GiRaFo.chka Опубліковано 8 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2012 чё это все не спят? Меня кот разбудил. На голову улегся. Встала - вижу- комп не выключен. Смотрю - тут у вас веселье среди ночи :huh: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2012 - Им казалось, что если все это кончится — то оставит на них какой-нибудь страшный след: западут глазницы, осипнет голос, деформируется скелет, им обоим в минуту станет по сорок лет. Если кто-то и выживает после такого — то он заика и инвалид. Но меняется только взгляд, ни малейших иных примет. Даже хочется, чтоб болело… … но не болит.. (Вера Полозкова) *http://www.youtube.com/watch?v=Q8JnLVLhRPA&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2012 Вы поблекли. Я — странник, коричневый весь. Нам и встретиться будет теперь неприятно. Только нежность, когда-то забытая здесь, Заставляет меня возвратится обратно. Я войду, не здороваясь, громко скажу: — Сторож спит, дверь открыта, какая небрежность! Не бледнейте! Не бойтесь! Ничем не грожу, Но прошу вас: отдайте мне прежнюю нежность. Унесу на чердак и поставлю во мрак Там, где мышь поселилась в дырявом штиблете. Я старинную нежность снесу на чердак, Чтоб ее не нашли беспризорные дети. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2012 ...ще трохи і настане Новий рік. ...новий день. ...новий етап. ...чистий аркуш. ...і просто МОЖЛИВІСТЬ знову загадати бажання і повірити в нього, не дивлячись на досвід, скептицизм, придбаний з роками цинізм і факти, які, як відомо — уперта річ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 21 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2012 ******* за моїми дверима кожен вечір плаче. просить впустити... я підходжу, крізь двері кажу: він вже тут не живе... кожен вечір сили більше немає: терпіти чути тихе виття зза дверей... "він вже тут не живе... він вже тут не живе! він вже тут..." замовкає. відчиняю: там вітер і ніч... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 грудня, 2012 *** Не чіпай його Не буди Хай засне собі Хай поспить Він лихий тепер Він лихий Хай забуде все Хоч на мить Хай забуде все Ніби не Ворожила смерть На життя В диво-глибині Тих небес Звідки вже нема Вороття Звідки вже нема Більше сил Долетіти знов До землі Хай засне собі Хай поспить Він лихий тепер Він лихий Він лихий тепер Бо летів Вкрила крила впів Сіра дерть Сорок літ уже Сто віків Те за чим летів Стерла смерть Те за чим летів Не застав Замели літа Всі сліди Лиш би він заснув Тільки б спав Не чіпай його Не буди Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2012 Наташенька, с наступающим Рождеством тебя! *http://www.youtube.com/watch?v=8cm7cFH5oXE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 22 грудня, 2012 Наташенька, с наступающим Рождеством тебя! *http://www.youtube.com/watch?v=8cm7cFH5oXE Не поняла, а ти куди намилилася? - до Різдва ще ого-го, чи ти з католицьким? У нас в сім"ї його не святкують. _____ Я ось що подумала - завести нову тему про Свободу - щойно відкрила новини - а там стільки цікавого про них. Зара ще кой-які справи попораю - і візьмуся. Я люблю вночі працювати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 грудня, 2012 ...Ми останній притулок знайдемо на березі ночі, І замкнемо обійми у мушлі стривожених крил. Перламутрами стулок долоні нам плечі лоскочуть, Безлюбов, безнадія, безвір'я розтрачених сил. Так ніхто не прощав, і ніхто більше так не прощався. Як проглянеться місяць крізь товщі осінніх тривог, Я тебе проведу до порогу дороги до щастя, Щоби зникнути в ніч... безпорадний поранений вовк. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2012 *** Стиснув до белизны кулаки, Я не чувствую боли. Я играю лишь главные роли - Пусть они не всегда велики, Но зато в них всегда больше соли, Больше желчи в них или тоски, Прямоты или истинной воли - Они страшно подчас нелегки, Но за них и награды поболе. Ты же хочешь заставить меня Стать одним из твоих эпизодов. Кадром фильма. Мгновением дня. Камнем гулких готических сводов Твоих замков. Ключами звеня, Запереть меня в дальней из комнат Своей памяти и, не браня, Не виня, позабыть и не вспомнить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 грудня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2012 "…Шипи шампанское в стекле. " А.С. Пушкин. Даже в самом названии этого напитка слышны легкий аромат хвои, отблески новогодних игрушек, теплота праздничного застолья и самое главное – ощущение небывалых перемен, которые начнутся в первые же секунды наступившего Нового года. И пусть, возможно, это очередные иллюзии, но в новогоднюю ночь хочется подольше в них пребывать, а шампанское – прекрасный проводник в этот мир. Ну, конечно, если Новый год, то только шампанское. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2013 О походах наших о боях с врагами Долго будут люди песни распевать И в кругу с друзьями часто вечерами Эти дни когда-нибудь мы будем вспоминать Об огнях-пожарищах О друзьях-товарищах Где-нибудь когда-нибудь мы будем говорить Вспомню я пехоту и родную роту И тебя - за то что ты дал мне закурить Давай закурим товарищ по одной Давай закурим товарищ мой *http://www.youtube.com/watch?v=ddXYGs3Ofs0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2013 мое третье не дошло. почисть скрыньку.. буду в 20 ч. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=GsGEA2bRVKQ это - обещанное. А то, что ты спрашивала, почему... - так потому что ты " ще жити хочешь...", а ми - біля тебе підживлюємось... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 Уже и выспалась и наелась.. Обчатьца хочу! Перепутала день с ночью... Наташкааааа....! Нас тупыми обозвали!!! :o Какая несправедливость! *http://www.youtube.com/watch?v=WHTiiriaNtI&feature=fvwp Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 Уже и выспалась и наелась.. Обчатьца хочу! Перепутала день с ночью... Наташкааааа....! Нас тупыми обозвали!!! :o Какая несправедливость! *http://www.youtube.com/watch?v=WHTiiriaNtI&feature=fvwp Це тому, що ти опчалася не з тими, що треба. Мені, наприклад, сказали, що від мене пре гравітацією :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 Це тому, що ти опчалася не з тими, що треба. Мені, наприклад, сказали, що від мене пре гравітацією :rolleyes: доброго ранечку а ето чьто за зверь? гравитация :blink: ? :huh: 3). Так мы прыгаем? Или еще погудим? А то ж у меня посты тают как в сказке про цветик-семицветик.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 доброго ранечку а ето чьто за зверь? гравитация :blink: ? :huh: 3). Так мы прыгаем? Или еще погудим? А то ж у меня посты тают как в сказке про цветик-семицветик.... Ото проблема... Віршик був гарний - нехай так і залишиться. А ти новий нік придумай :P ______ Гравітація - це земне тяжіння - природній магнетизм, чари дані природою. Ось! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 ... Воно з тобою поряд...зовсім ... десь отут очима зляканими дивиться у душу... чекає, що покличеш ти його до себе в серце... й скажеш : я люблю...люблю його... того, що спати вічно заважає... писати вірші, думати про інше... хто цілий світ і світло...і любов... Воно прийде...прийде до тебе знов. Його чекай... і не звертай уваги...люби..сумуй бери до себе в вірші ...і пробачай колишнє вже полишене і лишнє... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 ... Воно з тобою поряд...зовсім ... десь отут очима зляканими дивиться у душу... Воно прийде...прийде до тебе знов. Його чекай... я неисправимый циник.. Любой романьтизьм перегавняю в суровую монотонную будничность.. И в связи с этим, навязчиво интересуюс..,,,,,, ото ОНО... кеды прыйде? Чекаю с 1 числа! нахального товарисча тунгуса, а оно ни слуху ни духу... и шо у мене за натура *лядская? :unsure: ну не могу, шоб за каким-нибудь фуфлом не страдать Пытался поздравить меня с Новым годом ( притом моими силами)... НО мне так понравилась его песенка, что второй день на всю громкость кручу.. Уже всех достала.. *http://www.youtube.com/watch?v=AxI1G9uwv-g Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 и шо у мене за натура *лядская? :unsure: ну не могу, шоб за каким-нибудь фуфлом не страдать НО мне так понравилась его песенка, что второй день на всю громкость кручу.. Уже всех достала.. Юль, проблеми в тебе, звичайно...не тягнуть на глобальні. А я ось сиджу над роздумами: як ти думаєш, ось ця моя картинка з пьосіком - не буде принижувати гідність чоловічої частини форуму? :rolleyes: ___________ З.І. Музон ще той - СВЯТІ люди твої домочадці. Я б тобі голову розбила монітором, включи ти цю мелодію другий раз :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 Юль, проблеми в тебе, звичайно...не тягнуть на глобальні. А я ось сиджу над роздумами: як ти думаєш, ось ця моя картинка з пьосіком - не буде принижувати гідність чоловічої частини форуму? :rolleyes: ___________ З.І. Музон ще той - СВЯТІ люди твої домочадці. Я б тобі голову розбила монітором, включи ти цю мелодію другий раз :P Та ні, в того пьосіка на розумі, в думках, :lol: мабуть їда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 2 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 А я ось сиджу над роздумами: як ти думаєш, ось ця моя картинка з пьосіком - не буде принижувати гідність чоловічої частини форуму? :rolleyes: ___________ :blink: А ШО, ТУТ И МУЖЧИНЫ ДАЖЕ ЕСТЬ? ( шепни, хто так класно замаскировался... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 2 січня, 2013 :blink: А ШО, ТУТ И МУЖЧИНЫ ДАЖЕ ЕСТЬ? ( шепни, хто так класно замаскировался... Є кілька, але мені очі заступив один, тому я інших не бачу. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 січня, 2013 Наступного разу я зроблю все правильно: Подарую, коли попросять Дам, коли будуть потребувати Візьму, коли дадуть Прийду, коли запросять. Наступного разу я зроблю все правильно... *http://www.youtube.com/watch?v=K0W2kcH74Ws Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 січня, 2013 Я окна в ночь открою, Чтоб встретится с тобою. Пусть я не знаю тебя. Мне скажет шепот дождя, Что ты грустишь обо мне. И что придешь однажды. Ты был дождем и снегом, Слезами был и небом Ты стал моею мечтой, Но ты мне нужен живой Чтоб растворится в тебе, И ты будешь здесь однажды. Ты не можешь не прийти, Дать любви и отцвести, Ты слишком мой, чтоб быть с другой. И слова не нужны, если будем нежны, Наконец мы с тобой. Ты слышишь — сердце бьется, Оно вот — вот сорвется, И полетит за тобой, Чтоб стать твоей душой. Не дай разбиться ему. Подхвати его и своим телом согрей его. Не дай погаснуть в ночи, Огню последней свечи, Дай мне дыханье свое, скажи мне — да, Что навсегда, ты стал моим навсегда. *http://www.youtube.com/watch?v=YmM2U7S1RKg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 січня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 січня, 2013 Важко любити розумну жінку. Завжди боїшся впасти у її очах. Жінка втрачає на інтелекті, лише коли вона кохана. Так що бажано підтримувати в ній цей стан. Пристрасть - це натхнення тіла, а кохання - це натхнення душі. Любов як функції геніталій залишмо приматам. Мені потрібен космос її очей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.