Гість korin Опубліковано 5 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 січня, 2013 Важко любити розумну жінку. Завжди боїшся впасти у її очах. Жінка втрачає на інтелекті, лише коли вона кохана. Так що бажано підтримувати в ній цей стан. Пристрасть - це натхнення тіла, а кохання - це натхнення душі. Любов як функції геніталій залишмо приматам. Мені потрібен космос її очей. .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 В якийсь момент мене перестали цікавити просто голі знання. Я почала захоплюватися еквілібристикою думки Знаннями може напхати голову кожна більш менш розумна людина і лише унікальні люди можуть виліпити з цих знань оригінальні думки. я стала гурманом і навіть залежною Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 обідно коли ти як річ змушена стояти десь на поличці і чекати коли будеш потрібна - навіть якщо ти чарівна паличка чи найгарніший у світі келих для вина. Тобою могли б милуватися кожного дня, а натомість використовують тільки за призначенням, бо ти маєш практичне значення. добре музиці і віршам Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 Тобою могли б милуватися кожного дняприятно употреблять сослагательное наклонение... когда уверен в настоящем времени... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 приятно употреблять сослагательное наклонение... когда уверен в настоящем времени... Таку впевненість можна собі створити правилами чи законами тільки для себе. Наприклад, коли я дивлюся на зелене, я втягую живіт. Або ця людина приносить мені удачу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 Таку впевненість можна собі створити правилами чи законами тільки для себе. Наприклад, коли я дивлюся на зелене, я втягую живіт. Або ця людина приносить мені удачу... один великий человек... когда-то сказал - Я – закон только для своих, но не для всех. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 один великий человек... когда-то сказал - Я – закон только для своих, но не для всех. Гарна фраза - з тієї ж серії, що вірші чи музика, без практичного застосування. *** І взагалі, всі великі - надзвичайні егоїсти, сказав, а пояснити не спромігся - бо що це значить "для своїх"? Хто буде їх визначати? ...а якщо я помилково зарахую себе до них, а мені: "УХОДИ" ................. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 У день святий Різдва ХристовогоБажаю щастя Тобі земного,Бажаю в душі відродитиУміння вірити,любити,А Бог щедрою рукоюЗа Твою віру, за терпінняСвоє надасть благословіння* * * Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 Гарна фраза - з тієї ж серії, що вірші чи музика, без практичного застосування.Вирши... и музыка... не предназначены для забивания гвоздей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 6 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 І взагалі, всі великі - надзвичайні егоїсти, сказав, а пояснити не спромігся - бо що це значить "для своїх"? Хто буде їх визначати? ...а якщо я помилково зарахую себе до них, а мені: "УХОДИ" ................. "Свои"... вызначают себя сами. И нет "помылковых" и - уходи - имеет значение для своих.... а вот "зарахую" - это классно. Есть такая песня - Ой піду я на гору крутую Заспіваю я пісню тихую Ой тихую, ой тихую Заспіваю я пісню тихую .... это нужно слушать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 "Свои"... вызначают себя сами. И нет "помылковых" и - уходи - имеет значение для своих. ... скажи, а ти припускаєш, що невеликі також можуть мати правила? і ось це "уході" для когось міг бути моментом істини у визначенні "свій- не свій". і обідним - для того, хто ображається на "своїх". З.І. не думай, що я образилася, але я пішла... *** а вот "зарахую" - это классно. Кому не спится в ночь глухую ....ю.... Є в українській мові таке слово "зарахую" - воно літературне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 6 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 6 січня, 2013 Вирши... и музыка... не предназначены для забивания гвоздей. З Різдвом тебе, Корін Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 7 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 січня, 2013 З Різдвом тебе, КорінПоздравляю. ЗЫ. все правильно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 січня, 2013 Поздравляю. ЗЫ. все правильно Забудь, все це пусте... *http://www.youtube.com/watch?v=T46896X7CQg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=73a4H5am6Y8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=xhu2sViciug Ой, смереко, розкажи мені, смереко, Чом ти так ростеш далеко, Чарівна моя смереко? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2013 Чому мені пропонують все, що завгодно - гроші, піклування, любов, дружбу, співчуття - але ніхто не пропонує НІЖНОСТІ? Невже ніжність таке дифіцитне почуття? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 9 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2013 Чому мені пропонують все, що завгодно - гроші, піклування, любов, дружбу, співчуття - але ніхто не пропонує НІЖНОСТІ? Невже ніжність таке дифіцитне почуття? Чому мене жінка матюкає - надто ніжний! Може ви за Бога маєте-ніжність,красу,довершеність?? Але це не -Бог,не світло,не любов! Ніжність ,ви-не заслужили ще.Але маєте на нього - життевий напрям,ціль.Хай щастить. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 9 січня, 2013 Стриптиз — одна из форм безопасного секса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2013 ybrnj... - Ниоткуда. (Оттуда) Дибіл не той, хто каже, що він дебіл, а той, хто корчить з себе розумного при очевидній тупості. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2013 Жінки...(невигадана історія з життя, малий вчора розповів) В купе їхали дві молоді жінки і двоє чоловіків, також не похилого віку. Жінки до пів ночі пили, хіхотіли, заважали чоловікам спати, а коли надумали вкладатися, довго шепотілися: вимикати їм світло чи ні, а раптом хлопці в темноті почнуть до них приставати... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2013 *** Мои глаза в тебя не влюблены, – Они твои пороки видят ясно. А сердце ни одной твоей вины Не видит и с глазами не согласно. Ушей твоя не услаждает речь. Твой голос, взор и рук твоих касанье, Прельщая, не могли меня увлечь На праздник слуха, зренья, осязанья. И все же внешним чувствам не дано – Ни всем пяти, ни каждому отдельно – Уверить сердце бедное одно, Что это рабство для него смертельно. В своем несчастье одному я рад, Что ты – мой грех, и ты – мой вечный ад. Уильям Шекспир Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 11 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2013 *** Мои глаза в тебя не влюблены, – Они твои пороки видят ясно. А сердце ни одной твоей вины Не видит и с глазами не согласно. Ушей твоя не услаждает речь. Твой голос, взор и рук твоих касанье, Прельщая, не могли меня увлечь На праздник слуха, зренья, осязанья. И все же внешним чувствам не дано – Ни всем пяти, ни каждому отдельно – Уверить сердце бедное одно, Что это рабство для него смертельно. В своем несчастье одному я рад, Что ты – мой грех, и ты – мой вечный ад. Уильям Шекспир Вот видишь и тебе руский необходим для получения информации.Хотя Шекспир в оригинале более хорош как впрочем и другие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2013 «этот экстрим — последнее прибежище Обречённых» Она и Он были изначально друзьями, у Него была жена. Он и Она переспали один раз, второй, третий…. Он развелся, Она подралась с Его женой (бывшей или ещё нет — не суть), Он и Она стали «трахающимися приятелями», затем «трахающимися знакомыми»… «общие интересы кроме секса отсутствовали, зачем нам было имитировать то, чего нет — дружбу?» - говорила Она в период когда их отношения доживали последние месяцы. «Сейчас мы оба полюбили экстрим в сексе» - продолжала Она…. я тогда подумал: «этот экстрим — последнее прибежище Обречённых»…. ….я сам не представлял ещё тогда, сколь буду прав. Но — промолчал. ….с тех пор прошло чуть более полугода.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2013 Прячет глянец бумаг блестящих Настоящую жизнь. Зачем? Доверяю свой мир не всем – Ты же знаешь, он – настоящий. Хоть без улиц и городов, Побывать в нём не так уж сложно. Прописаться там невозможно – Он внутри, состоит из снов, Ощущений, то приходящих, То мерцающих точно свет, И людей, как бы настоящих, Даже если их рядом нет. Для него нет понятий: «время», «невозможность», «чужой», «плохой». Понимается это теми, Кто имеет похожий, свой. За невидимой глазу дверью – Целый мир, и он только мой. Я в него даже больше верю, Чем в обыденный мир земной. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2013 Така як ти... *http://www.youtube.com/watch?v=hv80ydqVrPU Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2013 У женщин, потаенней нет секрета: созвездье чар, желаньем осветив, взять под опеку, робкого, поэта - на вдохновенье право застолбив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 12 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2013 *** Она всегда была немного кошкой… Она любила спать и молоко, И под перчаткой каждая ладошка Скрывала пять изящных коготков. Когда в больших глазах ее блестящих Луна свой отражала свет слегка, Она казалась кошкой настоящей, Готовой для внезапного прыжка. Она спала калачиком под пледом, А иногда и вовсе не спала… Но каждый день назло дождям и бедам Была непринужденно весела. Не каждый мог ее погладить шерстку, Иной, кто часом мимо проходил, Трепал за ушком… Но мечтала кошка, Чтоб кто-то добрый кошку приручил! Пушистый снег ей волшебством казался, А шоколад – лекарством от разлук. К рассвету нежный сон ее касался, Во сне ей снилась пара теплых рук. Она от скуки затевала игры, Но вскоре уставала и от игр - Так часто под шикарной шкурой тигра Скрывался кот облезлый, а не тигр. …Мерцает светом лунная дорожка, Чуть слышен звук шагов ее в ночи, Однажды навсегда уходит кошка, Которую не смог ты приручить… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2013 Lviv welcomes U NIGHT *http://www.youtube.com/watch?v=jUdBiyz34mg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2013 Стихотворение найдено в шинели солдата Александра Зацепы, погибшего в вторую мировую Войну в 1944 году. Послушай, Бог… Ещё ни разу в жизни С Тобой не говорил я, но сегодня Мне хочется приветствовать Тебя. Ты знаешь, с детских лет мне говорили, Что нет Тебя. И я, дурак, поверил. Твоих я никогда не созерцал творений. И вот сегодня ночью я смотрел Из кратера, что выбила граната, На небо звёздное, что было надо мной. Я понял вдруг, любуясь мирозданьем, Каким жестоким может быть обман. Не знаю, Боже, дашь ли Ты мне руку, Но я Тебе скажу, и ты меня поймёшь: Не странно ль, что средь ужасающего ада Мне вдруг открылся свет, и я узнал Тебя? А кроме этого мне нечего сказать, Вот только, что я рад, что я Тебя узнал. На полночь мы назначены в атаку, Но мне не страшно: Ты на нас глядишь… Сигнал. Ну что ж? Я должен отправляться. Мне было хорошо с Тобой. Ещё хочу сказать, Что, как ты знаешь, битва будет злая, И, может, ночью же к Тебе я постучусь. И вот, хоть до сих пор Тебе я не был другом, Позволишь ли ты мне войти, когда приду? Но, кажется, я плачу. Боже мой, Ты видишь, Со мной случилось то, что нынче я прозрел. Прощай, мой Бог, иду. И вряд ли уж вернусь. Как странно, но теперь я смерти не боюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.