Гість акелла Опубліковано 13 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2012 Хм...може повернути статус "Королева"? :P або "Відьма"... Можно. Определи, как лучше тебя величать. На Наташку посмотреть бы? До чего же хороша! Интернетовская ведьма, А затронулась душа! P.S. Это я увидел фотку в твоей личке. Такая интересная женщина!))) С такой и поругаться на форуме воодушевляет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2012 Можно. Определи, как лучше тебя величать. На Наташку посмотреть бы? До чего же хороша! Интернетовская ведьма, А затронулась душа! P.S. Это я увидел фотку в твоей личке. Такая интересная женщина!))) С такой и поругаться на форуме воодушевляет. Фі, ти запізно прийшов - влітку були фото в купальнику :P Декого з чоловіків дуже злить, коли я себе називаю Королевою - кажуть, що я самозванка і ніс у мене довгий. Ну ніс дійсно довгий, а ось щодо самозванки можна посперечатися: якщо знайшла Короля, то ти автоматом стаєш Королевою. Або, біля справжнього чоловіка - кожна жінка Королева. А мені повезло і в одному, і в іншому випадках. Ось так... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 13 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2012 Фі, ти запізно прийшов - влітку були фото в купальнику :P Декого з чоловіків дуже злить, коли я себе називаю Королевою - кажуть, що я самозванка і ніс у мене довгий. Ну ніс дійсно довгий, а ось щодо самозванки можна посперечатися: якщо знайшла Короля, то ти автоматом стаєш Королевою. Або, біля справжнього чоловіка - кожна жінка Королева. А мені повезло і в одному, і в іншому випадках. Ось так... :rolleyes: Договорились. Значит, Королева. Сейчас исправлю в предыдущем. Про нос я не заметил. Да и какая разница. Когда человек интересен, в нем видишь только лучшее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 13 жовтня, 2012 Договорились. Значит, Королева. Одна з моїх улюблених пісень і співачок *http://www.youtube.com/watch?v=bIIL5p7_WKk&feature=related ________ Прозрачно зеркало души, И ничего не утая, Узнаю я, в тебе себя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 17 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 життя печальне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 життя печальне А чому? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Ти літала на роялі попід хмарами в тумані? Між ліщинових гущавин терпла у полонах снів? Поміж листя прокидалась, зустрічаючи світанок? Умивалася дощами у купелях цвіркунів? Чи торкався подих вітру Твого зніженого тіла? Чи чіпав за голі п'яти босих ніг гіркий полин в мить, коли у дивних ритмах танцювала захмеліло у вінку з п'янкої м'яти під акорди павутин ? Бо, якщо ти не літала, і якщо не просиналась, не вмивалась, не хмеліла, і не чула вітру спів, я куплю тобі рояля... без рояля - то не радість, без рояля - то не діло... без рояля ти ніколи, як би того не хотіла, не відчуєш навіть сполох тих роялевових снів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Я перестану згадувати сни... Як перестану дивуватись ранкам, Коли душа прокинулася раптом, А очі сплять ще в затінках сумних... Я перестану відчувати біль Колишніх втрат, майбутніх незавершень, Так, ніби я тепер побачив вперше Безперспективність трачених зусиль... Я перестану пробачати тих, За ким скучав... кого давно не бачив, Кому давно старі борги пробачив, Кого любив... до кого просто звик... Я перестану пам'ятати те "все-що-було" , і "що-давно-минуло", Що в підребер'ї холодом заснуло... Мій Хебітон...забутий хебітет... ...і запах хвої гілочки сосни... Я перестану згадувати сни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 мені приснився сон, там музика звучала у лабіринтах мрій - чудовий дивний спів, чарівний Оберон забутої печалі, несправджених надій давно минулих днів. ми в тому сні були стокрилими богами, і весь безмежний світ відритий був для нас, ми в тому сні могли літати небесами... то дивний був політ - крізь простір поміж час. через самотність днів, через набридлість буднів, через колишній біль, через прийдешній страх... залишивши на дні тих, нами неосудних, кому забракло сил піднятись в небеса. нам вистачило сил, нам вистачило волі, нам вистачило літ, нам стачило життя, ми не зламали крил, не зневажали долі, ми у колишній світ зреклися вороття. та музика звучить без межі і без краю, допоки ще п'янить її сумний полон, та музика звучить - вона не замовкає... до того, як за мить закінчиться мій сон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 17 жовтня, 2012 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 18 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2012 А чому?все не так и все не то Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2012 все не так и все не то У мене також так буває, коли на вулиці похмуро - але наступного дня прокидаюся вранці: у вікно світить сонечко, новий день, приніс нові враження - супер. І не завжди меланхолія погано: людина повинна жити різними відчуттями, щоб не перенасичуватися і не впадати у депресію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2012 *** Мы курим в кровати одну на двоих И губы касаются пальцев твоих.. По радио тихо играет попса И будет светло через полчаса. Мы курим в кровати вот так, без затей, Над нами квартира каких-то людей, Которые видят какие-то сны, А может быть, курят в кровати, как мы. Мы курим в кровати и молча следим За тем, как огонь превращается в дым. Глоток никотина из пальцев твоих, До самого фильтра — одну на двоих.. Мы курим в кровати и двигаться лень Отличный момент умереть в один день Пока не прокрался рассвет на балкон, Пока не проснулся в пальто телефон Закружится комната и пропадет, Окурок из пальцев твоих упадет, Как сено засохшее вспыхнет кровать, А мы будем в ней бесполезно лежать Пожарные вытащат нас из огня Обнявшихся крепко, тебя и меня И будут в пример приводить всякий раз - Курящих в кровати лишь нас… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2012 *** Мои глаза в тебя не влюблены, – Они твои пороки видят ясно. А сердце ни одной твоей вины Не видит и с глазами не согласно. Ушей твоя не услаждает речь. Твой голос, взор и рук твоих касанье, Прельщая, не могли меня увлечь На праздник слуха, зренья, осязанья. И все же внешним чувствам не дано – Ни всем пяти, ни каждому отдельно – Уверить сердце бедное одно, Что это рабство для него смертельно. В своем несчастье одному я рад, Что ты – мой грех, и ты – мой вечный ад. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 19 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2012 *** В своем несчастье одному я рад, Что ты – мой грех, и ты – мой вечный ад. Устала от политических споров? Я тоже. Хотя... Отступают дневные заботы. Монитор, захожу я на форум… Королева, скучаю я что-то Без твоих политических споров. И невольно становится ближе Даже Ростик, такая зануда… Я тебя никогда не увижу, Но, поверь, никогда не забуду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2012 А затишок співає, мов сирена. Не треба воску, я не Одіссей. Вже леви ждуть, і жде моя арена. Життя, мабуть,— це завжди Колізей. І завжди люди гинули за віру. Цей спорт одвічний віднайшли не ми. Тут головне — дивитись в очі звіру і просто — залишатися людьми. Коли мене потягнуть на арену, коли на мене звіра нацькують, о, я впізнаю ту непроторенну глупоту вашу, вашу мстиву лють! ... І ваші леви лижуть мені ноги. І ваші слуги насміялись з вас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Давай, любовью заболеем, Откажемся от всех врачей, Друг друга нежностью согреем И страстью огненных ночей... Давай вдвоем сойдем с ума, Свой мир построим для двоих, У нас с тобой одна судьба, Мы вместе даже в снах своих... Давай к друг другу прикоснемся, Жизнь без тебя сравнится с адом, Давай чем хочешь увлечемся, Но только вместе, только рядом! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 * Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 Этой ночью в спящем городе ветер бьётся черной птицей. Пусто в доме мне, и холодно и до поздних звёзд не спиться...упаду в обьятья темноты и пойду пути не зная................ ...больно, как больно... *http://www.youtube.com/watch?v=XPzAh5u5xgg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 *http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=5yKjIJ9C7xM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 20 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 20 жовтня, 2012 жить по разному не выходит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 жить по разному не выходит У мене також - тоді я придумую щось. Хоча, якщо подумати: як це "по-різному". Ось вчора було пасмурно, падав дощ - ти сидів вдома. А сьогодні - зранку сонечко, останні погожі дні - піднімають тебе з насидженого місця і виганяють на природу, походити по золоті листопаду - а завтра вже може лежати сніг - кожен день має свої нюанси, свої відтінки - і ти проживаєш їх по різному. А коли б кожного дня подорожі і веселощі - хіба б вони не приїлися тобі? І тоді ДЕ шукати радощі - в наркотках і алкоголі? Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 21 жовтня, 2012 К тому ведется: Что отдаете, то и вернется. То, что посеешь — то и пожнешь, Ложью пробьется Ваша же ложь. Каждый поступок имеет значенье; Только прощая, получишь прощенье. Вы отдаете — Вам отдают, Вы предаете — Вас предают, Вы обижаете — Вас обижают, Вы уважаете — Вас уважают… ЖИЗНЬ - БУМЕРАНГ: Все и всем по заслугам; Черные мысли вернуться недугом, Светлые мысли — Божественным светом… Если не думал — подумай об этом!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2012 Если не думал — подумай об этом!!! Єво, а ти сама думала над цим? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2012 Если ночь закрыла дверцу в небо на засов Отыщи в свободном сердце пару парусов И у берега земного на краю любви Ты скажи ему два слова: "лодочка, плыви" В небесах, где тихо тает вечер над рекой Нам порою не хватает лодочки такой Чтоб уплыло сердце снова в небо от любви Ты скажи ему два слова: "лодочка, плыви" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2012 Доця! Помнишь твой прикол про то как рано облетели листья?)))) ПОДТВЕРЖДАЮ! блять, таки рано! "http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f8LXdSr0qV0 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 22 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2012 Если ночь закрыла дверцу в небо на засов Отыщи в свободном сердце пару парусов И у берега земного на краю любви Ты скажи ему два слова: "лодочка, плыви" Наташа, увидел выставленный снимок и…загляделся! Виртуал – это грустно и странно… Так совсем потеряешь покой! Появляешься ты, Ориана, Афродитой из пены морской. Всюду солнце и море, и пляжи. И прибрежная плещет волна… Сколько нежности в милой Наташе, Что лишь в грезах моих рождена! Промелькнуло ушедшее лето, Снимок выхватил память о нем. Время катится песней неспетой, Исчезая вдали, день за днем… Я же взглядом прикован к экрану. Пусть расколется чья-то душа! …Снова в море идет Ориана – Как чертовски она хороша! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
assonik Опубліковано 23 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2012 Яринка чекае вчинкив а яких я не знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2012 Яринка чекае вчинкив а яких я не знаю найважчий вчинок - інколи...це піти... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 23 жовтня, 2012 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2012 Наташа, увидел выставленный снимок и…загляделся! Виртуал – это грустно и странно… Так совсем потеряешь покой! Появляешься ты, Ориана, Афродитой из пены морской. Всюду солнце и море, и пляжи. И прибрежная плещет волна… Сколько нежности в милой Наташе, Что лишь в грезах моих рождена! Промелькнуло ушедшее лето, Снимок выхватил память о нем. Время катится песней неспетой, Исчезая вдали, день за днем… Я же взглядом прикован к экрану. Пусть расколется чья-то душа! …Снова в море идет Ориана – Как чертовски она хороша! +++++100 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.