Орiана Опубліковано 2 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 травня, 2012 З ринв даху Дзвін крапель. Дощ капав, День плакав... Подаруй мені цей літній дощ, Подаруй мені цей теплий день, Подаруй мені казкове "До", Я тобі залишу щемне терпке "Ре". Подаруй мені чарівну мить, Сіре місто в змоклих дзеркалах, На дротах трамвайних струнне "Мі" Ніби фатум долі тихе ніжне "Фа" Подаруй мені свою любов, Як було у тих казкових снах, Де купались ми у росах, Де літали в небесах... Відблиск неба в тентах парасоль, Капелюхів зморщених полях, Як зігріте сонцем тепле "Соль", Я тоді тобі віддячу щедрим "Ля". Подаруй мені цей літній дощ, Зелень трав у ранішній росі. Ти мені промовиш ніжне "До", Я тобі скажу своє тремтливе "Сі". Подаруй мені свою любов, Як було у тих казкових снах, Де купались ми у росах, Де літали в небесах... З ринв даху Дзвін крапель. Дощ капав , День плакав. ...Подаруй мені цей літній дощ ... *http://www.youtube.com/watch?v=DwRc3tkJb7g Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Единственный человек, который вёл себя разумно, был мой портной. Он снимал с меня мерки заново всякий раз, когда видел меня, в то время, как все остальные подходили ко мне со старыми мерками, надеясь, что я всё ещё им соответствую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Настрій...http://www.youtube.com/watch?v=8M-5ihsWXL4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Однажды в автобусе напротив стояла красивая женщина, одетая с иголочки и только губы выдавали какой-то контраст - они были ярко-красными, притом, что в одежде не было даже красной нитки... И только на одной из остановок, когда автобус притормозил и она наклонилась... выглянул кусочек бюстика - точно такого же ярко-красного цвета... Для женщины просто нужно соблюдать правила, если она хочет уверенности в семье. Правила просты - женщина должна следить за внешним видом мужа, следить, чтобы не был голоден... и регулярно отправлять его на прогулки. Если подруга обращается нежно-нежно, ласково-ласково, с уменьшительными окончаниями или, не дай Бог, называет котиком-рыбкой - верная примета - что-то натворила. Или будет просить денег. Если вы недолго замужем, задача вашего мужа воспитать Вас таком образом. чтобы Вы смогли решать все вопросы без него но так как бы решал их он. Ясен пень, мужик в доме главный (см. Москва слезам...), поэтому он обязан возложить решение всех проблем на подчиненных, т.е. женщину, чтобы освободить т.о. время для размышлений о великом... От пожалте... я тут пишу тома, чтобы выразить свою скудную мысль и все равно результат нулевой, а женщина уместила все это в две строчки.. - и всем понятно.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Що ж це таке, людська душа? Можна все життя прожити по заповідях Церкви і законах Держави, а в скрутну хвилину і боязкість проявити, і слабодухість. Або, навпаки, жити звір звіром, а в якусь мить виплеснути з себе благородний вчинок... Можливо, просто налипає на душу все, чому людину вчать, до чого намагаються спрямувати? І цю-то шкаралупу, деколи з грязі, а деколи з рожевих пелюсток, ми за душу і приймаємо? А душа, справжня, вона десь там, під шкаралупою, спить тихенько? Поки не трусне життя так, що кірка обсипається. Тільки що ж тоді? Яким народився, таким і помреш? Нічого не залежить від тебе, нічого не залежить від світу? А як на тому світі Всевишній буде судити людину? По його справах? Так вони лише кора - грязь і мирт впереміш! По душі його? Так її не змінити. І чи правильно буде, що душогуб, чия душа насправді чистенька і милостива, пекла уникне, а людина з гнилою душею, але від страху і лицемірства зла що ніколи не здійснювала, у вічні муки попаде? (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 4 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Аминь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 4 травня, 2012 Аминь! Ева_vl: … А уж кто хочет по-настоящему углубиться в науку, тот должен добраться до самого дна! Вот это и называется Законченное Низшее Образование! Но, конечно, это не каждому дано!.. Оріана: Мне вот так и не удалось по-настоящему углупиться! Не хватило меня на это. Так я и остался при высшем образовании… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 5 травня, 2012 Ти є.... ти є ти зовсім поряд руку протягну й торкнусь щоки ти є тепло ключиць відчую пальцями прозору ніжність шкіри впіймаю подих твій і запах твій вдихну й не видихну ти є залоскочуся аж до божевілля тремтінням терпких вій ти Є і я живу *http://www.youtube.com/watch?v=zIa2BS1S7JE&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 Ти є.... ти є ти зовсім поряд руку протягну й торкнусь щоки ти є тепло ключиць відчую пальцями прозору ніжність шкіри впіймаю подих твій і запах твій вдихну й не видихну ти є залоскочуся аж до божевілля тремтінням терпких вій ти Є і я живу руку протягну й торкнусь... відчую пальцями прозору ніжність шкіри залоскочуся аж до божевілля Прямь про тебя...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 Прямь про тебя...) Ну як про мене - ти вибрала цитату, яка навіяла тобі певні фантазії - що там мого? Твоє уявлення про мене? Ну то воно також ТВОЄ. Розуму в тебе - як кіт наплакав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 Когда был град, ослик всегда прятался. Больно было. В тот град он тоже спрятался, но вдруг подумал: "Да, я сижу в домике и мне не больно, но домику-то ведь больно. Надо его спрятать". Ослик залез на крышу и закрыл домик зонтиком. - Всё хорошо, - сказал он. Но вдруг опять подумал: "Теперь мне не больно, но зонтику, наверное, больно. Как же быть?" - Глупый ослик, - заворчал медвежонок. - Всех от града никогда не спрячешь. Кому-нибудь да будет больно. - Если так, - сказал ослик, - пусть будет больно мне. - И он сделал над зонтиком крышу и стал по ней бегать - защищать её от града. Наконец град кончился. Медвежонок пожал ослику ушко и сказал: - Ты очень добрый... - Что ты, что ты, - замахал на него ослик ушами. - Просто я жалкий ослик и мне всех жалко. (С) Геннадий Цыферов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 8 травня, 2012 Ну як про мене - ти вибрала цитату, яка навіяла тобі певні фантазії - що там мого? Твоє уявлення про мене? Ну то воно також ТВОЄ. Розуму в тебе - як кіт наплакав. Интиресно у кого НЕДОТРАХ у меня или у тебя? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Интиресно у кого НЕДОТРАХ у меня или у тебя? Не знаю. Давай не будемо вгадувати, а проаналізуємо тверезо, причому кількома методами. Перший - народний. В народі побутує думка: Кого що болить, той про це говорить. Другий - медицинський Ось що пишуть про жінок, які не задоволені сексуальним життям Задоволена жінка, це фізично і психологічно здорова жінка. Адже оргазм сприяє не тільки нормалізації фізичних процесів в організмі, він впливає і на емоційний стан. Депресії, апатія, головні болі, роздратованість - це ознаки незадоволеною жінки. По емоційного стану жінки, можна судити чи доставляє їй задоволення її чоловік чи ні. Третій - порівняльний Ти поведінкою дуже схожа з Юлькою, вона навіть сама це визнала. А ще вона визнала, що у неї проблеми в інтимному житті. Їй - 50-ть, тобі майже вдвічі менше. У тебе - все ще попереду, а вона вже нічого не зможе змінити. У таких жінок як ви - одна проблема і водночас ваш ворог - темперамент. Здавалось би - це добре для сексу, а виходить навпаки, щоб отримувати задоволення, треба вміти розслаблятися, а якраз цього ви не можете, власне через темперамент. Досягнення оргазму - це така ж наука, як і всі інші і вона вимагає терпіння і практики. Висновок писати не буду, бо людям розумним він очевидний, ну а тим, хто з тундри, цього не треба - вони будуть продовжувати тараторити: трах, недотрах, перетрах - адже це простіше, ніж думати. Чукча ж у нас ПІСЯтєль, а не мислитель :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Не знаю. Давай не будемо вгадувати, а проаналізуємо тверезо, причому кількома методами. Перший - народний. В народі побутує думка: Кого що болить, той про це говорить. Другий - медицинський Ось що пишуть про жінок, які не задоволені сексуальним життям Задоволена жінка, це фізично і психологічно здорова жінка. Адже оргазм сприяє не тільки нормалізації фізичних процесів в організмі, він впливає і на емоційний стан. Депресії, апатія, головні болі, роздратованість - це ознаки незадоволеною жінки. По емоційного стану жінки, можна судити чи доставляє їй задоволення її чоловік чи ні. Третій - порівняльний Ти поведінкою дуже схожа з Юлькою, вона навіть сама це визнала. А ще вона визнала, що у неї проблеми в інтимному житті. Їй - 50-ть, тобі майже вдвічі менше. У тебе - все ще попереду, а вона вже нічого не зможе змінити. У таких жінок як ви - одна проблема і водночас ваш ворог - темперамент. Здавалось би - це добре для сексу, а виходить навпаки, щоб отримувати задоволення, треба вміти розслаблятися, а якраз цього ви не можете, власне через темперамент. Досягнення оргазму - це така ж наука, як і всі інші і вона вимагає терпіння і практики. Висновок писати не буду, бо людям розумним він очевидний, ну а тим, хто з тундри, цього не треба - вони будуть продовжувати тараторити: трах, недотрах, перетрах - адже це простіше, ніж думати. Чукча ж у нас ПІСЯтєль, а не мислитель :lol: Браво ЦЫЛЯ !!! Ты виджу полезла в ГУГЛ,роешься, анализируешь,пытаешься делать какие то умозаключения. Проводишь АБСТРАКТНЫЙ анализ в плане секса и оргазма... Но уверена на все 100%, что в сексе ты такой же тормоз как и в политике. Ты просто фригидная курица с завышенной самооценкой. Единственно кого мне жаль в этой ситуации так это твоего супруга, если он конечно не сбежал от тебя ??? Я и не сомневаюсь, что сбежал. Как же иначе. Как можно жить с женщиной у которой ВАВКИ в голове. Вывод: Ты недотраханая фригидная курица с вавками в голове. Совет: Пей зеленку (можно йод ) - помогает при вавках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Сообщение от НацСоц хорошо нагавкала,курица. это все или еще что-то сбрешешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Не знаю. Давай не будемо вгадувати, а проаналізуємо тверезо, причому кількома методами. Перший - народний. В народі побутує думка: Кого що болить, той про це говорить. Другий - медицинський Ось що пишуть про жінок, які не задоволені сексуальним життям Задоволена жінка, це фізично і психологічно здорова жінка. Адже оргазм сприяє не тільки нормалізації фізичних процесів в організмі, він впливає і на емоційний стан. Депресії, апатія, головні болі, роздратованість - це ознаки незадоволеною жінки. По емоційного стану жінки, можна судити чи доставляє їй задоволення її чоловік чи ні. Третій - порівняльний Ти поведінкою дуже схожа з Юлькою, вона навіть сама це визнала. А ще вона визнала, що у неї проблеми в інтимному житті. Їй - 50-ть, тобі майже вдвічі менше. У тебе - все ще попереду, а вона вже нічого не зможе змінити. У таких жінок як ви - одна проблема і водночас ваш ворог - темперамент. Здавалось би - це добре для сексу, а виходить навпаки, щоб отримувати задоволення, треба вміти розслаблятися, а якраз цього ви не можете, власне через темперамент. Досягнення оргазму - це така ж наука, як і всі інші і вона вимагає терпіння і практики. Висновок писати не буду, бо людям розумним він очевидний, ну а тим, хто з тундри, цього не треба - вони будуть продовжувати тараторити: трах, недотрах, перетрах - адже це простіше, ніж думати. Чукча ж у нас ПІСЯтєль, а не мислитель :lol: Придется и мне свой анализ выставить. Помнишь, поговорку "45-ть - баба ягодка опять" Юле не 50-т. А пока только 48 (Юль, прости, если ошиблась!) У многих женщин расцвет сексуальности на самом деле наступает после 45-ти. Уже ВСЁ можно и НИЧЕГО не страшно. Уходит зажатость и скованность. Есть уже опыт. И желание не угасло. Об оргазме. Нужно различать физиологический оргазм и психологический. Психологический более важен. Более глубок. Он возможен только в случае, если между партнерами (ненавижу это слово!) не просто секс, а ЧУВСТВА. Физиологический оргазм - это чистая механика. Любой более-менее опытный мужчина может довести женщину до оргазма. А у девочки еще все впереди. Она умничка. Когда научится владеть своими эмоциями, то ей и вовсе цены не будет :rolleyes: А сравнивать и вовсе глупо. Не бывает двух одинаковых женщин. Как и двух одинаковых мужчин. Я не знаю Еву в жизни. Но знаю Юлю. Очень ранимый и душевный человечек Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 А у девочки еще все впереди. Она умничка. Когда научится владеть своими эмоциями, то ей и вовсе цены не будет :rolleyes: А сравнивать и вовсе глупо. Не бывает двух одинаковых женщин. Как и двух одинаковых мужчин. Я не знаю Еву в жизни. Но знаю Юлю. Очень ранимый и душевный человечек Те, що попереду - погоджуюся, але ЩО - залежить від того, як вона буде відноситися до інших - наразі справжнє зінчине щеня. А щодо Юльки - що вона вразлива людина - видно з її фотів: коли так схиляють голову - говорить що людина не впевнена в собі, а отже не має достатнього життєвого опору. Але це нічого не міняє - замість того, щоб подивитися на своє життя по філософськи і перестати боротися з тим, що від тебе не залежить - вона вдається до агресії і ранить інших людей. Неможливість розслабитися - найголовніша причина неотримання задоволення - причому будь-якого, не тільки сексуального. Психологічний оргазм - коли все на місці і нічого не муляє. А щодо емоцій, про які ти кажеш - я тебе розумію, але коли ти живеш з чоловіком багато років - вони дещо стираються, вже не такі хвилюючі і гострі. А ти, якщо пам"ятаєш слова коріна - юнка у цьому сенсі, а попередній твій досвід не йде в рахунок, бо він не вдалий. Так що слухайся мене - я і досвід маю і до 45 років не чекала - щоб ви тут про мене не писали - я щаслива людина. Деколи навіть робиться страшно за це, бо знаю, так ЗАВЖДИ не буває. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Ніколи не треба слухати, що кажуть квіти. Треба просто дивитися на них і дихати їх ароматом. Моя квітка наповнила пахощами всю мою планету, а я не вмів нею тішитися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 ...Життя є процес виділення, вироблення індивідуального часу (з лише йому властивою напругою, інтенсивністю і так далі) із загального середньоарифметичного часу. Це перший крок. Другий – наповнення індивідуального часу сенсом. Отже, спочатку ми виділяємося із загального (природного), а потім наповнюємося - таки загальним, але новим (культурним). Те, чим ми наповнюємося на другому етапі – це індивідуалізоване загальне. Бо сенс (або Сенс) завжди один і той же, але при цьому в кожного свій.. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 А еще мне нравится, как уходят красивые и гордые женщины, надменно и стремительно постукивая каблуками и хлопая дверью. Может, они потом сползают по ее обратной стороне и горько плачут, но уходят они замечательно… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Женщина скорее полюбит человека, которого она ненавидит, чем того, к которому равнодушна. Женщина царствует, но не управляет. (Дельфина Жирарден) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 "Родная душа - это тот, у кого есть ключи от наших замков, и к чьим замкам подходят наши ключи. Когда мы чувствуем себя настолько в безопасности, что можем открыть наши замки, тогда наши самые подлинные «я» выходят навстречу друг другу, и мы можем быть полностью и искренне теми, кто мы есть. Тогда нас любят такими, какими мы есть, а не такими, какими мы стараемся быть. Каждый открывает лучшие стороны другого. И невзирая на все то, что заставляет нас страдать, с этим человеком мы чувствуем благополучие как в раю. Родная душа - это тот, кто разделяет наши глубочайшие устремления, избранное нами направление движения. Если мы вдвоем подобно воздушным шарикам движемся вверх, очень велика вероятность того, что мы нашли друг в друге нужного человека. Родная душа - это тот, благодаря кому вы начинаете жить подлинной жизнью." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 9 травня, 2012 Правильно брошенный парень возвращается, как бумеранг... Чтоб не показаться легкодоступной в первое свидание, она ела банан ложкой. Хочешь завтрак в постель – спи на кухне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 травня, 2012 И будут огоньками роз Цвести шиповники, алея, И под ногами млеть откос Лиловым запахом шалфея, А в глубине мерцать залив Чешуйным блеском хлябей сонных, В седой оправе пенных грив И в рыжей раме гор сожженных. И ты с приподнятой рукой, Не отрывая взгляд от взморья, Пойдешь вечернею тропой С молитвенного плоскогорья... *** Поговори со мной! Прошу. Хоть пару слов. О чём угодно… Всего тебя в душе держу, Да, нет, Тебе – принадлежу, Уже давно я не свободна. Живу в плену твоей любви, Как будто на другой планете, От лжи и зависти вдали, Где море, Чайки, Корабли… Поговори со мной, о лете!.. *** Среди миров, в мерцании светил Одной Звезды я повторяю имя... Не потому, чтоб я Ее любил, А потому, что я томлюсь с другими. И если мне сомненье тяжело, Я у Нее одной ищу ответа, Не потому, что от Нее светло, А потому, что с Ней не надо света. *** От мелочей отрешена, от бед, что рядом, куда-то вдаль глядит она упорным взглядом... Ты не отступишь перед ней ни на иоту - но что-то женщине видней, понятней что-то... Ту даль, что так ее влечет, зовет, тревожит - мужской твой ум никак в расчет принять не может... *** Тени забытой упреки... Ласки недавней обман... Звезды немые далеки, Ночь завернулась в туман. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 10 травня, 2012 Тебя узнаю дежавю, Как ты меня узнал однажды. Ты будешь умирать от жажды, Водой тебя я напою. ... Я буду спорить, как всегда... Но почему-то я не помню, Как заблестит в моих ладонях И на твоих губах вода. Нет! Помню воду на губах... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 Завтра День Матері. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 12 травня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eqVVf2z70g8 Ні. Не прощаюсь... Просто побажаю ніч лагідну і невразливих снів... Без слів. (С) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Даруй мне тишь своих библиотекТвоих концертов строгие мотивыИ мудрая я позабуду тех, кто умерли или доселе живыИ я познаю мудрость и печаль.Свой тайный смысл доверят мне предметы,Природа прислонясь к моим плечам, объявит свои детские секретыИ вот тогда из слёз из темноты, из бедного невежества былогоДрузей моих прекрасные черты, появятся и растворятся снова… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 травня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 травня, 2012 Люди думают, что они могут полюбить, только когда они найдут достойного человека – чепуха! Вы никогда не найдете такого. Люди думают, что они полюбят, только когда найдут совершенного мужчину или женщину. Ерунда! Вы никогда не найдете их, потому что совершенная женщина и совершенный мужчина не существуют. А если они существуют, то их не волнует ваша любовь. (Ошо) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 травня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 травня, 2012 Люди думают, что они могут полюбить, только когда они найдут достойного человека – чепуха! Вы никогда не найдете такого. Люди думают, что они полюбят, только когда найдут совершенного мужчину или женщину. Ерунда! Вы никогда не найдете их, потому что совершенная женщина и совершенный мужчина не существуют. А если они существуют, то их не волнует ваша любовь. (Ошо) Люди думают, думают и ошибаются, потом едят мыло и плачут. (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.