любий майор бігав - я навіть спеціально поцікавилася - чи він насправді такий дикий чи чоловіче в ньому ще щось рухається. Так що не ламайся - жінці, яка через пост сповіщає проте, що вдома і на пляжі ходить НЮ - це не личить. А в мене живота нема - був, а тепер нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2012 ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 12 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2012 Да ладно, і так всі бачили твій живіт замотаний у червону марлічку :lol: І твій любий майор бігав - я навіть спеціально поцікавилася - чи він насправді такий дикий чи чоловіче в ньому ще щось рухається. Так що не ламайся - жінці, яка через пост сповіщає проте, що вдома і на пляжі ходить НЮ - це не личить. А в мене живота нема - був, а тепер нема. То й до якого виводу прийшли? Вивалюйте... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 12 липня, 2012 ... ты - лох ну и пох Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 липня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2012 Ты хотела бы, чтобы тебя "завоевывали" кулаками? Превращая в бессловесную скотину? Извини, но я - нет. Слив защитан. А вот Кикаху я как раз знаю совсем другим. Возможно все завсит от женщины, с которой он общается? Хотя и с тобой он был всегда довольно корректен. Пока ты его не вывела из себя. А Корин - он не садист... он НИКАКОЙ.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.