Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Парад дешевих Афродит Тебе не скине із цариці. Ти – не балетна танцівниця, Аркан – твій танець і твій щит. Верхи смерек – твої пуанти, І косми хмар – твій колорит. Танцюй сама. Комедіанти Хай свій ладнають реквізит. *http://www.youtube.com/watch?v=clEGEoHNZgo&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Носи мене в думках, як на руках. Бо день, як ліс, – опеньками пропах. І вільний дощ дзюркоче по дахах. Мою ж бо волю знемагає страх. … Носи мене в думках, як на руках. Тримай мене в собі, як у тюрмі. Як жид вино тримав би у корчмі. Так, як пилок тріпоче на бджолі. Тримай, як мед тримається в хурмі. … Тримай мене в собі, як у тюрмі. Рятуй мене. Як сонце чи як сніг, Як ластівку з-під обгорілих стріх. Пали, як Скіфію немудрий печеніг, – Я цілуватиму сліди від твоїх ніг. Люби мене. Я твій останній гріх. *** Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Вболіваю за італіців Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Маня и Ваня - маляры. Красят они стену многоэтажки на уровне 10-го этажа. Вдруг Ване приспичило по-маленькому. - Слышь, Мань! Не могу терпеть! - А ты давай прямо с люльки! - Да ты шо! Там же люди внизу! - А ты перегнись посильнее, как раз вон в фонтан попадешь! - Да я ж наебнусь! - Да не! Я тебя держать буду! - Крепко? - Крепко! Давай! Ну Ваня встал на край люльки, Маня его сзади за ремень держит, а тот сильно вперед наклонился и облегчается аккурат в бассейн. Красота! И тут Мане приспичило чихнуть! Каак чихнет и ... выпустила Ваню, и ушел он вниз как куль с дерьмом..... Прошло несколько месяцев. И вот в одном итальянском баре сидят три бабенки и рассуждают, где мужики самые до баб охочие. Первая: - Я вот давеча была в Париже, так эти французы проходу мне не давали. Всяк норовил в постель затащить! Это у них в порядке вещей! Вторая: - Нее, самые охочие - это мексиканцы. Была я там недавно. Они там все такие потные, волосатые! Прям глазами раздевают! Сперма аж из ушей прет! Третья: - Все это ерунда! Самые дикие мужики в России! Вот прикиньте! Пару месяцев назад была я в Москве. Иду по улице мимо фонтана. Вдруг слышу звук сверху. Поднимаю голову и вижу: летит на меня мужик какой-то! Ширинка расстегнута, а он держится руками за член и орет: - П И И И И И И З Д А А А А А А !!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Бей бабу молотом - будет баба золотом ! » — пословица трансвестита по губам - будет хай и будет гам а насрусю- по жопусе, будет ната мята, клята Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Спит убитая лисичка, Спит задушенная птичка, Обезглавленный хомяк Посмотри-ка как обмяк. Утонув в зловонной жиже, Спят в аквариуме мыши. И на высохшем полу Рыбки кучкой спят в углу. Спят в пробирке эмбрионы, Спят в музее фараоны, И в уютном мавзолее Ленин спит, блаженно млея. Сторож спит с ножом в спине, Спят пожарники в огне, И, придавленный бревном, Спит строитель мертвым сном. Ошибившись только раз, Спят саперы в этот час. Парашют с собой не взяв, Спит десантник на камнях. Газ забыв закрыть, соседи, Спят в повалку на паркете. В паутине дремлют мушки... Спи, а то прибью подушкой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Алексей Полевой Эх, краса, длинна коса... Ты, тупая, *лядь, коза! Сколько можно трахать мозг? Отвечай! Спросил всерьёз! Эх, краса, длинна коса... Хуле смотришь мне в глаза? *уй бы сунуть тебе в пасть, Да отт*а*хать в глотку всласть. Эх, краса, длинна коса... Что за скорбная слеза? Хахаль бросил? Не беда! Не сгниёт твоя *изда. Эх, краса, длинна коса... Ты, тупая, *лядь, коза! Снова смотришь как из танка... ипанутая засранка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Я тебя, просила, по людски, не срать в моей теме. До тебя не дошло. А я предупреждала. Теперь получай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Катусь, да брось ты напрягаться.. От нее все равно как от стены квасоль. То я так, самой не спится - пусть и другие бодрствуют! Ну как тебе немцы сегодня обделались? Вот и все расчеты! Никто не ожидал.. Правда? Ничего в этом мире планировать нельзя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Не знаю, вы как-то воспринимаете болезненно.. Да какая разница, в какой теме себя человек выражает? Когда ты куда-то собралась в кипенно белых одеждах, ты ж все равно где-то мазанешься.. Так что теперь- вешаться? Ерунда это все. Открой новую. Она эти темы плодит, как крысят. Ну здохнет парочка- новых нагуляет. Эй! Натан насрульевна! Если тебе так чешется - иди строчи в моей. Мне начхать. А тебе - мож облегчение.. Я через твои кучи переступаю безболезненно. Сама ж учила когда-то.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Парад дешевих Афродит Тебе не скине із цариці. Ти – не балетна танцівниця, Аркан – твій танець і твій щит. Верхи смерек – твої пуанти, І косми хмар – твій колорит. Танцюй сама. Комедіанти Хай свій ладнають реквізит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Я открою - она опять нагадит. Пошла она нах... Не буду я ничего открывать. Если она почистит от своего говна мою тему, то я удалю все с этой. \да ща! разогналась. всраться - но не сдаться. От кого ты благородства ждешь? Не умножай мои морщины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Я открою - она опять нагадит. Пошла она нах... Не буду я ничего открывать. Если она почистит от своего говна мою тему, то я удалю все с этой. Мого? Це Юлькине, яке я помилково поставила Ще раз - я перша не починала. Якщо ти з навіженою за одне - отримаєте разом. Пара - то пара. Все, останнє слово - не приберете СВОЄ ЛАЙНО, ОБОЄ, з моєї теми - вважай, що поздоровлення на своїй темі - ви ОБИДВІ закидали лайном. Вибір за вами. А свій пост я з твоєї теми приберу - далі вибір за тобою і придурошною. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Конченная! Меня, тварюка, и не было на форуме. А тут зашла, а кругом твое дерьмо валяется. Мне похуй веники... Я найду где писать. Я и не пересттавала там писать. А ты сучище тут писать точног не будешь. Я буду тупо забивать все твои темы и коменты. Ты меня разозлила. Вото этого тебе делать не надо было катенок. - как скажешь. мне по фик. Если надо - я сделаю. Только завтра уже не уберется. Там скока то времени, потом уже редактированию не подлежит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Конченная! Меня, тварюка, и не было на форуме. А тут зашла, а кругом твое дерьмо валяется. Мне похуй веники... Я найду где писать. Я и не пересттавала там писать. А ты сучище тут писать точног не будешь. Я буду тупо забивать все твои темы и коменты. Ты меня разозлила. Вото этого тебе делать не надо было Дебілко, я тобі пояснила - я помилилася темами. Хрєн вас двоє сук розрізнить, хто на якій темі пише, коли ви дві прокажені накидаєтеся парою. А Юлька СВОЄ отримала заслужено. Злість - твій звичний стан - ти зі злістю сюди прийшла, ти пішла, коли злість перестала тут панувати - ти на злість повернулася. Форум забити не дам - попереджаю. Ви, дві шизануті маєте де перебувати - для мене це єдине місце - так що вмийся і вали зі своїм гімном звідси - ніхто не тримає. Пняла, сраколизка портова? Зранку прийду - побачу, маєш ти ще щось святе, чи вже опущена потвора - як ця прокажена. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Форум забити не дам - попереджаю. Ви, дві шизануті маєте де перебувати - для мене це єдине місце - так що вмийся і вали зі своїм гімном звідси - ніхто не тримає. Пняла, сраколизка портова? Зранку прийду - побачу, маєш ти ще щось святе, чи вже опущена потвора - як ця прокажена. опущенная у нас здесь ты, заклей свои семь дырок, или во все насую дусту. И засунь свои поперед и позадженння себе в дупу, поносница. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 червня, 2012 опущенная у нас здесь ты, заклей свои семь дырок, или во все насую дусту. И засунь свои поперед и позадженння себе в дупу, поносница. Це ти дивишся в дзеркало, потворо. Перед тобою істота, яка прокляла дітей і насрала на могили і пам"ять. Амінь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 червня, 2012 Парад дешевих Афродит Тебе не скине із цариці. Ти – не балетна танцівниця, Аркан – твій танець і твій щит. Верхи смерек – твої пуанти, І косми хмар – твій колорит. Танцюй сама. Комедіанти Хай свій ладнають реквізит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.