Орiана Опубліковано 24 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Было ощущение Давай домовимося - все те, що я пишу тут стосується ТІЛЬКИ мене, моїх переживань, відчуттів, подій, які відбуваються навколо мене. Я хочу бути ТУТ максимально свобідною. А якщо ти будеш перевіряти все, що я цитую - мені доведеться ховатися. Не роби більше цього!!! Ну хоча б тому, що ти не можеш знати, що я мала на увазі, робиш хибні висновки і викривлюєш думку про мене. Домовилися? І без образ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Давай домовимося - все те, що я пишу тут стосується ТІЛЬКИ мене, моїх переживань, відчуттів, подій, які відбуваються навколо мене. Я хочу бути ТУТ максимально свобідною. А якщо ти будеш перевіряти все, що я цитую - мені доведеться ховатися. Не роби більше цього!!! Ну хоча б тому, що ти не можеш знати, що я мала на увазі, робиш хибні висновки і викривлюєш думку про мене. Домовилися? І без образ!!! Один не разберёт, чем пахнут розы… Другой из горьких трав добудет мёд, Дай хлеба одному — навек запомнит… Другому жизнь пожертвуй — не поймёт. Ты не верь измышленьям непьющих тихонь, Будто пьяниц в аду ожидает огонь. Если место в аду для влюбленных и пьяных — Рай окажется завтра пустым, как ладонь! Да пребудет со мною любовь и вино! Будь, что будет: безумье, позор – всё равно! Чему быть суждено – неминуемо будет, Но не больше того, чему быть суждено. Общаясь с дураком не оберешься срама, Поэтому совет ты выслушай Хайяма: Яд, мудрецом предложенный, прими, Из рук же дурака не принимай бальзама Десять разумов, девять шатров, Восемь уровней рая, Семь блуждающих звезд, шесть сторон я как книгу читаю: Бог пять чувств и четыре опоры триадой души в двух мирах увенчал лишь однажды Тебя создавая! Домовилися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Один не разберёт, чем пахнут розы… Другой из горьких трав добудет мёд, Дай хлеба одному — навек запомнит… Другому жизнь пожертвуй — не поймёт. Домовилися. Таки обідився - а зря, в даному випадку мала образитися я. Має значення тільки те, що я написала ТУТ, а не те, звідки я це взяла - якщо б ти це знав, ти б не зробив цієї помилки. Гаразд, забули... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 * * * А це така любовна гра: кружіння, дзеркало і промінь! — ти все одно підеш за грань, у чистий спомин, чистий спомин. Кружіння!.. Ніби й неспроста миттєвий дотик (чудо стику!) — на луг життя і живота покласти б руку, теплу й тиху... Ми надто близько — марний знак, той запах Єви — не інакше! Ми двоє в дзеркалі, однак усе не так і все не наше. Бо вийду із дзеркальних меж — розвалиться хистка будова. Ти в чистий спомин перейдеш, слонова кість, роса медова... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Таки обідився - а зря, в даному випадку мала образитися я. Має значення тільки те, що я написала ТУТ, а не те, звідки я це взяла - якщо б ти це знав, ти б не зробив цієї помилки. Гаразд, забули... Ти ніколи не догадуєшся, образився я, чи ні. Ще не ображався ніразу. Ні брешу, один раз, коли ти сварилася з усіма, мабуть тоді, щось зїла не їстівне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Я спробую ступить за грань, Як жаль, що я не Казанова. Ти посміхаєшся – Відстань! Бо ще завалиться будова… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 один раз, коли ти сварилася з усіма, мабуть тоді, щось зїла не їстівне. Да, невигідна я людина. Гаразд, йду, що вам очі мозолити. Тим більше, всі так гарно розповідають як без мене тут добре було. Наразі з політикою затишшя. Відпочивайте від мого товариства поки щось проясниться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 24 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Да, невигідна я людина. Гаразд, йду, що вам очі мозолити. Тим більше, всі так гарно розповідають як без мене тут добре було. Наразі з політикою затишшя. Відпочивайте від мого товариства поки щось проясниться. В тім річ, що на сварку ви скорі, не розібравшись і на образи. Чекали, скучали. Ти би хоть фотку показала, як там на морі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 24 червня, 2012 Да, невдалий був день... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 З початку... ...медові плечі прилипають до піску.............................. ................................................................................ ....... А я дримба. Я хочу в губи. А я срібна в руці форель. Чоловіцтво! Я ваша згуба. Затрубіть мені з диких скель. Учиніть нетерплячий рейвах, Бо ж була я десь тут, жила. Бо душа моя на деревах Цвіт збирає, як мед бджола. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 Євгенія НАЙЧУК Нам лежати у високих травах і снувати павутиння слів небо гаптувати солодкавим доки місяць срібло не розплів нам померти у глибоких росах до схід сонця і до каяття а тоді внесе простоволоса наше ненароджене дитя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 ... Я шукаю тебе У натовпі збайдужілому і сухому У собі самому й у тобі Чи це справді так Навіть якщо не так Я любитиму цей день і цей вечір Цей час Цей світ У якому я шукаю тебе Серед тисячі інших облич Може ти неасправді і є Тільки пошук Тільки шукання Але це не важить Бо я люблю тебе Я люблю пошук тебе Я люблю саме шукання тебе Невіднайдення тебе я теж люблю Фата моргана Може це краще Ніж реальність Я люблю тебе… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 З початку... ...медові плечі прилипають до піску.............................. ................................................................................ ....... А я дримба. Я хочу в губи. А я срібна в руці форель. Чоловіцтво! Я ваша згуба. Затрубіть мені з диких скель. Учиніть нетерплячий рейвах, Бо ж була я десь тут, жила. Бо душа моя на деревах Цвіт збирає, як мед бджола. Некоронована царице! Ти не показуй, що дрижиш… 3 Парад дешевих Афродит Тебе не скине із цариці. Ти – не балетна танцівниця, Аркан – твій танець і твій щит. Верхи смерек – твої пуанти, І косми хмар – твій колорит. Танцюй сама. Комедіанти Хай свій ладнають реквізит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 Євгенія НАЙЧУК Нам лежати у високих травах і снувати павутиння слів небо гаптувати солодкавим доки місяць срібло не розплів нам померти у глибоких росах до схід сонця і до каяття а тоді внесе простоволоса наше ненароджене дитя Отож, Печалі вбік І смійтеся жвавенько, Любіться до плачу, Мій голубе, і Ви. Бо що воно життя? Великі витребеньки, Що скінчаться ось-ось Під горбиком трави. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 25 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 ... Я шукаю тебе У натовпі збайдужілому і сухому У собі самому й у тобі Чи це справді так Навіть якщо не так Я любитиму цей день і цей вечір Цей час Цей світ У якому я шукаю тебе Серед тисячі інших облич Може ти неасправді і є Тільки пошук Тільки шукання Але це не важить Бо я люблю тебе Я люблю пошук тебе Я люблю саме шукання тебе Невіднайдення тебе я теж люблю Фата моргана Може це краще Ніж реальність Я люблю тебе… Я тебе чекаю – п’ю холодну тишу, Як чекає хвиля човен в самоті, Бо мені про тебе місяць казку пише, На стежки кидає зорі золоті. Я тебе шукаю, лину вслід за вітром, Як серця шукають втрачену любов, Бо мені про тебе розказало літо, Солов’їний щебет принесло з дібров. Я тебе впізнаю в радості і болі, Понесу, як птаха, зранене крило, Бо мені про тебе розказало поле, Волошковий погляд в мрію заплело. Я тебе шукаю, лину вслід за вітром, Як серця шукають втрачену любов, Бо мені про тебе розказало літо, Солов’їний щебет принесло з дібров. Я тебе кохаю в голубім розмаю Забринів світанок – і в надії стих. Як почую кроки – серце завмирає, Бо відлуння щастя чую в кроках тих. Я тебе шукаю, лину вслід за вітром, Як серця шукають втрачену любов, Бо мені про тебе розказало літо, Солов’їний щебет принесло з дібров. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 25 червня, 2012 дівчина купалася в Леті їй риби лікті цілували відкрилася пряма залежність між Місяцем і тонзурою а також між самітністю порваними колготками риби не довго живуть під самітніми берегами а мужчини ж нині все’дно що колготи натоптані кашею хоча є ще баскетболісти Жальгіріса зелені мов тепличні огірки мужчини жінка купалася в Леті їй риби лікті цілували *http://www.youtube.com/watch?v=m8lmki_JDDw&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 повертаються риби в прокушені яблука кактуси демонструють акробатичний етюд Екзистенція очі столиці закрились і на повіках ми прочитали татуювання Спіть спокійно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Краплі дощу на твоїх губах Не налякай – нехай живуть Не долітав чи не розібрав Ще спробую раз яка ти на смак ... Ти як? Ти не проти Вдихнути мій дотик Стояти навпроти Стояти навпроти?... *http://www.youtube.com/watch?v=GdR7ldYyD9M Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 ... Окружающая среда важна, но на первом месте натура. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Окружающая среда важна, но на первом месте натура. Не переч мені - ти не знаєш про що я... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 26 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2012 Не переч мені - ти не знаєш про що я... Ми запрограмовані на розвиток і прогрес. Має бути відтворення, первинне повинно розродитися наслідком, а безплідне чекає доля смоковниці. Тому і така «уставлена звичка розуму» — дивитися на результат. Можете собі уявити небо без хмар Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Можете собі уявити небо без хмар Можу...http://proxy12.media.online.ua/photo/r3-cb1f7a4671/824250_0.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Думки вголос Олексія Мочанова. *http://www.youtube.com/watch?v=FuBgbm9Bqys&feature=player_embedded#t=69s Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Сила жінки - в її слабкості. Як це зрозуміти? Жінка може ВСЕ, але вона довіряє себе чоловіку. *** Якщо жінка веде себе, як зіпсоване дитя, але при тому шикуєш чоловіків - вона ніколи не знайде того СПРАВЖНЬОГО, за яким, як за стіною і водночас який довірить себе їй добровільно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 27 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2012 Сила жінки - в її слабкості. Як це зрозуміти? Жінка може ВСЕ, але вона довіряє себе чоловіку. *** Якщо жінка веде себе, як зіпсоване дитя, але при тому шикуєш чоловіків - вона ніколи не знайде того СПРАВЖНЬОГО, за яким, як за стіною і водночас який довірить себе їй добровільно. надо полагать, у нашей орангуташи ни первого, ни второго.. Ну помечтай, тебя ж никто испортить не возьмется даже. Многих ты уже вышикувала? Ау... мужчины! Виє белугой Зве зіпсувать Сірою смугой Тягне в кровать Чи то у ліжко Біс ії зна Це ж херолєва! В ролі вона! Вийти не може Тхне та смердить Хто допоможе? Ну підкажіть?! Де ж добродії, Справою в бік Лише надію Йой залишить Голосно вдруге Буде волать Звиє белугой Та вже...на***ть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Така жінка навіть не може сподіватися на банальний комплімент, бо вона НЕ ЦІКАВА. А якщо цей комплімент і звучить, то не тому, що вона когось зачепила, а тому, що її використовують, щоб насолити іншій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Давай зробимо це в такт музиці Давай зробимо це в такт музиці. Ритмічно як маятник. Зітхай між клацанням секундної стрілки. Давай зробимо це під метроном. Щоб не збитись з ритму. Сильна доля, слаба доля. Туди-сюди. Розмір - дві чверті. Давай зробимо це ще раз... *http://www.youtube.com/watch?v=_S4nYUhJ0dM :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 Туди-сюди. Розмір - дві чверті. Давай зробимо це ще раз... опять приступ ипохондрии . вследствие похмелья? Или не уто лимого не? да? йопа? Бедный, бедный Натан Ларисович...дай-ка я тебе пожалию! '''«Единственная моя!…»''' Единственная моя! По епалу битая! Кровью обагренная! Шлюшка ты моя! Зачем мне теперь заря-а-а-а? Я в ипало бью тебя! Скоро сдохнешь *ука бля Самка ипанута-а-ая-а-а! (великое творчество из Луркморья.. Классненько, пра?))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 червня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 ИНФАНТИЛИЗМ (от латинского infantilis - детский), сохранение у взрослых физических и (или) психических черт, свойственных детскому возрасту, вследствие нарушения внутриутробного развития, поражения центральной нервной системы и т.д. Может быть общим или частичным (половым, психическим). Одним из важных и значимых признаков инфантильности является: - не самостоятельность, зависимость от других старших и даже младших - реагирование на ситуации способами, присущему более младшему возрасту - при многих формах инфантильности у человека отсутствуют самые необходимые навыки социально-компетентного поведения. *** Те, що інфантильним жінкам здається зворушливим і ніжним, насправді виглядає безглуздо: доросла тітка кривляється, надуває губки, вередує і сюсюкає з повною відсутністю розуміння того, як це по-дурному виглядає. А всі мужики їм зобов'язані тому що "я ж дівчинка!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 червня, 2012 Поділитися Опубліковано 28 червня, 2012 ИНФАНТИЛИЗМ (от латинского infantilis - детский), сохранение у взрослых физических и (или) психических черт, свойственных детскому возрасту, вследствие нарушения внутриутробного развития, поражения центральной нервной системы и т.д. Может быть общим или частичным (половым, психическим). Одним из важных и значимых признаков инфантильности является: - не самостоятельность, зависимость от других старших и даже младших - реагирование на ситуации способами, присущему более младшему возрасту - при многих формах инфантильности у человека отсутствуют самые необходимые навыки социально-компетентного поведения. *** Те, що інфантильним жінкам здається зворушливим і ніжним, насправді виглядає безглуздо: доросла тітка кривляється, надуває губки, вередує і сюсюкає з повною відсутністю розуміння того, як це по-дурному виглядає. А всі мужики їм зобов'язані тому що "я ж дівчинка!" не возражаю. Всё так. При любом раскладе, это смотрится лучше, чем выглядеть задубелым мужланистым существом, направо и налево всех посылая, и крича о своей рельсовой прямоте. Каждому свое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.