Ева_vl Опубліковано 16 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 березня, 2013 Мой Ангел-Хранитель… я снова устала… Дай руку, прошу, и крылом обними… Держи меня крепче, чтоб я не упала… А если споткнусь, Ты меня подними… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2013 Мы обещаем завтра всё начать, мы обещаем завтра жизнь построить, но часто мы не можем промолчать, нарушив свои стойкие устои. Любим себя,других не понимая, живём,но не идём вперёд, и так легко со временем играя, теряем попусту за годом год. Пустые ссоры,крики,суета, а надо ведь спешить любить, но мы всё рушим новые сердца, страясь на осколки их разбить. Да,жизни-игра,и ты живи играя, люби,твори,и всем дари тепло, чтобы когда дошёл до края, чужое сердце тебе жизнь спасло. P.S: как то вот, лиричное настроение... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 А жінка в світ приходить для любові Любити ляльку доки ще мала Любити маму поки підросла А тільки –но, як ступить за поріг Любити небо і м‘який моріг. Дім батьківський і квіти чорноброві Бо жінка в світ приходить для любові. Росте вона, ростуть її роки Ростуть її і радості й надії І от приходять роки молодії По світу вже вона не йде – несеться ! Уважно прислухається до серця Щоб в шумі літ і в шелесті дібров Почути, що прийшла її любов Ота любов, що перша і остання Такої ще ні в кого не було ! І ти щаслива в серці в тебе рай І відшумів весільний водограй. І попливли літа, літа, літа…. Усіх годуєш, хоч сама голодна І часом нерви стримати негодна Та будеш захищати, як в бою Оту сімейну каторгу свою. І попливли літа, літа, літа….. А що ? Якби усе почати знов ? Оце той борщ щоденний – це любов, Сорочка чисто випрана – любов І очі діточок ясні – любов. Все так було б, якби почати знов ! Жіноча доля в світі – це ЛЮБОВ ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 маняша, а ты чего подхватилась? У мелкой вроде все наладилось, выключилась и спать. Я вот думаю - ложиться или почистить трошки? Этот танкист бздливый снова все позасирало.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 маняша, а ты чего подхватилась? У мелкой вроде все наладилось, выключилась и спать. Я вот думаю - ложиться или почистить трошки? Этот танкист бздливый снова все позасирало.. Да? А я адміну листа настрочила, блін... Юль, та нехай сидить по вуха у своєму. А ми давай, щоб з користю і неодмінно дискусію - як тоді з темою про Росію. Тому завтра, бо я вже таблетки випила і мене на сон підкошує - все ж таки хворію ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2013 Да? А я адміну листа настрочила, блін... Юль, та нехай сидить по вуха у своєму. А ми давай, щоб з користю і неодмінно дискусію - як тоді з темою про Росію. Тому завтра, бо я вже таблетки випила і мене на сон підкошує - все ж таки хворію ))) котик, выздоравливай, но я завтра не знаю как получится.. Садовые работы планируются, надо быть на подхвате.. Разве что - короткими перебежками.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2013 котик, выздоравливай, но я завтра не знаю как получится.. Садовые работы планируются, надо быть на подхвате.. Разве что - короткими перебежками.. Какие садовые работы, сыро. Пусть просохнет. Вытопчеш больше, чем пользы принесешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 23 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 квітня, 2013 Ще одна холодна золота осінь, в якій тонуть вулиці Львова. Під ногами брудні листки, на деревах яскраі барви, а над головою сірі хмари які плачуть. Метушливі люди, які завжди кудись поспішають, і у кожного своя історія. Кумусь прийшло повідомлення " Пробач за все", хтось святкує річницю зустрічі,одні мокнуть у білому платті і чорному костюмі для згадки на майбутнє, а хтось чує що на другому кінці телофону кажуть " Давай залишимся друзями, так буде краще". І все обривається. Стає таким ж сірим, пустим і холодним як ці дні дощові. Сльози течуть мимовільно, хоч ти стиснувши зуби витираєш їх лодонюю та стараєшся промовити байдужим голосом не тримтячим від болю " Згідна, а то мені це все вже остогидло" Ти стараєшся бути сильною попри все, і кожного разу повторяєш собі що це не біда що він пішов, біда коли хтось з рідних не дай Бог помирає, а це так ще одна дрібниця життя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.