Орiана Опубліковано 29 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2012 *** Что стоны на просцениумах опер И корчи всех балетных лебедей? Мне говорили: гриф свой высший штопор Вонзает в синь в час гибели своей. Почуяв смерть, скрывается в зените, Небытию объятия раскрыв, И - камнем вниз, живите, как хотите, Земля тверда и скорость любит гриф *** И небо и вода - Всё так же, как при нас, Всё так же, как тогда, И только свет - погас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 30 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2012 Для нього ж і гірше - я два рази не прошу. І до свиней у людській подобі у мене однакове ставлення - ігнор.це щоу в клипе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2012 І до свиней у людській подобі у мене однакове ставлення - ігнор. надо же! какое совпадение! Идентично схожее с моим отношение к личности в свинячем облике. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2012 Кам"яні квіти Барселони... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 30 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2012 Я сховаюсь у твоїй пам’яті, ти не проти?Я компьютер включаю рано,Затаив дыхание... Ах! Обожаемая Ориана Вновь в информационных боях! В обороне ведет сраженье, Вот уже в атаку пошла… И невольно глядишь в восхищенье – Королева не подвела! Жар ее горячих дискуссий, И словесная ярость в ней. Взгляд прикован, уже не отпустит, Так в плену я уж сколько дней. Не сдавайся! Пусть кто-то скажет: «Вот, чертовка!». Пройдет и мат. Ты в ответ, хладнокровно даже, Бросишь пост посильней гранат! Пусть отложена вся работа – Интерес превыше всего! В бой Наталя идет за «Свободу». И добьется она своего! P.S. Надо было бы раньше выставить, но опасение сглаза. Теперь тебя можно поздравить. Ты своего добилась! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 30 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 30 жовтня, 2012 надо же! какое совпадение! Идентично схожее с моим отношение к личности в свинячем облике. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2012 P.S. Надо было бы раньше выставить, но опасение сглаза. Теперь тебя можно поздравить. Ты своего добилась! Та при чому тут я - я і не дуже агітувала за Свободу. І тепер ще невідомо, як вони будуть себе поводити, чи не втратять здоровий глузд від радості за перемогу. Р.І. Не називай мене Натахою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 31 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2012 Та при чому тут я - я і не дуже агітувала за Свободу. І тепер ще невідомо, як вони будуть себе поводити, чи не втратять здоровий глузд від радості за перемогу. Р.І. Не називай мене Натахою. Тогда Наталка? Или по нику? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2012 Тогда Наталка? Или по нику? ...тільки не Натаха :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 31 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2012 ...тільки не Натаха :rolleyes:Сейчас исправлю на Наталю. А как тебе самой нравится, когда близкие называют? Мама, муж?А за "Свободу" - ты была такой искренней в бою за нее - это впечатляет! Но, ты права, как они там себя поведут -посмотрим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2012 Сейчас исправлю на Наталку. А как тебе самой нравится, когда близкие называют? Мама, муж? А за "Свободу" - ты была такой искренней в бою за нее - это впечатляет! Но, ты права, как они там себя поведут -посмотрим. Близьких не треба тут вплутувати - це форум. Можеш - Наталя - мене тут так ніхто не кличе. Ну і Оріана - мій нік мені дуже подобається. Я за гороскопом Козеріг. Девіз Козерогів: "Використовуй" - тому і переконаність, бо я бачу ціль - певна користь на даний момент - до речі, до політики тільки так, з позиції користі. _______ Дуже подобаються ось ці слова Тимошенко: ... вам доведеться боротися проти себе. Вам доведеться, якщо ви хочете вижити, наступити на власне горло - це можна було б оформити, як девіз теперішніх виборів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 31 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2012 Можеш - Наталя - мене тут так ніхто не кличе. Ну і Оріана - мій нік мені дуже подобається. Я за гороскопом Козеріг. Девіз Козерогів: "Використовуй" - тому і переконаність, бо я бачу ціль - певна користь на даний момент - до речі, до політики тільки так, з позиції користі. Да я давно понял, что у тебя преимущественно прагматические соображения в политике. И никем особо не обольщаешься. І це, Наталю, мені приємно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 31 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2012 Наталя а ти справжня Львивянка)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2012 *** Пройдёт. Не заживёт - минует, Как на реке рубец весла. И странно не ознаменует Собою ни добра, ни зла. А так - ничто в тебе не дрогнет. И ты в сердцах не крикнешь вслед: "Будь проклят, трижды! Трижды проклят!..." Зачем? Живи... Мне дела нет. *** За сосны солнце опускается, Чуть золотится сквозь кусты, Лучами тонких трав касается, Прощаясь издали, как ты. Оно идет, не остановится, Все ближе шепот темноты. Минута - и оно становится Воспоминанием, как ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 *** Пройдёт. Не заживёт - минует, Как на реке рубец весла. И странно не ознаменует Собою ни добра, ни зла. А так - ничто в тебе не дрогнет. И ты в сердцах не крикнешь вслед: "Будь проклят, трижды! Трижды проклят!..." Зачем? Живи... Мне дела нет. *** За сосны солнце опускается, Чуть золотится сквозь кусты, Лучами тонких трав касается, Прощаясь издали, как ты. Оно идет, не остановится, Все ближе шепот темноты. Минута - и оно становится Воспоминанием, как ты. Як раз про мене Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 І жінка з чорним, як земля, волоссям, яку я знаю вже стільки років, живе собі, не переймаючись зовсім, поміж ранкового світла й вечірніх мороків. Поміж заліза й гарячого листя, поміж стін і пташиних криків, поміж підземних русел, що переплелися, поміж усіх своїх снів і фріків. Вона ходить собі на стадіони й ринки, ховаючи в куртці телефон і флягу. І я готовий палити сусідські будинки, щоби вона звернула на мене увагу. Я готовий позбавити міста керування і на портвейн перетворювати озерну воду, лише б вона, згадуючи про моє існування, писала мені листи про життя і погоду. Я готовий влаштовувати на її вулиці страйки, лише б бути ближче до її ніжності й люті і слухати її постійні байки про те, з ким вона спить і кого вона любить. Я вигадаю нові літери та розділові знаки, я вб’ю всіх старих поетів, які ще щось пишуть, щоби вона забувала про те, що могла знати, щоби вона дивилася в темряву й слухала тишу. Небо за її вікнами буде холодне й зелене. Дощ буде заливати пам’ять її невичерпну. Хай забуває про все. Хай забуває навіть про мене. Лише про мене хай забуває в останню чергу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 Я вигадаю нові літери та розділові знаки, я вб’ю всіх старих поетів, які ще щось пишуть, боже мой.... ты меня убила... это у тебя вкусы такие??!? как же все-таки катастрофически быстро они нас подавляют.... :mellow: как непоправимо намертво вживляется чип превосходства "избранных" генов. Ну да что там говорить. Умненькие еврейские мальчики всегда отличались удивительными способностями. Особенно к литературе. ...а также нетрадиционными склонностями, слаборазвитому торсу и приросшими мочками ушей. Они всегда почему-то рождались в захолустье на задворках депрессивной части отечества, юность и становление как правило проводили в Харькове, затем пробирались в Киев и заканчивали обычно на благословенной земле прекрасного далёка. С полным набором оригинальных литературных произведений, признанием в гениальности и напрочь забыв слово "касрильник". Да....Ева..чка.. Ошеломила ты меня...Это - твой кумир? *http://www.youtube.com/watch?v=PT7JOEnv_dw&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 Хай забуває навіть про мене. Лише про мене хай забуває в останню чергу. Нічого...скільки тої зими - а там закохаєшся знову. Ти ще можеш собі дозволити перескакувати зими, чекати тепла і сонця. Мені ж потрібно вже вчитися насолоджуватися кожним днем - щоб хоч якось зупинити цей скажений плин часу... Боже, как они мелькают, Эти вёсны, эти зимы! Снова вьюжит, снова тает, Снова мимо, мимо, мимо… Разъяренный кросс по кругу, Марафон необратимый, - Друг за другом, друг от друга; Поворот – и снова мимо… И, наверно, взлет спирали Был бы вовсе незаметен, Если б век не проверяли По деревьям и по детям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 1 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 :angry: !!! :blink: :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2012 Дурак! Зачем пришёл ты в этот мир? Ещё один, Эй, посмотрите, добавил мусор в этот пир. Дурак! Скажи, ну кто тебя здесь ждал? Смешной! За что ты жизнь обожал? Смотри! Ты относителен, как все. Ты моль На общей взлётной полосе. Твой плен Тебя же мыслями сожрёт. Ты тлен, Который ветер унесёт. Вся жизнь Опять окажется пустяк. Цена Твоим свершениям - медяк. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2012 Утро всё ближе и ближе... Тишина гробовая, ни звука! По морде будильничьей вижу... Звонить собирается! С*КА.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 3 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2012 In forest born the elochka In forest she's alive. In winter, summer strojnaja the green ona bila. Metelj her tell the pesenka Sleep elochka baj-baj. Moroz to snow ukutival, To look ne zamerzaj. Trusishka rabbit serenjkij Pod elochkoj the jump. Some times the wolf, the angry wolf Riscoju probegal. Chu, snow on forest chastomu Pod polozom zip-zap. Loshadka mohnonogaja Too quickly, quickly run. Vezet loshadka drovenki, a v drovnjah angry man. He killed our elochka Pod samij koreshok. And now she is the beautiful On party k nam to go. And many many radosti to children prinesla. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2012 And now she is the beautiful Меня преследовал бед лак С того дня, как я увидел кет ет май до, Я пришел к вам, свит леди, Отвечая на ваш мистикел кол. Хрустальный шар он зе тейбл, Показывающий зе фьюте, зе паст, Та самая кошка с айз ивел ... Я понял, это э спел ши кааст. Она просто девэл вумен, И в ее мыслях лишь зло, Берегись девэл вумен, Она пришла за тобой Она просто девел вумен И в ее мыслях лишь зло, Берегись девэл вумен, Она уже за спиной. *http://www.youtube.com/watch?v=nDXkd2NyCCE&feature=related Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 3 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2012 Снег под ногами сделанный на заказ Что будет с нами узнаем через несколько фраз. Слова как иголки, предложения как ножи. Поцелуи в осколки, прошлое не сложить. Я мог бы остаться, мы уже не хотим перемен. Я мог бы стараться, но что мы получили взамен? Холодные ночи, молчаливые вечера, Давай все закончим, давай забывать номера. Я стану водопадом, падением с высоты, И светлые вина из винограда для меня уже слишком просты. В тебе больше нет хмеля и крепость твоя не та, Нам оставалась всего неделя и она уже прожита! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2012 В тебе больше нет хмеля и крепость твоя не та, Нам оставалась всего неделя и она уже прожита! Сумно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 4 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2012 Сумно... не то слово.. сам прослезился... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 5 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2012 Редьярд Киплинг. БОГИ АЗБУЧНЫХ ИСТИН Перевод И. Грингольца и Т. Грингольц Проходя сквозь века и страны в обличье всех рас земных, Я сжился с Богами Торжищ и чтил по-своему их. Я видел их Мощь и их Немощь, я дань им платил сполна. Но Боги Азбучных Истин — вот Боги на все времена! Еще на деревьях отчих от Них усвоил народ: Вода — непременно мочит, Огонь — непременно жжет. Но нашли мы подход бескрылым: где Дух, Идеал, Порыв? И оставили их Гориллам, на Стезю Прогресса вступив. С Ветром Времени мы летели. Они не спешили ничуть. Не мчались, как Боги Торжищ, куда бы ни стало дуть. Но Слово к нам нисходило, чуть только мы воспарим, И племя ждала могила, и рушился гордый Рим. Они были глухи к Надеждам, которыми жив Человек: Молочные реки — где ж там! Нет и Медом текущих рек! И ложь, что Мечты — это Крылья, и ложь, что Хотеть значит Мочь, А Боги Торжищ твердили, что все так и есть, точь-в-точь. Когда затевался Кембрий, возвестили нам Вечный мир: Бросайте наземь оружье, сзывайте чужих на пир! И продали нас, безоружных, в рабство, врагу под ярем, А Боги Азбучных Истин сказали: «Верь, да не всем!» Под клики «Равенство дамам!» жизнь в цвету нам сулил Девон, И ближних мы возлюбили, но пуще всего — их жен. И мужи о чести забыли, и жены детей не ждут, А Боги Азбучных Истин сказали: «Гибель за блуд!» Ну а в смутное время Карбона обещали нам горы добра: Нищий Павел, соединяйся и раздень богатея Петра! Деньжищ у каждого — прорва, а товара нету нигде. И Боги Азбучных Истин сказали: «Твой Хлеб — в Труде!» И тут Боги Торжищ качнулись, льстивый хор их жрецов притих, Даже нищие духом очнулись и дошло наконец до них: Не все, что Блестит, то Золото, Дважды два — не три и не пять, И Боги Азбучных Истин вернулись учить нас опять. Так было, так есть и так будет, пока Человек не исчез. Всего четыре Закона принес нам с собой Прогресс: Пес придет на свою Блевотину, Свинья свою Лужу найдет, И Дурак, набив себе шишку, снова об пол Лоб расшибет, А когда, довершая дело, Новый мир пожалует к нам, Чтоб воздать нам по нуждам нашим, никому не воздав по грехам, — Как Воде суждено мочить нас, как Огню положено жечь, Боги Азбучных Истин нагрянут, подъявши меч! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 6 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2012 не то слово.. сам прослезился... :lol: Простите за нескромный вопрос, Вы когда то занимались конным спортом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Бубусь Опубліковано 6 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2012 Простите за нескромный вопрос, Вы когда то занимались конным спортом?.. а должен был?.. во мне ж малость цыганской крови... Нет, Сэр, это врожденное.. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 6 листопада, 2012 Поділитися Опубліковано 6 листопада, 2012 Простите за нескромный вопрос, Вы когда то занимались конным спортом? Исключительно, на лошаках рах буденовской породы. :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.